Jag är beredd.

låt dom komma nu.
14 juli.
ett måste.

lurig_tjej_90! haha


kristina från duvemåla.

sitter här och vrålar ut till kristina från duvemåla soundtracket. jag har ju sprängt mina egna högtalare och jag orkar inte byta skiva i mammas så springer runt som en galning och det känns lite som om jag är tre år igen och städar mig igenom skiva 3 av boxen. krisitna från duvemåla är min mammas favorit musikal of all time och jag tror hon har sett den 4-5 gånger när den gick. jag fick bara va med en och en halv gång. den halva gången var det bara recap typ av alla klassikerna. på sofiero slott. jag minns det väldigt väl. alla små barn och allt. men iallafall. så nu stiter jag här och skriker. haa ska strax dra till stan och träffa mary. puss på er där ute.
detta är prärierns drottning.
vildgräs, guldet blev till sand, du måste finnas, Wild cat money är bara några av låtarna som är värt att lyssnas på.

29 maj, 2009. 0015-0245.

bästa dagen i mitt liv.

29 MAJ!

klassiker. bästa ever <3

dagen so far!

Var upp med tuppen i morse. nästan iallfall. 8. det är tidigt för mig iallafall! jag har dock hunnit med tusen grejer innan jobb vilket är skönt. Drog på möte nio till tio. stack till banken med en massa papper och skit stack vidare och lämnade tillbaka en massa kläder jag aldrig kommer använda så kan ha roligare för de pengarna. stack på lunch med lucas. och nu är jag hemma och har hunnit skriva färdigt uppsatsen till jobb på mindre än 20 minuter. så jävla bra. nu ska jag springa och duscha är genomsvettig igen (!!!) (feber?!) och göra mig i ordning igen (!) innan jobb. detta blir bra. hihi vad gör ni denna osoliga dag? :D
puss

back.

hej hopp. exakt en månad har kommit och gått sedan jag skrev sist. har inte funnit någon ork alls men ska väl försöka ändra på det igen. sitter och tittar på min man och drömmer mig tillbaka till våra fina stunder ihop innan jag drar till jobb. kommer slänga upp lite bilder om vad jag har gjort den senaste månaden. puss på er.


världens bästa ungar <3