man behöver inte lyda.

jag vet inte varför det inte skrivs här längre. jag orkar inte och jag finns på fb numera så jag behöver inte skriva här för att uppdatera kära vänner. men men ibland händer det storverk.

det är lördagkväll och jag har sovit större delen av kvällen. extremt skönt skulle jag säga och välbehövligt. jag slutade redan 1840 eftersom jag bytte med en tjej på jobbet. så tanken var att börja packa.. så blev det inte då jag känner mig allmänt sjuk och istället valde att sova. har dock skrivit en packningslista, lagt ut mitt objektiv på blocket, städat och tittat på två filmer. så lite har jag hunnit med. ska nog fortsätta lägga in saker på blcoket. måste bli av med en jävla massa.

om en vecka är jag i frankrike. antagligen på baren och hänger med min kusin. ska bli så kul att träffa henne igen och jag kan inte fatta att vi inte träffats på 4 MÅNADER. det är helt galet och vi har nog pratat i telefon typ 3 ggr. en gång på julafton och två gånger nu förra veckan för att fixa resan. otroligt, men sant. men som sagt nästa vecka kommer vi att vara i samma land. till och med inom samma radie av 5 m. jag längtar!

hänt massa saker i veckan och jag älskar det. snart går mitt 35h vik ut och jag hoppas på att kunna få lite mer tid över för mig själv och såklart mina vänner. yay.

love.