so me.


Sommarpojkarna - lilla hjärtat

sommartplågan i oxie 2006 hahaha shit vilka minnen det finns till denna låten. herregud.

packning...

försöker hitta alla kläder jag vill ha med mig i helgen det går sådär ska jag erkänna.. haha men ja det blir nog fan bra i slut ändan.. ska snart in till staden för möte och sen blir det lite jobb ikväll 16-22.15. oväntat men så är det ibland. imorgon går bussen 0925 så får bli tidigt sänlänge ikväll!

vad ska ni göra idag? :)

snygg animering av min man <3

the Zombies, debaser, malmö 2012-03-28

Igår plåtade jag the zombise på debaser här i malmö. här kommer lite bilder:
fler bilder från kvällen hittar ni på musicstage.se

The zombies, Debaser Malmö.

Står på Debaser och väntar på att the zombies ska komma ut på scen. En väldigt märklig skara människor är här men detta kan helt klart bli intressant! Nu börjar de! Puss


the zombies.

hej hopp.. håller på att packa lite inför helgen.hatar att packa som alltid. haha.. veckan har varit fullspäckad och är det fortfarande. igår jobbade jag 07-1915. stupade i säng sen. så jag sov ca. 15 h. välbehövt är bara för namnet. telefonen ringde vid 12 och en tjej hade blivit sjuk så jag ska ta hennes pass ikväll. har dock aldrig lyssnat på bandet och det känns inte riktigt som min stil. men man får ställa upp. trots magkramp, feber och förkylning. å vad jag älskar min kropp. hela den är ett mysterium som jag snart får panik på. ANYWAY jag ska inte tänka på det så går det över (underbart råd. tack det hjälper nog.......) så nu måste jag packa färdig, städa färdigt och bege mig till staden för en plåtning. wish me luck.
bjuder på årets snyggast posebild...?

afterwork: coop konsum höllviken!

eftersom kamera glömdes i hallen när jag sprang till bussen har jag snott sussies bilder :D
vi började kvällen på millenium och gick sedan över till shakespare för att crasha icas personalfest!
maria, pernilla (baywatch :D ) och lilla jessica ;)
ingela, violetta & per
birgitta, le boss :D
@ shakespare.
ica toppens chef vs coop höllvikens chef! ;D
jens (ica) & jessica
me and jess.
haha jag per jens och jessica (frågan är vad som händer med mitt hår här?!)
avslutar bilden på mig och per :D haha underbar kväll underbara arbetskolleger <3

Jessica sniffar tulpaner och spiller chefe...

img_3710 (MMS)

Jessica sniffar tulpaner och spiller chefens cider. Vi crashar ICAs personalfest och dance battlar tillsammans på scen. Fin kväll, fina kollegor <3


note to self:

måste sluta googla symtomer. detta tar knäcken på mig.

Kill me please.

Natten till igår vaknade jag av att jag trodde hela min mage skulle explodera. Kunde inte röra mig bara låg och skrek av smärta. Smärtan fick mig snart att uppkasta ( ;) ) idag är smärtan mildare men det är ändå helt galet. Har tagit en massa prover och skit och mög så hoppas de vet vad det är snart. This is killing me..


Mys.

Estelle var och hälsade på mig innan idag. Vi mös i den fina vår solen (höhö) och diskuterade Dubai och minnen. Tänkt att det är mindre än en månad kvar! Helt sjukt ju ?!

Snart dax att planera packningen kanske? :P


Ellinor Ericsson - möbeldesing

Vill göra lite reklam till världens bästa Ellinor Ericsson som ställer ut sina möbler imorgon i danmark. önskar jag kunde gå dit själv men har ni inget för er SÅ GÅ DIT! hon är så så så så duktig!!
hennes senaste:
Tube me chair:
det är även hon som gjort denna UUUUUUR häftiga och fruktansvärt sköööna, fotölj..
för mer info: www.ellinorericsson.se

Desperate housewives s08.

jag tittar som bekant på desperate housewives från USA. alltså har jag redan sett de som går på tisdagar på kanal 5. idag kom ett nytt avsnitt ut och jag har äntligen lyckas sluta gråta. herregud. bara 5 avsnitt kvar hur ska detta sluta?!

späckad vecka:

okej jag saknar bloggen lite. varför vet jag inte ens men skit samma. kör lite inlägg då och då.. anyhow denna vecka blev igårkväll fullpackad. gick från att jobba tre dagar till 6. vet inte hur det gick till men så blev det..

så såhär ser min vecka ut:

Måndag: 9.00 möte
16.00 -22.15 Jobb
Tisdag: 11.00 fika
15-22.15 Jobb
onsdag: 16-22.15 jobb
torsdag: leka med estelle
ledig eftermiddag.. (änsålänge iallfall ;) )
fredag: 15-22.15 jobb
AFTER WORK!
Lördag: fika(?!)
15-2215 jobb
söndag: 15-2215 jobb..


här ska jag även få in: plugg. plugg. och åter plugg.. som sagt att vara ledig vet jag inte vad det är. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till jobb.. PUSSSSSSSSSSSSSSSS
jag på världens minsta flygplats. lätt rädd över flygningen vi strax skulle göra... jag vill resa NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

1 månad kvaaaaaaaaaaaaar!!

idag är det exakt 1 månad tills vi drar till dubai.. kan inte förstå det. helt helt helt galet. men jag kunde inte längta mer <3

st patricks day @ tgi!


