jimmy.


instagram: Ziggemckvack!

så då har jag tagit tillbaka min instagramprofil dock börjar jag om på nykula. den andra är två år gammal och skit tråkig så bilderna åkte bort och nu ska jag försöka igen. nu är den ju mer populär. innan var det bara jag och kusinen som hade det. inte så kul! haha :D
men iallafall som alltid är mitt username: Ziggemckvack. big chocker right?! iallafall följ mig. kan bli några intressanta bilder längs vägen. :)

aftermath.

efter en dag av nysningar och helvete fick jag idag the aftermath = NACKSPÄRR. helvetes jävla skit. haha men ja livet måste gå vidare och jag har skickat ut mejl, bokat möte och lite smått och gott. nu ska jag ta en dusch och ha lite hemma spa innan nästa uppdrag! ikväll är det gamenight at såf's place :D
laddar kroppen med lite musik <3.

GRATTIS MIN FINA FRU <3

Idag är det ingen vanlig dag för det är min fina fru's födelsedag! 22 stora år. herregud, helt galet är det! men om ca en timme sitter jag i bilen med Malin och beger oss till Finja för att träffa henne. ska bli så mysigt <3

jobb + möte.

drar till jobb och jobbar fem timmar sen är det möte. puss.

favorit i repris.

2009. herregud <3

hetaste restipsen enligt nyt.

eftersom jag hatar svergie och älskar att resa har jag denna nationaldag spenderat några timmar åt att googla resor. för jag vill bannemaj härifrån. men hittade en väldigt intressant lista på de hetaste restipsen från new york times. här är top 5:
5: Oakland, Cali
4: London
3: Burma/Myanmar
2: Helsingfors
1: Panama
vet igentligen inte vad som lockar här. vill ju till konstiga resmål och upptäcka världen som den är. inte turiststråken. men ja vi får väl se var jag hamnar och med vem.
lite resmål genom åren <3
USA, Brasilien, Portugal, England, Tyskland, Holland, Sverige, Danmark, Norge, Österrike, Frankrike, Förenade arabemiraten, Sydafrika, Mocambique, Nigeria, Thailand, Australien, Nya zeeland.

redigering, oth och möte.

sitter och tittar på one tree hill och redigerar bilder från helgens festligheter. frugans pappa fyllde 50 och jag agerade fotograf under hela kvällen. så nu ska jag sätta ihop allt ínnan susanne kommer och hämtar dom. har varit på möte angånde nästa vecka och städat ett av mina rum så måste sätta mig och gå igenom 500 bilder, redigera ca 350 av dem innan susanne slutar kl 19. så får sätta fart.

en liten bild på mig och alex innan festligheterna <3