sleepwalking.

känns det som. är så jävla trött. börjar tidigt imorgon också. tusan. tessan ringde mig vid halv elva för hon hade klydd med sin dator, ovanligt fenomen det där. sen ringde sofie och hon hade också problem så datorclever som man är fick man hjälpa dessa två nötskal.

konversation med sofie:
Jag: ja men det fungerar bäst på en mac dator
Sofie: mac?
Jag: Ja-a en mac dator?:S
Sofie: en statoilmack eller?

ibland blir jag så ledsen. kanske inte så konstigt att dessa kvinnor har datorproblem. ajja. GODNATT!

14 år till salu.

det var längesedan jag var så fast i en bok. 14 år till salu av Caroline Engvall

"Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellan svensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. på väg hem från sallet blir hon våldtagen av enjämnårig kille. Cokad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. Istället tar Tessan på sig skuld för våldtäckten och mår allt sämre.

när en kompis förslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självfönedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och fösöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makt över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. hennes omgivning märker inte vad som händer. finns det ingen väg ut ur helvetet?"
'

hemsk bok. men väldigt bra.

ZzZzzzzZzzz

en trött linda ska nu inta sängen för att se min dagliga inspelning av program och sedan försöka ta igen gårdagens sömntimmar som gick åt att plugga dumma latinska ord.

puss på gump

Thåström.

som ett gammalt imperiet fan jag är har jag alltid velat se dem live. det har varit min dröm sedan tolv års ålder,  men eftersom jag föddes några år försent har jag trott att den chansen var omöjlig. Sångare i bandet, Joakim Thåström, är nu ute på turné som soloartist. Så när jag gick in på hans hemsida kunde man se vilka låtar han spelade i fredags i Lund. och vet ni vad?! det visade sig att han spelade gamla imperiet klassiker så som Du ska vara president och Var é vargen. Det ultimata hade ju varit om han spelt Alltid rött, Alltid rätt och CC Cowboys också, man kanske borde köpt en biljett ändå. hoppas han utökar sin turne till sommaren :)

Självklart hade Die mauer och varit ultimat att se live :)

stress stress stress.

från att skriva inlägg på bloggen till en trafik olycka på fem minuter. snacka om varierande jobb hahaha allting hände så plötsligt att jag glömde min mobil på redaktionen, lyckat verkligen! hahaha men men bilder finns på webben dom vanligt :)

PUSS PÅ GUMP!

mums.

när jag kom tillbaka efter min goda lunch säger sprisse:

S: Linda, var är lilla basse?
J: jag vet inte
S: Varför har du inte tagit hand om lilla basse? För lilla basse, har försvunnit från redaktionen. (med exakt härmning från hata göteborg ) hihi ett gott skratt ubröt på redaktionen :D hihhi lilla basse.

blää.

sitter och kollar runt på en ny kamera. men blir lika ledsen när jag inser att jag inte har råd. jobb?! jag vill ha en ny NU. med en massa underbara tillbehör till. jävla skit. jag borde inte vara här blir så bortskämd med allt bra här. blääääää. inte bra alls.

något som är bra är att jag fick ett poäng från MVG idag på mitt gympa prov så nu ska jag få betyg i gympa :D WIIIHOOOO! fett ös.

nu är det lunch.
PUSS PÅ GUMP!

cooolt :D

ett sådant här usb minne hade varit fett coolt hahaahha ;D

something in the way.

söndag. och jag borde plugga. men jag orkar inte. jag borde. men jag orkar verkligen inte. gör allting annat utom det. hahaha. pratar med tessan i telefonen. och så sitter jag lycklig över att jag har fått COLDPLAY BILJETTER :D SÅ JÄVLA NICE:D

nej nu måste jag öppna böckerna.

PUSS PÅ GUMP!

COOOOOOOOOOOLDPLAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

COOOOOOOOOOOOLDPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY HERE I COME! JAG HAR EN BILJETT TILL SPELNINGEN I STHLM :D SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA FETT. HELT UNDERBART :D HIHIHIHIHHIHHHIHI

tack så jävla mycket angelica! <333333 (eller ja tony MEN ÄNDÅ)

FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! :D

Hejsan hejsan.

Så nu sitter jag på bussen på g in till malmö för att hämta en Jävla bilnyckel som min smarta moder tagit med sig. Blir så trött ibland. Men ja mina planer lär väl snart komma igång som dom ska Hahaha! Lyckad fredag kväll. Men den kanske kan bli:) nu kör vi på motorvägen (ifall bussen skulle försvinna så vet ni var jag sist var iaf! Sjukt läskig busschaufför! Men ändå!) PUSS PÅ GUMP!

hihihi.

