my fingers.

och nu sitter jag här igen. lite längre kväll änvad jag väntat men ändå. borde sova och pallar deärför inte skriva näågor längre inlägg..


(jag orkar itne rärtta stavfel heller)
vi ses imorgon!

man after midnight.

jahapp lördag kväll och jag sitter och väntar på tessan. :) bio mys ikv, mamma mia ännu en gång. me like that movie ;D haha så nu ska jag välsminka mig oh lite sånt ska ju snart dra..

får se vad som händer efteråt, hör av er med förslag!

started at the end.

jag såg precis att vit oleander går på ettan, kan kvällen bli bättre?

don't call me stupid.

hmm.. jag fick ett lite mystiskt meddelande av estelle att hon hade köpt något till mig till min samling..  men vad samlar jag på? :P kameror? eller jag vet inte :P oth boxar?:P haha nej nej nej jag har ingen aning. och jag kan inte svara henne eftersom jag inte har pengar på mobien och pallar inte ladda på eftersom jag bytar till comviq på måndag. och jag hinner inte göra av med 100 kr på en helg. funkar inte.¨

Estelle sluta göra mig så nyfiken och berätta vad det är istället! :P

ingen sverige danmark ikv, mys med älskling ist för att vi tycker om att smitta varandra med förkylning ^^

som svar på elins kommentar : nej det hade jag inte för jag kunde skriva åäö och frågetecken på alla andra sidor utom på denna.. skumberg!

vad händer med våra liv.

sitter i skolan med ida och tråkar. slutar om typ en halvtimme. har verkligen varit den mest onödiga dagen i skolan hittils.. vi ska jobba med projektet liv och död hela dagen och tror ni inte att min kära gruppmedlem ale är sjuk vi har inte bestämt ett ämne ingenting eftersom vi fick grupperna igår. och jag har precis kommit fram till att min data inte kan skriva åäö så jag måste skirva en massa koder för att fåfram dem. sjukt irriterande!!!!!!!!!!

jag tappade mitt tålamod efter en minut p[ hamnebys lektion, heja mig! jävla tant..


nej jag tror jag och ida ska dra oss till återsamlingen f;r att berätta vad vi så flitigt jobbat med under lektionen. host bilddagboken host.

sverige / danmark ikv, vem är på frågetecken finns tydligen inte heller. SUCK!


last week.

okejokej det blev inte te mys. men snart! måste bara skriva lite till ^^

för tjugo minuter sen fick jag reda på att en kompis är i andra månaden och tänker behålla det :D tänker dock inte berätta vem förrän hon själv vill eftersom det bara är få som vet om det är jag stolt över att veta :D:D tihi lycka till!

plus imorgon har jag körlektion HALV ÅTTA och jag börjar skolan tolv. ibland hatar jag veckoscheman!


nu är det cold case på tv! dock tjugo minuter försent men tur att man har pausboxer så jag kan börja se det nu!

hasn't been my day.

asså jag pallar inte ! sitter på en jävla buss i typ 50 minuter kommer in står i kö i en helvtimme kommer fram till en otroligt otrevlig person som bara " du finns inte med på listan gå bort och prata med han där bort (pekar) så hjälper han dig" jag tittar bort och inser att kön till den snubben typ är lika lång som den jag precis stått i. Jag ställer mig väntar 0 mintuer kommer fram " ja det finns inte så mycket jag kan göra åt det du får komma tillbaka en annan dag! " VA FAN ÄR DETTA?! STÄLLER UPP HELT JÄVLA FRIVILLIGT SÅ ÄR DOM SÅ FUCKING JÄVLA OTREVLIGA! så jag fick sätta mig på bussen hem i 50 minuter igen. fick gå i det JÄVLA ösregnet och nu fryser jag som ettt djur.

jävla emg. jävla emg.

gaaah så arg jag är. palla lixom så var det så jääääääääääääävla viktigt att man kom idag och det var bara om man absoluuuuuut inte kunde som man skulle komma en annan dag så när man väl är det är det i fucking onödan. palla!

nej nu ska jag gräva ner mig i sängen med te och oth. börjar få ont i halsen (jävla älskling. jävla älskling </3)


what so special.

