Kb Hallen total förstörd!

Det är med sorg i hjärtat jag återberättar nyheten att KB Hallen i Köpenhamn, Danmark har brunnit ner. Det var den bästa hallen i köpenhamn och jag önskar att jag skulle få se fler konserter där. Läs mer om denna sorliga historia här.

Den senaste konserten jag såg var ju Placebo i november 2009. det var en fin konsert. jag och åsa är allmänt förvirrade och hade en magisk kväll. det är så sorligt för jag önskade att de skulle vilja spela där igen. men det lär ju inte hända. :(
Kb hallen i lågor :(..
bild lånad från sydsvenskan.
Bild tagen av: Scanpix.

peppar pengar och USA! :D

hej och hå och dagarna springer förbi och jag hänger inte alls med.. tor fortfarande att det är söndag (?) idag! haha men anyway. jag jobbar som en galning. 15-2215 är numera min standard tid på lilla konsum, men vad gör det när man jobbar men sjuuuuka människor?! haha det är på kvällarna allt händer, bara så ni vet! haha ANYWAY när jag nu äntligen är ledig så bokar jag in ett annat jobb...... det måste vara något fel på mig. men jag peppar pengar och USA i vår så nu jävlar ska jag jobba röven av mig. bara så ni vet.  nu ska jag leta fram kläder till kvällens festligheter, men mer om det senare måste duscha och datorn dör nu.

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

USA för 3:dje gången nästa år, PEPP!!!!

Nevermind 20 år!

Idag är det exakt 20 år sedan Nevermind släpptes. det har jag tributat med att lyssna på den ungefär hela dagen.
önskar fortfarande att de kunde släppa fler plattor. det hade varit fint att leva då. men verkligheten är som det är. åtminste så kan vi försöka minnas det Kurt försökte förmedla.
happy birthday!

update.

tänkte köra in en liten uppdatering här.. det händer inte så mycket just nu.. har varit döende i några dagar men halsen börjar komma tillbaka men hörslen har försvunnit på höger öra (Y) kul va?! jag har snart gått igenom alla disney/pixar filmer som någonsin har gjorts. men iallfall. som sagt börjar komma på bättringsvägen och ska nu strax sticka till jobb.. 15-2215.. lång kväll men kul arbetskamrater så det blir nog ännu en rolig kväll! haha anyways vi hörs väl. puss.
mike wasovski
mike wasovski :D

middag på v.e.s.p.a. med frugan och sen bio!

nu ska jag ta bussen in till stora staden och äta middag på vespa med min fina fru och sen blir det bio: Jag saknar dig! Igen jag vet. men jag måste bara ge den en chans till. jag vill så innerligt att den ska va superbra och nu vet jag vilka scener som är, förlåt, URURSLA så jag ska blunda då. men nu måste jag springa. PUSSSSS

Xplodera mig!

ja då va det måndag igen. KUL VA?! nej men fan har inget kul alls att skriva jag jobbar 15-2215 6 dagar i veckan och när jag inte gör det sover jag. kul liv, visst?! o jag glömde jag rör mig i 3 km/h eftersom mina kotor har bestämmt sig för att klämma ihop sig över en nerv så varje gång jag råkar röra min lilla minsta, lilltån räcker, så känns det som att hela kroppen ska gå i tusen bitar. men anyways jag knarkar voltaren som gör att man däckar och bedövar hela kroppen. WIHO! fml. på riktigt. så nu ska jag nog försöka ta mig till köket för att se om där finns någon mat till mig. lär ta en timme, en och en halv möjligtvis. puss..


föresten en glad nyhet denna regniga och onda dag:
JAG ÄR NU STOLT ÄGARE TILL DENNA LPN:

inspirationen till mina fina skor <3 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ detta är kärlek!