hallelujha.

hello nu är jg tillbaka efter vad jag kallar stressig morgon! det hela börjar med att jag försover mig så i panik körning kom jag till tåget precis när det kom. under tågfärden så lyssnade jag på min Ipod och mellan två låtar hör jag han som ropar ut meddelande säga, nu är vi snart i Ystad. jag bara jaha då är väl antagligen nästa ystad. så jag panik springer av tåget på nästa stopp. när tåget kör iväg inser jag att jag inte alls är i ystad utan i RYDSGÅRD! alltså två stationer tidigare än ystad. liiite jobbigt läge och nästa tåg gick inte förrän om en halv timme så det vara bara att sätta sig ner och vänta på det. i ösregn. KUUUUUUL. väl framme på praktiken, en halvtimme försenad, säger min handledare att vi först ska ner till abbekås och göra ett repotage om en restaurang som bytt ägare. jag bara jaha, det lät ju kul ^^ och sen skulle vi åka till en motorcross bana där en överraskning väntade. jag bara öööö.. va kan det finnas för kul på en motorcrossbana? men iaf. så när vi kommer dit springer det runt en j*vla massa folk och skriker och kör motorcross. så när vi kommer upp för en backe ser jag crister petterson, han som spelar wallander och vi har hamnat mitt i en wallande insplening :D iii sjuk roligt. :D nu ska vi snart väg igen och vem fan vet vart vi ska ta vägen nu hihi


lille kurtis :D


på begäran av elin lägger jag nu upp bilder som har publisrats i tidningen och som ska ;D
en sidan 3 bild. gårdagens YA


nattugglan.
jävligt tråkig bild I knoow, men va fan skulle vi göra ^^
gårdagens YA.


sidan tre bild.
dagens YA.


gatumode
dagens YA.


medeltidsverskad
dagens YA

nu br det av! tjingellng.

bury the lies.

sitter just nu på praktiken och jag tror jag ska somna vilken seknd som helst! är så jävla trött. gick inte upp förrän sju imrse för att mina ben inte orkade röra på sig. så stress stress till tåget och nu sitter jag här. vänar på att klockand ska bli 10 så jag kan gå ut och fota street mode. och en sidan tre bild :) har förresten två bilder med i dagens ystadsallehanda :D wiho. mys mys. finns även på webben förresten ;)

igår blev det mys hemma hos tessan med oth. mys mys.

nu ska jag jobba!

the last kiss.

29 månader <3

söndagkväll och jag borde njuta av mitt härliga höstlov. men det gör jag inte. ska upp 06.45 imorgon och ta mig ner till ystad för praktik. eftersom detta är någon jag kan tänka mig att jobba som så är det inte så jobigt, och jag får ju faktiskt mitt lov om några veckor då jag kan riktigt sova ut :)

har städat ut min andra garderob idag eftersom jag äntligen ska få anväda den också.. mamma har alltid användt den till teaterkläder (för att vi klär ut oss sååå ofta) och nu har hon insett att vi inte gör det så hela den garderoben är nu min.. mmm me like space. tessan kom och gjorde mig sällskap :)

igår var det bio med estelle, high school musical 3.. filmen var väl helt okej men med den publiken vi hade belv det lite roligar. haha :D men men iaf. sprang runt lite i stan innan hon körde hem mig till älskling där vi såg cinderella man, eller han gjorde jag sov ^^.

nu ska jag nanna eftersom jag som sagt ska upp 06.45 imorgon. suck.   

hoppas ni inte glömt ställa om klockan idag!

o how I love to be around.

mmmm. lördag. igår var det fredag. en mycket fin fredag. det var en helt underbar fredag. jag såg tingsek. gosh. han är ful snygg :D haha  älska uttrycket;d men men öl är gott iaf :D haha så sitter jag och älskling och sjunger såå fint på world of it's own.. mm mee like it. jag har även fått varma mackor till frukost, mycket gott det med. har även sett we are marshall, lite för mycket lik remeber the titans och eftersom jag älskar den filmen var det lite jobbigt, men den var helt okej ändå faktiskt. idag blir det stan och bio med lilla estelle :D hihi mysigt värre. även om jag bara äger 90 kr att äta för så är det ändå mysigt!

nej nu tror jag att jag ska spela sims. hoppas älskling har kvar det på datorn.

talk to everybody you know.

oj då. typ en veck sen jag skrev sist^^ men jag få skylla på att jag har såå roligt liv att jag inte hinner! hahah ;D

såg någon förhandssak till 500 i måndags, inte roligt. eller jo roligt var det men tog slut efter typ en timme och de gjrode bara 3 saker så det var under mina förväntningar faktiskt! men men gratis är gott :D

hihihi :D idag är det den 24 okt. och vet du vad det menas med?! TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINGSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK<3333 underbara underbara tingsek. jag är heeelt uppspelt hahaha jag älskling och åsa ska se honom på babel , hör av er om ni ska med ;D 180 kr är det lätt värt :)

min kamera kommer typ var död när jag kommer hem , ska ta så många fina bider på underbaringen :D mmmmm han är snygg han.