happ typ sovit hela dagen (A) gick i skolan i en och en halv timme.. asså det är mer jobbigt att bara ha en lektion om dagen än många. gah. äsch jag ska inte klaga ledig imorgon eftersom vi inte har lektioner (?) yeah sovmorgon till tusen!!

jag vaknade av att en brandbil körupp för vår backe halvvägs sen fick den backa tillbaka igen eftersom den inte kommer förbi p.g.a. allt fucking vägarbete. men blev ganska chockad ^^ tihi:D

vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad mår illa typ hela tiden. eller så är det väl bara något som spökar igen jag vet inte. jag ska iaf snart nanna igen. behöver ta igen sömnen som man inte fick i helgen.

(nöjd estelle?)

cold case time.

clarious.

jag tänker inte ens berätta hur löjligt jag tycker allting är. jag tänker inte ens börja.

jag har fyllt år tre gånger :D en gång på födelsedagen då :P tack för en trevlig dag/kväll allihopa tre minuterspussen av älskling var bäst <3 (A)

sen blev det i fredags med en lite girlynight + Poppe hemma hos mig :D:Dhaha bag in da box :D haha sen stack töserna ut för att försöka komma in på kb estelle och therez fyller år 8 & 10 okt så vi hoppades på lite snälla vakter men så blev det inte :( så de åkte hem och vi andra stack in på kb där det var ävligt lite folk och konstig musik då vi stack till barcelona iställer och sen vidare till bk :D tack för en trevlig kväll töser :D:D:D ( och älskling<3 )

sen igår med släkten :D god smörgåstårta iaf:D haha och mååånga fina presenter ;D

idag är det sovdag ´/ göra ingetning dag. äntligen jag behöver lite sovtimmar ^^ så myckt oth tittande idag :D

teoritest.

allting kommer lösa sig.

jahapp då var man arton ^^ hihi eller ja inte än egentlingen men jag vill fylla år längre så jag säger det.. men snart så :P bara 13 minuter kvar 23.57 :P hahah ajja malmöfestival och taco stod på programmet..

detaljerad beskrivging imorgon älsklong väntar och han är spänd inför min treminuters födelsedagspuss :D:D

myndig.

adore me.

yepp yepp man är hemma igen. skolan har startat också... suck*

men sommarlovet avslutades fint med stockholm tillsammans med Estelle :D trevlig trevlig helg :D:D fick värsta feata dissen av en stockholmare:( men va fan dom är så tröga! :P jag pratar väldigt fint :P hahaha

ajja det blev grönan för första gången i mitt liv!
the voice 08, där jag kunde 4 låtar på tre timmar, men ändåååå! :P
irra omkring i stan
och slutligen sova i übersköna hästens sängar som var höj och sänk bara :D:D haha

på grönan vann Estelle ett sånt stort snickers choklad :D och jag vann en GITARR :D haha fast fock en liten men jag ville ha denför att den var fiiiiiiiin och söt :D så nu ska jag hitta eriks stämmningsmaskin så att jag kan börja stämma den också :P ingen som vet hur en sån maskin fungerar? :P jag borde nog lyssnat på honom ändå :P haha ajja  det lööser sig det gör det alltid :D


igår var det malmöfestivalen som gällde efter "skolan" vi var där i tjugo minuter:P så jag estelle och angelica gick dit och tittade runt. sen på kvällen rog jag in med Åsa och några andra och såg tingsek <3 mmm :D sen blev det avbyte mellan kusin och poppe så då såg jag svenska akademien med poppe stoffe och hans två (tre?) kompisar :P jävla hulliganer haha :D ajja sen blev det nattamat på stippes och en mysig promenad med älskling hem.. <3

nu ska jag powernappa innan jag drar till älskling..

tjingeling!

everything.

väskan är packad jag är nyduschad och stylad inför kalaset ikväll:P estelles kusin fyller 5 och jag följer med dit eftersom jag ska sova hos estelle ikväll eftersom...... VI DRAR TILL STOCKHOLM IMORGON:D:D:D det är FETT NICE! ii jag har bara varit i sthlm en gång innan så ;D haha så nu väntar jag bara på att hon ska ringa.. men hon gör ju aldrig det:P men men får väl roa mig på annat sätt..

nu mste jag kolla så att jag har allt..

