share everything?

ja man säger väl att bästa vänner delar på allt? nu har jag och estelle ännu en sak att bocka av våran " gjort tillsammans" lista.

idag blev vi påbackade på ikeaparkering. estelle bröt ihop medans jag i ikea kläder står och skäller ut han som backat på oss. (Y) alla kunder trodde nog jag var um i huvudet. men ändå. Jävla idiot. ajja jag ch estellemår bra efteromständigheterna och bilen blev lite kvaddad men ja jag hoppas hennes pappa fixar det eftersom det trots allt var hans bil.

hmm.. ganska intressant dag. jag köpte ny mobil imorse också btw, en w715 silver. fett nice. den andra pajjade på jobb så var tvungen att ha en ny eftersom reperationen skulle kostat lika mycket. sen ja kom etelle och hämtade mig. vi krockade, jag försvann in och jobbade på ett fullpackat ikea och stängde caféet. och nu ska jag snart sova.

var på holmen i helgen också. det var fint och jag var lagom bränd när jag kom hem  hihi. skaldjursbuféen var inte att leka med heller. MUMS <3

nu ska jag lägga mig i sängen.
ha ett bra liv. puss.

(nöjd estelle?!)

close tonight.

japp jag har vaknat och duschat. och halva min lediga dag är borta. hemskt men sant.  hjärnan är död efter att ha jobbat 6 dagar i sträck i total kaos. denna dagen var verkligen behövlig. ska sminka mig nu så jag och turne kan sticka till elgiganten och lämna in min mobil för att sedan dra till hennes körskola (?) skulle hjälpa henne med något. sen ikväll ska vi... jag vet inte chilla eller något.

nu ska jag sminka mig. ha ett bra liv puss.

you've got mail.

kaos idag på jobb. helt galet. men men jag tror vi sålde mer än planerat. hoppas jag vann. hihi.

däckade direkt när jag kom hem efterom det inte var ycket som inatt. då jag var hemma typ runt halv två. mormor fyllde 75 och det firade med stort kalas i stugan :).

tessan stack precis och vi har sett hp 2. nice. men ´jag tror att turne är trögast i världen. men men sån är hon. hon kan inte hjälpa det.

nu ska jag se you've got mail. jobb imorgon. puss ha ett bra liv.

SIR!

japp då var ännu en dag av hard work work över (Y) kanonkul. över lite folk i dag så ganska segt. men estelle ringde och stöde mig i cafeét när jag stod själv så. hihi.

igår var det harry potter premiär på royal med estelle och åsa. mycket trevligt. först åt vi på gränden och sen mös vi till lilla harry. väldigt bra film (Y) haha kan inte sluta skratta, SIIIIR! lätt roligast i filmen. klockrent!

imorgon ska jag jobba, för ovanlighetens skull lixom. sen ska jag till österleeen och fira mormor :)

ha ett bra liv puss.

songs to say goodbye

jag glömde gratta min blogg på ett års dagen :(

youth of the nation.

hej alla glada nattramlare. mycket har hänt och det har varit full rulle:

  • jag tappade mina nyklar när jag cyklade till jobb
  • min tv pajade
  • jag köpte ny tv
  • min mobil gick sönder
  • mina nycklar blev hittade av någon snäll människa som postade dem
  • det var svedala rocken och jag tappade nästan min sko, martin tog upp den däremot.'
  • sis hade släktmiddag här hemme
  • sis fyller 22 idag.
  • mina nycklar kom hem till mig idag.



jag ska sova. ha ett bra liv puss.


drugs don't work.

igår. var en helvetes dag. satan vad mycket folk som var på ikea :O herregud. vi hade kö till utgången ungefär hela dagen! gaaaalet. inte heller okej att en bitch var med bakom line. usch. fast vi lyckades ta oss igenom det. med endast en halvtimmes rast och tjugo minuters övertid så funkade det. samt nettans hjälp då förstås. galet.

idag ska pappa och jag kolla på tv (H) III. äntligen. men jag vill inte bli av med min tjockis tv. men jag tror mn försäkring har gått ut på den :( och det suger. för den har sin charm. min tjockis tv <3.

nu ska jag se färdig beck-skulden.

ha ett bra liv. puss.

fall at your feet.

tessan (turne :D ) är här. hon meckar med sitt armband/fotlänk. jag är trött. borde köra ut henne snart :U haha nej men skämt å sido. imorgon jobbar jag line. 1030-1930, så vill du ha köttbullar så kom, för jag langar upp dom till er :D hahaha. åka hem med estelle imrgon också (Y). uuunderbart. ledig tisdag. och jag längtar satan! sova sova sova är det som gäller då kan jag säga!. sen hem till såfie. nice nice. jobb onsdag-fredag och sen ledig lördag-söndag. HALLELUJA. haha men men snart är det lön (H) helt jävla underbart.

måste köpa tv. fuck.

nu ska jag slänga ut nattramaren ;)
ha ett bra liv. puss.

hush.

nej men vad säger ni en tripp till ikea malmö idag?

ungefär så tror jag alla i skåne tänkte idag. för fy vad mycket folk vi hade i cafeét! :O galet. men ganska kul ändå. är typ dö nu men men snart ledig. en dag.. hahaha,

turne och c.o. har kommit hem välbehållna, och jag tror det pratades om att hon skulle komma hit ikväll.. :) nu har vi gäster.

ha ett bra liv. puss.

zombie.

fredag och jag börjar jobba om exakt två timmar. yees.

det är skit varmt ute. jag får speeeeeeeeeeeeeeeeel. varför kan et inte bara ösregna när jag jobbar och fint när jag är ledig? dom få dagarna jag är det (Y).  jävla ikea kläderna ar kål på en. men nu har jag äntigen fått tillbaka mitt skåtp så slipper sitta på en på buss med kläderna. härligt. ska faktiskt ta bilen idag då jag ska direkt på bio efter jobb. med hemlig person :) hihi.

igår jobbade jag 12 till halv åtta. skyndade mig hem är mina kuzisar hämtade mig och körde ner till hoddan. men fy vad trött jag var. efter tio minuter i bilen inser jag att det är VÅR bil han kör med. inte deras. haha som dom skrattade åt mig :( ajja lite får man bjuda på :P men detvar en trevlig kväll och jag somnade ganska snabbt efter att vi kommit hem.

men nu ska jag duscha. kanske blir två gånger innan jag kör.
ha ett bra liv. puss.

kvavt värre.

det är onsdag och min första lediga dag på ett tag. riiiiktigt skönt. dessvärre blev min dag förstörd när jag vaknade och insåg att min tv inte fungerar längre :( min älskade tjockis tv som alla mobbar. men den är fin och jag köpte den fr egna pengar i trean. ånga fina minnen jag och min älskade tjockis tv. r.i.p. <3

nu ska jag plåta mina studentpresenter och sen ska jag duscha för att sticka till stan med anna ikväll är det premiär för ice age 3 och gissa vem som ska vara där? haha helt underbart :D hihi

min kära vän turne och c.o. är i tureky land och jag fick det första livstecknet ifrån dom i mångdags (Y) have fun guys. tyck inte als synd om oss andra här hema som snart avlider av värmeslag. :P

nu ska jag fixa skitet. ha ett bra liv. puss.