dagen i bilder.


ricard har stora fötter...



Alex och jag chillade vid centralen inna vi tog bussen hem :D Hon fick sin älskade frappino ;D

VAAALBORG:D

så då var musik på högsta volym och kläder ligger över hela golvet. och jag har inga på mig haha men det är väl så det är ibland?:P haha valborg är en egentligen ganska överskattad dag men det kan vara kul me de rätta människorna.

för fyra år sedan konfirmerades jag och tessan.. (sinnes?!) haha men men eftersom jag inte kunde kommentera tessans blogg får jag skriva det här. Idag är det även fyra år sedan helan och halvan kom till hahahah ;D galet vad tiden går. dock minns jag inte vad jag gjorde förra valborg men det var nog inte lika bra som denna kväll ska bli :D

hihi nu ringer mobilen vi ses i staffanstorp people!

pust.

så då var PA skitet inlämnat. skönt. dock upptäckte alex ett fel på den och det gör mig världigt stressad. men jag hoppas jag hinner hem och ändra det innan de börjar kolla. men det är sjukt skumt. det funkade på min dator igår. jag förstår inte.. blää. men men.

ikväll blir det staffanstorp med lite trevliga människor hihi hoppas vi slutar tidigare så jag kan få mer tid till fix :D hihi nu ska vi fortsätta. puss

nattesnack!

nu är det valborg eftersom klockan är över tolv. själv sitter jag och pillar in i det sista på mitt pa och rapport. har skriivit ut den nu ska läsa igenom den ikväll och rätta eventuella fel imorgon. hoppas lars ger oss tid till det på foto. men jag tvivlar på det. men annars tar jag mig tid haha .

nu ska jag börja med naturkunskap, vet egentligen inte vad jag ska skriva om.. kanske dags att ta reda p ådet? hmm.. ajja får fråga någon dude på msn.. hoppas någon är inne.

Ikväll blir det fest i staffanstorp! hihi puss på er.


 Ellis fina illustration av mig :D hihi

MÜLLER <33333

Kan vara den roligaste läraren som finns :D hahah


running through my veins.

nu ska jag ta tag i det sista på rapporten sen ska jag slänga detta åt helvete ska bli så jääävla skönt! nu är det lie to me få skriva i pauserna :D haha puss


Tjena mittbena!

då var skoldagen slut och jag har suttit på en svettig buss hem. ska strax börja på PA-rapporten. måste ringa åsa om träningen ikväll och sen skulle jag ju fixa en sak till i PA. fan måste börja. puss

Favorit i repris :D

Älska Charlie :D (ungen till höger)

puss på crystone.

sååå, då var mitt PA färdigt. blev inte som jag tänkt mig men va fan jag har aldrig gjort det innan så who cares?:D hihi den är  uppe och funkar så nu har jag bara PA rapports helvetet kvar och jag har tillängnat morgondaen till den. ska fråga lilla lasse också. men det är nice.

så dagen har jag gjort PA och passat mina skit ungar. 500 kr rikare och jag gillar det :D nästa vecka blir det.. 800 kr och för att titta på film och bygga kojor är det ganska nice :D hahaha

nu ska jag sova. skola imorgon. puss

Chris Crocker

Denna man har gjort min morgon mycket bättre, hahha


scottish.

jag flrstår inte hur han, så långt borta kan få denna skit dag att ändå sluta fint. efter 40 minuters telefonsamtal och en dyr räkning har vi nu lagt på. Han är framme och han mår bra, tur är det iaf. Men det gjorde ont. ont att höra hans röst för jag hörde hur jobbigt han tyckte det var att höra min och jag undrar egnetligen hur detta ska sluta. kärlek gör ont det visste jag. men såhär? kom hem min fina älskade pojke. det är tomt utan dig.

nu ska jag försöka sova och tänka att han har det bra iaf <3 (du får lova att komma hem, typ nu. eller ..nu går också bra)

skit dag.

idag är typ den sämsta dagen ever och jag orkar inte ens berätta. JAg är arg, förbannad och allmänt irriterad. men jag hoppas det har gått över till imorgon.

Igår kan ha varit den finaste dagen ever och det har nog inte sjunkit in att han nu är typ 100 mil ifrån mig. det suger. men jag hoppas han kommer inte på msn snart som han lovade att han skulle <3.

borde inte skriva och jag tänker inte kommentera det förra inlägget då jag inte finner några ord.

dom har räddat min dag <3

tvillingpojken skriver.

4 månader har gått sedan vi träffades första gången. Fyra månader är en liten tid men det känns som om jag känt dig i flera år. På dessa fyra månader har vi gått igenom så mycket tillsammans och det har väl varit ganska jobbigt med alla exflickvänner och andra som lagt sig i . Men jag är glad att du orkar stå emot allt som slagit emot oss. Vi har haft våra fina stunder tillsammans och det har gjort att jag orkat andas under våra mörkaste stunder. Men motgångar gör en stark eller hur min flicka <3

När du tittar på mig med dina vackra ögon vill jag bara äta upp dig. Du gör mig så  lycklig linda. Jag träffade dig när jag fortfarande hade ett förhållande sedan tre år tillbaka som var allt annat än bra. Du hjälpte mig att se att jag var värd bättre att det fanns någon som skulle behandla mig bättre än vad hon gjorde. Jag är glad att du fick mig att tro på kärleken igen Linda, du gav mig mitt hopp tillbaka.

om några timmar lyfter mitt plan och ska jag vara ärlig vet jag inte om jag vill åka längre. Jag vill inte lämna dig. Men jag vet också att jag måste göra detta för min skull. Som du sa: jag  har velat detta så länge nu och när jag äntligen får chansen ska jag inte sumpa den. Men jag önskar bara att chansen kommit innan jag träffat dig. Det gör ont att jag ska lämna dig för jag vet hur mycket det sårar dig. Jag vill inte såra dig och det är absolut inte därför jag åker och det hoppas jag du förstår.