önska mig trevlig resa!


world inside.

JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D JAG KLARADE HALKAN :D 

someone else.

Elin som svar på din kommentar: Imorgon är det halkan som gäller för mig. :D är inte så nervös numen jag tror det kommer vara värre imorgon men va fan som Poppe sa: Du kan ju köra bil :P så ja vi får väl hoppas på det bästa,åll tummarna för mig :D

idag blev det inte som det var tänkt och ja men älskilng kommer hit en stund efter sin match. får se hur kvällen utspelar sig senare.

städning.


lissening to everything they say.

Göteborgs äventyret!

Det var typ värsta stormen imåndags som alla vet och självklart skulle jag ta mig hem från denna lilla ö just denna dag =/

dagen började med Liseberg med kusinen. i ösregn. jag skojar inte. ösregn. men vi drog på oss regnkäder och flipflop och vi bar iväg in mot GBG. Moster och Morbror var även med eftersom de behövde köpa lite ny färg och komma in till civilasitionen för ett tag. väl påLiseberg var det sjuk kul.Ända tills olyckan var framme. som alltid. jag lyckades bli klämd i Bladers kö. asså det låter skumt men där finns en typ Grin som öppnas och stängs när man får gå in i vagnarna så när jag skulle gå igenom så tittade inte hon som stängde dom så jag klämdes mitt emellan en stolpe och fick grinden intryckt i magen i ungefär 30 sekunder innan någon reagerade. mindre nice och detta försörde typ min dag kunde knappt gå för att det gjorde så ont överallt. och allt va fucked men jag stod ut för min kära kusin och för att jag egentligen vill åka mer! :P

sen vid typ sex ringde min moster och sa att de var tvugna att ta sig ut till holmen igen eftersom de hade sagt på radion att det skulle blåsa upp till 19 sek/m  (20 = storm!) nordligvind viket betyder att det skulle blåsa rakt på bryggan där båtarna låg.  så vi fick snabbt ta oss ut från Liseberg in i parkeringshuset och vidare mt cantralstationen där de lämnade av mig halv sju. mitt tåg gick 20.40. så jag handlande nya pocketböcker och fördrev tiden lite.

så halv nio gick jag och satte mig på tåget puffade upp min fina kudde som jag hade med mig satte mig bekvämt och skickade detta sms till min kusin : efter nytt inhandlande av 3 pocketböcker, vart ombyte av kläder och nya batteri i mp3n är jag nu redo för hemfärd! tack för en trevlig vecka och hoppas ni får bättre väder! Puss Puss. skickar iväg detta och i samma sekund jag får leveransrapport plingar det till i tåget och Chauffören säger detta: Ett resenärsmeddelande detta tåget kommer inte gå söder om Halmstad. tystnad.
jag utbyter lite högre än väntat. Jaha och nu då?
någon bakom mig: jag ska till (någonstans)
nästa jag med!
jag; Jag ska till Malmö!
Chauffören igen: ni ar två valmöjligheter, hoppa av i Göteborg och fixa överrnattning eller följ med till Halmstad och se vad som händer där. härliga odds. verkligen! 
Jag bara jaha och börjar rota efter mobilen för att ringa moster för att fråga om jag kan sova en natt till på holmen.. men fick lite ärre besked än väntat!
Min moster ganska chockat: asså vi kan inte hämta dig det är värsta stormen vi kommer ingen stans bryggan är borta och segelbåten ligger på toppen!
jag bara whaaat?!
så säger hon att det är bättre att jag ringer hem. så jag gjorde det
detta samtalet fick mamma kvart i nio: Hej mamma. va gör du?
mamma lite förvånad.. jaa jag kollar på tv varför det?
Jag: ja du har inte lust att hämta mig i Halmstad?..
Mamma: Nej det har jag verkligen inte varför skulle jag göra det?
Jag: För att mitt tåg inte går söder om Halmstad..
mamma: Men du har ju betalat till Malmö! väl?..
Jag: Jaa men det går inte längre än till halmstad, varför vet vi inte. och jag kan inte ta mig till holmen för att bryggan är bortblåst och segelbåten ligger på toppen.
mamma: tystnad.
jag; så vad ska jag göra?
Mamma:ja du får åka till Halmstad och se va som händer där. men de måste sätta in bussar i stället.
Jag:nu är det försent för tåget rullar. Vi lägger på och jag sätter mig för att läsa min bok igen. tog ungefär 2.30 till halmstad så det blev olika besked hur det skulle bli i halstamd, bil, buss eller hotell. med jämna mellanrum pratade jag med folket på holmen och de hade ringt sjräddning men inte ens de vågade ge sig ut så jag insåg att det inte skulle gå så bra..