bye bye miss american pie.

sitter hema hos älskling nu och stoffe och han spelar nintendo 64 nått spel där man slåss.. typ tråååkigt :P mår piss dåligt idag ont i halsen och huvudet, måste varit älskling som smittat mig :( bajs på dig.  ska snart se mama mia då jag fått över stoffe på min sida och nu är vi två mot en så jag har äntligen fått min vilja igenom wiiiiho, sen blir det antagligen klassiker-Grease :D mmm me lika musikaler.

nej nu är mamma mia färdig så nu ska jag störa killarna!

life isn't what I thought.

jahapp då var det lördag igen. är sjukt trött och borde nog sova en timme till. men har så svårt för att somna så jag sket i det. kollar på stefan och krister :P haha idioter :P K-T person ( säg det högt :D ) haha japp igår var det mys med estelle :D körde runt lite och hamande tillslut i höllviken :´) sjukt kul :P

ska nog träffa älskling också. får se han var lite krasslig i halsen men va fan lite mys orkar man alltid ;) ska nog nanna där också, nu ska jag övergå till tvn igen.

trevlig lördag alla!

btw se denna när ni har tråkigt :D



I’m gonna trade this life for fortune and fame.



gubben med skägget är bäst :D

got a girl.

Teori [x]
uppkörning [ ]

för jag klarade min teori idag:D :D:D:D:D fy fan vad nevös jag var, trode jag typ skulle spy precis innan. uch skakade som fan under hela prvet och jagtrode jag skulle dö när jag väntade på attresultatet skulle komma, men godkänd blev jag oh det ärså jävla niiice:D

blev wall-E på kvällen med kusinen. mycket trevligt och roligt trots att jag var grymt trött ^^ hha

nu ska jg nanna iaf. SMACK! (jag är otroligt glad:) )

halo.



ni har räddat min dag<3

the I wanna be.

sitter och lyssnar till musiken från mariocart. tessan favvi spel :P haha. har varit och fotat projektet och tesan följde med som sällskap och bjöd på mat :) tack gumman <3. så ja nu har vi hamnat här och jag läser väldigt gamla mejl frn olika människor på lunar. verkligen underhållande!!! hahaha

nu ska hon byta över till tv eftersom hon bara förlorar hela tiden! haha ajja nu ska jag sätta på musik istället. och kissa!

for your life.

jack's mannequin - swim



vem kan hålla tårarna borta?!
älskade älskade Andrew McMahon <3

we are.

jahapp.. då var ännu en dag på praktiken över. varade så länge som en hel timme idag. börjar faktiskt bli lite trött på detta. men iaf. vi har fått en uppgift wiiihoo.. kanske inte världens roligaste men en uppgift iaf! det är alltid något.

seeeeen har vi fått 20 gratis biljetter till hipp hipp showen 500 på måndag. och gissa vem som tog två biljetter direkt? moi! en till mig och en til angeica. ii så jävla ball. förstår inte hur man inte vill se den. det är gratis och det är roligt. hur mer underbart kan det bli?:D måndag måndag! <3

ikväll ska jag fota min lilla uppgift eftersom jag tycker att det blir coolare i nattljus så får jag vänta lite:P men ska strax träna.. fastän jag är typ dödstrött. men iaf!

helgen var som sagt riktigt jävla kul :D fast jag är väldigt sliten också. men det tillhör väl ungdomen, eller?

for to long now.

alltså varför gör jag aldrig det jag ska göra?:P idag skulle jag plugga teori hela dagen hade jag planerat. det gick bra i en timme sen spårade det ut. jag började hamra in spikar i väggen, städa, läsa tio sidor, se den nya säsongen av top model. och nu sitter jag här igen med min teori. har dock gjort 5 prov nu och klarat allihop så ja jag ligger nog inte så dåligt till som jag befarat :P haha.


nej nu ska jag fortsätta med mitt tingsek letande ;D

iam losing

sliten sliten. igår var det lokal och sedan utgång för tessan riktigt kul faktiskt :)
ska strax sticka hem till estelle förännu en 18 års fest :D

måste sticka!

always by myself.

studiedag :D

idag blir det stresigt värre. Ska strax åka till körskolan. dock bara 40 minuterslektion, vet inte varför det blivit så men iaf ^^ sen ska jag träffa angelica istan och springa runt med henne lite :D behöver nya kläder:P sen bär det av till Lund ikväll för att åka vidare till Landskrona :D hihi kommer väl hem någongång inatt :P

imorgon är det praktik först då. och helt ärligt såkänns det inte så lönt för mig att komma. så vi inte ska träffa surkärringens man förrän på måndag och anna kmer inte imorgon så va fan ska jag göra?:S sen på kvälen är det arlöv som gäller och fest för lilla tessan :) Estelle fyller även arton så ska väl klämma in ett litet samtal till henne också :)

igår var det robins :D oo jag älskarrobins. lika bra som alltid :D hahahaha längtar tills nästa fredag :D iiiiiii...

