nobody's home.

hmm.. frågan ärvarför jag aldrig gör det jag ska. jag har sagt i typ 3 timmar nu att jag ska gå och duscha och sen städa rummet och sätta upp alla saker jag köpa på ikea förra veckan. har jag gjort något? NEJ! jag vet inte ens vad jag har gjort. nu kommer åsa om en timme. vi ska äta lövbiff och gott :D hihi sen blir det bio - män som hatar kvinnor. Hoppas den är bra!
 
Igår fick jag abstinens besvär och var tvungen att fly utanför husets väggar så jag tillbringat typ al min tid där i en vecka. så jag flydde till Kvarnby. där det var mys på högsta nivå. Vi såg ciderhusreglerna och snacka :D sen kom jag på att jag inte hade mitt körkort med mig! det var hemskt! :P men jag hoppades nnerligt att jag inte skulle bli stoppad. så halv tre körde jag hem. tror ni inte jag möter TRE jävla polisbilar bara för att?! fy fan var nervös jag blev!. usch hemska tanke. blev inte stoppad men jag säger bara, aldrig er att jag kör utan körkort. det var hemskt! :P vet egentligen inte vad som händer. någon som vet? :P jag blev bara extremt nojig för att dom skulle dra in mitt körkort bara för att man inte har det med sig (A) men ändåå det hade varit HEMSKT! (estelle du förstår min panik! :P )


duschen var det ja.
PUSS PÅ GUMP!

you had it in you.

jag håller på att bli galen. har varit sjuk ett tag nu och såklart är det jag tittar på ONE TREE HILl. typ bästa serien EVEEEER (fjortis språk men ändå!) så ja nu har jag då sett alla sex säsongerna om igen och väntar nu på nästa avsnitt som jag nu väntat på i typ tre veckor efter som dumma idiot CW strejkar av någon idiotisk anledning. men iaf så har det stått överallt att de ska börja sända de igen den 9 mars. men nu gick jag in och såg att det inte börjar förrän den 16 mars :O jag blir galen. och trailorn gör mig ännu mer galen. bläääääääää på cw!

you self distructive little girl.

Nu är det såhär att min kääära kusin skcikade denna länken till mig för ungefär 5 minuter sedan och jag är redan kär i låten. dock var länken borttagen så jag kunde inte lägga upp själva videon här men snälla klicka på länken och lyssna. den är UNDERBAR!!

hon är norsk btw! :)

Maria Mena - All this time


Btw 2: ÄLSKA DEN RUTIGA KLÄNNINGEN <3.

Hellskitchen eller top design?

eftersom jag typ legat halv död i min säng sen en vecka tillbaka har jag börjat följa en massa program, blir ju inte bättre för att man han en inspelningsbar box heller så man kan spela in något samtidigt som man tittar på ett annat. men men dagens i-landsproblem.

Iallafall, är det någon som har sett hells kitchen som kan hjälpa mig och säga om denna lilla dude har varit med där? har börjat se ett annat program där han är med och jag känner igen honom men är inte hundra på om det är han. hjälp mig?



Goil heter han btw.

BRÖLOPP :D



brölopp 2010 :D
äntligen hihi

and swear you're love to me.

Finley Quaye - Dice.
ja och denna låten har jag lyssnat på medans jag brännt ut 200 GB på cd skivor. men nu är jag färdig och imorgon börjar rensningen menjag tror bannemaj att jag ska lägga mig i sängen och titta på 90210 och sen cold case om jag inte kan somna. vaknade ju faktiskt halv fyra idag! haha puss på er nattramlare.!



städning på fullt ös.

min dator har protesterat mot mig nu i några veckor eftersom den tyckte att den hade för lite minne. så fick jag spel idag när jag använde ps för datorn blir så jävla seg då. så jag bestämmde mig för att rensa skiten.

så från 2 gb ledigt minne har jag nu.... TRUMMVIRVEL! 104 gb ledigt. är jag inte typ jätte duktig?:D hade 75 gb bilder som jag inte ens tittat igenom så ja det var inte så svårt att ta bort. nu ska det plåtas och redigeras på min snabba lilla dator :D

imorgon kommer min handledar hit, dock inte som hanledare utan som inredningsarkitekt. hon gjorde om vårt kök i... höstas tror jag. så nu ska hon ge sig på vårt vardagsrum. YEAH säger jag eftersom jag hatar den jävla soffan och sis hatar bokhyllan som dom ryker! nu ska jag bara övertala mamma att vi ska göra det INNAN min student, måste ju vara fint då :D hihihi.

