Dag 3: Min dag

Min dag började med att mamma väckte mig 0830 för att jag skulle köra henne till jobb. Hoppade in i bilen och körde till Lund och tillbaka. Väl hemma la jag mig i min soffa och tittade lite på tv innan jag somnade om igen till 1230. Vaknade av ett sms av maria, efter det hoppade jag in i en snabbdusch, gjorde mig i ordning och stack bort till marys lägenhet där jag plockade upp henne. Satt och snackade runt en timme innan vi körde till IKEA för att plocka upp Stoffe & sticka till Mobilia.
Efter att ha hittat parkeringsplats smet vi in och åt och började leta inflyttningspresent till Daniella. Stoffe stack efter en timme eftersom han skulle hämta nycklarna till hans nya lägenhet. så jag och maria sprang runt lite på mobilia hittade presenter och körde sedan hem till mary där jag dumpade av henne och körde hem.

Var hemma en timme ungefär, innan jag körde till Lund för att hämta sis på Nova. Vi körde till Center Syd, åt på Graffiti café och inväntade V.I.P. kvällen. Sprang inom Newyorker, hälsade på Christel som lovade att kolla upp till oss som vi skulle få prova sen. Kontakter är bra ;D hihi när V.I.P. kvällen började gick vi runt i massor butiker och shoppade för mer pengar än vad vi egentligen har! haha

Jag köpte med mig:
En kavaj, H&M.
Jeanstights, Cubus
Två böcker, Akademibokhandeln
Två klänningar, Newyorker
En väst, Newyorker
En ring, Newyorker

kommer bild när jag har fått hem allt. :D hihi efter 3 timmars shopping körde jag hem sis, christel & en tjej till. Jag dumpade dem alla på olika ställen i Lund sen körde jag hem & tittade på tv innan jag somnade!

Vip shopping på centersyd med SIS!

img_4170 (MMS)

Vip shopping på centersyd med SIS!


Bilfärden räddad, mot Malmö!

img_7705 (MMS)

Bilfärden räddad, mot Malmö!


The Sounds - Queen of apology

The sounds - Queen of apology
så många minnen. nostalgi på hög nivå. fint såhär en onsdagsnatt.

Bojkottning av Spotify!

när jag satt och skrev förra inlägget så kom Placebo på tv. Running up that hill verkar vara VÄLDIGT populärt att ha både i serier och som musik för ett program. Kära Sverige, Placebo har gjort fler låtar. bara så ni vet.
och en annan sak jag insåg idag: DE HAR TAGIT BORT PLACEBO FRÅN SPOTIFY?! WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?! mitt hjärta är i tusen bitar. bud på att bojkotta spotify nu. men jag förstår verkligen inte anledningen?! riktigt irriterande. så from now on it's ITUNES som gäller! dumma dumma dumma spotify!


Dag 2: Min första kärlek.

jag har hela dagen försökt komma på hur jag ska formulera detta inlägget. och jag har inte kommit mycket längre än såhär. Kärlek är så olika från person till person och speciellt första kärleken. Det står inte Första pojkvännen så jag väljer att inte skriva om det. utan jag tänker skriva det som var min allra första kärlek. Joakim Thåström.

Joakim Thåström, mer känd för sin tid som sångare i banden Ebba Grön & Imperiet. Har även nu på äldre dagar satsat på en solokarriär. Han är närmare 50 år denna man så jag tror ni förstår att det inte var utsendeet jag föll för utan hans röst. Jag minns såväl första gången jag hörde en låt med honom. Det var, Imperiet - Du ska va president. Jag var 12 år och det räckte att jag hörde den första versen så visste jag att den mannen, han skulle rädda mitt liv. Det är något magiskt med hans röst. texterna i hans låtar. det finns något visst där som fastnade i mitt huvud och sedan dess har han funnits i mitt hjärta.

Eftersom Imperiet endast existerade under 1983-1988 så visste jag att jag aldrig någonsin skulle få en chans att få se dem live. Jag har alltid sagt att jag är född på fel årtionde. Men för två år sedan fick jag den bästa födelsedagen jag någonsin fått. Thåström skulle spela på Malmöfestivalen, PÅ MIN FÖDELSEDAG! Jag var i extas i flera månader hade jag svårt att förstå vad som verkligen skulle ske.

