Placebo HD.

jag vet inte hur många gånger jag har sett dessa videos men seriöst. det är lika bra varje gång. åååå min vackra fina man. varför ska du vara så långt borta. btw titta på videon All apologies lite längre ner. love it. puss.

kolla 00,35 JAG DÖÖÖÖÖÖR ååååååååååååååååå <3

Alltid rött, Alltid rätt!

Igår klockan 2055 blev jag ÄNTLIGEN ägare till denna underbara 7" singeln :
bild lånad från roadhouze.se
JAG ÄR SÅ SINNES GLAD! deras bästa låt ever och den finns inte på någon annan LP. <3<3<3

Maroon 5 ångesten:(

Jag såg maroon 5 live för snart, 7 år sedan, två år efter att de släppt songs about Jane, deras bästa album NÅGONSIN! det var fint och de spelade 8 låtar från plattan och jag var i himmelriket. Igår gjorde jag något jag inte borde gjort, kollade upp deras senaste spellistor och gjorde en fasansfull upptäckt, DE HAR INTE SPELAT MUST GET OUT PÅ HELA ÅRET!!!! min absoluta favorit m5 låt. det gör ont i hjärtat. de spelar bara 5 låtar från lattan och det är inte ens de bästa.

Låtarna de spelar:

Harder to breathe (thank GOD!)
Sunday Morning
The sun
This Love
She will be loved.


Låtarna jag vill att de ska spela

Harder to breathe
Must get out
Tangeld
Not coming home
Shiver


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dom är så dumma!!!


Han säger ju tillochmed att det börjar bli en av hans favoritlåtar att spela live. VARFÖR GÖR DE INTE DET LÄNGRE DÅ?! åå:(

Maroon 5, 2 December Falconer Salen.

Jag skrev i mars att jag skaffat en biljett till deras spelning i December. JAg fick den dock aldrig och blev sjukt ledsen. Men pengarna kom tillbaka så jagär ändå nöjd. men förra veckan fick jag ett mejl som gjorde att jag nästan skrek rakt ut på 100 bussen. Ett mejl från Livenation att vi som skrivit upp oss på väntelistan nu fick ett dygn på oss att köpa biljetter då de flyttat konserten från Stora Vega till Falconer Salen. Och gissa vem som tio minuter efter släppet hade två biljetter! :D:D iii jag är sååå glad!

Biljetterna anlände igår <3

R.I.P. Steve Jobs

Låter bilden tala för sig själv.
:(