Åsa: ja absolut jag har praktik hos chuck bass hahahaha.

hahaha Bass är så söt ibland. igår så hade han fler jobb än vad han klarade av så han fick typ ingen lunch så hade han två jobb kvar som han inte skulle hinna så fråga hade om jag kunde ta de istället så själkvklart ställde jag upp så sa han så:

Bass: Är du säker?
Jag: jaja det är lungt
Bass: ja för vi får ju inte utnyttja er för mycket

haha ja jo två jobb är ju sååå jobbigt ^^ men nej han är så snäll. idag har vi försökt göra ett bildsspelmed en massa konstbilder och ja det gick väl sådär för bass till jag kom och hjälpa honom. aldrig användt programmet men vi fick igenom det och det är snart uppe på webben :D

Min film från igår som jag fick mycket beröm för ^^(mer för att mobba ulf's dåliga filmning men ändå :D ) diggar musik också :D hihi vad tycks? :)

måste sticka nytt jobb på G ;D

PUSS PÅ GUMP!

dance fucker, dance.

klockan börjar nämrma sig halv fem och min arbetsdag är snart slut. inte hänt något hääpnadsväckande utom kanske att jag lärt hela redaktionen Imovie som jag själv har jobbat i en gång (?!) hahahah men det gick fiiint och snart kommer min film upp på webben länkar senare ;D hahhaha så nu ska jag redigera lite bilder på en staty och vänta in bass sen blir det en tågresa hem. kanske en fripassagerare ifrån skurup hoppar på ;D hahahaha

PUSS PÅ GUMP!

mathilde a.k.a. löken.

va fan vill du kvinna?! :P hahaha

i will survive.

så då har man haft lunch idag med ^^ nu ska jag sätta mig och redigera i Imovie får se hur det går ^^

tränade igår med hela olsson companiet hahaha fett nice men idag är min vilodag plus att jag ska se OTH och massa annat mys på tvn ikväll.


men bara ring för helvete.

PUSS PÅ GUMP!

aftonbladet i ett nötskal.

sitter och läser på aftonbladets hemsida och hittar en artikel om hypnos.

 så står det så här som rubrik: Testa hypnos - KLICKA HÄR. på tio minuter hypnostiserar daniel dig till att må bättre.

under till står det:
VARNING LÄS HÄR INNAN DU TITTAR PÅ KLIPPET.

klickar på länken och då står det:

Observera att personer som:

  • Mår dåligt
  • Har psykiska problem
  • Är deprimerade

Inte bör titta på tv-klippet om hypnos.

 

skulle inte hypnosen få en att må bättre? hur om man INTE får titta på programmet om man mår DÅLIGT hur ska man då kunna må BRA sen?! jag blir så ledsen ibland.

wallander bilder =)

Om ni vill läsa artiklen om wallanderinspelningen klicka här :)
finns även ett bildspel made by me ofcurse :D

Åsa.

Åsa det kan nog bannemaj stämma att jag hört den i din bil hahahaha tillsammans med vengaboys och allt annat vi lyssnat på till och från träningar hahahahh ;D

You're gonna go far, kid.

hörde denna för typ några månader sedan och aldrig kommit på vem det var.
så hörde jag den för någon dag sedan igen och äntligen kom jag på det haha ;D

The Offspring - You're gonna go far, kid.


Tv-tisdag.

Frysit hela dagen har Jag gjort. Så för att få upp värmen cyklade jag en mil. Fett nice! Så nu har värmen kommit tillbaka och jag inväntar en underbar tv-tisdag med dh, house och christine:) hihi. PUSS PÅ GUMP!

fy fan.

jag skojar inte om jag tappat känslen i mina fötter och händer för alltid =/ fy faaaaan vad jag fryser. och jag stod ute i typ 5 timmar för världens minsta smäll. dock blev jag livrädd för den kom helt oväntat men ändå. den varade i fem sekunder och jag trodde dom skämtade med mig. ajja en fin på förkylning på detta så är hela dagen perfekt.

jag har inte sett bass på hela dagen dock ringde han mig för typ en halv timme sedan men jag missade ochjag har inga pengar eftersom mitt gick ut idag. jävla skit. men ja hans jobb slutar nu så jag hoppas han kommer snart :)

nu ska jag se om någon har tagit dagens bild. hoppas det vill inte gå ut mer idag. =/

puss på kallgump igen!

wallander.

död åt snö.
död åt kyla.
död åt iskalla händer.
död åt iskalla fötter.
död åt sega wallander inspelningar.

nu ska jag ut i denna hemska kyla igen. hoppas dom kan spränga bilen inom en rimlig tid så man slipper frysa röven av sig en gång till.

PUSS PÅ ISKALLGUMP!

(kom nu åsa innan jag blr ännu mer fattig! :P)

Eller varför inte någon av dessa? vilken tycker ni?:P




denna hade med suttit fint.

nej jag måste stänga av datorn nu innan jag handlar upp alla mina pengar :(:P

ja tack <3

vill ha! nu är frågan bara varför det är den enda tröjan på hemsidan som inte går att lägga i kundvagnen?
jag älskar att jag alltid hittar de mest omöjliga sakerna att får tag i =/



(som ni förstår väntar jag fortfarande på åsa och försöker roa mig sålänge.)

you know how.

måndag och det är gym med åsa som står på planeringen för ikväll. hon skulle varit här nu men ser ut att komma lite senare då moster inte kommit med bilen. kanske blir så att jag hämtar henne. men men ikväll blir det hårdträning till max. så jävla nice.

nu ska ja ringa henne.

PUSS PÅ GUMP!

Sandra 19 :D

Glömde ju säga grattis till lilla Sandra som fyller 19 idag:) grattis gumman hoppas du har haft en bra dag:) PUSS PÅ GUMP!