Jag hoppas att du har uppskattat denna dagen lika mycket som jag har gjort. När du är bredvid mig känns världen så mycket bättre så mycket lättare att jag önskar att vi alltid kunnat vara tillsammans. Men jag lovar Linda jag lämnar dig inte. Jag kommer tillbaka. someday.


paus.

så då är jag hemma efter en dags aktiviteter ochjag kan säga att det inte har varit något jag alls tänkt mig men det var fint, väldigt fint. nu sitter jag här i skurup i hans rum tillsammans med Rasmus. Marcus försvann för ett tag sen men orden. " jag ringer". öö okej?! skum människa. men det har varit en fin dag. du gör mig lycklig <3

nu ringer det. got to go!

(sa jag föressten att jag inte alls vill att du åker imorgon? =/ )

fy fan vad vi är bra :D


....


deadwomanwalking.

så då var thriatlon över. och fy fan. så jävla död jag är. men det var så sjuuuukt roligt :D lätt fler sådana pass helt klart! men när vi körde ringen på ki-boxen trodde jag fan att jag skulle lägga mig raklång på golvet och dö. men ja det gick ju fint och jag är lätt på på nästa thriatlon :D hihi

nu ska jag börja med mitt PA. jag vill inte. och jag orkar inte. hittar ingen motivation då det är typ sjukt fint väder ute och det finns tusen saker jag hellre skulle vilja göra men ja nu har jag skjutit upp det så jävla länge så jag får nog skylla mig själv och sitta inne denna kväll. blä på det. men ja det ska ju in på¨torsdag och då är det valborg och jag ska inte vara driver denna gången kan jag säga! hahaha party people ;)

nej om man skulle starta  dreamwever. (men först ska jag lägga in vår gamla bokhylla på blocket. allt för att slippa börja! :P )

like I always do.

så då kommer en liten taxi och hämtar mig och sis snart för ett triathlon träningspass. jag kommer dö. haha men vi får väl se. håller tummarna för mitt knä.

Igår var det lomma beach som gällde. eller ja iaf i 40 minuter. Hämtade Estelle, sen hämta vi tessan och drog toll coop för att handla saker inför kvällen. Körde till  lomma hömta upp sofie och begav oss till stranden. ganska dött men vi ja vi roade oss ändå :p sen kom Fluff och poffe och vi hängde på stranden ett tag innan vi bestämde oss för att driva till Sofie där vi satte oss i hennes uterum och chillade. Therese kom också senare :D trevlig kväll, trevliga människor och nice musik :D hihi thanks duuudes.  bilder kommer ;)

nu´måste jag hitta en vattenflaska så vi kan komma iväg. Ikväll kommer jag nog ligga död i min säng eller så ligger jag i sängen med min dator med mitt PA. men hör av er om ni vet något roligare :D PUSS!

MOGET!

HAhaha malin skickade precis en länk till mig angående vår Moget bilaga till okej... det var Amir - Gaybloggaren som är med i tidningen som hade lagt upp en bild på den. Läs här :D  (emma B kolla du är med ;) )

Duschen var det ja.

In the night.

I will drive home from lomma! hahaha efter att ha haft en sjukt tråkig eftermiddag har nu kvällens planer blivit planerade efter lite klydd. Ska strax hoppa in i duschen, så vi kan komma iväg (eftersom jag är den enda i sällskapet med körkort så får man offra sig :D) hahahaa lata jävlar är va dom är! :P eller okej Jag kom precis på att estelle har körkort med haha men men det är jag som dragit med henne så då får hon åka idag ;D hihi

nu blir det duschen, sen STRANDEN :D

gammal goding:D


BFF :D<3



tre års vänskap. tusen minnen.
och än är det inte slut, jag älskar dig estelle.

1000 miles.


we are gonna get throw this, right? <3

tjena snyggingar :D

började skolan 8.20 idag med natur, tur att vi var 7 stycken där (y) menjag var där iaf alltid ett plus! hahaha sen drog jag till IKEA för min anställningsintervju. grymt nervös men när det väl började så var det ganska lungt ändå. så håll tummarna att hon gillade mig (A) har hört på ryktesvägar att hon tyckte jag var artig, trevlig och hade snyggt CV alltid bra eller?:D hihi sen mötte jag upp estelle på sub och åt emma kom också och störde oss en stund. sen handlade estelle sin hennes tidning och vi drog oss ner och solade vid centralen i väntan på bussen.

kom hem och däckade efter kanske 20 min?:P tessan ringde vid kvart över fyra och väckte mig. skulle egnetlingen träffa henne ohc sandra nu men sandra mådde inte bra så vi sköt upp det. ska träffa tessan efter att ellinor varit här med förslag på logga till mitt PA.

ser ut som valborgsplanerana är fixade nu med :D fiiiiiint! (Y)



estelle visade mig en artikel om vårt okej projekt idag (Y) (kanske inte världens bästa artikel men ändå :P)

did you forget to tale your meds?

det är fan frågan. något fel måste det ju vara på mig eftersom jag vecka efter vecka ger mig på ett ki-box pass så att jag blir spyyfärdig efter varje gång? någon fel är det. men men triathlon (40 min skivstång, 40 min spinning och 40 min ki box) på lördag. gissa vem som kommer vara död efter.... JAG! hahah hoppas bara mitt knä ska hålla . men det har hållt förvånadsvärt bra och det gör mig lycklig :D hihihi

nu ska jag återgå till natur och plugg. håll tummarna för mig imorgon klockan 11 :D hihihi estelle ha mobilen för jag kommer ringa och hyperventliera i ditt öra efter :D

Skratta eller gråta?

