On the road again!

Står i kön utanför O2-arenan i London. Regnet pissar ner och det är sinnes fucking kallt. Tur att det kommer bli värt det. 'cuz i know it Will.

Shit vad jag längtar till ca 19 när de släpper in oss i värmen. Sen kör förbandet igång 20.00 så runt 21 hoppas jag få se min älskade man.

Bara 3 timmar kvar. Halva tiden har gått. HÅLL UT!


Ännu en resa över <3

Så nu sitter jag antaligen på planet till london men tänkte passa på att tacka min fina vän estelle för ännu en helt fantastisk resa. en resa jag så sent kommer glömma och även om det är mycket bara vi kommer fatta så är jag så fantastiskt glad att vi gör våra resor ihop. så tack fina estelle och nu ska vi bannemaj hålla våra traditioner, vi har ju redan tre år frammåt färdiga! :D hihi puss på dig och jag älskar dig 25 varv runt solen och tillbaka <3
LE IS ALL YOU FUCKING NEED <3



On the road again!

Så sitter på ett försenat tåg till Kastrup.. Om ca 1 1/2 timme lyfter planet och så ska jag sova.. PUUUUSS hörs i London!


LONDON TOMORROW!

nu har jag packat om, såfie har kommit och gått och jag har skypat med mary.. nu ska jag däcka.. imorgon bär det av till LONDON!! ska bli så in i helvete jävla nice att jag dör lite. på lördag ska jag få träffa min man. jag ska få se han skrika sitt hjärta ut till mig och jag ska göra det åt honom. jag ska gifta mig. nu är jag brun och blond då jävlar ska jag få honom på fall...
setlisten ser lovande ut och jag hoppas innerligt att den stämmer. men nu måste jag seriöst sova. jag ser i kors. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Welcome to the rain.

Är så sjukt bitter på detta jävla vädret. Regn. Seriöst. Igår var vi i strålande sol och inte ett moln på himlen. Vi pussade delfiner och blev raggade på av badvakter. Kan man begär mer igentligen? Jo en sak. ATT SVERIGE BJUDER PÅ LITE TREVLIGT VÄDER SÅ DET INTE KÄNNS ALLT FÖR JÄVLIGT ATT KOMMA HEM. Men Sverige kan man lita på. Regn och grått. Precis som alltid. Skönt att det inte har ändrats liksom.

Har sedan jag kom innanför dörren packat upp både resväska och handbagage lagt allting i tvätten lagt fram alla fina fynd och tänkte fotografera dem innan de ska in på sina respektive platser. Sen ska en ny väska packad för imorgon bitti drar jag till LONDON! Ska bli awesome. Jag ska få se min man skrika sina lungor ur sig. Jag kunde inte längta mer. Jag är inte redo att gå tillbaka till mitt Svenssonliv än. Haha skämt å sido. Såf kommer och våldgästar mig snart så då tänkte jag ha städat färdigt och duscha lite. Går igenom boxern samtidigt. <3

Ps. Jaaa vi är hemma och jag är ibte bitter ds.

Slänger in sista bilden på Estelle från hissen på triangelnsstation för det är den sista bild som tagits denna resa. <3


Dubai dag 7 - Dolphinbay & chamber of secrets.


Dubai dag 6 - burj kalifa & S H O P P I N G!


Dubai dag 5 - Souk, Burj al arab, Wild waldi & Flytande restaurang


Dubai dag 4 - Pool & Ökensafari!


Sista kvällen i Dubai!

Nu sitter vi åter igen på hotellet för att äta vår sista måltid i Dubai. Sorgligt är det minsann! Vi har idag varit på Atlantis, igen, men vi se även pussat, klappat och dansat med delfiner! Super gulliga och vi hade en 8årig pojke med namnet S2! Super söt verkligen! Sen badade vi som galningar och pratade med en massa livvakter ;) haha erbjudandena har haglat in om man säger så..