Söndag.

Så då var även denna helgen över. Igår jobbade jag som sagt med mitt PA innan jag stack och tränade en snabbis sen blev det stress dusch och macka i handen när jag och Tessan begav oss mot lomma. Lite chill kväll med sofie, therese sofies bror och hans kompis. Runt två agerade jag taxi till martin och fluff till crown med sofie, therez och therese i baksätet. Lämnade av dem och körde tillbaka till lomma. Vi gick och la oss vid tre och jag tror jag somnade snabbt Hehe. Tessan ringde mig klockan fem och undrade om jag kunde hämta martin i staffanstorp. Lite tveksamt sa jag ja och jag och Tessan begav oss till staffanstorp tidigt på morgonkvisten. Efter det somnade jag gott och sånt till tolv. Sen blev det frukost och lite mys innan jag tog bussen till södervärn och mötte upp kusinen för en träningsrunda. Tränade på jh bästa gymmet hihi. Sen stack vi till ENTRÉ och såg shopaholic på bio hihi värsta niciga stolar och sal. Fett nice! Så nu kollar jag på Cold case och sen är det svu. Härligt! Imorgon blir det ystad sen gym med åsa;) PUSS PÅ GUMP!

nu jävlar.

vaknade för några timar sedan men gick upp först nu.  så nu ska jag bannemaj sätta igång med mitt PA. har ju 90 timmar kvar att fylla så jag har lite att göra. nu ska vi se hur mycket jag minns av estelles lektion igår :P hihi

igår var det möte med okej och såklart var jag den ända fotografen dä (?) inte ens en fotolärare var där. känns stabilt. vekrligen. ajja tidingen var fin och det blir säkert jätte bra:D bättre än caféliv iallafall hahaha ;D sen stack jag och estelle till Entré vet inte riktigt. där var myket folk oh samma affärer som på alla andra ställen så ja det var väl inte särskillt speciellt. men iaf. sen stack vi och åt glass vid drottningtorget. gott gott. sen försvann vi till landet och tllbringade kvällen där. hämtade melvin på ett disco så vi fick agera bpdyguards hahaha tråkiga ungar för dom hade inte varit dumma mot honom :P hahaha sen mös vi satan ;Dhahaha

PA var det ja.
hör av mig när jag för spel på DW. haha måste träna också. gosh.

PUSS PÅ GUMP!


asking for it.

så då var även jag uppe ;D hihi för andra gången idag men ändå! hahaha, estelle kommer snart och hämtar mig för att köra till skolan och vara aggresva mot vår okej tidning! eller ja kanske inte mot tidningen i sig men mot mina kära fotokolegor. inte bra. det kommer bli väldigt aggresivt. men skiit i det jag vill att det ska blir bra så då får dom ta lite smällar!

nu måste jag skynda mig estelle kommer ju snart och jag är inte halvfärdig:O

PUSS PÅ GUMP!

changing planes.

kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag gillar det ändå. nu ska jag ta bilen till skrurup :D hihihi puss på gump!

we were amazing.

så nu ska jag se one tree hill. hallelujha. sen är det massa mysiga tv program som jag ska se sen ska jag sova tidigt så jag kan sova MÅÅÅÅÅÅÅNGA timmar inatt eftersom vi ska till skolan imorgon och se vår tidning. så ja. nu måste jag se detta spännande avsnitt av en tre kulle.

PUSS PÅ GUMP!

en trä kulle.

jag har fortfarande inte sett det nya one tree hill avsnittet, och det är TORSDAG idag. så nu ska jag till malin för att hämta det för att jag inte får hem det på min dator "/

PUSS PÅ GUMP!


ystad runt.

så då har man gått ystad runt typ :P plåtat våren och även varit inne i tingshuset och lärt mig en massa saker. Robban var snäll och hjälpte mig hihi. faktiskt väldigt intressant. trots att solen lyser är det en väldigt kall vind ute och mina händer är alldeles röda =/ men nu ska jag  redigera bilder. bass är ledig idag så nu har jag tagit hans plats ;D hihi btw jag har glömt min mobil hemma. hoppas jag.

PUSS PÅ GUMP!

morötter.

hela redaktiobeb sitter och käkar på vars en morot. hahaha ser sjukt ball ut men det är gott :D hihi nu ska jag ut

puss på gump!

älskade människor.

ibland älskar jag människor.
läs och njut av korkade kommentarer här.

"där är för mycket sand på stranden"
underbart.

puss på gump.

God natt.

Ännu en dag är slut. Och lika så är min kropp. Praktiken idag var nice. Träningen med åsa likaså. Dock tycker inte mina benhinnor det men de ska få vila två dagar nu så kör vi igång igen. Hihi nu måste jag sova. PUSS PÅ GUMP!

strålande sol och vind.

så då var jag tillbaka vid datorn. har varit ute och plåtat lite.bass har fortfarande inte kommit tillbaka och ingen vet var han är :O. skum man det där :P haha så länge okuperar jag som sagt hans dator ;D

åt min lunch, mumsiga pannkakor, ute idag. såå jävla nice. saknade mina brillz (;D) bara så hade det varit perfekt. lite mindre blåst kanske också. men ja skit samma :P det var nice och gott hihi

steén bilar förföljer mig konstant :O läskiga människor det där hahahaha

lägga in bilderna på webben var det ja.