Idag har fan inte varit min dag. Hade en lektion i skolan sen hem till Tessan snacka skit med henne och sofie. Sen stack jag passa ungar. 500kr fett nice:d haha sen hem hämta kameran och smink. Sen börja var batterijakt. Jag orkar inte för gå in på detaljer. Det var helt sjukt. Men men nu ska jag sova iaf. Imorgon blir det skola. Blä:p PUSS

Sofie <3 statoil

sitter och pratar med sofie på msn och jag har kommit fram till att hon har en specielldragning till statoil. först är det ju då hennes kommentar om Mac datorn. sen när hon kissade på en statoilmack i helgen. hon kom fram till att det var för att hon ville ha jobb där. Kanske inte helt rätt teknik då! hahaa

ska strax krypa ner i min varma säng. kommer däcka DIRRRR hahahaha ses imorgon people!

dagen i helhet.

dagen i helhet har varit bra. Skolan var kort och vi såg polötsligt i vinslöv, tummen upp för det ! haha sen solade jag och pillade på PA. sen cyklade jag till krumby (insåg att det tog typ fem minuter att cykla dit :O jag trodde det skulle ta typ 20 minuter! hahha verklighetsuppfattningen ändras när man blir större! haha ) iaf så passade jag mina skit ungar i två timmar (200 kr KATCHING) tittade på madagaskar 2, byggde bilbana och hade kuddkrig, jag är en snäll barnvakt :D hahah sencyklade jag hem satte mig här och nu ska jag börja göra min studentinbjudan. måste skicka ut det snart ju . gud. 45 dagar kvar. (STRESS?!) ajja
 
5 Juni alla. glöm inte det :D




MOGET :D


Min bild på första sidan :D:D:D:D:D

tidsfördriv.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
A man :D
Vad står det i ditt nionde sms?
Ja, men jag ringer dig sen snygging ;)
Vem ringde dig senast?
Tvillingpojken i egen hög person :D
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en bild på mig ;D
vad har du för skärmskäckare?
har ingen
Vilket språk är din mobil på?
svenska, men funderar att sätta den på finska bara för att :D
Vad heter din ringsignal?
Placebo - Because I want you
Hur många sms har du i din inkorg?
209
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Vad är fällknivsuerkan? från tessan
Vem är din 13:e kontakt?
BlondEmma
Vem är din 20:de kontakt`?
Chrille
Ogillar du nr 5 ?
Andreas?.. hm. måste jag svara?
Har du varit i hop med nr 1?
Alex? big nono.
Vad har din mobil för färg?
Blå:D

the sun is shining :D

så då har man kommit hem ifrån skolan :P slutade typ halv tolv så det var fett nice :D kollade lite på plötsligt i vinslöv och chillade så det var lungt :D sen fick man en trevlig överraskning att MOGET redan hade tryckts mycket fin tidning vi gjort ;D min bild på framsidanmed haahah underbart (y) men men har legat och solat lite och det var nog fan tur att jag gick in nu för mina knä är helt röda och mina kinder :O satan var solen tar! hahaah ajja nu ska jag skicka mitt CV till Carina sen ska jag passa skitungarna ikväll :D hihi

plötsligt i.... SVARTE!

nu har vra kära lärare att vi ska göra en egetplötsligt i vinslöv med bilder. och jag fick svarte. hahaha underbart :D hihi nu ska jag fortsätta

kär?!

Det finns en pojke. en mörkhårig lång pojke som gör att jag ler fånigt varje gång jag tänker på honom. som gör att det känns som om jag svävar runt på rosa (jag rosa?:O) moln typ konstant. när jag hör hans röst slår mitt hjärta ett extra slag. Jag älskar hans ögon, hans bruna ögon som när han tittar på mig får mig att vilja skrika högt av glädje. hans närhet gör mig lycklig. jag tror jag är kär?!

han reser till scottland om exakt 1 vecka och en dag. Han ska vara borta i tre år. så otroligt typiskt mig. men han är så jävla fin. min tvillingpojke <3


tessan tänker.

sitter och snackar med tessan i telefon under tiden hon väntar på bussen ifrån Lomma Bustation. Hon har väldigt tråkigt ochsitter och funderar väldigt djupa tankar undertiden såsom vad torkar sig afrikaner med när dom skiter?... jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :P men men nu ska jag forsätta städa och ikväll blir bio med åsa :D

PUSS!

behind blue eyes.

The Who - Behind blue eyes
(original)


Limp Bizkit - Behind blue eyes

LÄGG INTE SKULDEN PÅ MIG!

okej allihopa som testa mitt stav skit grej som jag länka för någon dag sedan.DET ÄR INTE MITT FEL ATT NI ÄR BEROENDE! så lägg inte skulden på mig hahaha

förkylning på hög nivå.

så nu har jag kommit tillbaka från en cykel och rull tur med therez. det bev väl mest att jag cyklade och hon höll sig i min pakethållare. men ja hon lyckades åka själv liten (läs mycket! liten bit också.  stack upp till konsum ochhandlade till mamma och nu ska jag gå och avlida i min säng med lite DH. ska försöka sova lite också.  jag hatar sånna här dagar.

avlida.

jag vet inte hur detta gick till men jag ska iaf ut och cykla med therez och hon ska åka rullor. blir nog inte en så lång tur för jag kommer avlida med denna jävla förkylningen. solglasögon HERE I COME!

snyggingar :D


irritationsobjekt nr1.

jag får panik. jag minns faktiskt inte ens när jag hade en sådan här dag senast. var ganska lycklig över det och hoppades innerst inne att det hade försvunnit. Men hej varför skulle jag ha en sådan tur?! jag dööööööööör om jag är så här på min student! för egentligen, varför skulle jag inte kunna bli det? Jag brukar ju inte ha tur direkt?!:@

it's oveer.

finns det något finare en brittiskengelska`<3


If I only could, make a deal with god.

det är lördag och jag har vaknat från och till hela natten. Igår var jag hos estelle och mös med henne, haha älskar dig gumman <3. sen ringde det en käär vän till mig, lilla tessan var i trelleborg och needed a ride home. blev inte riktigt som vi planerat och den lilla skjutsenhem tog sådär... två timmar? med en full (!!!!!!!!!!!!!!!)  och extreeeemt kissnödig Sofie. En halv lullig fluff och en lullig poffe tog bvi oss hem. Efter att sofie kissat på en bänk (?). I säng kom jag runt halv fyra och jag däckade välditg fort efter detta.

