ESTA :D

Estelle är här och är överenergiskt över sin lilla potter. just nu står hon och berättar om hur man får välja stavar hos olivander in real life. hon är tönt.

vi har precis fyllt i våra esta ansökningar och vi blev godkända båda två :D (jag tror dock estelle ljög lite, men det får bli hennes problem ;) ) haha nej nu ska vi inföskaffa det nödvändigaste och sen blir det jobb. puss.



morsdag.

det är morsdag idag och det har jag firat med en katastrof dag i korven och middag hos farmor <3 fina fina farmor, det var ju lite dålig stämning eller inte dålig men.. spänd stämning kanske jag ska säga. ingen ville riktigt ta på det som hänt och jag tycker inte om det. jag hängde på balkongen med min phone istället. det var bättre. lite brian molko i öronen och jag slapp ta del i alla samtalsämne där inne.

nu måste jag ta igen sömnen från inatt. blev ju inte mycket sömn då.


01.34. rip.

Without you, i'm nothing.

För exakt ett år sedan stod jag Åsa Nathalie och Andreas i hässleholm på siesta området och lyssnade till placebos vackra toner. Galet att det redan gått et år. Har klippt mitt band idag också. Känns sjukt naket utan det faktiskt :( men men man vänjer sig väl :P nej lite placebo till innan man somnar. Puss ps i'm starting to get a hang of this iPhone thing :) ds.

pretty kittey.

har nu suttit och betat av lite på listorna. redigerat lite bilder skickat lite mejl och annat nödvändigt. har även börjar kollat på ny telfon. den andra är ju fuktskadad och fungerar när den själv känner för det lixom :P haha  så ja jag behöver ju en telefon så att jag kan nå min mejl och allt sånt på eftersom det blir ågra mejl om dagen :P och ja då är den alla tänker på först en iphone och ja det är en bra telefon och sånt. men alltså. det irriterar mig att ALLA verkligen har den. och det har gjort att jag är lite skeptsik till den liksom. men sen vill jag inte ha en wannabe kopia heller. så gah är lite i valet i kvalet :P haha jag har ju alltid sagt att jag inte vi ha iphone just för att den finns i allas händer. men ja. just nu ser det ut som om att det blir det iaf. vi får se imorgon :)



pretty kittey som jag plåtade i helgen. världens sötaste skojar inte.

all you need, LE <3

jag har aldrig påstått att det skulle vara lätt att vara egen företagare men det är en jävla massa arbete och en jävla massa att komma ihåg. men nog fan ska det bli bra i slutändan. it has to be.

har de senaste dagarna begravt mig i jobb. mindre kul socialt men jag har kommit en bra bit på vägen och jag känner att jag mer óch mer får kontroll över saker. Ikväll var jag och estelle som sagt på mediamingel i HIPP's lokaler och ja det gav mer smak och en jävla inspiration. så just nu har jag skrivit två to do listor: en företagslista och en orlando lista. vi reser galet snart och det ska bli så underbart!

hemsidan är fortfarnde ett stort problem men jag tror fan att vi är i upplösnings stadiet. och jag hoppas det för jag vill så gärna fåtill det som jag vill. jag blir galen snart.

ska fortsätta arbeta lite och städa. för man måste ju multitaska. annars hinner man inte med något. och man är ju inte kvinna för inget!. puss.




I don't care.

jag suger på att göra saker när jag säger att jag ska göra dem. jag kom hem för ca 40 minuter. fick skjuts hem ändå. och då var min plan att duscha äta och börja ta reda på vad man kan ha på sig ikväll. men har jag gjort något av det? nej. jag har istället: satt på tvn. kollat gårdagen tyra show, suttit vid datorn. och nu kommer snart estelle och om jag ska hinna allt jag har tänkt måste jag verkligen börja skynda mig. men jag är så fruktansvärt trött. jag är absolut ingen morgon människa.

ikväll blir det lite mingel med estelle och ska försöka etablrea företaget lite. kan bli skoj! måste börja nu. (om en halv timmer kommer jag börja. jag känner mig själv alldeles för bra.) men iaf. jag säger att jagbörjar nu. puss.


what whould they say?

kollar på svu samtidigt som jag försöker fixa lite annat smått och gott. det går inte lika bra för programmet idag är sjukligt intressant (som alltid eller vadå liksom?)