Vår butler kenneth var precis här och skakade hand med oss och lovade att vi skulle få ta en bild på honom så ni alla vet vem vår Kenneth är! :)

Igår hade vi S H O P P I N G dag. Solade till halv tolv drog till Dubai mall och upp i världens högsta byggnad. Sen shoppade vi. Och shoppade och shoppade lite till! När vi efter sju timmar var färdiga där dig vi till hotellet dumpade alla påsar och drog in på mall of the emirates och fortsatte shoppingen. ;) tio timmars shopping och jag vill inte säga hur mycket pengar men ändå ;)

Vi köpte chokladfondue så slänger upp en bild på det och några av våra påsar.

Kanske slänger upp lite bilder efter maten, har två timmar att slå ihjäl innan vi tar taxi till flygplatsen! PUUUUSS


Pool och shopping!

Just nu äter vi lite frukost och myser i solen! Gårdagens mat på båten är fortfarande kvar så sådär jätte hungrig är man inte men ändå!

Båten igår var jätte fin och super super god mat! Fantastiskt var det :) bilder kommer bog senare nu ska jag äta min frukost! Puuuuuss


Wild wadi & Dinner Cruise on the creek

Hej hopp igen! Vi sitter just nu lobbyn på hotellet och väntar på att vår pick up ska komma. Ikväll ska vi äta fem stjärnig hotellmiddag på världens största flytande restaurang! Det ni! Den går längs creeken som går här genom Dubai så ska bli kul att se staden by night aswell.

Idag har vi annars varit på en souk, i ca tio minuter.. Uttittade som aldrig för så vi flydde fältet för att åka och titta på det enda sjustjärniga hotellet i världen! Så himla fint, dock kostar det 30 000 per natt så det är ju inte aktuellt just nu. Men någon gång!

Bredvid där ligger ett badland som heter Wild wadi, som vi igentligen tänkt skippa men bestämde oss för att gå in ändå. Häftigt var det men Atlantis är bättre! No doubt!

Bilder kommer nog imorgon kväll eftersom vi ska SHOPPA satan imorgon! Och även åka upp i världens högsta hus. Mina höjdräddskänslor börjar redan slå in men det blir nog bra!

Så här ser jag ut i mon blå långklänning från Rut mfl. :D puuuuuss


Dubai Dag 3 - Pool, Jumeriah Beach & Dubai Mall

fler bilder kommer men vi måste sova.. PUSS

Dubai dag 2 - Atlantis och mall of the emirates


Dubai dag 1 - flyg och mall of the emirates


skype och mat!

Just nu sitter vi i hotellets restaturang och äter samtidigt som skypar med våra päron.. måste se väldigt kul ut haha.. har solat som galningar idag och brännan börjar ta form om det mesta är rött just nu så jävlar haha.. om ca 45 min ska vi ut på ökensafari och hänga i sanden. ska bli riktigt kul. sandsurfing och magdans blir det också! ska bli intresssant.. ska se om det går att lägga upp lite bilder nu.. puss på er.
på flyget på väg ner..
På atlantis, framför leap of faith.. redan här darrar mina knän.. haha
här har jag dock jävligt roligt! och ungefär såhär glada har vi varit resan
det var jobbigt att hålla upp nacken i alla backar så jag dog litegrann.. ahha
jag och min bästa vän! :D
ca två minuter innan vi skulla åka leap of faith.. är smått rädd här kan jag säga..
när man måste bära ringarna kommer man på alternativa lösningar ;D
nu ska vi bege oss ut i öknen.. kommer antagligen bilder ikväll från gårdagen! PUUUUUUUUUUUUUUUSS

Dubai mall!

Hej hopp igen! Sitter i lobbyn efter att vi precis kommit hem efter ca 6h shopping! Och vet ni? Jag köpte bara ett par skor. På 6h! Galet va? Men vi mest rekade utbudet tills på tisdag då vi ska shoppa loooooss! :D nu ska vi ladda kamerorna och överföra bilder till våra datorer och sen är det nannetime, solen tröttar ut en som bara den!

Lägger upp en bild på världens högsta hus också som ligger ett stenkast från Dubai mall! Fick även se en fantastisk fontänshow innan vi drog hem :)

Imorgon drar vi på ökensfari och sk köra lite sandboarding!! :D PUUUSS


Dubaaaaai!