Nu vet jag itne riktigt om detta stämmer men jag har ett svagt minne av att angelica ringde mig klockan nio imorse och snurrade om att hon skulle köpa rvå skjortor till Peter Jidhe´(?) Jag har ingen aning om jag drömde eller om det verkligen var så., Men enligt min mobil har hon ringt och hon jobbar ju faktiskt för IDOL idag så ja det kan stämma. Borde nog ringa henne, tror inte jag var så trevlig imorse.

nu ska jag börja med mitt helvetes PA.  (och hur mår lilla sofie idag? :D )

sexi mamaaaaaaa

För såhär har jag spenderat min kväll ;D
eller hur är vi så jääääävla snygga?!:D
hihihihhihihhihihihihihihihihihihihihi



jag älskar dig din perversa lilla sak ;D hihih <3

min sista tid.

så då går jag snart in på min sista timme som fotograf på ystads allehanda. det är sorligt och jag önskar så innerligt att det inte var lågkonjuktur så de slapp sparka en massa människor istället för att anställa mig? jag har sammanlagt varit här i åtta veckor nu. fyra veckor i höstas och fyra veckor nu på våren. och för varje dag känner jag att det är detta jag vill göra. jag älskar det. även fast inte alla jobb är så roliga kanske är det själva principen. Men man måste väl börja någonstans. Få in foten lixom. sen kan man jobba sig uppåt och sedan vara på topp med världens bästa team. LE hihih idet bara måste gå. eller hur estelle? vi ska ta världen med storm.

som sagt. dumma lågkonjuktur.

roligt

ja det blev en lägenhets"brand" ja men bilder är inne och jag har nu hittat en rolig sak att underhålla mig med.  haha man kan se hur många ord man skriver på en minut. jag ligger förtillfälligt uppe i 36 ord. men jag kämpar vidare ;Dhahha testa vet jag, sjukt stressande dock :P

lägenhetsbrand.

nu tänkte jag skriva ett inlägg. men de blev lägenhetsbrand. återkommer sen.

åldersnoja på hög nivå.

Opererade sig för att se ut som sin dotter

LONDON. Nej, de är inte tvillingar.

De är mor och dotter.

Kan du se vem som är vem?

Det är 22 år mellan Janet Cunliffe, 50, och Jane, 28. Det syns inte. För Janet har lagt ut 120 000 kronor på att se ut som sin dotter.

– När jag såg hur attraktiv Jane var ville jag få tillbaka mitt gamla utseende. Jag har bra gener och hud men behövde bara lite hjälp på vägen, säger hon till Daily Mail.

tidigare rödhårig.

För bara ett par år sedan var tvåbarnsmamman Janet rödhårig och betydligt större. När hon efter åtta år i Spanien flyttade hem till Storbritannien förra året började hon fundera på att förändra sin kropp.

– Jag slopade all skräpmat och började äta nyttigt som Jane. Vitt vin och godis slutade jag också med.

stolt dotter.

På fyra månader krympte hon tre storlekar. Men det räckte inte. Janet opererade sina ögon och näsa. Läpparna fylldes och håret förlängdes och blektes.

Dottern blev först arg, men i dag är hon bara stolt.

(STOLT? jag hade fan skämts. jag menar hallåååå mamman är 50. borde kanske acceptera att man inte kan se ut som 20 i all evighet?!)

Vem är vem?

extern fotograf.

så då var det snart dags för min sista lunch på ya. Har varit på två jobb i dag och det ser ut att bli två i eftermiddag. skönt att det händer något sista dagen å man inte ugglar bort den på redaktionen. Känns kul för jag ingår ju nu i deras system på fotobeställningar som externfotograf och alla mina jobb är prioritet, mycket viktigt. hihi jag vill inte sluta. Bass sa idag att han kommer ringa mig om han har tråkigt och behöver hjälp så då ska jag komma haha ;D lilla basse.

nu ska jag gå igenom jobben, äta lunch, fixa en bilnyckel och dra iväg. gosh. ge mig jobb.

I try my best not to forget.

jag planerar att slänga min dator i väggen bara för att ha något att skylla på när jag ska redovisa mitt PA. det är mongo och jag hatar det. blääää. men ja jag tror jag ska gå och lägga mig istället. jag har inte råd att köpa en ny dator så jag har nog inte så många alternativ kvar.

imorgon är det sista dagen på YA och med lilla basse. sorligt men sant. huvudvärken sitter kvar och jag hoppas den har gått över tills imorgon. vill ju njuta av min sista dag. det gör ont. blä. jag tycker om lilla basse haha.

nu måste jag sova. tåget går 07.27 imorgon. hemska tanke.


och btw. angående bilden i mitt förra inlägg så ska jag hälsa från mannen på bilden att han inte ser ut så längre. (det gör han faktiskt inte och det är väl tur det hahahhaha <3)


<3

it's in the special way we fuck.

hihihi

tjenare snygging går du hit ofta eller?;D

på-körd.

jag älskar polisradion. den är så rolig. eller ja personerna som pratar i den är rolig. tänk er när ni åker buss, den rösten som säger hållplatserna ungefär så låter det.

för tio minuter sen lät det så här:

piiiiip piiiiib ambulanslarm...piiiiiip piiiiip
trafikolycka
en på körd person

HAHAHAHAHAA
så jävla underbart.

(lite svårt att skriva hur det lät men asså ja det står inte påkörd som om någon kört på någon ut en på körd person. tanken var ju att det skulle vara påkörd men eftersom okstäverna typ är förprogramerade blir det lite fel ibland. så jävla underbart :D

lokalsinne 1.0

så ja då har halva dagen gått. jag har spenderat ganska mycket tid i bilen eftersom jag hittar så jääääävla dåligt på alla småvägar här på österlen! hahaahaaa så tillslut fick jag ringa bass för at fråga om hur fan jag skulleta mig ut därifrån HAHAHA han mobbade mig hela tiden. men va faaaan allting heter likadant, ser likadant ut. hur fan ska jag som aldrig tillbringar min tid i katslösa kan väl inte jag hjälpa?! ajja jobben blev färdiga och även en sidan tre bild blev tagen. när jag kom tillbaka vid halv tolv och satte mig kom mark samtidigt

M: jaha vad har du gjort idag då? du försvann så fort i morse (09.30)
J: ja men jag var på ett jobb i skurup 10 sen var det ett i svarte. och sen tog jag sidan tre så det är löst nu
M: På två timmar?!
J: öm.. ja?!
M: Du måste sluta jobba så snabbt du får oss andra att verka slöa!
hhahahaha underbar inställning! men visste jag önskar att jag jobbat saktare så jag hade haft något att göra nu :p hahaha ska börja kolla på bilderna ovh fortsätta att snacka med min rival på TA över msn (estselle) hahaha