Hjälpte även tessan med sin engelska uppsats innan. eller ja jag överrsatte den till henne:P inte så svårt men ändå ;D

nu ska jag ge mig på min externa hårddisk. WISH ME LUCK!

PUSS PÅ GUMP!

Flyga drake.

Så då var även jag vaken! Haha såg hela galan :d så jag somnade runt halv sju. Sis ringde halv nio och skrämde skiten ur mig! Hahaha hon skulle bara fråga om jag ville ha nya skor vilket jag gärna ville ha (a) sen kunde jag inte somna så tittade på top model och något annat program innan jag somnade om runt elva och sov tills nu. Ligger och tittar på flyga drake. Lite jobbigt eftersom den inte är på engelska och man måste hela tiden läsa texten för man kan inte höra vad dom säger. Dagens ilands problem! Vårt internet klyddar också så jag får mobilblogga igen:d men men nu ska jag fortsätta. PUSS PÅ GUMP!

Come undone.

Helt ärligt så tror jag oscarsgalan är uppbyggd kring ett fåtal filmer. Högst tio stycken. Och fem av dom är nominerade 15/20 kategorier. Lite grovt:p i år är dessa fem filmer: the courious case of benjamin button, milk, slumdog millionare, wall-E och the dark knight.. Jag har sett tre av dessa filmer och allt detta tjatande om dessa fem gör att jag inte vill se de andra:p men men ett plus är att dom spelar Coldplay låtar i bakgrunden<3 nu är det bara en vinner kvar och snart kommer de roliga priserna:d hihi PUSS PÅ GUMP!

Heath!

Klockan är tjugo över fyra och jag har precis torkat bort tårarna från heath ledgers familjs tal för hans oscarsstatyet. Inte helt oväntat att han skulle vinna men talen var fina och jag är grymt känslig, men det var fint och han var en duktig skådespelare! Dock är jag inte helt säker på att han skulle vunnit om ens nominerad om han inte dött. Men han var grym i den filmen så who cares? anyway nu ska jag återgå till min gala och se om jag lyckas hålla tårarna tillbaka till andra tal. PUSS PÅ GUMP!

ny design.

Hejsan alla nattramlare!

kollar på inför oskarsgalan som börjar halv tre :D tur man har en inspelningsbarboxer komer nog somna til det men ändå :U så eftersom jag sitter upp tänkte jag göra om min deign lite:P vet inte om jag är heeelt nöjd än men det får räcka för idag iaf!  vad tycks?:D





sen bara för att jag gjorde detta kom löken och TVINGADE mig att göra om hennes blogg också! så ja eftersom jag har så himla mycket annat att göra så gjorde jag det :P haha  vad tycks? :D


i don't remember.

jag har varit en duktig dotter idag.

min mamma är invalid nu tycker hon själv iaf. hon har sedan några år tillbaka hört EXTREMT dåligt på sitt ena öra och på senare tid blev det sämre och de kom fram till att hon fattades 20% av trummhinnan så hon blev opererad i tisdags. men ja nu så hon hör fortfarande dåligt för hörslen komer itne förrän om typ två månader. så nu tycker hon jätte synd om sig själv och vi ska göra allt för henne :P så jag har varit fuktig och lekt taxi till vår kära morbror moster och kusin som kom hem från Österrike idag :D fast det var inte så jobbigt kul att se dom igen iaf :) sen har jag fotograferat och mätt hela vårt storarum eftersom vårt nya projekt är att göra om storarummet samtidigt som mamma målar om i toaletten men men :P