Hej hopp! Vi lever och har det fantastiskt! Igår var vi ute på palmen hela dagen och badade på Atlantis! Vi åkte allt som man kunde åka! Inklusive helvetet själv. The leap of faith! En 60m meter lång bana som man kommer upp i en fart av 80 km/h. Den är sinnes brant och jag är ju sinnes höjd rädd så jag inte riktigt visste var jag ska ta vägen. Men jag gjorde det. Fattar ni? Jag höll på att dö när jag kom ner men fan jag åkte den iallafall!

De har bara wifi nere i lobbyn så det kan bli lite snålt med inlägg men ändå vi leer och har det jäääävligt Nice! (förutom när Estelle lurar upp mig i the leap of faith och sånt. Men ändå..)

Här kommer förresten bilden på leap of faith så kanske ni förstår min rädsla!

Btw Kenneth hälsar! Hahaha


FRAMME!!! :D

Nu är vi äntligen framme. Står i passkontrollen och väntar på att bli igenom släppta ;)


Simple plan <3

Jag är hemma och har packat det sista. Ska försöka sova så mycket som möjligt men ska bara slänga in ett litet inlägg om konserten från tidigare ikväll.

Jag mötte upp alex vid subway och vi handlade mat till os, stack bort till Max för att köpa till malin. Bort till centralen för att möta malin och ta första bästa tåg till Köpenhamn. Tog oss till Vega och efter mycket om och men fick vi in våra kläderni garderoben.. Stack upp för att ta platser ställde oss på den högsta platån och såg asbra. Förbandet hette we the kings var verkligen över förväntan! Sjukt peppade väntade vi in våra tonårsidoler.. 2105 började tonerna och fick oss att bli tretton år igen. Allting var perfekt och det var en helt fantastisk setlist. Verkligen. Inte vara nya låtar utan en massa gamla och ett fint medley till oss gamla fans som fanns där innan dom blev kända (<3)på worst day ever/ when im with you, my alien, you dont mean anything och Malins låt god must hate me.

Men mest gick nog våra hjärtan i sönder när de spelade crazy akustisk och sen direkt efter perfect. Vi höll varandra i handen och alla tre grät. Fy för. Ett fint moment som jag inte glömmer i första taget.

Linda hjärta Simple plan.
Min fina tonårsidoler <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/630227/images/2012/pic_199053672.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/630227/images/2012/pic_199053682.jpg" class="image">


FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDIG!

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu är väsk jävlen kvar. väntar bara på att pappa ska komma hem med min nya necessär så är jag färdig. väskan slutar på 10 kg. jävligt stolt faktiskt. här ska det shoppas kan ni tro :D hihi det blir nog bra.. ska springa in i duschen och fixa mig inför konserten ikväll. PEPPAR SOM ALDRIG FÖRR.. puss på er.
så här glad är jag just nu.. åå önskar dock att jag kunde få den brännan igen. fy fan vad härligt det hade varit. någon som vill backpacka med mig eller bara hänga i thailand i typ nån månad.jag är öppen för allt..

i heart sydney <33

titta vilken fin tröja jag hittade bland alla mina kläder. åå vad jag saknar mitt älskade sydney <3

Simple plan IKVÄLL!!!

Ikväll drar jag med frugan och älskarinnan min till Danmark för att se våra tonårsidoler, SIMPLE PLAN! dör lite innombords. skulle sett dem när de var här i januari 2005 men det kom lite annat imellan. men nu ska jag alltså för första gången få se dem live. och jag peppar som aldrig förr. min stereo proteserar mot mig och jag har og precis lyckats spränga min ena högtalare. FÖRSTÅR NI PANIKEN?! ringde min pappa i panik och frågade vad jag skulle göra... han sa bara att han skulle fixa den när han kom hem. MEN DÅ ÄR JAG INTE HEMMA. så nu siter jag här med min dators usla högtalare och försöker peppa. går sådär måste jag medge. men anyway man tager vad man haver.

setlisten för ikväll är lovande och jag har packat ner näsdukar för jag vet någon *host* alla tre *host* kommer stå och asböla i slutet.. haha anyway här kommer den:


