thåström <3

kom över några filmer när jag kollade igenom min dator. hittade bilder och filmer från min födelsedag förra året.

det var en dag som egentligen mest bestod av ett suddigt minne fram till kvällen. jag var ledig den dagen eftersom jag tagit mig själv ledigt.. sprang mest runt i huset och peppade det som skulle komma. runt sex åkte jag till ikea svågertorp för första gången och såg på ett långtifrån färdig byggt hus som senare skulle bli min framtida arbetsplats. när vi fått vår rundtur och ätit lite tilltug åkte jag och estelle hem till mig åt och gjorde oss redo för kvällen.

therez kom och mamma körde in oss till stan. klockan var 2045 och mina nerver snurrade runt i magen på mig. vi kom till stortorget såg en massa människor. hittade en bra plats där man såg bra och sen började väntan. tio minuter innan det började började jag hyperventilera lite grann och gråta och hela min kropp skakade. allting blev helt svart och plötsligt hörde jag tonerna. de välbekanta tonerna som jag hört så många gånger förr. jag började skrika och jag grät och allting var så fint..

bara tanken på det nu får mig att känna samma lycka.. det är svårt att skriva eftersom händerna lever sitt eget liv och jag måste sägaatt det måste vara ett av de bästa ögonblicken i mitt liv.

hans låtar hans texter och framför allt hans röst som har hjälpt mig igenom så mycket och som jag alltid har älskat och önskat att jag skulle fått se live under 70 talet stod nu tio meter i från mig och sjöng för mig. jag ryser i hela kroppen och kärleken till honom ör oändlig <3



estelle och therez gjorde nästan så att jag missade denna låten
hade jag gjort det hade jag aldrig förlåtit dem!



die mauer <3


I kicked in the door.

onsdagen den 24 februari.  det är idag det ;D

är ledig och njuter som en galning. kollat igenom gamla bilder, börjat fixa min hemsida igen, och försöker att inte droga mig allt förmycket med huvudvärkstabletter och min absoluta nya favorit nässpray <3 herrugud. det ärmin drog. det är den och mobilen jag alltid har med mig! I can't live without it!

för ett år sedan var jag också sjuk. för det är exakt ett år sedan victoria och daniel gick ut med att de förlovat sig. jag minns det så väl för det fanns INGET annat på tvn. sjukt irriterande men ändå fint.
för två år sedan pluggade jag ikapp det jag missat när jag var i brasilien...
och för tre år sedan var jag i sthlm med poppe och mina föräldrar.

haha tacka vet jag bdb så man kan komma ihåg vad man gör om åren ;D

ikväll ska jag ÄNTLIGEN färga mitt hår och klippa mig. jag längtar så jag dör typ. är såå trött på min utväxt. sen beroende på hur jag mår och sånt ska vi fira therese som fyller år idag! jag hoppas jag kommer må bättre för jag hatar verkligen att vara sjuk. jag blir så ynklig och gnällig då. tur att jag inte blir det så ofta då!

här kommer lite bilder från i lördags när vi var hemma hos raff och sedan drog ut till slagt! :D vip is the shit ;D haha







that what I will be.

ett tag sedan jag skrev här datorn har varit fucked upp dock var det jag som klantat till det men iaf nu funkar det ochingen är gladare än jag :)

måste bara säga att mitt hjärta tog ett skutt idag när jag såg trailer för serien vampire diares, PLACEBO?! wtf liksom helt oväntat och jag fick en varmkänsla inom mig mina pojkar kanske snart kan återvända till sverige så jag får träffa dom igen <3

har jobbat som vanligt var dock ledig ihelgen och det blev fest för hela slanten.. sist jag var så full var nog när jag träffade såfoe för  första gången förra året någon gång.. trillade ner för en sän goch slåg hål på huvudet.. och allt blev katastrof efter det.. men visst vi hade kul innan det iaf.. i söndags avr det alahjärtans dag och jag var i lund och hälsade på julia och marcus. roliga småbarn det där ! :) i tisdags spelade jag wii med maria och jonas.. vi är på sista bossen nu helt galet! måste klara det snart!!!!!!

men men imorgon ska jag jobba och sen är jag ledig i helgen igen eftersom jag bytt med fanny.. fest hos raffad på lördag, och imorgon ska jag nog chilla.. vilket det aldrig blir men okej.. och sen bio på söndag:) jag gillar det!

nus ka jag sova tror jag.. ha ett bra liv. puss.

btw så har jag klippt lugg.. skulle bli snelugg men blev raklugg.. jag vet inte.. har inte bestämt mig vad jag tycker än.. men ja så länge det går får jag väl behålla den :p


I'll give you my word.

ledig idag. inte alls bra för plånboken. utan ens ha rört mig mer än från sängen till datorn har jag spenderat nästan 1200 kr! omg.. det är inte bra att vara ledig då bara slösar man allt på en massa saker. har köpt kläder från gina över internet eftersom jag inte orkar åka in till stan! tar alldeles för lång tid och jag har så mycket annat att göra att jag inte ens hinner! håller på att storstäda mitt rum. ska ju snart få två så börjar planera det andra rummet och hur jag ska utforma det, ska kanske även få måla om och jag har en jätte bra bild i huvudet hur det ska se ut men det känns som om det är totalt omöjligt att hitta! jävla skit. snart får jag väl hyra in åsa så får hon hjälpa mig.

nej ska fortsätta städningen och kolla på oth samtidigt, inget får mig på så bra humör som det.

ha ett bra liv. puss.

han är våldtäktsman.

bilder från igår:









revenge is sweeter than you ever were.

Söndag. och jag ska jobba i 8 ½ timme. kill me now? jag ska iaf ha med min ipod idag annars dör jag nog på riktigt.  i veckan som gått hag jväl mest jobbat och hängt med maria. Spelat mario med henne och jonas. mys och festat. eller ja dom festade jag blev mer våldtagen och antastad av rafad och maria. hahahah, sjukaste kvinnor men jag gillar dom. starkt.

somsagt igår var det fest hos maria. vi var inte så många men det var nice. det var jag maria, malin , raff, hannah, stoffe, Jonas och PG. Isse kom också en stund men han gick sen igen. pappa fick hämta mig vid två för att jag överhuvudtaget skulle orka komma upp idag. PG vill supa mig under bordet och gav mig nästan alla klunkar i ölspelet, så jag fick klunka nästan 2½ cider på typ en kvart.. tur att det bara var cider! annars hade jag nog inte mått så bra som jag gör nu! hahaha

nej nu ska jag byta om och ta mig till jobb.. please people, kom inte till ikea!, vi har nog att göra ändå.
ikväll blir det film hos maria.

ha ett bra liv puss.