PUSS PÅ GUMP!

life is a highway.

hello dagliga uppdateringar är ifrån ystad ;D

har inte hänt så mycket änsålänge mer än att jag ivh bass blev stoppade och fick båda blåsa :P hihi vi klarade oss såklart och fick fortsätta vår tur till sjöbo ;D så nu väntar jag på att bass ska komma tillbaka från sitt möte så jag kan låna ett minneskort (hur fan jag nu kunde glömma ett eget :S ) så jag kan plåta dagens bild och kanske ett bildspel om våren fast solen gick i moln nu så får kanske bli på fredag.

bass skulle vara tillbaka för 45 min sen. kanske han stack till tomellilla ändå?! dom blir det ett jobbigt läge. men vi får se. lyssnar på polisradion. sjukt ball dom bara

bil 1: ni kan avgåååååååå.
bil 2: är det korrekt att vi kan avgåååå?
bil 1: Bil någonting kan avgååååå
bil 2 då avgåååååår bil någonting nu
Här hade jag velat komma in och bara
Jag: Så ni ska avgå nu eller?:D

hihi så kul kan man ha här ;D

måste hitta något annat att göra.

PUSS PÅ GUMP!

låång dag.

blev ett sent inlägg idag men har haft mycket att göra. Ya idag också, lika kul som vanligt ;D hihihi hände en massa saker kommer bilder senare :P sen var det snabbt hem äta lite sticka och träna där mitt knä protesterade lite grann så tog det lungt men nu har jag typ ont i hela kroppen igen. träningsvärk till tusen och jag gillar det ;) hahaha sen var det dusch och hem till tessan för att hjälpa henne som vanligt ;) haha nu ska jag se mina desperata husfruar och imorgon är det ya! ;D

PUSS PÅ GUMP!

moget.

moget warner music är och tar bort alla sina artister musikvideos från youtube. jävla skit.
och så klart har de de flesta artister jag lyssnar på. bläää på dom

YA!

sitter på redaktionen och väntar på bass. vi delade upp oss innan eftersom jag ska vara mer självständig denna gången. kul men ganska mycket press också, men va fan jag ska nog klara det också ;D hamnade på ett möte med barn och ungdomsfullmäktige(?!) så där var en massa barn mellan 9-13 år som pratade om ystad kommun och sånt. sen kom det en gubbe och började prata om erosioner (stavning?) som rör ystad. dom visade morfars stuga :U hihi sen var det ganska tråkigt för han var tråkig och jag har redan hört detta flera gånger. sen pratade han i ungefär 30 min(!) om detta ohc han förlorade barnens intresse efter typ två minuter eftersom han pratade poå helt fel sätt till dom så jag drog! :P hahah lämnade en annan journalist praktikant kvar men va fan jag stod inte ut och sen plus hade jag fått mina bilder så what the hell ;D

det börjar kurra i magen och jag hoppas bass snart kommer så vi kan ta lunch. nu ska jag kolla vad vi ska göra i eftermiddag.hoppas det blir något intressant ;D hihi bilder finns på fotobloggen.

PUSS PÅ GUMP!

headache and pain.

jag suger på att göra det jag säger. men va fan det är tråkigt att ligga still och jag blir uttråkad på fem minuter. men nu ska jag sova på riktigt så jag kan bli av med detta skitet.

imorgon blir det ya.

PUSS PÅ GUMP!


2 and a half men.

Sova blev det inte. Har försökt installera dreamweaver och word på datorn. Det har tagit tre timmar. KUL! Och nu ska jag söka igenom datorn på virus. Och eftersom jag har x-antal 100000 filer så saknar jag med att den är färdig om två timmar. Så nu ska jag lägga mig i sängen för att sova bort denna hemska huvudvärk! Jag får inte bli sjuk, absolut inte nu. Bläää så PUSS PÅ GUMP!

Workers are going home.

Sitter på tåget hem. Blev inte så lång dag idag för det hände inte så mycket på österlen idag Hehe men men jag är nöjd med min dag och vi har träffat en massa intressanta människor hihi en speciell som ni kommer få se i tidningen tyvärr fick inte jag ta någon bild men ja det kommer ju i tidningen så;) huvudet värker som aldrig förr och jag tror det beror på för lite snön men men är man inte van att gå upp halv sju så är man inte! Men men nu ska jag av PUSS PÅ GUMP!

GG!

Nu ska det bli lite gg och sen ska jag nanna imorgon är det ystad :d:d:d PUSS PÅ GUMP!

burn baby burn.

hey och hå! VILKEN SÖNDAG säger jag bara hahahah men det blir alltid lite kalabalik när jag och åsa är i farten!

för att sumera snabbt, gratis parkering av en tant som betalat för mycket, perfekt tyckte vi, in på bio hämta biljetter, ut och äta, snabbt upp till trianglen för att köpa puder, min färg slut! bion börjar om tio min små stressa till bion stå i kö tjugo min trycka sig in, se filmen upptäcka att parkering gått UT för en halvtimme sedan, SPRINGA från bilen till perkering, ingen parkeingsböter, ta sig till johanneslust, träna skiten ur en, ta en tripp til limhamn för att inhandla frukt och glass (till moster!), glassen slut, köra fede omväg till statoil köpa glass köra kusin hem och sedan hem.

min söndag från 13.40- 20.00. stressigt men va faan :D hahhah

nu ska jag se beck med tessan.