Jag hyperventilerade, grät och skrek redan tjugominuter innan han ens kom ut på sen. Dock spelade han bara 4 imperiet låtar och 2 Ebba grön. MEN som allra allra sista låt spelade han min låt. Du ska va president. jag har inga ord för vad jag kände då.

spårade ut lite på ämnet men iallafall, Joakim Thåström är min första kärlek. Samma dag som jag föll för honom föll jag för musik. men det är en helt annan historia.

World's stricktest parents.

eftersom jag varit arbetslös några veckor så börjar jag tillhöra de som kan hela tvtablån utantill, även på eftermiddagarna. sorligt jag vet men ändå. Ett program som jag dock har fastnat för och spelar in om jag missar är programmet World's stricktest parents. Basic så handlar det om två tonåringar, en tjej och en kille, som enligt sina föräldrar är out of control och de två tonåringarna blir skickade iväg till en familj där de får göra olika uppdrag och lära sig respect m.m. Intressant program fakitkst fast vissa av de "duktiga" famlijerna är riktigt läskiga! hahha men det går varje vardag mellan 16.20-17.20 på tv4+.
Just nu i dagens program så åkte tonåringarna in på sluten ungdomsanstal för att se hur det är liksom. intressant. får se hur de går för dem nu. men se det, det får en att tänka lite iallfall :)

Judge Judy.

nu ska jag lägga mig och titta på mina inspelade Judy's Domstol program. Hon är så underbar!

the people are real, the cases are real, the rulings are final. This is Judge Judy!

Dag 1: Om mig

Linda heter jag, 20 år gammal med fyller 21 till hösten. Tillhör landskapet Skåne och bor i en förort som har sloganen: På landet men ändå i stan. Kan det bli mer fel? Det tar mer än 30 minuter med buss till Malmö så ni ser mitt problem. Flytta hemmifrån planerna är många, allt som behövs just nu är pengar. Och såklart en lägenhet.


Jag har tre saker jag älskar, fotografering, musik & resor. Utan det skulle jag nog inte överleva. Musik lyssnar jag på iprincip 24/7 och blir väldigt lättretlig om jag inte får min dagliga dos av musik. Om jag skulle sagt samma sagt om tex alkohol så skulle nog folk säga att jag är beroende och det är jag. Men jag tror inte musik är så farligt att vara beroende av så we’re just leaving it like that.


Jag tog studenten 2009 från Mediegymnasiet och tre dagar senare började jag min karriär på IKEA Malmö som restaurangbiträde. En väldigt intensivsommar som ledde till ett ännu mer intensiv höst då vi flyttade hela IKEA varuhuset från en punkt i Malmö till en annan och jag tror vi alla jobbade dag som natt de första månaderna bara för att få det att gå runt. Helt galet var det men i efterhand en kul upplevelse.


Jag sa upp mig från IKEA i December 2010 för att dra iväg på en lång resa ner till Down under. Tyckte jag förtjänat det efter att ha arbetat så hårt sedan studenten och egentligen aldrig fick tid att leva. Jag åkte ner till Australien där jag spenderade 6 veckor, Nya Zealand 2 veckor och slutligen Thailand 3 veckor. Och det var det bästa jag någonsin gjort. Jag önskar att jag kunde göra det igen. Funderar du på att göra liknande? GÖR DET! Du kommer aldrig ångra dig. Jag lovar. Psst. Jag kan vara din personliga guide, bara du betalar resan!


Jahapp. Så det var det. Nu har jag snart varit hemma i tre veckor. Det har varit tre konstiga och väldigt kalla veckor. Jag spenderade de första 10 dagarna i sängen då jag åkte på feber, förkylning och öroninflamation deluxe. Jag blev stendöv på högeröra men det hindrade mig inte från att äntligen träffa alla människor som jag inte sett på hur länge som helst. Undebart att se alla igen. Verkligen.

Ja och fram tills igår var jag arbetslös med 0 pengar men jag fick fixat ett sommarjobb i alla fall så min pengasituation ser ut att lösa sig i alla fall, men mer om jobbet om några dagar när det kommer upp på listan! =)


Så ja snabbsammanfattning av lilla mig. Inget märkvärdigt direkt men ja om du orkade läsa igenom det så good for you!



jag för tre veckor sedan i Bangkok.

Lär känna mig.