framme i halmstad gaddade vi ihop oss so msuttit i samma vagn och pratat under hela resan och vi gick med spända förväntningar på om där skulle finnas någon buss eller inte! så när vi kommer runt ett hörn ser vi en buss! vi blev alla gölada men längre fram såg vi att det nog stod 50 personer utanför bussen och vi insåg att vi aldrig skulle komma med den! men vi ställde oss sist i kön och efter en stund upptäckte vi att ingen gick in i bussen! trots att där fanns platser kvar. så en som suttit i samma vagn som mig gick bort till chauffören och frågade varför. så kom hon springade tilbaka till mig och sa: Du skulle till Malmö va? jag bara ja? hon: Ja men skynda dig då den bussen går direkt till Malmö om två minuter och där är en plats kvar. .. Jag snabbt som fan tog all min packning (en rullväska en kamera väska, handväska, kudde och en påse) och sprang till bussen kastade! in mitt bagage i bagageutrymmet och sprang upp på bussen. hittade den sista platsen och kunde äntligen pusta ut. jag var påväg hem. tog 2 ½ det med så var inte hemma förrän långt inne på morgonen. riiiiiktigt jobbig dag. och jag var sjukt orolig för holmen och männsikorna i pråmen, jag menar den är stadig men va fan storm? och båten?. så höll hela tiden kontakt med dem. väl hemma ringde jag för att berätta att jag var hemma och vi bestämde att höras nästa dag..

båten fick några repor men inga större skador. bryggansplankor är upphittade, men segelbåten är förstörd. inga människor skadades med än av panik. men det var verkligen inte rolig dag. alla var ganska chockade några dagar efter. usch usch usch.

kanske inte lika lätt att förstå för folk som inte varit där men fy fan. :( stackars Åsa ann-sofi och Kay-åke som var där själva!

nannetime!

day and night.

Kusinen kommer snart och hämtar upp mig ännu en bio kväll framför oss :D undrar vad som händer ikväll ^^ haha ;D
ska se The dark night, ledgers sista film. hoppas den är bra annars blir det 2 lååååååånga timmar haha :P

imorgon är det full späckat igen ;D ska fortsätta fota spaet, halv tio på morgonen :( sen en sväng till korthuset, för att göra en almenacka till Peter :P sen sticka till körskolan för att hämta ett nytt halkan häfte eftersom det andra är putsväck :O sen kommer ju älskling hem :D så det blir mys!¨


nu kom åsa.
tjingeling!

men men men...

10 år sedan
1.) Hur gammal var du? 8år
2.) Var gick du i skola? Käglinge
3 ) Var jobbade du? hmm.. hade inte börjat jobba ^^
4 ) Var levde/bodde du? Käglinge, still my hometown.
5.) Var brukade du hålla hus? på lekan :D
6.) Bar du glasögon? Nepp.
7.) Vem var din bästa vän? jaa, det var väl Elina eller Tessan :P
8.) Hur många tatueringar hade du? jaa 50 :D ;P
9.) Hur många piercingar hade du? inga alls.
10) Vilken bil körde du? hmm.. sån lite röd ferrari :D
11.) Hade du varit på ett riktigt party? hmm.. big bowl var väl inne på den tiden ^^
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? njää sket i kärlek då ^^

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du? 13 år
2.) Var gick du i skola? Oxievång
3.) Var arbetade du? jobbade inte.
4.) Vart bodde du? Käglinge.
5.) Var brukade du hänga? Överallt.
6.) Använde du glasögon? möjligtvis solglasögon ^^
7.) Vem var din bästa vän? E, och sen blev det väl tessan, Jannika och sandra antar jag?
9.) Hur många tatueringar hade du? Inga.
10.) Hur många piercingar hade du? öronen.
11.) Vad för bil körde du? hmm.. nada :P
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej still not-