PUSS PÅ GUMP!

power trip ballad.

ja då var det söndag och imorgonbär det av till ystad. halleluja! :D hihi

Igår var det först träning med tessan efter lite övertalande :P sen försvann jag till kvarnby. Det blev remember the titans för att angelica aldrig hade sett den :O hur man nu kan missa denna underbara film. sen blev det cruel intentions hihi längesen man såg den och 90 tal i all ära men kläderna var hemska! hahahah men men mina snyggingar var med så det var underbart :D

hem kommer man oh då står tre polisbilar utanför hahahaa visa körkort och försöka ävertala att jag bor där inne. hahaha trevligt trevligt sen körde dem och lämnade mig ifred XD sen blev det lite mer av mina snyggingar innan jag somnade! hihihi

har varit på lägenhetsvisning i marcus läge med rasmus men men ja vi tog lite kort och sånt så nu väntar vi på att marcus ska komma hem! hahahaha men ja dom är inte hemma än och jag tror inte de har rört sig så långt sedan igår! hahaha men jag och rasmus är 500 kr rikare så det är NICE! hihi

Snart är det träning och bio! eller ja i omvänd ordning! hahaha men det är nice. sen blev nog beckmys med tessan. får se hur dagen utvecklas, vem vet marcus kanske kommer hem?! ( hahahha årets skämt typ! men ändå!)

nu ska jag göra mig i ordning

PUSS PÅ GUMP!

Maria Mena.

Maria Viktoria Mena, född 19 februari 1986 i Oslo i Norge, är en norsk popsångare och låtskrivare som har haft framgångar i många länder bland annat med låten You're the Only One. Hon har släppt tre album i Norden och Europa, samt ett som släppts i USA med låtar från de två första albumen. År 2008 skrev hon även en ny låt som heter "All this time".

Hon har även uppträtt i både The Tonight Show With Jay Leno och The Late Show With David Letterman.

Har inte lyssnat så länge på henne men här är mina favoriter =)
 


14 mars 08.

jag minns dagen exakt. varenda minut minns jag. men det jag minns mest är ditt sms. samtalen till sara och sedan din mammas samtal. fy fan.

r.i.p.
macean
14 mars 08
18.47

Fredag den 13onde.

Ja då var det fredag den trettonde idag, inte hänt mig något otursaktigt än iaf men kvällen är mycket ung;) sista dagen på praktiken idag och lite sorligt var det. Men alla var trevliga och sa att jag skulle komma tillbaka om dom behövde hjälp hihi. Men nu är jag död och funderar på att sova en timme innan kvällens planer drar igång. PUSS PÅ GUMP!

No longer.

Ligger i sängen och tittar på two and a half men. Hihi roliga små pojkar^^ borde sova så ska nog göra det nu. Our Friendship really ment something to me. PUSS PÅ GUMP!

Roligaste syran?

idag på bona kommer tony inrpsingande till mig helt överrlycklig. LINDA?! LINDA?!

T:vilken är den roligaste syran?
J: ööö ingen aning?
T:GARVSYRA.  hahahhaha

ja så kul ha vi på praktiken och jag kan inte förstå att imorgon är sista dagen. gud. helt hemskt. men vi ligger före i tidsplaneringen och vi fick gå hem ganska tidigt idag. var hemma redan kvart i sex, jag menar när hände det senast? :O.

men men precis snackat med tessan i två timmar och massa skit så jag ska ge mig på att ändra hennes blogg lite igen. får se hur mycket jag orkar ikväll annars fortsätter jag väl imorgon eller nått ^^

Marcus och två kompisar är på G ner mot Italien och dom har för tillfälligt ingen aning om var de är. Eller inte marcus iaf^^ hahaa men enligt DERAS planering ska de vara hemma på LÖRDAG. säger bara lycka till men ja han måste vara hemma till söndag så att han inte missar sig lägenhetsvisning. men men det hade han glömt. vi får väl se hur bra det går. ^^

nej lite bloggskapande ska jag nog ge mig på nu. PLUS glöm inte jag ska lägga upp bilder från praktiken på min fotoblogg nu KOLLA IN. mycket snygga bilder bannemaj ;D

PUSS PÅ GUMP!

Skratta eller gråta?

Efter att sett tv4 nyheterna om skolmassakern i tyskland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Där var då en Dude som försökte analysera skolmassaker igenom åren. Och hans slutsats var typ att de som gjorde sådant här var deprimerande och lite aggresiva. Men bra då läser vi in alla som känner sig lite deprimerade och aggresiva. Då har vi snart last in hela Jävla samhället så kan ingen skjuta någon iallafall. SKIT BRA! Det var som typ jag minns en artikel i metro förra året som gjorde en liknande jämförelse mellan två gärningsmän där deras starkaste argument var att de båda lyssnade på samma musikgrupp. GENIALISKT! Som sagt jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Dock synd om de som dog men jag blir bara så arg. (Som ni kanske insett somnade jag aldrig efter förra inlägget men nu ska jag på riktigt försöka!) PUSS PÅ GUMP!