Dag 1 - Om mig
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Min dag
Dag 4 – Bästa konsert minnet
Dag 5 - Mina favoritskor
Dag 6 - Mitt bloggnamn
Dag 7 - Mitt jobb
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Favoritlåt
Dag 10 - Ett favoritminne
Dag 11 - Det här får mig att gråta
Dag 12 – Mina Rädslor

Dag 13 - Bästa tv-serien
Dag 14 - Favoritmat
Dag 15 – Ett Ögonblick
Dag 16 - Det här får mig att bli glad
Dag 17 - Ett speciellt ögonblick
Dag 18 - Mitt rum
Dag 19 - Min favoritplats
Dag 20 - Detta saknar jag
Dag 21 - Det här gör mig arg
Dag 22 - Den kändisen jag skulle vilja vara för en dag
Dag 23 - Mina drömmar
Dag 24 - Bästa årstiden
Dag 25 – Den här må naden
Dag 26 - En person jag beundrar
Dag 27 - Mina rädslor
Dag 28 - Favoritfilm
Dag 29 - Min telefon
Dag 30 - Vad jag tyckte om detta "testet"


LE, as always.

Estelle är på väg hit. Eftersom hennes tv pajade i helgen frågade hon mig om hon fick komma hit i dag för att se the best of the best programs, dvs Biggest loser x2, DH & cougar town. ja och jag är ju inte den som är den. så jag hoppas hon står ut med mitt gnällande om mitt onda huvud för det gör bannemaj ont. men nu tror jag hon kommer. PUSSA HAJEN!

Melissa Horn biljetterna har kommit :D

så back från lund. huvudvärken jag ligger inne med är inte nådig. vet dock inte varför den kommit men jag blir galen på den iallfall. men när jag kommer innanför dörren så ser jag ett roligt kuvert adresserat till mig :D och det var...... trummvirvel...
MELISSA HORN BILJETTERNA :D iiiih hur glad som helst! så den 12 november smäller det.

översvämmnigar, Koh Samui!

nu börjar jag bli riktigt rädd. Läste precis på både sydsvenskan & aftonbladet att Thailand blivit drabbat av det värsta regnovädret på flera år! Ön Koh samui, där jag spenderade min första vecka i thailand, är nu dränkt och sånt. alltså VARFÖR händer det saker överallt där jag hade min resa? det är faktiskt läskigt nu.



vad händer med världen?!

bild lånad från Aftonbladet.

Nu blir det SBAB städning och sen är det L...

img_4523 (MMS)

Nu blir det SBAB städning och sen är det Lund som gäller. Pussa hajen!


Maroon 5 den 2 dec på Stora Vega, DK: CHECK!

Maroon 5 spelas i cdspelaren och jag sjunger till. Älskar att mitt öra sakta men säkert kommer tillbaka så nu kan man börja lyssna på musik normalt igen. (ja volym 30 ÄR normalt). Igår fixade jag en biljett till den 2 dec. GISSA VEM SOM ÄR NÖJD. var lite skeptiskt i och med att jag har 0 pengar. MEN det fixade sig idag. AAAAAAAAAH. Snart en vecka med bara bra besked & beslut. Jag gillar starkt. Det har kanske vänt? iii :D nu ska jag borsta ut mitt troll till hår, skriva fusklapp och sen sticka till mitt framtida jobb ;D

bästa albumet <3

SOMMARJOBB: CHECK!

SÅ JA :D hihi sommarjobb kirrat ;D FETT ÖVERLYCKLIG! nu väntar jag svar på ett annat jobb också och sen så jävlar kommer jag vara gladast i världen! :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D ikväll ska jag prova kassan och sen är jag fulllärd tydligen. Butikschefen hade sagt till Susanne att hon ville behålla mig efter mitt 5 timmars pass förra veckan. :D så nu har jag lagt standarden har du inte jobb efter 5 timmar så är du inte välkommen hihi! :D
otroligt charmig bild. men såhär kommer jag se ut större delen av sommaren. :D

Bio: Black swan. Tredje gången gillt! Isse...

img_3039 (MMS)

Bio: Black swan. Tredje gången gillt! Isse Mary & Ted!


Espresso house med dessa två. Isse är sen ...

img_4109 (MMS)

Espresso house med dessa två. Isse är sen as usual...


Världens bästa söndagströja. Så jävla mysi...

img_2794 (MMS)

Världens bästa söndagströja. Så jävla mysig. Thåström i örat och   Ärpå väg till Espresso House för att möta upp mary, Isse och Stoffe! The best Of the best :D hihi Pussa hajen!


Mojito! :D

img_3503 (MMS)

Mojito! :D


Ikväll ska två veckors detox avslutas! Tac...

img_4216 (MMS)

Ikväll ska två veckors detox avslutas! Tacos & mojito står på menyn. Hoppas de inte blir lika starka som på nz för då vet jag inte var jag slutar! Hihi Puuuuuss hörs imorrn!


