this isn't who I'm meant to be.

då var det den 30 dec och den sista dagen på detta skit året. inte för att det gör mig särskillt mycket:P

kollar på American pie på 6 tyker ock inte om de sista filmerna lixom de tre försa ärklasikerna dom andra är bara wannabies men va fan finns det inget annat att göra så what the hell.

har bakat muffins och tårtor hela dagen. mindre roligt eftersom recepten var helt mongo (ja det var receptens fel och inte mitt!) men what the hell dom ble tydligen goda iaf :P

imorgon är det nyår och det firas med de bästa männsikorna :D såklart ;)

puss haaaj

What is it that I feel?

oj då ett tag sen jag skrev och estelle skällde på mig lite!:P haha men men det har varit jul och som vanligt har det firats flera gånger om! :P men men nu är det över och nu väntar nyår :D trevligt trevligt! veckorna går väligt fort och snart är det ett nytt år. sinnes.  men iaf :P idag ska jag tydligen baka muffins enligt mamma :p får se när det blir men ska träffa tessan senare tror jag iaf.

nu ska jag sticka och träna!
puss på gump!

over my head.

happ då var det den 20 dec idag :P only four days left ;D hihi. igår var det julavslutning och jag måste säga att vår skola är nog den mest konstiga skolan någonsin :P men men hårdrock/synth och hiphop är något alla vill ha på sina avsutningar, eller inte!:P haha men iaf. hände runt lite i skolan med ricard och graf anton medans estelle hade möte med sin klass (segaste klassen i världen!) sen stack jag estelle angelica kajsa emma ida och åke, hannah skulle också men jag vet inte riktigt varför hon inte kom men ändå :P så åt vi på india gott gott sen skiljdes vi åt och jag angelica estelle och lille melvin handlade julkappar och drog oss tillbaka till landet där en otroligt rolig tjejkväll utspelade sig :D hahahhaha mina filmer är helt klart sjukast :D men ändå ;) i love you girls <3

idag har det blivit den årliga julstädningen.. så nu har jag ingen säng! haha pappa har tagit ut allt ur allas sängar för att tvätta det.... kääämpa men men lite jobbigt för jag vet inte var jag ska sitta längre. stolen gör ont efter ett tag:P men ajja ska forstätta städa nu ikväll blir det första julafton för mig!

puss på gump!

get you off my mind.

ja jo lever :P har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna ^^ i måndags var det dags för det årliga julbakandet hos mormor mycket trevligt :) Åsa, jag och sickan tog 144 ner till trelleborg haha busschauffören trodde hon var dum i huvudet som valde den bussen ända till trelleborg! men men så är det när man ska hämta upp någon på vägen ;D kötbullar och lussebullar väntade på oss när vi kom fram :D sen bakade vi pepparkakor för glatta livet ;D  och gooda blev dom också! som alltid ;D  sen kom sis och åt och bakade lite hon också sen bänkade sig alla framför tv och tittade på sing a long tills mama kom och hämtade oss :D

på tisdagen var det jordskalv klockan sex på morgonen! sjuktläskigt och jag fick nästan två skolkataloger i huvudet. mindre roligt och jag visste inte var jag skulle ta vägen.. men iaf. somnade om en timme innan jag skulle gå upp och göra mig i ordning för begravning. fint men inte särskillt roligt. we miss you <3 Iaf sen bar det av till bunkelflo för att vara hundpassare ett tag.  bussen hem tog typ två timmar och jag somnade väldigt snabbt. :P
 
igåår såå ööö.. jo just det var jag hemma hos farmor för att hjälpte henne med hennes julgran och mat inför tisdag. sen stack jag och hämtade upp åsa sen mamma för att sticka och träna :D sjukt ball speciellt när åsa ska testa en massa olika maskiner hahahahahaha. eller när hon skulle göra insida lår och nästan gjorde sig själv och hela gymmet döva! hahaha ;D haha det är inte lätt alltid! men nu ska jag iaf iväg til stan för att möta upp estelle och handla in mina sista julkappar :)
 
puss på gump!

try make me understand.