Converseproblem.

Såg att elin kommenterat om mitt Converseväske problem. Jo jag skulle kunna beställa en och det skulle inte vara så dyrt. Problemet är att där jag har hittat den i den färgen jag vill ha bara fraktar inom england. Där av min utbrott av att vilja bo i england. Men om någon vet någon annanstans man kan beställa en i den färgen så SÄG TILL. Nu ska jag sova. PUSS PÅ GUMP!

Jävla bona skit! (Men vi tycker egentligen om dom <3)

Så var man äntligen hemma efter en lång dag på praktiken. Och imorgon blir det på det igen. Har varit på bona hela tiden typ så nu kan jag allt om golv. Exakt allt. Eller nästan. På fredag kan jag allt för då har vi gått igenom alla saker. Men men någongång ska jag väl ha nytta av det ^^ hihi tycker så mycket om människorna där att det nästan ska bli sorligt att lämna dem. Alla människor som engagerar sig alla dumma saker man sagt sena dagar som t.ex. Bonawood istället för hollywood. Tony cruise. Handmodell. Linda, vilket träslag är detta? Eller som idag när vi skulle ta bort en klackfläck så gick det inte bort med deras polisingmedel inte fungerade så blev det: Jävla bona skit! Där av rubriken. Och sådana små grejor. Så ja lite sorgligt på fredag kommer det att bli. Men det är ju ystad nästkommande tre veckor så jag överlever nog ^^ hihi. Men nu ska jag fortsätta se lif to me och sedan sova. Det blir tidigt imorgon med så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Jobbar 9-21 typ. Så man är ganska trött när man kommer hem. Men kul har vi så va fan gör det. PUSS PÅ GUMP!

hej jag bor i lilla malmö.

va fan är LILLA malmö, eller NORRA malmö?:S

(btw mitt 7 (!) inlägg för idag :O är ni inte stolta över mig? hihi)

PUSS PÅ GUMP!

my name is jonas.

då är denna dagen snart slut ochjag ska krypa ner i min säng och se om där är något på tvn. imorgon blir det upp tidigt och ta sig till hörby. låångt men nice köra dit. måste ladda upp med nya skivor. hihi

JAG VILL BO I TOKYO, LONDON, NEW YORK. varför ska sveriga vara så J*VLA litet att INGEN vill spela här?:S. och PLACEBO kommer till Sverige och Åsa och jag planerar starkt att åka dit som de trogna festival människor väi är! hahaha eller inte men ändåå, placebo till SVERIGE! HALLELUJA! mm det tåls att tänka på det. funderar på att se om man kan få fotopass för bara den spelningen.. för att citera åsa: DET. HADE. VARIT. FETT. så fett att jag hade smällt av. m det hade varit fint det. :D

Pratade med åsa innan och undrade om hon ville åka med mig till tokyo för att se lite artister som kommer dit. typ, SUM 41 (!), Bink 182 (!), Coldplay (!), så tyckte hon att vi skulle se jack johnsson (!) och red hot chili peppers på vägen också och självklart skule vi kunna det, bara jag får plåta så är jag nöjd som jag sa.

sjukt ball grej hände precis också. skulle in på lite olika artisters hemsdia för att se om det kommit upp nya datum när jag får upp detta:



eeeh, JA?! för det hade varit så sjukt komiskt så det inte var sant! hahahahahahaha men visst varför inte ;D

nej nu ska jag lägga mig och imorgon hoppas på ett mejl där det står när min snygging kommer till oxie :D hahahha

PUSS PÅ GUMP!

to say goodbye.

detta inlägg dedikerara jag till min FÖRRA DETTA vän, ESTELLE!

från och med idag, den 9 mars 21.15 är hon inte min vän längre. varför beöver vi inte gå in på. men en vännskap på två ochett halvt år har nu avsutats. 21 aug '06 - 9 mars '09.

HEJDÅ
och btw
jag har aldrig tyckt om dig, deal with it!

my neeeeeeeeeeeeeeeeeeds.

tessan är på G hit hoppas jag för att leka modell för mig, hihi :D

verkligen ingen som ligger inne med en converseväska? blää på er. =/. jag vill verkligen ha en sådan. så fint att ha den i sommar. VARFÖR BOR JAG INTE I ENGLAND?:S. det är fan frågan. eller usa. men just nu, england. hata sverige. hata hata sverige.

nu kom tessan och vi ska börja min fotoshoot.