Pizza, the runways & mys. En fredag i min ...

img_3595 (MMS)

Pizza, the runways & mys. En fredag i min smak. Pussahajen!


Hängt på Ikea med gamla arbetskamrater en ...

img_2935 (MMS)

Hängt på Ikea med gamla arbetskamrater en stund. Nu ska jag hem, sova en timme och bestämma om jag ska ut ikväll eller inte... Btw jag hatar Skånetrafiken!


next stop: Subway @ Hansa!

HAJEN!

I taket lyser stjärnorna.

så nu sitter jag och tittar på I taket lyser stjärnorna. Sorlig film, men jag älskar den ändå. Läste boken för tusen år sedan men jag minns att jag älskade den också. =) ska ta bussen om en timme till stan för att fika med Mary sen kanske bort till ikea och säga hej till alla gamla arbetskamrater. kan bli trevligt. Ikväll ska jag antagligen möta upp mig OZ day Mate :D hihi dom skule dra till Debaser så det blir väl antagligen det. =)
min OZ day mate :D hihi

12/11 Melissa Horn, CHECK!

Såja, Melissa släppte sina biljetter för 30 min sedan och gissa vem som köpte två :D hihi så nu ska jag och mary dit den 12 November. IIIIIIIIIIIIII :D vi sitter fjärde raden frammifrån i mitten ;D jag gillar.
och bara så ni vet. den 12 november är det 2 år sedan jag såg Placebo senast. :(

jag säger HEJ, HEJ vilken underbar dag det e!

så ja. då var det bara 55 min kvar av denna dagen. och vilken rolig dag det har varit :D hihi Alex ringde vid elva och jag blev bjuden på lunch hos henne med susanne :D underbart gott. sen var det dags för dagens uppdrag och det gick hur bra som helst! fast nu är jag sinnes trött så ska stänga datorn efter detta. mamma kom hem för en timme sen med smörgåstorta till mig. ååååååååå vad det är gott. älskar det. så jag har ätit två bitar! (A) hihi till mitt försvar så hade jag bara ätit lunch innan =)
men nu blir det film och somna till den. imorgon ska jag sova sen blir det 2 x möte. håll tummarna för mig. det kan jag behöva.
PUSSSSSSSSSSSSSs
ps jag ska ta en glassbåt ur frysen. blev så sugen på det nu! (A) ds.
ps 2. vet ni vilket barnpogram rubriken kommer ifrån? :D ds 2

.

How the hell did we end up like this?

underbar dag!

ååååååååååååååååå jag är på så himla bra humör idag. allting har verkligen varit helt underbart. Träffat två underbara vänner, fint väder. bra mejlresponds ja idag har det varit RIKTIGT bra! jag hoppas bara att jag inte har för stora förhoppningar nu men gud vad jag önskar att det ska gå. jag är inte den som är den. jag är ganska flexibel! :D hihi imorgon börjar det och vem vet, kanske kan min pengalöshet snart ändras! okej linda inte för höga förhoppningar, men ändå :D ii jag längtar till att få göra något! slippa krypa väggarna här hemma. jag kommer dock inte säga något förrän det är 100% säker. :D hihi nu ska jag sy mina byxor, titta på scrubs och sen sova. imorgon måste jag ställa klockan! :D
ungefär så här glad :D hihi ååå ¨hålltummarna för mig :D

Trollet & Alex fika <3

Trollet & Alexfika: Tropiskfruktte, vaniljmuffins alá Alex & Chokladpudding alá susanne :D SUPER GOTT <3

IIIIH :D

på vägen hem från stan fick jag två mejl som uppmuntrade mig till tusen :D hihi hoppas hoppas hoppas! :D nu lagar jag mat till familjen för jag är satans hungrig haha. sen ska jag dra hem till alex och hänga där lämnar lite böcker snacka lite skit som vanligt :D hihi denna dagen blir bara bättre och bättre! hoppades vädret skulle hålla sig lite bättre men skit i det är glad ändå :D
nej men inte bränna maten ! haha PUSSSSSSSSSSSSSS
jag och alex i våras <3

Malin vill inte vara med på bild. Men vi h...

img_3181 (MMS)

Malin vill inte vara med på bild. Men vi hänger på espresso house med alla lattemammor :)


Fikatajm!

next stop: Fika med Malin!

house.


house får bli min godnatt saga ikväll. LOVE IT! pussa hajen.

thaimat <3

fick lite abstinens idag efter thaimat så det blev det på menyn ikväll. så undebart gott. thaimat är så satans gott! nu ska jag pilla med lite papper titta på Sofias Änglar & sen blir det DH & House. tisdagskvällar är bra tv-kvällar! :D PUSSSS

And like a little girl cries in the face of a monster that lives in her dreams.