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? 16 år.
2.) Var gick du i skola? Oxievång/Medie
3.) Var jobbade du? arbetslös
4.) Var bodde du? Käglinge
5.) Var brukade du hänga? överallt.
6.) Använde du glasögon? Köde fortfarande på solglasögon.
7.) Vem var din bästa vän? hmm.. still jannika tessan och sandra I think?
8.) Hur många tatueringar? Inga.
9.) Hur många piercings hade du? öronen.
10.) Vilken bil körde du? Ingen.
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? nej det var jju då kärleken började ta fart :D
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? som 16 åring? upptagen.



Idag
1.) Hur gammal är du? 18 (om 9 dagar^^)
2.) Var går du i skola? Medie
3.) Var arbetar du? hmm.. som barnpassare i Krumby ^^
4.) Var bor du? jag håller mig i Käglinge.
5.) Använder du glasögon? Solglasögon är min stil.
6.) Var brukar du hänga? överallt och ingenstans.
7.) Talar du med dina gamla vänner? a few.
8.) Hur många piercings har du? Öronen
9.) Hur många tatueringar? Inga , men drömmer om:D
10.) Vad har du för bil? Ingen än..
11.) Har ditt hjärta krossats? Nej kärleken har hållt i sig sen förra frågan ^^
12.) Singel/upptagen/gift/dejtande? still upptagen :D

we need som help.

okej mamma kom precis och sa att jag fick köpa dom och att hon betalade dem (A) hihi så nu väntar 14 dagars lång väntan :P haha nej nu ska jag nanna. Gymmet med Åsa imorgon..

har inte pallat skriva vad som hände på holmen och sånt men det kommer nog imorgon. det var väldigt mycket den där sista dan :P

tjingeling!

years ago.



personligen är jag nöjd. men inte så nöjd att jag är villig att betala 400 kr för 250 st :( någon som vet var man kan göra det billigare och få göra själv förutom vista print?

we got to do what we disade to.


erkänn att ni är stolta över mig :D hahahaa

world of it's own.

näst sista söndagen innan skolan börjar. suck. och det har varit en typisk göra-ingenting-eftersom-det-är-skola-imorgon-söndag. det suger. trots det har jag gjort jävligt mycket^^

jag har:
fixat 10 ramar målat och fixat och satt in bilderna
övat fick parkering så det sitter nu
lärt mig hur man gör negativ runt en bild i ps. (tro mig det tog längre tid än vad jag trodde det skulle göra :P  haha ).
haft gäster.

okej det var inte så mycket. men ändååå! jag gick ju inte upp  förrän tolv eftersom det blev gaaaanska sent inatt^^

moster fyller 50 idag! grattis. så min familj Gizzly och helena med barn, Hammer utan annika och brixland sköt raketer utanför deras hus klockan tolv :D sjukt ball. helena liknade en punkare eftersom hon varit på tjejmiddag med det temat. så först skickade vi fram henne med håret ramför huvudet en veska och en orange boa runt halsen och så sa hon "var det är det var beställt eskortservice. ann-sofi såg ganska chokad sen smälde pappa smällare och alla hoppade fram :D sjukt ball ;D bilder på bdb snart :P

nu ska jag fortsätta med mitt negativpillande!

och förresten estelle du var inte med mig då för jag sov då?:P jag menade på morgonen kl 08.08 ;) haha

tingsek beroende.

rule the world.

bara en liten kommentar inna filmen går igång. idag är en specielldag. för idag ärdet 080808 :D och 08.08 i morse sov jag (H) ahha su nu vet alla vad jag gjorde 080808 08.08 :D coooolt va?:D

sitter hemma his estelle och vi har kollat på Os invigningen. hmm.. jaa mycket raketer kan man väl säga. :D men det var fint iaf :D nu ska vi passa melvin och hugo eftersom de vuxna badar jacuzzi ;) yeye nu börjar filmen: Love and other disasters. ;D

vad gjorde ni 080808 08.08 ?:D

tjingeling!