Seeeeeen nu ikv har jag varit upp och hyrt film till henne (och mig själv, MEN ÄNDÅ!) hon ville ha en wallander (trots att man nog sett dem tusen gånger om men det är hennes problem!:P) till mig sälv hyrde jag flyga drake (mamma ville ochså se den så det är til oss båda :U ) och sen 2:37 PM. så nu ska jag tvinga mamma att göra popcorn till mig så hon har gjort nått bra idag :D

PUSS PÅ GUMP!

bomshickawowow.

så var det söndag kväll och ännu en vecka har gått!

jag skrev igår att jag kanske skulle ut med tessan och sofie. men så blev det inte jag blev sämre på kvällen och sov nästintill hela. så jag var duktig och lyssnade på min kropp så idag är det lite bättre förutom att jag nyyyyyyyyyyser KONSTANT. men jag är van. jag har inte varit vän med min näsa på typ två år och det är nu konstterat att jag är allergisk på näspray. alla sorter. Jag har sammanlagt kanske 10 st olika sorter allt från näspray med kortison i till värsta naturmedlet utan några skumma tillsatser så.man-inte-kan-bli-allergisk- mot och jag är allergisk mot alla. jag nyser ungefär 30 ggr efter att jag tagit den sen kliar det i typ pen timme efter och jag nyser ungefär varannan minut. men hej har jag sagt att jag är normal? :p

nu tycker min mamma att jag ska köra till centrum och hyra en film till henne. men hur sa  jag veta vad hon tycker om? men jaha. får väl göra det eftersom deras dvd inte tar brända filmer så har jag väl inget val..

vad gör ni en trevlig söndag kväll ?:)

PUSS PÅ GUMP!


Rån i Käglinge!

http://www.skanskan.se/article/20090220/NYHETER/765546286/1162/nyheter/*/MALMO/vapnat-ran-mot-matbutik

Så mycket för lilla trygga käglinge... :P

skumt ändå att jag inte hörde något jag menar affären är 200 meter ifrån mitt hus. MEN ÄNDÅ!:P

no more drama in mt life.

ser honey <3 på tv.

jag lydde nästan min kropp igår förutom att mamma tvinga med mig till IKEA där vi träffade lilla estelle som var duktig och påminnde alla kunder om att klockan var sju och ikea stängde m en timme, 45 minuter, halvtimme :D hihih mycket fint ;) Så ja nu har jag köpt en massa skit till mitt rum som jag måste sätta upp (det typ suger men är kul när det blir bra :U ) men men idag mår jag ännu sämre och jag tror att jag inte borde legat hemma igår. men va fan.

Tessan och Sofie tycker jag ska följa med ut. men jag vet inte. jag kan knappt sbälja och jag är typ överförkyld så jag får se. Kul sista dag på lovet =/ men va fan jag har praktik i 8 veckor till så jag ska nog hinna göra något kul!:P

honey fortsätter nu <3

PUSS PÅ GUMP!


way away.

hejsan alla glada.

nu är morgonens aktiviteter över och jag är hemma igen. Så nu måste jag hålla mig igång för att inte deppa ihop helt men det ska väl gå det också. mammas arbetskamrat är här med hela sin familj (två barn på typ 10 och 5 år och en man ^^) så ja här är inte så tyst. men dom ska nog ut och åka pulka nu så då kan jag få lite sömn eftersom det inte blev så mycket av det inatt! hahah men men ;)

min hals gör över ont och mtt huvud kommer sprängas snart. jag måste nog fan ligga stilla idag. men det är trååååkigt. men men vi får se vad kvällen bjuder på :)

PUSS PÅ GUMP!

där jag växte upp.

hmm.. mina planer håller aldrig. jag som skule lyssna på min kropp och ligga hemma idag. så blir det inte. istället ska jag nu hoppa in i duschen, hitta något att ha på mig, försöka få tag i anna i min klass. ta mig till centralen ta bussen till sofie som hoppar på sen vidare till martin som bor efter erikslust. KÄNNER NI HUR JÄVLA VÄL PLANERAT DETTA ÄR?:P min klass i ett nötskal. men men först måste jag  får tag i anna, och det gör jag halv åtta säger sofie. jag vet inte. men jag ska duscha nu.