Is there anyone out there

'cause it's getting harder and harder

to breath.

hittat i postlådan :D

titta vad som kom i min brevlåda idag :D åå älskar det! såg ett liknande i thailand men fanns bara i rosa och vitt och ville ha det i svart. så mamma sponsrade mig och gav mig detta från Coolstuff.se och då fick man häftig hållare till den också! hihi så nu kommer jag blanda mellan mitt skal vi gjorde i thailand och detta =)

fick även nyaste nummret av foto så nu ska jag ut i trädgården och läsa lite. PUSS.

min drömkonsertlista 2011:

Konsertplaner 2011:

Foo Fighters
21 jun
Refshaleøen, DK
515 dkk.
HAR REDAN BILJETTEN :D IIIIIIIIIIIIIIIIIIH

Veronika Maggio
21 Maj
Mejeriet, Lund.
250 kr

Maroon 5
2 dec
Stora Vega, DK
?

Melissa Horn
12 nov
Konserthuset, Malmö
?

Blink 182
18-19 July
UK
425 kr

Thåström
11-13 aug
Way out west
1325 kr

Coldplay
28 July
Where the action is festival, GBG
995 kr

Sum 41 (!!!!!!!!!!!!)
16 jun
Way out west, GBG
650kr (750kr sen)

Placebo
?
?
?

Paramore
?
?
?

The offsprings
?
?
?



Bidrag och sällskap tas gärna emot =)

kitty litter.

I need a change of skin.

olivolja och remember the titans.

eftersom jag utsatt mitt hår för sol och saltvatten i tre månader är det allt annat än oslitet. men jag vill inte klippa mig för nu har det äntligen blivit lite längd på det. så inatt sov jag med olivhåret för att se om det ser mindre slitet ut. resultatet ska jag berätta när jag duschat ur det efter detta inlägg =)

sitter och tittar på remember the titans. och det är min favorit scen just nu. "suuuuuuuuuuuuuuunshine, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunshine.


1.46 & 1.58 är helt underbart också.




trailern <3

Huvudvärk & Beck!

efter att ha sorterat mina lådor och lite smått och gott. har även målat mina naglar igen då det andra hade blivit lite slitet... nu har jag huvudvärk så deet smäller om det. så nu ska jag ta en huvudvärkstablett, en antibiotikatablett och sedan lägga mig och fortsätta titta på beck - skarpt läge. imorgon är en ny dag med nya utmaningar! PUSS




Biggest Loser - Australia!

det är fullt normalt att titta på Biggest loser - Australia bara för att få höra deras underbara dialekt.


ÅÅÅÅÅÅ VAD JAG SAKNAR

AUSTRALIEN! :(



minitangentbord och maaaaaaaaaaaat.

pappa har köpt ett trådlöst tangentbord till mig i miniformat så jag slipper sitta så nära datorn när jag jobbar. får så ont i huvdet (A) haha dagens i-landsproblem jag vet men ändå. så nu ska jag lära mig skriva på ett mini tangenbord. kan bli svårt. haha arbetsdagen är slut och det är riktigt skönt. nu ska jag äta och sen ska jag städa mitt rum. igen. måste rensa ut massa gammalt. puss.

jobbsökande - inte en dans på rosor.



sällskapet jag har delat min dag med. femtio miljoner anteckningar. femtiomiljoner samtal. huvudvärkspiller och antibiotika så jag någon gång ska kunna bli normal och få hörseln tillbaka! och såklart pepsi max för att svälja ner skiten och för att inte drabbas av ev. vätskebrist. VISST ÄR NI SÅÅÅÅ AVUNDSJUKA? jag vet att jag skulle varit.

empty apartment.

Wake me up from this nightmare
How's your life?
what's it like there?
Is it all that you wanted it to be?
does it hurt when you think about me and how broken my heart is?