och jag som trodde 2008 skulle bli ett bra år. det visade sig bli det sämsta någonsin. jag är inte arg på dig. jag hatar inte dig. inget sånt. men du måste ändå förstå att det känns konstigt. att aldrig mer känna dina läppar emot mina aldrig mer få hålla dig i mina armar. jag har känt dig i snart sex år. allting påminner om dig. du har haft en sådan stor plats i mitt liv under så lång tid och nu är allt förstört. det finns inget vi. ingenting. vi är inte ens vänner. jag vill vara din vän. även fast jag sa att jag inte ville. men allt var så omtumlande. jag hade ingen aning. jag kände det inte ens på mig. förrän igår då. men fortfarande idag så kom det oväntat. du och jag har gått igenom så mycket tillsammans att jag verkligen trodde att vi skulle klara allt. Jag svek mig själv när jag blev tillsammans med dig. eftersom jag lovade mig själv att jag aldrig skulle låta någon komma mig så nära. men jag kan inte säga att jag ångrar mig. för det gör jag inte. tiden med dig har varit underbar är något jag aldrig vill glömma. 

du var min första kärlek. och man glömmer aldrig sin första kärlek.
26 Maj 2006 - 14 Dec 2008.

make it go away.

det är torsdag och jag ska snart krypa ner i sängen och titta på tv.. skola imorgon, suck! men men snart loov so what the hell!

kom hem från landskrona för typ 2 timmar sen. och för en gångsskull tyckte jag inte att det blev såååååå kort men det blev kort. men men det växer väl snart. (mitt hår har inte växt på 5 år känns det som.. :( ) imorgon ska vi tydligen ha nått förhör på ett arbete vi skrev för 10 veckor sen. tur att våra lärare är så snabba. jag minns knappt vad vi skrev fan men ja jag får väl läsa det på bussen imorgon. undrar förresten inte om jag slängde det.... äsch får kolla sen!

ska fylla på mitt bankonto nu, utgång imorgon ju! jiihaa :P haha plus nu har jag gratis sms till alla :D mm mina pengar kommer räcka länge.. (eller inte! :p)

puss haaaj

I miss your lonely eyes.

har redaktion med kent just nu. och har haft det i snart en timme. håller fortfarande på med bildseplet "saker man inte talar om" . typ fjärde lektionen vi har och arbeta med det. och jag har äntligen kommit på ett ämne jag skulle vilja göra ett bildspel om. Droger. kanske itnte världens roligaste ämne men jag känner att alla andra ämnen är lite för jobbiga och jag har kommit på bilder till det ämnet och eftersom vi ska ha 17-25 bilder så känns det bättre att ha ett ämne man redan har ideér till. eller hur?

Egmont möte senare idag. funderar om vi kommer komma fram till något? tror inte det. brukar bli ganska fail. men ändå. slipper allt annat ^^. ikväll ska jag förga håret och klippa mig. äntligen säger jag bara! ska köra till landskrona och hem. hoppas jag hittar! :P haha jag som knappt hittar i malmö! men ändå.. det ska nog gå på något sätt.

nej nu ska jag göra research.

om du skulle vilja vara modell till mig och mina arbeten någon gång så bara säg till :D behöver all hjälp jag kan få!

everything has a price.

1. Jag har insett att min senaste kyss... var mysig
2. Jag lyssnar på.. Bryan Greenberg
3. Jag pratar... ibland för lite, och ibland för mycket.
4. Jag älskar/tycker om... älsklingen och vännerna.
5. Min bästa vän är... de vet vem dom är.
6. Min första riktiga kyss... var fin. speciellt tänderna.
7. Jag avskyr när folk frågar... saker om mig.
8. Kärlek är... underbart.
9. Någonstans, tänker någon på... mig.
10. Jag kommer alltid att... leta efter något bättre.
11. Jag är hemligt förälskad i... öö.. ingen?:P det blev officiellt 26 maj 06.
12. Sist jag grät var... lördags..
13. Min mobiltelefon är... snygg
14. När jag vaknar på morgonen... vill jag dra täcket över huvudet och somna om.
15. Innan jag går och lägger mig... tänker jag för mycket.
16. Just nu tänker jag på.. imorgon.
17. Bebisar... är jävligt söta.
18. Idag har jag... varit i skolan.
19. I kväll ska jag... sova.
20. I morgon kommer jag... gå till skolan, klippa och slinga mig..
21. Jag vill verkligen... TA FUCKING STUDENTEN!!!!!!!!

and everythingelse.

