update.

japp nu har jag varit 20 år i en vecka och två dagar! och ja jävlar vad jag har gjort mycket! haha fast 20 känns samma som 19 så..

men jaha vad har hänt?

fredag 20: fyllde år. systemet med estelle. middag med finaste på kvällen.
lördag 21: 20 års fest.
söndag 22: släktkalas.
måndag 23: jobb. stressa till lund. australienplaner.
tisdag 24: lämna bilen på service, sta i lund. BETALA AUSTRALIEN RESAN! jobb.
onsdag 25: ringa sta, nrj in the park. träffa bambii.
torsdag 26: jobb. after work. promenera med bambii genom oxie.
fredag 27: jobb. jensen med brudarna + stoffe
lördag 28: tivoli i dk med bambii, tessan och anna! födelsedags present av tessan.
söndag 29: lägga upp alla bilder på fb. SOVA! bränna ut hela hårddisken på dvder.

såhär kul har jag haft haha :D

bilder finns på fb.. kanske kommer några i ett annat inlägg. fårse om jag orkar. imorgon är det jobb igen och ja nu ska jag se om jag missat några andra bilder. jobbigt att ha tre olika kameror.



OCH VI SKA ÅKA TILL AUSTRALIEN DEN 26 DEC! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

PINK, 23 JULI @ ULLEVI BILDER :D


precis köpt tröjor :D

kön utanför ullevi




Inne På Ullevi :D


Butch Walker <3


Good Charlotte <3

tAKiDA <3








en tonårings sista inlägg.

jajo livet går för fort och bloggen glöms bort!

ja jag antar att detta blir mitt sista inlägg som tonåring. så konstigt det känns. jag menar om ca 10 timmar är jag sysmtemetlaglig och det är väl bara jätte fel? känns som om jag i huvudet har fastnat i ålder 15 medans alla andra äsger att man fyller 20. jag menar har jag redan en älderskris? hihi

ja det händer ganska mycket för tillfälligt..

förra inlägget var ju när jag och mary stod och väntade på att vår konsert skulle börja. och vi fick mycket mer för pengarna än vad jag någonsin kunnat tänka mig! helt sjukt. vi hade tre förband, Butch Walker and the black widows ( ja jag vet helt oväntat och jag insåg inte hela grejen förrän jag var hemma igen. som tur att jag som fortgraf känner mig tvingad att fota allt så att jag har några fina bilder på honom iaf. annars hade jag aldrig förlåtit mig.) sen kom good charlotte som också var en sjuk upplevelse. tAKiDA uo next och sprängde nog allas öron och kamera inspelningar, jag vet att mina videos efter det mest är skorr men efter att vi fått öronproppar var allt frid och fröjd igen.

och sen kom ju sjävla huvudnummret som egentligen var mer en show än en konsert men det var riktigt bra och jag saknade bara några få låtar men det överlevde man. riktigt bra kväll och jag la mig lycklig den kvällen!

dagen efter den 24 Juli försvann jag och mary till Liseberg där vi mötte upp en stoffe på kryockor och tillslut isse senare på kvällen. Riktigt kul hade vi och kvällen avslutades med sjuka bilder och kommentarer! Efter en stressig och två mycket irriterande killar kom vi äntligen iväg till Liseberg i Ösregn. jag och mary försvann in till kollerado och ångrade oss i samma stund. vi bestämmde oss för att äta och sen dra till något köpcentrum istället. då ringer jenny och vi möter upp henne och christine och deras kusin. de äter och då möter stoffe och isse upp oss och solen börjar titta fram igen. vi stannade och hade en riktigt rolig dag!

på måndagen försvann jag ut till rörtången med kusin och mötte upp resten av deras familj. sjösatte båten och försvann bort till paradiset. vihade fint väder i två dagar då vi tog båten till marstrand dyrön och allmänt körde fort och tittade på alla fina öar. resten av veckan kntrades med ösregn och kuling och en massa människobyte. ett tag tror jag vi var 15 personer på ön. många för den lilla saken! haha men men det var mysigt men nästa år vill jag ha lite finare väder.

sen jag kom hem där ifrån har jag mest försökt få ordning på mina rum och planera inför min 20 års fest på lördag. och imorgon och på söndag. blir riktigt mycket festande denna helgen. kommer vara död på jobb på måndag! haha

just det therez tyckte att det var en bra ide att cykla till husie så jag hängde på och påvägen hem tappade jag min fina älsklings phone och fick lämna in den och vara utan den i 6 DAGAR. ångest deluxe. men för 1000 kr fick jag den åter och nu är jag mer rädd om den än någonsin. aldrig någonsin vill jag vara utan den igen. Bambii var en fin vän i tisdags och följde med mig för att hämta ut den och sen för att gå från folkets park till öb vid heleneholm som helt klart var längre än jag trodde. han med men jag fick tyst på honom när han fick köpa sin vattenpipa som vi invigde den på kvällen tsm med therez bercic och anna. mysfaktor HÖG!

jag har även börjat jobba igen och ja allting återgår väl till det vanliga snart. förutom att jag haltar som en galning och hoppas på att min höft ska bli bra till imorgon. eller iaf till på lördag ag vill ju kunna dansa!

nu ska jag fortsätta bränna skivor. puss.