PUSS PÅ GUMP!

what is this.

trots halsont och huvudvärk  trotsade jag min kropp igår.

Tränade med sis stressade hem gjorde mig i ordning. inväntade tessan och sofie. drog hem till sandra drack lite stack in till etage vid tolv och dansade. Ganska lite folk och litet dansgolv. Och äckliga killar! hahaha sandra och jag blev utsatta för några äckliga killar som försökte kyssa oss men en smäll senare och en fejkad pojkvän klarade vi oss undan dom också! hahaha Tessan och sofie stack vi två men jag och sandra stannade till tre sen gick vi till stippes och åt vitlöksburgare mums! sen kom daniel och hämtade oss och jag nannade min fina kudde till klockan två idag. det var mysig. men nu har jag svalt en kråka och huvudvärken är ännu värre idag. så idag ska jag lyssna på min kropp och chilla. så ser planerna ut just nu men man vet aldrig!



wiiie :D
Sofie står och gömmer sig bakom sandra :P

och en randig kind.

hmm. det är onsdag och halva mitt lov har gått.. sinnes.

det har varit mycket mys med Oc, OTH och film. härliga tider. Dock är jag sjuk hela tiden men jag vägrar ligga stilla. jag har en tendens att bli uttråkad efter fem minuter så jag har hållt mig igång konstant :D haha kanske inte helt okej men jag vill inte vara sjuk på lovet för det suger.

Igår skulle jag först hem till lilla sandra för att äta och mysa men hon kände sig inte så bra så vi sket i det så jag stack ut på landet och mös med estelle istället. Sandra ringde runt tio ochsa att jag skulle komma hem till henne efteråt eftersom hon var så sjukt uttråkade. så sagt och gjort tio över elva satt jag hos sandra och försökte göra en snygg bloggdesign till henne i paint. aldrig mer säger jag bara, tacka vet jag photoshop :D haha men men.seeen bråkade vi lite med hennes små vovvar och tittade på Judge Judy :D sen noppade hon mina ögonbryn hihi. sen skulle daniel egentligen köra hem mig när han slutat jobba vid fyra så vi tittade bedtimes story så länge :D men han kom inte förrän närmare halv sex så vi gick och lade oss istället :D halv sju blev jag invaderad av två hundar som skulle upp i sängen. Tyson kom upp av sig själv men inte douglas så han stod och hoppade och höll på så lyfter jag upp honom men då hoppar han ner igen och fortsätter hoppa så då stängde jag ut honom i stället så låg jag och tyson och mös i sängen. stack vid ett för att hämta mamma på sjukhuset så nu ser hon rolig ut hahha :D:D

ska göra en fin design till sandra nu istället! puss på er där ute :)

sandras blogg hittar du här :)


Yellowcard.

Måste bara göra reklam för detta underbara band. Hörde en låt av den i One tree hill och sedan dess är jag fast. älskar dem.

Yellowcard, YC, är en amerikansk musikgrupp från Jacksonville, Florida bildad 1997. Deras stil är punk pop aktigt. Yellowcards genombrott kom igenom albumet Ocean Avenue. Singlar som Way Away,Only One och titelspåret Ocean Avenue gjorde att det fiol-punk-baserade bandet fick stjärnstatus bland ungdomar världen över. 2006 släpptes deras skiva Lights & Sounds. Ben Harper, den förre gitarristen i Yellowcard hoppade av efter succéen med Ocean Avenue och ersattes av Ryan Mendez. Gruppen har ett nytt sound som inte är lika high-school punk som vid Ocean Avenue. Men har ett stadigt rock-sound. Sommaren 2007 släpptes det senaste albumet, Paper Walls. Dom har även gjort ett soundtrack till Spiderman 2, Gifts and Curses.

källa: wiki.


själv är jag även fullständigt kär i Empty apartment, Way away och Ocean Avenue. mmmmm <3 hur kunde jag missa dessa underbaringar?<3333

Lyssna på dom!!!


utslitna skor.