Håll tummarna för mig kl 17 idag :D

Blondie med lugg! hahaha

jepp då hag jag färgat bort min dumma utväxt :D och sen fick jag en lugg till på köpet! ahahaha  men jag får köra sidlugg på den tills den växer ut! :P

Imorgon ska jag och estelle hämta våra stundent mössor och kläder FETT NICE :D hahhah gosh I canät wait! Plus så har vi nu fått bil bokad så vi har nu fått vår bil :D hihihih

kvinnan vägrar svara mig på msn så nu ska jag terrorisera henne ännu mer. Imorgon tar jag Bass jobb på tidningen eftersom ahn är sjuukling! hoppas det blir något kul :D hihi

GODNATT!

huvudvärk.

huvudvärk huvudvärk huvudväääääääärk (sjungandes som kalle anka i badkaret på julafton...)

jag har så fruktansvärt ont i huvudet. ögonen lyder mig inte längre och jag ser typ dubbelt eftersom min ögon står åt vars ett håll. gosh.

ikväll ska jag färga håret. mmm äntligen hatar utväxt! hahaha så jag lär inte vara hemma förrän sent =/ dock fick jag en timmes sov morgon imorgon ända till nio :O herregud det är ett mirakel bannemaj. men men tror jag ska fråga lilla basse om jag inte kan få gå typ snart. ta mig till Lund och däcka på mammas jobb innan vi ska till Landskrona. Ja så får det bli.

PUSSAHAJEN!

stackars människor.

Så jävla gott med lunch! jag höll på att avlida lite innan men nu är jag mätt och glad. Satt tillsammans med några reportrar vid bordet och den ena satt och läste KB. Hon visar upp en artikel som handlar om en MS sjuk kvinna som blivit fotograferad av sina grannar när hon tillsammans med sn son lyfte ut ett kylskåp som brunnit. Hela artiklen kan du läsa här.

Jag blir riktigt rädd för sådana människor som de grannarna. Finns det verkligen inget annat dom kan göra istället för att förföllja denna kvinna?! Spela boule eller något, gå en prommenad VA FAN SOM HELST. Alla grannar beter sig inte så, så det måste finnas något dom kan göra för helvete.

Ett annat fint exempel på detta är Grannarna ifrån Grannfejden i Torsdags. Det handlade om två familjer som hade bott grannar i tolv år och för ungefär 7 år sedan skaffade den ena familjen en minigris och grannarna accepterade detta. Problemet var att grisen inte blev så liten utan nu vägde 70 kilo. Men fortfarande så hade grannarna accepterat griset i 5 år. Så för två år sedan hade de börjat bråka om att hon med grisen satt upp ett staket som inte var fint. Planket var kanske tre meter brett. alltså inte särskillt stort bredvid deras trädgård. De klagade även på att det luktade urin från grisen på sommaren. Artiklen hittar du här.

Självklart förstår jag att det inte kan vara kul att bo bredvid en familj med en "mini" gris på 70 kilo. Men samtidigt så hade allting varit frid och fröjd. Och det tar inte fem år för urin att lukta. Isåfall är det en väldigt speciell gris. men det var mycket mer som klämde. Grannarna som klagade på grisen vägrade att ge sig om inte griset eller svinet avlivades, vilket jag tycker är väldigt hårt. De ville också att planket skulle tas bort eftersom det inte var fint men de ville absolut inte se varandra. Så kom det någon och gav som förslag att de skulle sätta upp en häck istället. Och jaa det gick ju bra om det stod en bit in på människan med grisens tomt så de slapp klippa den.

Jag blir så ledsen. Kan man inte bilda en grupp eller något till alla stackars grannar som lever på att klaga. Något måste ju gå att göra?!

vi räknar tillsammans.

Ett.....
Två....
Tre....

LUUUUUUUNCH! see yah suckers!

YA, del 2.

så dhar jag förstört och till viss mån reparert min meny. Skulle egentligen bara in för att skriva till en sak men lyckades förstöra hela skiten och jag kunde inte lämna det som det såg ut. Men nu ska jag ut på Jobb efter en ganska lugn morgon :D hoppas det blir något spännande :P

Fotograf, Ystadsallehanda.

Sean Patrick Thomas <3

Hon kan ha världens snyggaste pappa <3
(när han inte har den dumma mustaschen haha)


Utmanad.

Fyra tv-program jag brukar se:
- Cold Case
- 2 ½ men
-  Lie to me
- DH

Fyra saker jag gjorde i går:
-
PA
- Tränade
- "fixade" studentbil
- Tände ljus.

Fyra saker som står på min önskelista:
- Hund
- Ett jobb
- Student
- Mark III

Fyra saker jag avskyr:
- Skolan
- Fötter
- Krig
- Falskhet

Fyra saker jag tycker om att göra:
- Lyssna på musik
- Umgås med vänner
- Plåta
- Resa

Fyra saker jag åt i går:
- Gravad lax <3
- Mackor
- Popcorn
- Ägg

Fyra namn jag skulle kunna tänka mig att döpa ett barn till
- Thea
- Erik
- Joel
- Felicia

Fyra jobb jag skulle vilja ha:
- Fotograf
- Något med Djur ^^
-  Något med musik ^^
- öö ja :P

Fyra snabbmatsställen jag gillar:
- McDonalds
- Thai Tahi
- Kebab ;D
- Subway

Fyra personer som jag ringer eller sms:ar nästan varje dag:
- Marcus
- Tessan
- Angelica
- Estelle? (fast den kvinnan når man nästan bara på msn eftersom hon stänger av mobilen hahaha )

Fyra personer som jag utmanar:
- Estelle
- Tessan
- Malin
- Löken

Mutter sey kommer ja.