helgen är över och både farmor och pappa har fyllt år. firats med släkt och vänner. igår jobbade vi i disken men då slutade diskmaskinen av så vi fick stapla allt på vagnar och i backar. när det var över började vi diska förhand. en ändå väldigt rolig dag som bjöd på många fina stunder men också några utbrott. men vem har sagt att det ska vara lätt liksom.

idag vaknade jag halv nio av att någon gick in i huset. blev först irriterad sen rädd. ingen skulle vara hemma ändå hörde jag fotsteg. jag låg tyst och rörde mig inte för att de inte skulle märka mig. när någon fem minuter öppnar min dörr stängde jag snabbt ögonen ihopp om att den skulle tro att jag sov och låta mig vara. då hör jag någon viska. det är bara jag skulle bara hämta en dator. och då var det pappa som var hemma. ja man kan skrämma upp sig för mindre helt klart. hahahaha.

sen styrde jag och cuz' upp en bio/träning igen. fikade först på waynes och sen såg vi familjen jones eller the joneses. den var lite halv skum men ändå bra eller jag vet inte. haha sen tog vi bussen till jh och drog igån vårat gympass. riktigt skönt. när vi gick från busshållplatsen till anläggningen så gick vi och tittade på alla regskyltar på bilarna vi gick förbi och hittade på massa skojiga saker med bokstäverna. när vi nästan är framme ser vi en bil och exakt samtidigt skriker vi: CUZ. då var det en bil som hade det som regskylt vi var ju självklart tvugna att fotadetta. eller jag fotade det. åsa fotade mig när jag tog foto på det. alltså när cuz tar bild på cuz bild ;D hahahaha nu jag bilden som min visningsbild för när hon ringer :D

kom hem vid tio och har tittar på tv sedan dess och nu fick jag ett extremt städryck och ska nog börja städa är alldeles förpigg för att sova. puss.



hur ska det gå?

ca 20 minuter senarfe ser jag ut så här:




och nu ska jag hitta mitt halsband och armband sen bär det av. hörs imorgon. puss.

ps. låtarna som jag vill hör är:

lät du henne komma närmre?
vem lämnade vem
säg ingenting till mig
jag kan inte skilja på
hur ska det gå?
med ena foten utanför
"tyck synd om  mig nu"

och som bonus skulle det varit fint med lars winnerbäck (ja jag sa det) & melissa i duetten som jag hade dig förut. det hade varit riktigt fint.

och jag önskar du kunde varit med mig. jag spelar inte lite så du får se dem sen <3

Melissa Horn, kl 21.00.

hej världens snabaste inlägg. bussen går om 40 minuter och här sitter jag precis duschat. men lätt jag hinner. jag har inte stressat på morgon i 6 år för inget. detta blir lätt..

ikväll ska vi se Melissa horn och det kommer bli galet. :D


skivan går på högvarv och jag längtar tillikväll!
puss.


thickbox.

jag suger på att göra det jag ska göra när jag säger att jag ska göra det! hahahaha har suttit med hemsidan sen förr inägget och jag får mer spel på det för varje minut som går. men men kommit en bit på vägen så snart lossnar nog allt och jag kan lägga det bakom mig. på riktigt.




svu väntar.

 


linda olsson foto.

den nya hemsidan börjar ta form och åker snart upp. jag längtar bokstavligt talat. äntligen kan jag lägga det bakom mig. haha. ett års problem försvinner snart. vem längtar om inte jag lixom?

kollar sex and the city och ska stänga av datorn nu. puss.


barndomsbilder.

igår var jag mer död än levande. efter fikan i lund höll jag på riktigt att avlida av huvudvärk. kunde inte hålla ögonen öppna för att det gjorde så ont. jag somnade sen i sängen och rörde mig inte mycket på hela kvällen.

idag är det som vanligt borta och jag har börjat tömma mitt rum. hittade massa roliga grejer. många onödiga saker men mest roliga bilder. en del finns på fb men här kommer några till :D









nu ska jag fortsätta rensa. ikväll blir det nog bio med emma <3. puss

blodsband.

lagar mat. macaroner och sesamnuggets. orkar inte göra något mer avancerat. är så trött. haha as always. men ska snart dra till lund och ta en fika. hihi jobbigt bara att det tar så lång tid att ta sig dit men va fan vad gör man inte liksom :)

har börjat flytta mina saker. slängt ut halva rummet för att jag inte behöver sakerna längre och imorgon ger jag mig på graderoberna. så sjukt skönt.

nu ska jag ringa lite samtal så jag kan dra in lite mer pengar i företagen. puss.

fucking shit.

jobb. födelsedagsfirande. jobb. tjejkväll. polisrassia. jobb. fullfrys och wallander.

så sammanfattar jag min helg just nu för jag tänker bannemaj sova igen. puss.


ma jake.