Sverige i ett nötskal.

precis hemkommen från ett möte. gick bra väntar på fler instruktioner under eftermiddagen. nu ska jag äta, ta min medicin, ringa lite samtal och sen ge mig ut i detta underbara regnväder som är så typiskt sverige! GAAAH ge mig värmen och solen igen. jag står inte uuuuuut!

ny design!

ja när nu ger jag upp för ikväll. jag ser att profilbilden är större än siden. men som sagt jag ger upp för idag. imorgon är en lång dag så jag behöver min sömn. jag ber för att min hörsel är tillbaka imorgon annars blir jag ledsen!
från:


till:

maroon 5.

titta här vad jag hittade bland mina gömmor. iih hoppas det kommer bli en till biljett i min ägo till hösten :D hihi

allt är falskt och bedrägeri.

Sluta dröm om det ljuva livet.

Vi kommer aldrig vara med om det.

jobbsökande och flickan som lekte med elden.

sitter och uppdaterar cv och skickar in det till alla möjliga ställen! måste få ett jobb snart. börjar faktiskt krypa på väggarna lite. önskar bara inte att jag var döv så man kunde ringa lite samtal också. inte så kul att behöva fråga Va 5 gånger i minuten. men sånt är livet. imorgon blir det möte och en satans massa telefonsamtal iallfall. får spetsa öronen så gott det går. jag ska fantamej klara detta! ska fortsätta letandet och tittandet på flickan som lekte med elden. PUSSA HAJEN!
ta mig tillbaka till värmen och underbara Sydney <3

Mormor med sin Thailandskarfs :) <3

img_5278 (MMS)

Mormor med sin Thailandskarfs :) <3


mission completed.

nu sitter jag i min soffa och väntar på viss rasmus ska joina mig. fast jag lär vara världens tråkigaste sällskap för jag kommer somna inom en timme. är sinnes trött. men iallafall, vi hittade en studentklänning till anna :D hihi jag vill också ta studenten igen. det var en fin dag. en bra dag. så jävla glad jag var. iii jag vill också :(
fett överlycklig. 5 juni 2009.

Paus i studentklänningsletandet. Fika på w...

img_5641 (MMS)

Paus i studentklänningsletandet. Fika på wayne's. Sen ger vi oss ut igen. Vi har en i tankarna men ska fortsätta leta. PUSS


todays misson: Annas studentklänning!

har under morgonen upplevt fina placebo moments och sett hela deras sisesta spelning på youtube. fina dag. 2 ½ timme live placebospelning. det är den bästa kvällen i mitt liv. gud vad jag inte ville att den skulle ta slut. tänk att det snart är 2 år sedan. skrämmande. men tur youtube finns så man kan få lite rysningar. nu ska jag ge mig ut med anna och leta studentklänning till henne. PUSSA HAJEN!

Mat på jensens :D

img_9043 (MMS)

Mat på jensens :D


<3

img_5360 (MMS)

<3


Farmor äter sillamacka. Barnbarnet betalar :)

img_8231 (MMS)

Farmor äter sillamacka. Barnbarnet betalar :)


Nu ska jag vara duktigt barnbarn och ta me...

img_6569 (MMS)

Nu ska jag vara duktigt barnbarn och ta med farmor till Vellingeblomman! Puss


it's a song to say goodbye.

såfie kom hit och hängde med mig innan. hon stack för en timme sen. vi fikade och pratde om våra resor. mys. inte sett henne på hur länge som helst så det var nice=) nu väntar jag på att mary ska komma hit och så ska vi göra något. nu tror jag vi ska äta taco rester. PUSS.

I believe in: Placebo.