Klockan ringde nio imorse. det var hemskt. men jag tog mig upp och hela familjen tog sig till ikea. Träffade lilla estelle som var duktig och passade de små barnen i lekrummet. hahaha underbart. handlade dock inget speciellt så ja jag vet inte riktigt vad vi skulle där så tidigt men, Jag gick och hälsade på estelle igen och då hade hon problem med en tysk unge hahahhaha så jävla roligt :D ööö MUTTER kommer ja. hahaha så söt estelle ;)

håller på med pa. men jag orkar inte. ska fan ta en paus och göra något annat fan vet jag vad men ajja. ikväll ska jag till tessan och hjälpa henne haha ovanligt :P

bend it like beckham. för att tränaren, Jonathan Rhys Meyers, är så jävla snygg

happy birthday!

GRATTIS HAMMER SOM BLIR STOR FLICKA IDAG 18 ÅR OCH ALLT hihihih :D

the day is turning.

oj då. det blev inte tvn när jag sa det :P jag började istället pilla på bloggen. beroende hahahah ajja nu ska jag bannemaj sluta! så såhär blev förändringen denna gången :P


Tessans ser nu mera ut såhär
:

friends in need, friends indeed.

hahaha ja nu har estelle och jag suttit och pratat gamla minnen och ja några tårar har det fällts. Jag älskar dig estelle!
Linda och Estelle, det är så det ska vara, föralltid! LE - Allt du behöver hahha eller vad var det?!

Imorgon ska vi tydligen till ikea och införskaffa ny bokhylla till stora rummet. kan bli intressant! hahhah men men trevligt med lite nytt liv i huset. och den hemska(!) soffa åker äntligen ut! hahaaha färgen blev lite WOW typ hahah men man vänjer sig väl hahha men att bo i en bygg arbetsplats är inte särskillt kul, men snart är det väl över förhoppningsvis iaf!

asså fullt seriöst det är student om 53 dagar till studenten (kollade estelle nedräkning på bloggen hahah). det är helt sinnes. för mig känns det som en evighet. kan bero på att vi har praktik och allting som har med skolan och göra känns borta., förutom äckliga PA hahah. men men när vi kommer tillbaka så lär det gå så jävla fort. hej och hå. ska bli så jävla skönt!! nice att jag har min studentklänning också hahaha.

nu ska jag återgå till min tv. tror fan det ska bli lite oth <3

Estelle - Planerarens kvinna!!!

japp då har lilla planeraren varit i farten igen. Låt mig påminna er om att denna kvinna planerar i flerra veckor framåt. det var hon som i Januari började prata om att vi skulle gå på balen (och har tjajat på mig ända sedan dess) Studentklänning och balklänning har hon planerat in i minsta detalj för flera månader sedan. så ja lite bakgrundshistoria.

Idag kom hon och frågade om jag ville dela bil med henne på studenten. funderade en stund då min tanke har varit att åka morfars jaguar. Men ja en sista sak med en av mina bästa vänner på studenten,. vad kan vara mer rätt? så ja jag gick med på det :P Så nu ska jag och lilla estelle dela bil efter att vi åkt flak med klassen såklart men det känns ändå kul att åka med den personen jag redan efter andra dagen gick på malmö festivalen och sedan dess varit vänner. vi började (nästan) gymnasiet tillsammans och SJÄLVKLART ska vi  avsluta den tillsammans :D hihi  Jag älskar dig gumman <3

bilen vi hoppas på att få åka är:

Placebo 29 Maj <3

Placebo, tidigare Ashtray Heart, är en musikgrupp som bildades 1994 av Brian Molko (sång, gitarr), Stefan Olsdal (bas, gitarr och keyboard) och Steve Hewitt/Robert Schultzberg (trummor). I Sverige är gruppen troligen mest uppmärksammad för singeln "Every You Every Me" som spelas i introt till filmen En djävulsk romans.

Placebo - Post Blue acustic verison
Placebo - Post Blue (bästa videon ever! hahaha) spelas I One three hill
Placebo - Because I want you
Placebo - Every you every me   låten från Cruel Intentions :D
Placebo - Follow the cops back home   spelas I OC
Placebo - Running up from that hill  spelas i OC och CSI
Placebo - Pure Morning
Placebo - Meds

 VI SKA SE PLACEBO LIVE DEN 29 MAJ! GAAAAAAAAAH


I keep asking why.

söndag och jag ska snart ge mig på PA helvete. vill bara bli av med det. annars är dagen fullspäckad iaf till typ sex haha. men men nu ska jag börja med äckel PA.

slipped away.

jag låter låten tala för sig själv.


to much poison.

så då var påskafton över. påskmat BBCwallander och telefonsamtal har det varit för min del iaf. :D
och bloggskapande hahaah

chillade med mitt pa ett tag innan jag dampade loss och gick för att beklaga mig för sis. så vi åkte till centrum för att hyra film. fett nice :D hahaa sen fick man fint besök ett tag iaf :P såg den ena wallander filmen och sedan hamnade jag i telefonsamtal med estelle i några timmar samtidigt som jag försökte få ihop tessans blogg. resultatet ser  ni här.

så nu ska jag fortsätta mina konvesationer på msn sen ska jag nanna för jag är trött.

puss på gump!

det är den 12 och jag säger grattis till världens bästa pojke <3

booooored.

så ja tredje designen för idag. haha och klockan är åtta. hurska detta sluta?:O hahahaa vad tycker ni? :)

happy easter.

jag sa att jag inte visste hur länge jag skulle palla designen... jag har redan börjat på en ny. hahha  rastlös. måste göra PA idag också. bläääääää men men en liten överraskning kommer sen :D hihihihi <3

nu ska jag duscha, glad påsk people.

watch me go.

hej och hå. ny design. palla inte den gamla mer.. får se hur länge jag pallar denna haha, inte länge om jag känner mig själv..

ikväll var det lite brännboll och grillning som gällde. dokc blev det lite senare än vi tänk oss och brännbollen tog slut fort och alla började slåss om grillarna. sen började alla frysa så vi drog hem. så ja. men men nu ska jag iaf nanna och det ser ut som om det kommer ett fint besök till mig imorgon. längta <3

puss på gump!

the best of Thåström.