Paus.

Veckan har varit lång och den är absolut inte över än. Jag behöver lägga all min energi på det som händer så bloggen blir lätt lidande. Men jag måste fokusera och förhoppningsvis när fritid är ett ord jag åter kan använda kommer bloggen tillbaka. Puss på er.


Dagen är i full gång och jag har bu lunch ...

img_5059 (MMS)

Dagen är i full gång och jag har bu lunch i tio minuter! Stressig men jävligt kul.


thåström live, Malmö KB 2012-03-10!

thåström är känd för att inte vara speciellt stilla på scen och därför svår att fotografera utan blixt oh system kamera... men jag gjorde mitt bästa iallfall:
thåström utmattad efter en fenomenalt uppträde utav DU SKA VA FUCKING PRESIDENT <3

Thåström <3

Jag ligger i fortfarande i min säng. Tänker på gårdagen och önskar att jag kunde få spola tillbaka tiden. Han spelade inte många av de låtar jag ville, men det gjorde inget för det räckte med tanken på honom så grät jag redan tjugo minuter innan han kommit på scenen. Och sedan skrek jag för all jag var värd och idag har jag ingen röst. Fina saker det. Men ni får en mobilbild sålänge eftersom jag inte orkar starta datorn än ;)


THÅSTRÖM IKVÄLL <3

jag sitter och lyssnar på alla låtar för tusende gången. jag kan inte fatta att ikväll händer det. dagen jag längtat efter sen den 21 oktober är äntligen här. jag går sönder lite inombords när jag tänker på det och jag hoppas så innerligt att kvällen aldrig ska ta slut.
låtarna jag absolut vill höra:
ungefär så här
alltid rätt alltid rött
du ska va president
fanfanfan
alla vill till himlen
släpp aldrig in dom här
miss huddinge -72
om black jim
linnea
CC cowboys
sluta när jag vill
kriget med mig själv
vad har jag gjort
kärlek är för dom
die mauer
aldrig någonsin komma ner
demoner i 3D
men anyway ikväll ska jag inviga mina ÄLSKADE THÅSTRÖM SKOR. kan inte fatta det. de gjordes för ungefär exakt ett år sedan och nu jävlar ska dom användas. ååå jag har så mycket kärlek till den mannen att jag dör lite. måste gå. jag klarar inte det här längre.

1 år..

här ser vi hur intresserad estelle är av att ta hand om mig! haha
idag firar jag och mitt tigerbett 1 år. kul. verkligen. haha

#Adamlive podcast!

mina favorit människor i tv har ju börjat göra podcaster och jag lovar de är lika roliga som programmet! skrattade hela vägen till jobb igår pågrund av dessa små människor. folket på bussen trodde jag nog var dum i huvudet men det är helt fantastiskt.  De finns att ladda ner på Itunes helt gratis! just nu finns det två stycken a 40 minuter. alltså 80 minuter av ren och skär humor. fantastiskt.
ps. glöm inte ladda ner deras app, så ni kan se #adamlive var ni än är! ds.

Maroon 5 - Intro+ Moves like jagger 111202

vi var ju och såg maroon 5 i december. här har ni introt och moves like jagger från den spelningen, inspelad av såklart mig :)


The sounds - Hit me!

här har ni en gammal goding medans jag är på jobb och gör något vettigt. troligtvis.

lycka.

lycka.

.

låt dom aldrig få se dig skaka
låt dom aldrig få se dig svag
låt dom aldrig få se dig skaka
låt dom aldrig
aldrig få se
se dig gå ner.

min gårdag i bilder:

starbucks fick hålla mig sällskap mellan möte 1 & 2...
möte nummer 2 ägde rum i sammarbete med lunds universitet på campus helsingborg.
efter mötet smet jag snabbt in på min faorit affär i hela helsingborg. blev två vinyler rikare för den delen också.
jag försvann till malmö och tänkte köpa en ny kalender då den andra försvunnit spårlöst.. dock förstörde dessa bygnadsställningar mina planer.
så jag gick över gatan och gick in på åhlens istället som var utan byggnadsstälningar...
där hittade jag denna intressanta boken...
sen försvann jag ner till höllviken för att jobba. där dog dock min telefon så det blev inte fler bilder.. nu ska jag fortsätta titta på dh och springa bort till konsum och hämta mitt paket :D puss

Nannetime..

Så då säger bag godnatt efter vad som varit en lång dag. Sov gott!


.

we can build a new tomorrow, today

shit I love.