Hej och hå! glad alla hjärtans dag på er där ute, hoppas ni får en trevlig dag för det ska bannemaj jag ha! :D hihi
Intervjun med glans i torsdag gick mycket fint och jag tänkte bara säga att ni som villse lite bilder finns dom på min andra blogg :D hihi intervjun kommer i maj så håll ut :D

hihihi<3




JOHAN GLANS INTERVJU :D

Johan glans fotografen här ja :D

hahahhaahha nej men träffat johan glans idag :D så sjuuuuuukt roligt!!! helt sjuukt. Började med att Jag Estelle och Filip kom till eslöv och letade upp platsen vi skulle träffa honom. väl hittat körde vi på jakt efter maat :P hahaha satt och pratade om intervjun och jag hoppades innerligt att han skulle vara rolig!!! vi körde tillbaka och vi fick komma in i ett rum nån matsal eller något :P satt och väntade på att han skulle komma. så varje bil som körde förbi satt vi alla tre och stirrade för att se om vi såg han. efter ungefär tjugo minuters väntat och ett antal " där kanske han är" så pekar filip på nästa bil som kommer och såklart sitter Johan i den och tittar rakt på filip :D hahahah sjukt roligt. men ja sen blev det lite förvirring och mög så typ tjugo minuter efter att vi sett honom kom han in :D hahaha men ja så började Estelle och Filip intervjua honom. och JOHAN var nervös?:O hans händer skakade och han pillade konstant på något, var det inte bordsduken så var det ljuset och lite röd i huvudet blev han allt :D hahahahaha

"jag är ett helgon" hahaha o han var rolig också, han förstörde inte min bild :D så jäääääääääävla ball :D:D

bilderna kommer upp snart på min fotoblogg.

situationen är så sjuk.

torsdag kväll och det är snart slut på denna helvetes vecka!!!! ett prov och en inlämning kvar sen är det inga läxor på 9 veckor. om man räknar bort PA. men ändå. .fy fan vad sköt det ska bli!!!!!!!! can't wait. har typ trott det var torsdag hela dagen (titta jag skrev till och med det i början av inlägget:( jag menar såklart onsdag kväll) varför det käns som torsdag vet jag inte. men iaf. hoppas på en snabb dag imorgon för imorgon ska vi intervjua JOHAN GLANS.. så jeeeeeeeeeevla nice!! jag hoppas han är rolig, annars dör jag. han måste vara rooooooooooolig.


dagen har mest gått åt redigering av bilder. bilderna ser du här. så jävla sköt att allt är över nu. jag älskar det. vernisage imorgn för tvåorna och inlämning av bilderna kl. 12. sen är all ångest borta och jag ska njuta SÅ IN I HELVETE. usch ja. prov imorgon. kanske borde plugga. japp så får det bli. plugg sittups och lite tv på det. fin ONSDAGS kväll jag har framför mig eller hur?!

PUSS PÅ GUMP!

glöm inte min fotoblogg :D

Photo.

Premär för min fotoblogg där bilder jag tar numera kommer att läggas upp.Sidan är dock under lite konstruktion så ha tålamod!

Checka in bloggen här.

You'd stay.