har under morgonen bekantat mig med en vän som varit tyst under den senaste veckan. Brian fucking molko. Med öroninflammation så har musik inte varit högsta prioritet men nu när det börjar funka bättre är det min man som spelas i högtalarna. älskar underbara röst. jag dör lite innombords. har satt upp mina skor i rummet nu och det känns bra i hjärtat. väntar med spänning på ett nytt tuordatum men dom vägrar. lite jobbigt men det kommer väl..
har haft placebokurs för anna också. hon hade bara tre låtar och inte ens dem bästa så skickade några få till henne men vi ska riktig kurs sen där jag ska visa henne alla godbitar. åå jag har saknar min man <3.
på placebo's fbsida skrev dom för ett tag sedan att man skulle göra en spotifylista med sina tio bästa placebo låtar. jag försökte men jag kunde bara skära ner det till 15. sen kan jagi nte välja mer. det går inte. det finns för många minnen kopplade till låtarna att jag sket i det och insåg att jag älskar dem för mycket.
så nu ska jag köra min placebo top 15 lista:
1. Meds
2. Song to say goodbye
3. Nancy boy
4. This picture
5. Soulmates (sleeping with ghosts)
6. Special k
7. Running up that hill
8. Infra-red
9. Pure morning
10. Every you, every me
11. Teenage angst
12. Without you i'm nothing
13. Protect me from what I want
14. Drag
15. Jackie
16. Slackerbich
17. Ashtrey heart
18. Commercial for levi
19. Scared of girls
20. The bitter end
you don't care about us, Because I want you, scared of girls, the crawl, taste in men, black-eyed, days before you came, Second sight, 36 degrees, hang on to your IQ, Post blue, In the cold light of morning & Space monkey
Här är låtarna som är sinnes bra men inte kom med. gosh det känns lite som killing my darlings.
ordningen är svår att göra. men detta är väl typ min top 20 lista. men som sagt ordningen på låtarna är svårt att göra. men Gosh vad jag älskar min man. längtar tills jag får se dem live igen.
original Placebo, 1996.
Brian Molko, Steve Oldsdal and Steve Hewitt.
Brian Molko, Siesta i Maj 2009.
Brian Molko, Köpenhamn i November 2009.
Placebo idag: Brian Molko, Stefan Oldsdal & Steve Forrest.

Skrapar fram mina länder och ser oth. Ikvä...

img_8830 (MMS)

Skrapar fram mina länder och ser oth. Ikväll ska jag få tacos och hänga med SIS. Puss


Mina bästa vänner. Nu ska jag ge mig på mi...

img_6991 (MMS)

Mina bästa vänner. Nu ska jag ge mig på min resväska och packa upp massa minnen. Puss


One tree hill, Aukland New zeeland.

sitter och titta på one tree hill. har börjat se om serien igen, precis som jag gjorde innan jag åkte iväg. är inne på andra säsongen och precis nu berättar andy för karen att det finns ett one three hill i Auckland, NZ och jag minns att jag innan jag åkte väldigt gärna ville åka dit för att se det. Min andra dag på nya zeeland åkte vi dit med Magic och jag tänkte på det hela tiden. konstig känsla. jag har varit på nya zealand och Australien något som jag velat så länge har nu slagit in. men jag kan säga, det är inte sista gången jag är där. jag och leon ska till södra nya zealand i höst. tycker vi iallfall. haha

One Tree Hill (also known as Maungakiekie) is a 182 metre volcanic peak located in AucklandNew Zealand. It is an important memorial place for both Māori and other New Zealanders. The suburb around the base of the hill is also called One Tree Hill; it is surrounded by the suburbs ofRoyal Oak to the west, and clockwise, EpsomGreenlaneOranga, and Onehunga.

The hill's scoria cones erupted 20,000 - 30,000 years ago, creating lava flows that covered an area of 20 square kilometres, mostly towardsOnehunga, making it the largest (in terms of area covered) of the Auckland volcanic field. The summit provides views across the Auckland area, and allows visitors to see both of Auckland's harbours.[1]


fml.

jag vet en tjej. som har ont i sina öron. så ont att hon inte kan sova. tjalalalalala. jag vet en tjej som har ont i sina öron. En dum doktor skrev ut fel medicin så nu har flickan mer ont än innan. tjalalalalala
fml.

Plan B - She said.




det jobbigaste med att ha öroninflamation är att man inte kan njuta av musik som man brukar. basen gör ont i öronen och musik är liksom inte alls lika tilltalande. jobbigt när man missbrukar musik som jag gör och normalt lyssnar på det 24/7.


Denna låten är så mycket Aussie så det finns inte. Leon satt och sjöng denna på woolshed i carins och det finns så många minnen till låten. jag gillar videon också, dansmovsen vi körde på barborden i cairns. underbar kväll underbara männsikor. får trösta mig med det nu när jag ligger här i min ensamhet med öroninflamation och tycker extremt synd om mig själv.


btw jag vet att estelle älskar denna låten för hon har aldrig hört den förr ;) hihi (kan annars vara så att jag alltid spela den i thailand, men hon tycker om mig för det. hihi)
nej men lite medicin på detta och jag är over and out. hörs imorgon. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS HAJ.

me and my microphone vs mikrofonkåt.

eftersom jag inte rör mig mer än nödvändigt har jag uppdaterat mig på alla program som jag missat under min utomlandsvistelse. såg precis skavlan från januari och fick höra microfonkåt på engelska. inte min grej. gillar den sveska helt klart mycket bättre..
gör ni?