PUSS PÅ GUMP!

longtime no see.

väntar på att tessan ska komma hem. så undertiden tittar jag på lite bilder på mig och mina snygga vänner genom åren. kommer några här ;D



SÅ SNYGGA VÄNNER JAG HAR ;D

finfin<3

btw, det är ingen som sitter på en sådan här hemma och skulle vilja sälja den till mig?
 eller vet var man kan köpa en?
helst i armygreen :D


hej och hå!

det är måndag och jag är hemma eftersom jag kör praktik på distans måndag och tisdag. fast inte imorgon men iaf. men bara för det får man inte ligga i sin säng =/ neeej jag har en massa bilder att plåta idag. så vill ni vara modell RING MIG! eller skriv på msn. behöver så många som möjligt! =)

men men eftersom alla andra verkar vara såå pptagna har jag fått leka modell lite själv^^ har inte hunnit kola på bilderna än men jag får vä hoppas på det bästa. har även plåtat före bilder på stora rummet och efter bilder på köket. hihi.

måste börja redigera, en som sagt HÖR AV ER!

PUSS PÅ GUMP!

Nära döden upplevelse x2!!!

Precis kommit hem efter en bio tur med åsa. På hemvägen hade jag två nära dödenupplevelser. Båda i rondell. Sjukt läskigt. Första gången skulle jag svänga vänster så när jag kommit halvvägs så märker jag hur hela bakdelen av bilen börjar dra åt höger och skaka. Taxibilen framför mig som låg framför mig bromsade in hårt också. Det var blixthalt! Så lämnade jag av åsa och började min hemresa. Så när jag kommit av motervägen så kom jag till rondellen i lockarp så hände samma sak igen. Halv vägs in tappade däcken taget om vägen och hela filen snurrade runt. Trodde jag skulle halka av vägen. Sjukt läskigt. Sen var det lugn färd resten av biten. Men fy fan säger jag bara! Nu ska jag försöka sova. Blev inte så mycket snön i natt ^^ PUSS PÅ GUMP!

Stan mys.

Sitter med Tessan i stan och vi vet inte vad vi ska göra längre:p Tessan ska ta bussen kvart i sju och alla affärer stänger nu så vi är ju lite off. Men det löser sig nog:p ikväll blir det tjugo års fest i skurup för min del. Trevligt trevligt hihi:) men men nu ska vi hitta en plats att fördriva tiden på. PUSS PÅ GUMP!

snurra runt.

lägga sig tidigt var det. blä jag måste bli bättre på att planera. men nu ska jag iallafall hoppa i säng och hoppas på att jag somnar innan 4 idag. jävla skit jag måste sluta vända på dygnet. jobbigt när man typ har helg i 5 dagar och man sover till två sen nästa dag ska man upp sju. det fuuunkar inte. inte för mig iallafall. men va fan.

undra hur det gick med vårt betonggolv egentligen. hmm.. äsch det får jag väl se imorgon.

sängen var det.

PUSS PÅ GUMP!

om du lämnade mig nu.


walking around.

lång dag på praktiken. mycket bärande och mycket stå still på stenhårt betonggolv. och jag har inte världens bästa skor för detta. men men man vänjer sig väl eller nått ^^ men man känner i ryggen att man är helt trött och i benen. men va faan det är kul :D bilder kommer snart*

så imorgon är det på samma sak igen och på fredag. och någon dag nästa vecka också. härligt!

PUSS PÅ GUMP!


Stackars mej.

Praktiken är i full gång och det är först nu jag hinner sätta mig ner mer än två minuter om vi inte räknar min lunch på tio. Men det är kul och vi har tagit oss igenom första sidan på storyboarden, bara 4 kvar. Men vi har imorgon på oss också så det är skönt!=P. Försov mig imorse. Inte kul skulle vara på bona kl 8 och jag vaknade halv. Så snabbt in i duschen sen på med närmsta kläder och sminka sig i bilen. Tio i åtta satt jag i bilen och tänkte bra nu kommer jag bara några minuter försent. Ja visst. Svänger ner på motorvägen och ser att alla kör i typ 20km/h. Blev helt paff så tänkte jag jaja jag ska ändå ner på inre så detta tar nog inte så långtid.. Nänä tio över åtta hade jag fortfarande inte svängt ner. Halv nio svängde jag ner och trodde det var över. Men nej. Kön fortsatte där. Och då går trafikrapporten in och säger att det är kö på inre så undvik att köra där. Man bara no shit jag sitter redan i den. Sjukt irriterande. Så tio i nio var jag framme. Så en resa som normalt tar 10 min tog en timme. Lite jobbigt faktiskt. Men men sånt är livet. Nu måste vi fortsätta. PUSS PÅ GUMP!

Coldplay.

Coldplay är ett brittiskt alternative rock-band som bildades i London, England under 1998. Gruppen består av sångaren/pianisten/gitarristen Chris Martin, sologitarristen Jonny Buckland, basisten Guy Berryman, och trummisen/multi-instrumentalisten Will Champion. Coldplay har sålt över 50 miljoner album, och är också kända för sina hitsinglar "Yellow", "The Scientist", "Speed of Sound", "Fix You", "Viva la Vida" och den Grammy Award-belönade "Clocks".


Coldplay blev kända över hela världen med singeln "Yellow", som följdes upp av deras debutalbum Parachutes (2000), som nominerades till Mercury Music Prize. Albumets uppföljare A Rush of Blood to the Head (2002), tilldelades flera priser som NMEs "Album of the year". Deras nästa skivutgivning, X&Y (2005) fick ett något mindre entusiastiskt men fortfarande ett allmänt positivt mottagande. Bandets fjärde studioalbum Viva la Vida or Death and All His Friends (2008), producerades av Brian Eno och släpptes återigen till i hög grad positiv kritik. Alla Coldplays album har uppnått kommersiell framgång.