Dagens låt:
Audioslave - Be yourself



be yourself.

fotolektion in my heart, eller inte </3 hatar när vi har foto hela dagen, man gör typ aldrig någonting. jag har helt slut på ideér och typ det enda jag kan änka på är mitt projekt arbete. vi har tre andra uppgifter på gång just nu. jag orkar inte. ett är konstfot där vi ska ta 3-5 bilder på vad vi vill. sjjukt svårt att förklara men vi måste ha en tanke åsikt bakom bilderna och jag hatar sånna uppgifter. sen den andra uppgiften är "saker man inte talar om" 35 bilder. och jag har inte ens kommit på ett ämne. och sen slutligen så ska vi hitta en svartvitbild tagen i studio med lite utmanade ljus så man kan lära sig något. men va fan försök du hitta en bra svart vit bild.

hjälp mig. har du en speciell bild i svart vi som du tycker om... länka eller skicka till mig. jag behöver verkligen all hjälp jag kan få.. ett ämne till " saker vi inte talar om" hade inte varit helt fel heller! för helvete HJÄLP MIG!


tror ni inte att jag har glömt min Ipod hemma också?! denna dager bli bara sämre och sämre!

i'm never gonna win this.

haha måste citera henrik dorsin från parlamentet:

en man kör in på en mack och frågar den arbetande:
Mannen: ska jag sticka in slangen i det lilla hålet?
arbetande: ja det är det om är tanken

ahaha :D sjuukt roligt ;D tessan stack precis hem tittade på nya stereo och i brasilen/australien albumen :) trevligt trevligt :D

nu ska jag bannemaj fortsätta kolla på parlamentet och sen nanna, börjar ju 8.20 imorgon |o)

pusss haaaaj

ps. grattis på namnsdagen angelica :D ds.

am I just like you?

Dagens låt:
Feeder - Feeling the moment.


knowing you can always count on me.

oj oj oj.. ett tag sen jag skrev här tydigen, men helgen har varit så mycket att göra att jag inte hunnit^^

Fredags var jag angelica, vanessa, Nova, tessan och sandra på lite fotomission, sen stack jag tessan och sandra hem till sandra och snacka lite skit sen körde jag hem mig och tessan för att nanna :D
 
på lördagen ringde älskling och väckte mig för att vi skulle inte till skivlagret och hämta min skivor som hade kommit :D sen åkte vi hem till honom och tittade på fotboll...... med jocke:P sen åt vi och tittade på handboll. jag sooov sista kvarten för det typ sööööööög! men iaf. sen gick jag och älskling och hämtade bilen för att åka runt på lite sightseeing (stavning?! :P ) sen åkte vi hem till honom igen och tittade på sex and the city filmen eftersom han looovat mig det för att vi tittade på både fotboll och handboll! så ja:P sen ringde mamma och sa att jag fick skyna mig hem för att christelsväska och allt hade blivit stulen så fick vi hålla på med det hela natten.

idag var  det julbord som vanligt på östarp :D dock var skaran mindre än andra år då vi var tre personer korta.. men det var ika gott för det haha:D nu ska jag städa itt rum och sen kanske fortsäta med min scrapbook :D

puss haaaaaj!

trees have fallen.

Dagens låt:
tAKiDA - Curly Sue.
sommaren 2008<3.


would you try to.

skrev inte igår eftersom det var full rulle hela dagen! först var det ju skola ^^ sen hem och byta om för att sticka till lund och jobba ^^ fy fan ad mycket folk där var! heeelt sinnes, men men jul att det var uppskattat iaf :D. kom hem med en huvudvärk som inte var att leka med.. och den hängde i när jag vakndade i morse så stannade hemma och sov. sov till två och när jag vaknade hade jag mer huvudvärk än innan. börjar släppa men inte riktigt. men men blir nog skola imorgon iaf sen blir det en liten utflyckt med angelica :D hihi.

nej sängen kallar. trots att jag sovit hela dagen!

mission completed.

FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!!!!!!!!!
FÖR ATT JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

without you.

Dagens låt ännu en gång:
tAKiDA - Reason to cry.



skit dag.
vi saknar dig <3