avundsjuk.

Estelle är framkommen och vi lever båda två. Frukosten består oftast av pankaka med banan och nutella för 45 bath (10 kr). Vi ligger mest på stranden och blir bruna, alt lite röda men mest bruna. Vi tar en massage varje dag för 200 bath (45 kr) mer för att det är skönt, inte för att vi behöver det. Vi springer mest runt i bikni eller en tun tröja för det är för varmt för tjockare kläder. Vi äter grillad majs på stranden för 60 bath (13 kr) eller annans för 10 bath (2 kr). Vi tar en privat longtailboat till olika öar för 600 bath (120 kr) och hänger med två göteborgare.

vi har det bra, eller vad tycker ni?

Jorbävning, Christchurch.

sitter vid poolen och väntar på taxin till flygplatsen. BARA 19 TIMMAR KVAR TILLS JAG MÖTER ESTELLE! ii längtar så jag blir galen. vill spola förbi hela denna dagen. saknar henne så mycket!

Idag på morgonen fick jag en kommentar på min resdagbok att det varit en jorbävning i Christchurch på Nya Zealand. Googlade på det och det verkar ha varit en stor jävel. Gick in för att söka upp alla mina magic girls och crew för att se deras location. Det är inte kul när man ser att det står Lives in Christchurch. Ringde runt till dem alla men inget svar. paniken spreds sig och jag fortsatte läsa några artiklar om jorbävningen och det visade sig att YHA Christchurch city hade rasat in. Medveten om att de flesta som reser med Magic checkar in på YHA kändes det väldigt mycket sämre. Vidare läsning säger att två bussar som Backpackers brukar åka med har blivit mosade av hus gör att det känns ännu sämre. Fortsätte ringa runt och plötsligt blinkar fbchatten från en av killarna i gänger, Ben. Han säger att alla mår bra förutom Jo som tydligen ska ha bott på YHA. jag gillar det inte. men han lovade att hålla mig uppdaterad. stackars lilla jo måtte hon klara sig, hon skulle ju resa hem imorgon. uppdatering kommer när jag vet mer.

Fick tag i min kusin idag också :D hihi kul att höra vad som hänt sedan jag lämnade, mycket skvaller kan jag säga! hihi saknar henne så konstigt att inte ha pratat på så länge. hon får skynda sig hem! (och inte stanna kvar där pga nån vildning ;) HAHA)

förlåt men jag är helt lost jag tänker bara på att jag snart ska möta Estelle. det är helt overkligt. men nu ska jag hoppa i poolen. PUSS

Pahia, Nya Zealand.


Jag, Lauren (UK) Mike (Canada) Andrea a.k.a. Fabio (Italy) Sophie (UK) Jean-Mark (French/Canada) & Sam (UK)


och..... hon här har jag ingen aning om vem det är..


Samuel (DE) =)


måste springa så inte alla solstolar blir tagna. ikväll blir det massage igen. puss

kiwi - The magic experience.

gör ett snabb inlägg.. kommer in längre senare ikväll lägger då även upp bilder på resdagboken och kanske fb. får vad som hinns.

kommer en fin bild på mina magic girls iaf:


national park, NZ.

vid halv tio sa jag at jag skulle gå och lägga mig. jävla skit jag behövde min sömn. men när mammor inte vet hur skype fungerar blir det lite jobbigare. men iallafall har pratat med tjocka släkten nu så då har vi det avklarat för ett tag framöver. vet inte när jag får internet nästa gång så detvar bra. men nu ska jag fan sova. sov två timmar natten till idag och imorgon går bussen 0800. skit. SOVGOTT!






jag saknar mina cairns pojkar. owell. sagt hejdå till mina magic girls nu. ser dom inte förrän på tisdag då det är goodbye på riktigt. kommer vara såå konstigt. men vi har haft fina stunder tillsammans. jag kommer sakna dom såå mycket. :(

Lava bar, nutella and swenglish.

well jag är hemma efter en tidig utekväll. imorgon ska vi har vår big night så jag ska försöka sova nu och packa mig väska. har varit med om så sjuka grejer här ikväll så det finns inte! haha världen är verkligen EXTREMT lite. tyckte dock synd om tjejen. ANYWAY jag och mina magic girls are having a BLAAAAAAAAST! and yasmin made me addicted to bread and nutella. stupid yasmin. o well SLEEP TIGHT! imorgon hamnar vi i tapou och kör lite black water rafting i tunnlar med glowworms (jag har ingen aning om vad det heter på svenska, lysmaskar? kanske?)



me and my lovely nutella! okej i really need to get to sleep the buss is picking me up @ 0840. seven hours. that's just rubbish!

OOOO BTW jag mötte två svenska tjejer utan för mitt gamla hostell (YHA <3) och vi prata ganska länge och på svenska såklart men efter ett tag så började jag prata engelska. det är så sjukt jag har kommit på mig själv att även tänka på engelska. detta börjar gå föör långt nu. men anyway sorry för att vissa saker blir i engelska jag tänker inte ens på det längre !HAHA sleep tight - don't let the bed bugs bite!


rotoura, NZ! :D

KIWI!


jag befinner mig på nya zealand och lever livet. eller ja lever livet vet jag inte jag befinner mig i världens minsta håla, men jag har iaf hittat 4 skottar som jag hänger så livet är bra ändå. även om dom nog är på helt andra plan i livet så är det skönt att känna någon. =)

jag tror att det inte är menigen att jag ska göra det jag vill.. Cyklonen Yasi blockerade mina planer på att ta dykar certiferkat.. och jag vill göra skydive men det ska åska där vi ska göra det så jag vet inte om de hoppar då. får kanske bli på hemvägen. men va fan varför ska alla mina planer raseras?:( det är inte alls kul. men iaf denna staden luktar rutte ägg och nu ska jag söka efter mat. har inte ätit ordentligt sedan.. onsdags kväll men då åt vi oss så jävla mätta på maori mat att jag var mätt hela dagen igår! helt sjukt men gott var det och även om de skrämde skiten ur mig och YAsmin så var det väldigt häftigt att se. men nej MAAAAAAAAAAAAAAAAT. ska ringa yoanna och fråga om hon ska med. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS




(EY YO KIWI)