Öroninflammation deluxe.

Har varit hemma i 5 dagar. 5 dagar i kylan har resulterat i att jag legat i min säng med feber förkylning 0 röst och allmänt ont överallt. Det gick över trodde jag men pang fick jag lock för örat i fredags hos Bambii och det gjorde sinnes ont. Hos Mary i lördags var det dags för andra örat. Igår grät jag för att det gjorde så sinnes ont och det rann ur örat på mig. Läkaren idag konstaterade öroninflamation deluxe och att det lär ta några VECKOR(!!!!!!!!!!!!) innan jag blir helt frisk. Sen var han en idiot som inte ville tro på att vanlig dum kåvepenin hjälper mig, trots att det står i min journal. Jävla piss. Kul Sverige kul. Känner mig jätte välkommen. Jag vill åka hem igen. Sydney är min stad.

i väntan på bättre tider..

så här kul har jag haft under min långa morgon. försöker vända dygnet men det går sådär.. somnar vid 22 och vaknar 0730. men men en bit påvägen iallafall. nu väntar jag på therez som är hos sin mormor och fikar.. sen ska vi till jägers och handla smink till mig. är i fett behov av nytt! jag börjar bli extremt rastlös så jag hoppas hon dyker upp snart. kanske borde äta mat. äsch.
springer runt och har satt på stereon på högsta volym med värsta basen har verkligen saknat min bas, jag tror dock inte mina grannar har det men nu vet de iallafall att jag är hemma så det är alltid något :D bra musik blir bäst med riktig bas <3
började titta igenom mina bilder innan, ser jag inte JÄTTE liten ut här? eller är det bara ren inbillning? detta är på kastrup den 26 dec...

sweden is fucking cold.

Vi är hemma. sorligt nog. jag sitter och deppar över det otroligt tråkiga vädret ute. kallt, blåsigt och regnigt. liksom, påriktigt? var är solen? jag saknar den. restresa någon?
min resa har varit amazing. jag har mött så många underbara människor och sett så underbara platser! nu ska jag försöka smälta det i några dagar och bli av med jetlaggen innan jag återgår till mitt vanliga svenssonliv. har ca 10 000 bilder att gå igen. och x antal videos så det lär ta ett tag. men det lär få mig att glömma att jag nu gjort mitt drömmars resa och nu inte vet vad jag ska göra i resten av mitt liv.

Lyxhotell, MBK och 9 timmars shopping!

JAG ÄR DEN GLADASTE TJEJEN PÅ HELA JORDEN JUST NU! JAG DÖR LITE. asså jag har köpt två SJUKA saker idag som jag har velat ha så jävla länge nu. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. dock får jag inte dem förrän på tisdag och då kommer jag vara om möjligt ännu gladare! jag började nästan gråta idag när Estelle berättade vad hon sett. mitt hjärta slog i hundratrettio. jag dör. jag längtar tills på tisdag. men ändå itne. vi åker ju hem då också och det vill jag inte. men jag vill ha det jag har beställt. ooooo jag vill ha dom nu.



Har hängt på MBK i 9 timmar idag. en massor påsar är med oss hem. har handlat så mycket kul. vad får ni se när vi kommer hem. :D Nu när vi bor på vår fina lyxhotell, Lebua State Tower, så har vi lyxdeluxe. Vi åkte limmo hit från flyplatsen fått typ världens största rum, liknar mer en lägenhet än ett hotellrummet. dubbeldörrar till badrummet, helt underbart rum är det! Frukosten serveras i två rum, allt från sushi till knäckebröd. fyra stycken gör omelett och en står och rostar bröd i en öppen ugn. SKIT HÄFTIGT :D hihi sen så har vi folk som öppnar dörrar för oss, en som spelar livepiano för oss varje kväll i lobbyn. ja det är helt underbart. vi är lyxbrudar just nu :D hihi


nu myser jag i min morgonrock, morgontofflor i EN av våra fotöljer och Estelle sitter i EN av våra soffor! hihi ska ladda upp lite bilder nu.  snart ses vi!


Vår lillavardagsrum, två soffor, två fotöljer och en tv! (datornnörden kom med också.. hahaha)

Vårt badrum, badkar, stor vask, STOR dusch och toalett med tillhörande telefon!


Två underbart mjuka och lena sängar!


Tv, med dvd, sminkbord!


Utsikt från balkongen, Bangkok by night!