Shut up
I cant keep my hands of your girl
Jump
when I'm gone
addicted
you suck at love
The worst day ever
this song saed my life
Welcome to my life
Summers paradise
Loser of the year
I'm just a kid
crazy (akustisk)
Perfect


har ju lite svårt för de senaste låtarna men de börjar sätta sig faktiskt.. men summers paradise... hur FAN tänkte de där? deras sämsta låt ever. till och med värre än she cries från första plattan. men jag saknar faktiskt, me against the world och perfect world men annars är listan perfect <3<3<3<3


de tre musketörerna ska ut på äventyr igen :D
simple plan. åå vad nostalgisk man blir av deras låtar<3
ikväll stora vega, DK 20.00 be there or be SQUERED! ;Dhii

DUBAI IMORGON!!!!!!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D:D:D:D:D:D

<3


.


packning almost!

hemma i ca 40 minuter innan jag beger mig till jobb.. stressigt som fan men var tvungen att sätta på musik så då hamnade jag här istället!haha jag har kommit en bra bit på vägen med packningen.. blir nog färdig efter jobb ikväll det ska iprincip bara ner i väskan och sen är jag DONE.. förutom liksom mobil och dator och sånt men ja det slängs nog ner imorgon natt eller nått. nej nu måste jag duscha.. PUSSSSS
vad gör ni idag? :)
farmors cirkuskatt som bestämde sig för att leka med sis skosnören!

Kajsa Ingemarsson.

kul att min favortiromanförfattare är programledaren jag hatade från svagaste länken.
där sprack min bubbla. hahaha

PÅ TORSDAG SMÄLLER DET!

kan ni fatta det?
kan ni seriöst fatta det?


VI DRAR TILL


FUCKING DUBAI


PÅ TORSDAG!!!!!!!!!




konsum KAPAR priserna!

jag, jessica & maria var på hemligt uppdrag igår på jobb efter stänging och gjorde om hela butiken. kul hade vi kan jag meddela! hahaha men gud vad trött man är nu! ska duscha och sen dra till jobb igen. puss på er.
inte så jätte fina bilder från phonrn men det kommer bättre när jag fått min kortläsare av syrran.

rensning..

packningen pågår för fullt samtidigt som jag har röjt ut varenda garderob efter kläder. mina rum ser nu ut som helvetet själv. herregud vad kläder man har, och vilken liten procent man faktiskt använder... GALET. men anyway har packat ihop två papperskassar med kläder som ska till välgörenhet, en kass som ska säljas och en sopsäck med S K I T.. seriöst.. panik. men det är bra gör plats för alla shoppingfynd hihihihi
den minsta högen kläder...

packning..

ska packa idag. allt. måste verkligen. hahaha men det är väldigt svårt att veta vilka kläder jag ska ha med var eftersom jag inte hinner tvätta imellan.. men det löser sig nog... jag hatar dock att packa. verkligen. älskar att resa, hatar att packa. that's it. men nu ska jag börja. för på fucking TORSDAAAAAAAAAAAAAG bär det iväg!!!!

gotye - somebody I used to know.

känns som om hela världen lyssnar på denna just nu. årets sommarplåga?

1 vecka till dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai!

14 juni 2010:
destination: orlando, fl
två nervösa brudar på sin första semester ihop.
23 februari 2011
Första dagen i thailand efter estelle resa till mig.
19 april 2012:
DUBAIIII

Simple Plan - this song saved my life.

de måste spela denna på onsdag. annars blir det kaos.

lasse lindh - jag vill byta liv.

är inget stort fan av lasse lindh. men detta är en av de bättre. gammal i know. men bra.

.

happy face!
är på väg till jobb och tänkte liva upp er med en glad bild från orlando 2010!

all you need is LE! <3

hängde igår med Estelle vi drog och växlade pengar till DUBAAAAAAAAAAAI! som förövrigt är NÄSTA VECKA! asså det är såååååååsjukt. jag kunde inte längta mer. vädret idag får ju en att vilja dö. anyway hjälpte henne att köpa en ny kamera, vi hängde i stan och fika på starbucks ( var annars?!) sen drog vi hem till henne och hängde i hennes lägenhet med potter. mys gånger tusen och peppning av dubai!!!!!!!
btw, snodde bilderna från estelles blogg men eftersom jag är med på dom så får jag det (H) hihi

GBG - dag 3!