I'm in LOVE <3

Yellowcard - Empty apartment


stay togheter for the kids.


detta är heeeeeeeeeeeeeeelt ofattbart
MINA POJKAR HAR ÅTERFÖRENATS!!!!
lyckligare kan ingen vara!

empty apartment.

wiho. jag fick sluta tidigare idag för att jag redovisade mitt bildspel. hihi men ja bev lite fel då jag fick klippa ihop ljud på en dator UTAN ljud men ajja. så nu är sånt man inte talar om över. SÅ JÄVLA SKÖNT! så nu har jag inte fler redovisningar. jag lägger upp bilderna på min andra blogg senare idag!:P eller iaf några av dom 17 bilder är ganska många! haha

nu ska jag fortsätta se grammisgalan från inatt, hoppas bannemaj att ryktet om en återförening av blink 182 är saaaaaaaaaaant <3

puss på gump <3

dsd

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/105197/ziggemckvack?claim=74x9uhqh9yp">Följ min blogg med bloglovin</a>

it was only a kiss.

hej och hå. det är lördag klockan är tjugo i sex ochjag har varit vaken i två timmar! :P men men. igår var det kinamat och laserdome med estelle, tessan sandra och lisbeth. nice och mycket trevligt :D hahaha sen körde estelle mig och tessan till gustav för att invänta sofie och therese. så jag och tessan gick från mcdonalds på gustav till burgerking på stortorget och uggla lite. och efter en jävla massa klydd mötte vi tillslut upp dem på gustav och försvann bort till crown. där det blev ännu mer klydd men vi kom in tillslut :P ja kom hem vid halv fem och sen somnade jag vid 7 efter lite tv-tittande :D hahaha men som sagt. det blev lite missförstånd och lite annat men allt som allt var det en trevlig kväll :)



bara typ ignorera mig eller något.

I've gotto prove them wrong.

torsdag kväll och jag mårsjukt skumt. känns som om jag ska spy vilken sekund som helst och är allmänt yr.. lite sömn kanske hade hjälpt?! men va fan när ska jag hinna sova är ju stressad till tusen och det känns som om allt kommer samtidigt. gosch. nu är första veckan av redovisningar över och bara en kvar plus okej men jag tror vi fick sportlovet på oss där också. inte säkermen hoppas bannemaj på det!. ska bli riktigt skönt med 9 veckors "lov" /praktik sen. inte ett ända krav. utom projektarbetet då men ja det får man ha sidan om.nice nice. nej nu ska jag fortsätta redigera mina 50 bilder .gosch. kill me?!

puss på gump!

take my breath away.

Hejsan alla glada!

väntar på bussen påväg till centralen. ska åka buss med lilla estelle tror jag iaf ^^ stressig vecka och jag har nu ungeför 50 bilder att redigera som ska vara färdiga på måndag. så ja  helgen lär spenderas framför datorn, dock inte fredag då det är kinamat laserdome och utgång som gäller :D  så jevla nice! men men jag tänkte bara säga att mina bilder som jag tar kommer jag att lägga upp på min andra blogg när jag har gjort den färdig.  men jag säger till ;D

nu ska jag hoppa på bussen. puss på gump.

escape.

Hemma från tessan för en stund sedan. mycig kväll med henne och sandra var det. laga först mat och sjöng lite :D sen badade vi jacuzzi. så nice. sån massage sak och sånt :D mmm hela veckan nu tessan ;) hahah ja på fredag ser det ut att bli laserdome och kinarestaurang med en massa människor. får la se hur det blir med det.

jag ska iaf intervjua johan glans den 12 med estelle, KÄRLEK<3

puss på gump.

och bara så ni vet idag är det år sedan vi landade i brasilien <3




Charmiga va ;D

Roll the dice

Har lärt mig mobilblogga så kanske kan bli lite mer aktiv här igen haha :p ligger och tittar på topmodel borde plugga men jag orkar inte! Sis kom hem precis liten chock då jag trodde hon skulle komma imorgon men yeye skönt att hon är hemma igen;) och plus hon hade med sig en present till mig.. Något som jag inte sett så minst fyra år.. Vet ni var det var? ALMDUDLER! oo det var lika gott som jag minns <33 åsa och jag drack alltid det när vi var i österrike Mm så gott nu har jag en liter ALMDUDLER hos mig:d:d:d:d:d okej lite mindre eftersom jag börjat dricka men ändå! Nej nu ska jag nog sätta på oth och njuta! Puss på gump!