är med död än levande just nu. min hand gör så fruktansvärt ont att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen faktiskt. att jobba med en mosad knoge är inte bra att sen hamna i linen är nog den sämsta platsen. men vi tog oss igenom en helvetes dag i både linen och stäning i disken. även om inte alla fattade att de var tvugna att hjälpa till så blev vi tillslut klara.

sis är här och kollar igenom sina saker så dom kan åka bort sen s¨jag kan ta över rummet. vi har ju målat och allt sånt nu så nu ska vi flyta in mina saker där sålänge så jag kan måla mitt egna rum och sen ska vi börja möblera ;D me like.

just nu kollar vi avatar men jag ska gå upp och lägga mig nu. jobb imorgon igen sen kalas. hallelujah. jag ska iaf köra till jobb. puss.


but I turned him out.

kul att himlen öppnar sig så att man inte kan sova längre. galet vad det regnade! och jag som är rädd för åskakröp upi sängen drog ut allt vad sladdar heter och tittade på roffe istället eftersom pappa sa att min tv var inkopplad tillnågot åskskitsmög så det gjorde inget om man tittade på den. skönt så jag slapp sitta här i det tysta... 

igår hängde jag med cuz' igen. tog mig in tillstan efter att hon slutat. hängde på åhlens och espressohouse och åt arnens macka! haah sen smet vi in på bio och såg the bounty hunter. blev rätt långdragen och seg tillslut men lite rolig. men jag vill nog inte se den igen. hahaha sen tog vi en hemsk bussfärd hem till mig och åt och jag visade henne afrika bilderna som hon inte sett än! hahahaha galet!.

ska snart dra och träna sen kanske det blir bio igen. inte med cuz' utan Emma, som varit borta alldeles för länge hon med! hahah undra vad vi ska se! måste borsta håret. PUSS.

ps. nu har spotify äntligen fattat vilken min favorit artist är: Placebo. inte frida som den påstod innan (?)


borsta håret var det ja




you got served.

måndag idag och helgen är över ;D hihihi

i lördags träffade vi som sagt åsa och åt god mat och pratade väääldigt mycket :D hihi så underligt att se henne här hemma. men något jag kommer vnja mig vid väldigt lätt =) hihi det är så skönt att ha henne hemma igen!!

igår jobbade jag i korven till 18. katastrof. ville hem från det att jag kom dit tills att jag slutade. jätte jobbigtoch inget var som det skulle. dagen är lite halvdimmig och jag lyckades någonstans paja min knoge utan att märka det så nu är handen svullen och jag kan inte använda den handen. så detta tar sjukt långitd att skriva eftersom jag bara skriver med en hand! :( min stackars knoge.

efter jobb drog jag till mary och kollade avatar. bättre än väntat men ändå som jag tänkt mig den. men visst. jag skulle kunna se den igen. =) kom hem vid halvtvå och däckade i sängen. somnade dock inte förrän runt halv fe efterom min hand dödade mig.

vaknade av sms från cuz' och nu har vi bokat bio till imorgon och nu väntar jag på att hon ska hämta mig så vi kan sticka till svedala outlet för att hitta jeans till henne. inte världens lättaste om man säger så! haha men vi ska nog klara det!.

ikväll blir jag blond and me lovin'it!

dusch.


bild från valdi' när jag var där nere :D:D


cuz' we always be togheter :D



CUZ' IS BACK ON TRACK. IN SWEDEN. IN MALMÖ!
whatever. Åsa är hemma och nu ska jag dra till henne :D:D:D:D:D:D:D


you don't care about us.

dena dagen blir bättre och bättre! synd att den ät över om cirka en minut men iaf.