Imperiet - Alltid rött, Alltid rätt
Imperiet - CC cowboys
Imperiet - Du ska va' president (live)
Imperiet - I hennes sovrum
Imperiet - Balladen om briggen blue bird av hull
Imperiet - Märk hur vår skugga
Ebba Grön -
Die Mauer
Ebba Grön - 800 Grader
Thåström - Om black Jim
Thåström - Söndagmåndagsång

kärlek så in i helvete <3

this is me.

hmm.. eftersom jag gick upp alldeles för tidigt igår t'nkte jag sova lite längre idag. gick inte så bra. min mobil ringde nio blev gaaaanska så irriterad och funderade på¨att inte svara eftersom det stod dolt nummer. och efter de senaste dagarna vetman aldrig vem som kan ringa men jag svarade och det är jag glad att jag gjorde. hihihi vi la precis på och han kommer hem på måndag <3 längtaaaaaaaaaaaaaar hahaha :D

snacka med therez igår och ja lite irritation blev det och sånt men ja det lööööser sig nog. lite jobbiga brudar har väl vi tagit hand om förr! hahahaha   men sedan blev man invited till lite brännboll ikväll trevligt trevligt :D

men nu ska jag duscha och träffa upp rasmus för att bli av med lite aggressioner hahaah

duschen kallar!

studentklänning!

studentklänning check!

så jävla skönt. sis och jag gav oss igår ut på studentklänningsjackt och efter tjugo minutervar vi färdiga! hahahah underbart sånt tycker jag om :D sen gick vi och chillade i stan stack till entre och sen blev det ki-box med resten av olsens. nice. :D


idag gick jag uipp halv åtta (:O) för att jag skulle köra pappa till lund så han kunde operara sig. så vid nio var jag färdig och bara PAPPA vi köööör nu. han kommer in i mitt rum och bara, Nu?! jag ska inte vara där förrän elva. så jag hade gått upp alldeles för tidigt. VÄLDIGT jobbgt eftersom jag var så trött i morse och hade gärna sovit några timmar längre. ajja. jag var färdig i tid iaf. Så vid kvar över tio körde vi och jag lämnade av honom i lund och drog till nova och inspiration för att hämta lite saker. gick inte så bra eftersom där var typ 200 pers i affären så jagsa till irma att jag kom på lördg istället! hhaha ajja sen gick jag och chillade lite på nova poch sen hämtade jag pappa igen och drivade hem. så nu har jag börjat mitt städande av rummet. och jag har nu en paus :D hihi

tror jag ska fortsätta nu..

Sårad.

Estelle kalla mig maggie igår:'(

since you've been gone.

måndag och påsklovet har börjat for real. och jag har tillbringat min dag åt att sortera skivor och städa. kul va?! njaa ganska ändå. hitta många fina nostalgi låtar att mysa till. konstigt att man aldrig glömmer en låttext. men men nu är alla skivor sorterade och ett antal tomma fodral saknar dock fortfarande sina skivor men det kn jag inte hjälpa :P nu ska vi bara hoppas på att mina föräldrar tänkt på att vårt nya skåp i vardagsrummet kommer ha plats åt våra skivor ^^

vårt hus är upp och ner ännu en gång och allting ligger huller om buller typ. Köket är ju färdigt sen en tid tillbaka mammas lilla(?!) omstylning av badrummet är nästan klart, speglen ska bara upp också. och nu är vardagsrummet på börjat och jag hoppas det blir färdigt till min student annars blir det jobbigt hahaha men men Irma kommer ikväll med lite saker som ska in och vi ska börja måla väggarna :D ii fett nice!!

men nu ska jag samla ihop träningskläder och bege mig till The office för att träffa kuss och ant och träna. fett nice

PUSS PÅ GUMP!

äckliga dumma pa skit.

ungefär så känner jag nu.

så jävla förbannad är jag. har försökt få rätt på en liten jävla sak i flera timmar tror ni jag har lyckats?:@ NÄÄÄÄÄÄÄ jag blir så jävla ledsen och arg. men jag har gett upp för idag och funderar på att lägga mig. är helt död i hjärnan efter att ha suttit med alla jävla html koder och sånt skit. aldrig mer. aldrig mer säger jag bara!!!!!! bläääääää

oth väntar på mig. imorgon väntar mer PA (hemska tanke) och träning :D hihi

puss på gump!

off.

oj då. inte skrivit sedan i fredags :P äsch har haft fullt upp så får väl skylla på det :P

I Fredags blev det inte mys med personen jag tänkt utan estelle fick mysa med mig istället :D hihi angelica skulle egentligen också med men blev nått klydd :P så jag och estelle mös till medium skumt avsnitt :P men men sen såg vi changeling. skojar inte så seg film?! trodde den skulle va jätte bra istället var den typ segast i världen!! ajja sen låg vi och snacka och skit innan jag tog bilen hem.

Halv nio ringde klockan ¨å lördagsmorgonen och i samma stund ångrade jag mig att jag gått med på att gå till gymmet tidigt. men det var bara att bita ihop och halv tio kom åsa och hämtade mig. och vi stack till JH för ett tränmingspass. hemma vid tolv och jag däckade nästan direkt tills tessan ringde vid två och berättade om kvällens planer. Therese fyllde 18 och vi skulle fira henne med mat och utgång :) såklockan 5 kom hon till mig och vi gick till bussen som skulle ta oss till Lödde.  en sofie i lomma och två timmars bussfärdsenare var vi framme och började vår vandring till therese. väl framme åt vi gått och snackade. kollade lite på robinsson innan vi började göra oss vid. så tillslut hamnade vi i Malmö.

kommer fram och börjar redan känna av mitt "lilla" skoskav  så jag och sofie går lite i efter therese och Therez.  så säger sofie:

Asså jag kommer kissa i DEN papperskorgen. (pekar på papperskorgen närmast oss)
Nej det ska du inte (och försöker få henne att fortsätta gå)
...... okej då tar jag nästa.

hmm.. ja men iaf :P sen gick vi och kissade på bk innan vi drog oss innåt och kollade in folket som fanns omkring oss. efter typ.... två timmar (?) kom fluff och poffe (?) och gjorde oss sällskap. det var ganska drygt och jag hade fede skoskav så jag och therez bestämmde oss för att dra hem. så vi fick fluff att köra oss hem. Sofie och therese drog på efterfest i lomma. men men det var kul och jag hoppas att therese hade en fin 18 års dag iaf :)


Idag är det PA jobb som gäller och jag borde fortsätta.