1 april:

gbg - dag 2!

31 mars.
Dag 2: vi kom ut från malins lägenhet runt 1400 drog till nordstan(femman) och shoppade på rut mfl och drack frappino.
bilderna börjar när vi är på väg från bussen till malins längehnet!



malin utanför sitt hus :D dock hade hon fönstret åt andra hållet!

glad malin fixar fina men starka drinkar åt oss :D

mums!

sen försökte vi få till en bra bild på oss tre ihop.. tog tid men här kände vi alla att det funkade :)

här är ett misslyckat försök då jag var den ända som kunde hålla min min................

fina alex <3

hahha lilla malin ;)

frugan!

lång historia om detta men tänker dra den korta. när malin var i usa såg hon detta citat på någon vägg någonstans
och tjatat sedan dess att hon vill ha en svart tavla där det står just detta. alex fixade en tavla i inflytningspresent och när
vi sedan ick på lagerhouse så hittade jag detta örngott och tvingade henna att köpa det.. :D haha blev visst inte så kort..

spriten har kickat in och malin trycker upp kameran i mitt huvud.

jag tror de båda kommer döda mig för denna bilden. MEN anyway. detta summerar vår helg så bra!
malin är sjukt pepp och dansar runder, alex har somnat. trots att musiken är ashög. det är fina vänner det.. HAHA

kl 0324, malin och jag inser att vi har ungefär likadana tröjor och måste dockumentera detta. trots lite för mycket alkohol i kroppen..
de andra bilderna eller videosen kommer nog aldrig att visas.. HAHA


gbg - dag 1!

30 mars:
sedan glömdes kameran bort men det blev mer alkohol intag och sedan american pie - the wedding på tvn!

Titanic 3D!

jag och såf ska dra på lyx dejt ikvälll. blir jensen och bio. titanic för att vara exakt. älskar den filmen och tycker den är fruktansvärt sorlig. men vill verkligen se den igen så vi slår slag i den här tristessen och drar på bio! :D
jag tycker inte att dicaprio är den snyggaste mannen i universum. det är inte därför jag vill se den. jag älskar budskapet i filmen och att det faktiskt verkligen är verklighetsbaserad. jag önskar att kärlek som den visas i filmen skulle finnas på riktigt, men ja.

karaktär?!

jag måste ha världens sämsta karaktär. har sagt sedan klockan 12 att jag ska duscha så jag slipper föna håret. har jag gjort det? NEEEEEEEEEEEEJ. och nu ska jag köra om ca 20 min. å jag älskar vekligen detta. men jag har ju som sagt gjort detta enda sedan första dagen i skolan så jag borde kanske inse att jag aldrig kommer lära mig? men man kan ju alltid hoppas. nu blir det s n a b b dusch. bilderna kommer nog imorgon. mycket möjligt att de aldrig kommer heller. MEN iallfall.
puss..


jag har iallfall uppdaterat min telefon med den bästa musiken så jag kan lyssna på bra musik i bilen... DE NI! (jag försöker få det att låta mer hajpat än vad det är. men iallafall. nu drar jag. puss)


glad linda'08 inför sin första dyktur på fernando de norohonas, brasil! ca 30 min senare slogs jag emot klippor och dödsångesten var ett faktum! tack vare en snäll dykinstruktör som tryckte ner mig under ytan och simmade med mig bort från allt. fick iallafall se några fiskar :P bruden bakom migbörjade spy ca två minuter efter denna bild tog och spydde konstant i de tre timmarna som vi var ute på båten. kul resa för henne (Y)
jag vill resa & uppleva världen.. bort härifrån!

recap.

låong time no see. har inte riktigt haft tid känner jag. sen sist har det hänt en massa. tänkte köra några inlägg med lite bilder på det efter detta.
nu sitter jag och försöker plugga innan jobb. blir kvällspass ida ochtroligtvis riktigt sent om jag inte missförstått allt. anyway ag fick sno bilen så jag är nöjd.
i helgen har det varit påskfirande och påskmat så det nu står mig upp i halsen. galet men sant. men nu ska jag lägga upp lite bilder och sen smiter jag till jobb. puss på er där ute.