JAG HAR HITTAT MIN FUCKING SINGEL SOM JAG HAR VELAT HA HUR JÄVLA LÄNGE SOM HELST NU.
JAG DÖR LITE INNOMBORDS. att jag fick två andra på köpet. skit samma. JAG HAR SNART DEN I MIN HAND. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :D


kitchen nightmare.

kollar gordon och jag diggar han stenhårt. hade dock inte velat ha honom på jobb! hahaha fått riktigt spel.

ja ikväll var det då tanken att jag skulle få rätt på min hemsida men nej. då ligger crystones server tillfälligt nere och man kan inte ladda upp något. NEJ MEN SUG DÅ. jag behöver använda det. fu. i juli säger jag upp mitt abonnemang så SYYYYYYYYND.

linen idag igen och imorgon ser ut att bli den sista då jag blev ombokad på söndag. jag gillar. så imorgon stänger jag för sista gången denna vecka och drar igång nästa vecka istället. tror det var två gånger då. den tiden den sorgen.

imorgon är det två veckor kvar till melissa horn ;D

moppeträff.

onsdag kväll är här och min första lediga dag denna vecka. 1 av två. den andra är på lördag och då ska vi träffa åsa! hihi :D

väntar på att therez ska komma hit så vi kan gå ut. ska lätt kolla in moppeträffen på lekan. fast det såg iochförsig ut som att de hade uppgraderat sig nu, tre år och skaffat bilar istället. och allt detta på två timmar. sorligt men sant. ska lätt gå förbi iaf.

nu kom hon.
puss.

overreacting.

linen idag igen. med brownie och björne. lång dag. seg dag. glad när den var över. nu har jag bara två dagar kvar. har blivit bokat nästa vecka också. 4 dagar. det här med att jobba mindre går inte så bra känner jag. har klickat ur mig de andra tre. måste få lite gjort nu.

jag blev trött på att stå i linen så jag tog mig friheten och ställde mig i köket. gjorde btw min första gräddsås! haha jag fick aldrig chansen på bulltofta så jag gjorde premiär idag. thom sa att jag brände den men det gjorde jag inte alls! det var han som hade fel på sina luktsinnen! haha dumma han :(

kollar svu. ska fortsätta och borde städa. bläääää.


melissa horn.



Melissa Horn, 21 Maj! :D


pick yourself up, don't blame the world.

första dagen på katastrofveckan är over. halleleuja! gick ändå helt okej trots att min ryg strejkade ett tag mendet gick och jag var lycklig. sprang runt hela ikea sen efter en lampa till moster och en soffa till mig. blev bara en lampa idag.

kollar på two and a half men och ska fortsätta med det. puss.

jag vill bo i en svamp.

hallå ja. väntar på maria som är på väg hit och vi ska börja packa ner mitt rum. tror det slutar med att vi inte ens börjar men iaf. hahaha kan bli kul (Y)



så här ser man ut när man gått upp kvart över fem på morgonen och inte orkar sminka sig (Y).

jag diggar mig tröja från france. på fredag kommer åsa hem!!!!! galet men sant! hihihi


jag vet vad som måste göras.

klockan ringde 05.15. arbetskläderna åkte på och 05.34 gick bilen här ifrån. osminkad och äckligt hår. mötte upp tre andra i personalmatsalen och satt och väntade på att klockan skulle bli 6 så vi kunde börja. vi var en mindre än normalt men chefen trodde nog att det inte skulle vara några problem eftersom vi var ett så bra team!

jag tog hand om godiset och spenderade de två första timmarna räknande, choklad, chips bilar, snören toy och helvetes läkerolen! haha sen fick jag hjälp och vi var färdig 8.20. sen fyllde vi upp montera med en massa och sjöng sandra D.  jag på engelska och emma på svenska. haha kisskassvärdelös! men klockan nio var det frukost och morgonmöte. sen drog jag hem igen lycklig över att slippa jobba.

la mig i sängen och började planera mitt rum. sen blev det dekleration och skattedekleration. massa klydd och jag råder alla att inte starta något större projekt när n´man bara sovit 4 timmar. ingen bra deal.

tanken var nu att vi idag skulle börja tömma sis rum. men så blev det inte men jag ska börja tömma mitt eget rum så att vi iaf är ett steg närmare denna förändring.

ångest inför nästa vecka, hej!