älska.

de som känner mig vet vad denna låten betyder för mig
och att jag vägrar lyssna på den om inte eva cassidy sjunger den.
men denna verisonen är underbar.
(och fy fan vad jag saknar dig)

Saosin - time after time

drömmer?!

090402
imperiet boxen

Nu är datum äntligen bestämt för releasen för Imperiet boxen som kommer att heta Silver, guld och misär, den släpps 10 juni. Den kommer att innehålla 5 st cd skivor, 1 dvd samt en booklet skriven av Marcus Birro. Studioplattorna kommer att ingå med bonuslåtar som singlar o baksidor, samt några outgivna versioner o låtar, även en helt ny livecd med outgivna låtar från olika konserter .Dvdn är Orionkonserten med ommixat liveljud av Micke Herrström samt bonuslåtar därifrån som aldrig förr är visade samt några låtar från Moderna Museets trädgård.

 

gissa vem som ska stå först i kö.


snyggaste hemsidan.

Detta kan vara den snyggaste hemsidan någonsing. sjukt roligt. dock jävligt roliga imperiet bilder :D jag menar kolla in :D





vad fint det hade varit om man levt på 70-talet.

Sprisse the one and only.

Sprisse sitter precis att hans katt hade tagit in en levande anka i deras kök imorse. hahah ganska roligt faktiskt.

att jobba på en tidning är stressigt. men kul. vi gjorde ett stresstest här och detta blev mitt svar:

40-49 poäng. Varning! Du mår inte bra av din otålighet och det höga varvet i ditt liv. Stanna upp och se till
att reflektera över hur du lever.


oops?!

japp japp. ikväll vet jag inte vad somm händer. lite mys kanska står på programmet. men det återstår att se ^^
imorgon är det iaf utgång nice, längesedan nu och det ska bli kul hiihi

nu kommer en studiebesöksgrupp och ska kolla vad vi gör så jag antar att jag borde göra något vettigare ^^

första sidan :D

hihiihi det kom fram en praktikant till mig precis och sa:

Vad fin din bild blev.
emm.. vilken då? på barnen?
Ja den som är på första sidan av familjen?
första sidan?!!
jaa kom!

så gick vi runt en hörna (där familje redaktionen sitter) och titta där hängde min fina bild på första sidan. hihihihi så himla trevligt! så på påskafton kommer alla trevligt människor att får se min bild på första sidan iii hihihii :D :D

E?!

okej jag har ingen aning om vem "E" är :P haha estelle var min första tanke, sedan elin men eftersom det tydligen inte var någon av dem har jag ingen aning :P så om du vill låna boken får du nog komma till känna :P hahah

dagens i-landsproblem.

alltså. jag har kommit på en sak angående detta att praktisera på YA. Idag var jag ute med en annan fotograf, Albin, eftersom bass är ledig. Vårt första jobb var på en skola och albin frågade om jag ville ta det istället. så självklart säger jag ja. men sen när vi kom in i skolan insåg jag att jag var lika gammal som de som gick där och det känndes konstig att gå fram till någon i samma ålder och bara "hej jag kommer från Ystads Allehanda och jag undrar om jag kan få ta en bild" asså det hela känns påhittat och man känner också att de inte tar en seriöst riktigt. jag menar om någon i min ålde skulle kommit fram och bara hej jag kommer från sydsvenskan.. hade man trott på dem då?! äsch jag vet inte men det gick fint och jag älskar min lilla bebis kamera (som sagt ingen som har 50 000 att låna mig så jag slipper skiljas ifrån denna vackra skapelse?!)

jobb kallar.

Meds!

Sitter på tåget hem. Lyssnar på placebo och jag kan inte förstå att vi ska se dem. Helt sjukt. Helt Jävla sinnes sjukt är vad det är! Men underbart såklart hihi. 29 maj. Jag längtar så jag spricker. Skönt att en dags biljetterna inte kostade så mycket mindre än vad jag betalade. Men bättre att vara på den säkra sidan. Oo siesta here i come:D nu ska jag hoppa av PUSS PÅ GUMP!

SÅ JÄVLA NICE!

gissa vem som har praktik sista veckan också :D hihihi SÅ JÄVLA NICE:D

ursäkta.

URSÄKTA mina kära vänner. jag skulle uppskatta om ni inte bara skrev första bokstaven då jag känner folk med samma första bokstav:P

så E (antar att det är estelle?! du står i kö efter malin och therez ;D )

2 veckor och 4 dagar.

så länge har jag nu varit på ystadsallehanda. imorgon är sista dagen och jag vill inte lämna. blääääää. det är ganska chill nu. ska ut på en enkät snart, när reportern behagar att komma tillbaka sedan börjar the real jobs haha. fett nice.  :D:D

tessan jag antar att det var du som är t så ja du får låna den efter malin såklart ;)

rökutveckling i ystad. got to go!

PLACEBO!!!

FÖR ATT JAG HAR PLACEBO BILJETT! FÖR ATT PLACEBO KOMMER TILL SVERIGE FY FAN VAD JAG ÄR GLAD! Så jag åsa nathalie och kanske angelica beger oss till siesta för att se dessa underbaringar! HELT JÄVLA FUCKING UNBELIEVEBAL ATT DOM SKA SPELA I SVERIGE. Men jag och angelica kanske har fotopass också. FATTA GREJEN!

Trött och hungrig.

Är vad jag är nu. Men snart kommer sis och elli med macka till mig sen sticker vi och hämtar upp resten av olsen family för att bege oss till jh och ett träningspass ala kickboxning. Hihi fett nice hoppas bara på att mitt knä ska hålla och att jag inte sparkar sis tre never bakåt när jag sparkar Hahaha äsch nu ska jag fortsätta lyssna på placebo hihi PUSS PÅ GUMP!

malin lilla.

nu ska jag svara på malin två frågor i förra inlägget, plus den andra i den nästa senaste..

Ja malin du får lov att låna boken av mig :) bara jag får tillbaka den ;)

Amanda Jenssen stavas faktiskt med två s malin. trodde också att det bara var ett S i början men det visade sig vara två ;)

Och jo malin det är den och den ligger inne nu ;)

frågestund över åter till arbetet.