lördag är det fest i slågarp för stora Estelle :Dhahaha girlynight for life :D  ska bli sjukt ball och se va den lilla människan har planerat eftersom hon planerar allt hon ska göra :p hahaha

söndag har jag planerat in: SOVA! :P så stör mig inte..

körskolan kallar!

me against the world.

då var det den 8 oktober och det innebär att.. TESSAN BLIR VUXEN IDAG :D congrats my dear friend <3.. och detta innebär även att vi firar 18 årsjubelium som vänner. something to celebrate! :P hoppas på en bra dag för dig min äldsta vän ;D

idag kom även mina skivor från CDON :D iii undeeeerbart.. beställde även tre blink skivor, ett CSI spel och law and order spel från GINZA :D skivorna kostade 49 spelen 20 kr så what the hell :D haha. mmm mådag måndag måndag <3.

ikväll är det Robins med praktikplatsen :D undra vem som är gäst. mamma sa att Varina berg skulle vara med i det försa programmet, men jag vet inte om detta är första eller inte?:P haha ajja vi får se. Imorgon är det studiedag och körlektion :D på kvällen bär det av till landskrona ;D hihihi.

nu ska jag sätta i en ny skiva. PUSSSSSSSSS

just keep your head above.

japp vatt hemma en timme nu typ. kunde varit hemma tidigare men hade körlektion så ja. så jävla sjuk dag på praktiken :P ja och anna i min klass fick att vi skulle ringa en villa förening som hade ringt och bett att vi på mediebyrån skulle göra någonting. vad visste vi inte, vi visste inte vad han som hade ringt hette, vi visste inte ens var villa föreningen var. så vi gjrde upp lite punkte vi skulle ta upp i samtalet och jag ringde. så här var samtalet:

Hallå (telefonnummret)
hejsan mitt namn är Linda Olsson och jag ringer ifrån Mediegymnasiet, Mediebyrå..
tanten avbryter: min man är inte hemma nu och ja gär på väg till min gymnastik så vi är nog inte intresserade.
Jag lite halvt förvåndad: Ja men kan du be han ringa oss eftersom han har ringt oss och bett om hjälp med något.
klick.

Kärringen klickade mig helt ärligt. så jävla sjukt. och det var de vi skulle hålla på med till halv tre idag. så jag protesterade och vi fick sluta om jag lovade att ringa ikväll igen. jävla kärringa jävel. ja mitt nyajobb blir väl telefonförsäljare då :P hahha

imorgon är det ledigt ledigt ledigt och publik i Robins på kvällen :D niice. sen på torsdag är det studiedag. mmm jag gillare :D på fredag är det kalas för Tessan i Arlöv och estelles födelsedag :D och på lördag blir det gilynight i slågarp. woho :D tessan fyller vuxen imorgon också ;D

suicide blonde.

jag lever faktikst :P haha

fredag resulterade i mys med estelle och melvin. såg harry potter fem på svenska (första gången i mit liv^^) åt hemmagjord pizza och bara mös :D tack för en trevligt kväll gumman <3

Pluuus så fick jag typ världens coolast present också:D bild kommer :D

Lördag = LINDAS DAG :D ii jag tycker om när älskling kommer på så smarta ideer. linda dag är att vi gör precis allt jag vill :D hihi. först var det stan, vilket egentligen var älskjilngsföslag som jag gick med på men ändå :D sen blev det lite mys till mina nya skivor, the glass passenger och bury the lies <3, sen lagade vi mumsig middag och hade väldigt mycket mys. det blev halva musikmaskinen och the girl in the park. sen hade jag bestämmt massage men vi båda somnade i hans säng som fått BEN! för er som inte vet har han säng legat på golvet i typ två år så detta var första gången jag sov i den när det var en decimeter (typ?!) från marken. en väldigt speciell upplevelse. så ja det var mys. ida fick vi ta igen massagen och jag begav mig sedan hem för att lyssna på mina skivor. mmmmm i looove.

och veeet ni vaaaaaaaaaaaaaaad?! Jack's mannequin ska släppa i SVERIGE nästa år. är det inte underbart. fast jag har redan skivan, men ändååååå?!?!?!?! tänk så kommer dom hit och spelar också? då döööör jag <333333333

the glass passenger.

rollercoster.

japp då var både liv och död redovisningen och skolfotot avklarat. gick väl inte särskillt bra något av det då jag typ är helt borta. men iaf. nu väntar jag på etelle som ska fotas också och sedan ska jag mysa med estelle ikväll och lilla melvin. inget springande efter honom iaf ^^ haha. ajja jag funderar på att handla en bulle i cafeterian då jag missade min lunch eftersom vi började 12.40 idag. men nu ska jag dra mig till estelle för att se när dom ska fotas :P

smack.