Coldplays tidigare material jämfördes med band som Radiohead, Jeff Buckley, U2, och Travis. Sedan utgivningen av Parachutes har Coldplay inspirerats av andra artisterm däribland Echo and the Bunnymen Kate Bush och George Harrison för A Rush of Blood to the Head, Johnny Cash och Kraftwerk för X&Y och Blur, Arcade Fire och My Bloody Valentine för Viva la Vida. Coldplay har varit aktiva anhängare av ett flertal sociala och politiska kampanjer, som Oxfam's Make Trade Fair och Amnesty International. Gruppen har också uppträtt vid diverse välgörenhetsprojekt som Band Aid 20, Live 8, och Teenage Cancer Trust. Coldplay har även medverkat i flera låtar inom hiphop med artister som till exempel Jay-Z och Joe Budden.

Coldplay spelade i Sverige i september 2008. De har ytterligare en spelning den 22 augusti 2009 på Stockholms Stadion.


och jag kan säga att jag är smått bitter för att jag inte fick en biljett till den spelningen.


rule the world.

så då var klockan elva och jag ska bädda ner mig och se lite inspelade program från dagen som gått. imorgon blir det som sagt praktik klockan 8 (!) men det ska bli kul :D hihi

sovgott!

PUSS PÅ GUMP!

push.

oj var tog tiden vägen? :O.

imorgon är det praktik. börjar 8 (!) fast jag kör dit och det tar typ 10 mnuter så det är luuungt. måste öva upp engelskan ochså. ska tydligen komma några engelska dudes också.

dagen hargått åt att försöka få rätt på byggarbetsplatsen som råder här hemma. gick inte särskilt bra. så jag övergick till att ändra designen på min fotoblogg. vad tycker ni? kommentera gärna där ;)

om tjugo minuter börjar dh. himla härligt! så en dusch nu och sen dh. perfekt kväll.

PUSS PÅ GUMP!

viva la vida.

praktik på distans passar mig alldeles utmärkt. vaknade tolv idag. nice :D fst nu är jag uttråkad. och är jag uttråkad brukar ofta mitt rum få lida för det. för då ska jag alltid ändra på något och jag har redan börjat tänka ut lite nya ideér. Vill bara bli frisk så jag kan ta ut min rastlöshet på att träna istället. finns det ingen mirakelkur? =/

Nej ikväll måste jag göra något. jag orkar inte sitta hemma. så ni kanske får ett desperat telefonsamtal från mig ihopp om att jag kan ta mig utanför dessa fyra väggar.

nu ska jag sätta mina planer i verket.


PUSS PÅ GUMP!

anymore.

lite 90210 och en mysig säng låter inte helt fel <3

utmaning.

Tessan utamande mig.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Land
3. Flicknamn: Louise
4. Pojknamn:  Linus
5. Yrke: Lärkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: Låda
10. Plats/stad: Lund
11. En orsak att vara sen: Lam
12. Något man skriker: LE!
13. Film: Ladder 49
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Lifehouse
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Lertegelvägen
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Lights and Sounds

I'm with you.

lång dag och det har varit fullt upp hela dagen.

mamma väckte mig vid ett för att jag sagt att ja skulle in till skolan för att hämta lite böcker och mög. så behövde hon bilen vid fyra så fick jag skynd mig jätte mycket. så stressade in till skolan. gjorde det jag skulle hittade angelica och meera så stod och snackade med dem. sen körde ja meera till kronprinsen. Dumpade henne där sen körde jag och angelica och yrade efter drewex :P mama hade lämnat in en tavla där so jag skulle hämta. sen åkte vi til gustav så hon kunde ta ut pengar sen körde jag henne hem och sedan hem. var hemma i en kvart innan mama stressar iväg mig igen till Ikea så ja har precis kommit hem. trött som få och hungrig. ska ut och se om man kan hitta mat i denna byggarbetsplatsen som detta hus är nu..


PUSS PÅ GUMP!

Hey där!

då har tessan både kommit och gått :P kollade på parlamentet och Beck. eller vi pratade nog mest i telefon/sms. hahaa men men det blir väl så ibland.

sitter och funderar på vad jag ska göra nu. kanske titta på en film? redigera bilder? sova? jag vet inte.

men jag vet att jag ska gå och bubbla lite nytt vatten iaf.

PUSS PÅ GUMP!

the best damn thing.

Sitter och kollar på Gossip Girl. brukar inte följa det men nu behövde jag lte andrum :P
har städat rummet idag och även ändrat om lite på mina väggar. inte färdig än men jag får se om jag orkar mer idag annars får det bli imorgon =)

Igår var det bio med Åsa. Hon såg 1/3 av filmen. hahaha men det var bra iaf :) sen yrade vi bort till hemodsdal och inväntade Sofie. Efter mycket om och me drog vi oss sedan tillbaka och de lämnade mig av hemma.

tessan komer snart och vi ska ha beck mys. precis som om man inte sett beck innan. men mne kan vara mys  :)

nu fortsätter gossip girl

PUSS PÅ GUMP!