Godmorgon.. Möte ett färdigt och nu mot hg...

img_6981 (MMS)

Godmorgon.. Möte ett färdigt och nu mot hgb... Försöker hålla mig vaken men det är svårt... Lite placebo i öronen så ska nog detta gå också.. Föll även för grupptrycket så fick bli starbucks också ;)


godnatt..

så då säger jag godnatt. imorgon blir det tidigt morgonmöte i Helsingborg. sen beroende på hur lång tid det tar blir det antingen direkt ner till höllviken för jobb annars blir det lunch med fin gammal vän! :) godnatt där ute!
ska drömma mig tillbaka till africa och värme.. det är bara... 45 dagar kvar till dubaaaaaaaaaaai!

GBG!

pratar med frugan i telefon och vi håller på att boka biljetter till gbg :) går sådär måste jag säga och dyrt är det men jag tror vi har hittat något bra nu. får bli buss och för typ 278 kr. får nog bli den resan annars kommer vi aldrig bestämma oss... ;D så gbg 30mars - 1 april!

tre musketörerna!


tråk.

jag har varvat plugg, med rensning och sortering av hårddiskar och kikat på en massa roliga videos genom åren. herregud. men anyways kommer nog snart upp någon här alternativ imorgon. beroende på när såf kommer. puss på er där ute ;)
sommar var fan är du?

Videofyme...

har länge velat visa up mina fina videos från konserter och resor så nu jävlar kommer det komma upp en massa videos också! om jag lyckas få dethär att fungera! haha vi får väl se! :)

plugg...

sis har däckat i min säng så jag får sättamig och plugga i min soffa istället kan bli kul.. eller inte.. världen tjockaste bok men får väl ta igenom mig den på något sett... vad ska ni göra idag? :)
tjockiiiisbok.

Stängning...

Kvällens stängning tillhör en av de roligaste. Allt och lite till hände.. Nu blir det sängen i och imorgon är en ny dag.


Anna Hertzman - Överdos.


MOLKOTÅRTA?!!!!!!!!

HALLÅ?! detta kan vara det bästa ever. detta vill jag ha. fina vänner när jag fyller år är detta det enda jag vill (alternativ honom i livslevande form två meter i från mig) men ni fattar. fast inte denna bilden. palla göra reklam liksom? nej jag vill ha denna:
fast utan kerrang i hörnan.. kan även nöja mig med denna:
deal? okaj jag kommer påminna er när det närmar sig men som sagt en molko tårta är det enda jag önskar mig <3

Plattform rasade på Globen.

Ingen har väl undgått att läsa om att plattformen på Aviici´'s konsert på globen igår rasade. ett 30 tal persner fick föras till sjukhus men det är bara en som har fått alvarliga skador. detta är en av mina största rädslor när jag går på konsert. att något ska gå sönder och falla. men oftast är konserterna på fast mark och det gör mig lite lugnare. men när vi såg The sounds på KB i januari så drogs en massa människor upp på scenen och hela golvet höll på att ge vika. fick smått panik och letade mig snabbt bort till kanten så att jag skulle kunna hoppa ut om något skulle hända. men det måste vara så fruktansvärt obehagligt när marken under dig bara försvinner och ett tiotal människor snart ligger på dig. snacka om att stämingen är förstörd. usch hoppas bannemaj att de kollar allting till ikväll annars vet jag inte om jag vågat gå dit..
bild lånad från aftonbladet.

Läs artikeln här.

ny dag.

igår var ingen bra dag alls. allting gick verkligen bara emot mig. men idag är en ny dag och jag hoppas banemaj att idag blir bättre. sitter och pluggar lite innan det blir jobb ikväll igen. ska nog försöka hinna träna också... japp puss på er där ute.

stay away.

allting har gått emot mig idag och jag tycker att denna låt speglar så mycket det jag känner nu så:

.

just nu hade jag bara velat sitta på en bar. någonstans i världen och ha en riktigt jävla awsome kväll.

.


.


.


placebo tatueringar.

jag vill göra en placebo/molko tatuering, jag vet vad jag vill skriva. jag är bara osäker på exakt var. här får ni lite fina (och skit fula?!) placebo tatuering från alla soulmates där ute (hahahhaha internet så det skriker om det)
weeeell.. alla har olika smak men för mig är de två översta snyggast. sen är proträttet på snubbens ben jävligt coolt men ja. anyways just nu håller jag nog på att plcoka upp frukt så ni kan väl skänka mig en extra tanke? :) oussss

.

just pick yourself up and carry on.

.


det går bra nu..

jobben rullar in och jag försöker balansera en stressig vardag med allt vad det innebär. idag bestämde jag dock för att ta det lite lugnt innan jobb ikväll så ska bara svara på lite mejl och träna lite. känner mig dock fortfarnde lite konstig i halsen så får ta det lite lugnt men måste göra något annars blir jag knäpp ;)

ikväll är det stägning som gäller igen, så det blir dålig uppdatering, men kanske kommer några tidsinställda inlägg om jag orkar :)


puss på er från ett dimmigt malmö!

ps. kul att så många läsare hittat hit, välkomna! :) ds.


en glad linda på woolshed i cairns <3