africa queen.








MJ Night.

bilder från i fredags:






singleladies.

det är lördag och jag ligger nerbäddad i min säng. riktigt nice. igår var det fredag och det blev utgång trots snöovädret här nere i skåne! jag tod bussen från mig för att ta mig till maria och malin. men skånetrafiken gjorde något wierd och satte mig på heeeelt fel buss. hamnade åt helvete. ajja fick gå en bit och det var så jääääääääävla kallt. helt stelfrusen när jag kom till maria. vi köra till maxi för att handla inför kvällen. tog oss hem till maria igen och väntade på att malin skulle ge oss klar tecken att få komma över!

Jonas körde oss från deras lägenhet till malins. ÖVERGATAN. hahahaha men det var värsta snöstormen och det var askallt. men men vi kom in till malin och där var sandra redan så vi började dricka och prata. två killkompisar till dem kom och gjorde oss sällskap. runt halv ett tog vi oss till chokladfabriken där det skulle vara mj night. men så blev det inte. jag och maria var de enda två som gick in. vet inte riktigt var de andra tog vägen men iaf. någon mj night var det som sagt inte och jonas hämtade oss sen sov jag på deras soffa..

Gullan, världens skyggaste katt, kom och jamade heeeela tiden vid mig men så fort jag rörde mig så sprang hon och gömde sig. så ja haha hon störde min sömn.

maria skule jobba idag så jonas körde henne till jobb och mig till jägers så jag kunde ta mig hem. nu ska jag se på oth s6. snart ska jag äta pannkakor. fett nice. ikv är det 19 års kalas och sen skulle vi nog se jerrys band spela.. men nu kom pappa med pannkaka till mig så jag ska äta den.

ha ett bra liv. puss.


Snabba Cash.

sitter i valet eller kvalet om jag ska ta 144, 02 eller om jag ska ta mig ner till tingdammen och ta bussen 57.. jag hatar snön! börjar 13 idag och jag kollade igenom min kalender och jag har inte börjat 13 sen 22 dec. YES. räknade även ut att jag jobbat till stänging 18 ggr i december varit ledig 9. 18 + 9= 27,  december har 31 dagar. jag har alltså öppnat 3 ggr. PÅ EN HELB FUCKING MÅNAD. life sucks. ajja fick en fin lön iaf :D hihi

ska se snabba cash ikv med massa ikea människor. hallelujah. vi gick från att vara tre till att sluta på 8 st! haha ska fika och sånt innan och riktigt mysa. jag menar jag slutar ju halv sju idag (!) och jag har en öppning på fredag så jag ska njuta för sen har jag bara en öppning kvar denna månaden! usch hemska tanke.

fick en intro på halsen igår också. han var duktig men ja blev lite mycket ett tag haha men det löste vi fint och bara en kvarts övertid..

ska borsta mitt hår nu sen ta 144. ha ett bra liv. puss.


året i bilder.

Nyår:





10dafrika & Mozambique 100102-100117




@ Christine 100123


outsiders!

sitter och kollar på världens SJUKASTE outsider program från ikväll.. det är en kille som är besatt av sockeplast (?) wtf liksom. en tjej som har två japanska dockor som hon anser vara hennes barn, och några killar som är flight spotters.. liksom för helvete?!

fikade med maria ikväll i ungefär 4 timmar <3 mysigt värre. och ASgott med sub och sen passionfrukts cheesecake! mums.

spår i mörkret.

kollar på beck i mörkret. gammal film, men ja bra underhållning. jag är ledig idag och hade tänkt spendera hela dagen i sängen tittandes på vänner som jag lånade av såfie igår. men nej så blev det inte.. Maria ringde halv tre och en fika blev inplanerad ikväll.

I fredags var en intressant dag. runt halv två-två natten till fredag bestämde jag och maria att hon skulle sova hos mig natten till lördag. så jag städade mitt rum ungefär hela natten. stack och jobbade runt 10 i disken ofcurse. Maria i linen. EFter kanske två timmar tappade maria en tallrik, den gick sönder hon fångade den och skar upp sina fingrar på båda händerna. så hon blev förflyttad först till diskn sen till kassan. när vi skulle stänga kom hon tillbaka till oss och hjälpte oss. jag skulle städa diskmaskinen och tydligen så var diskmaskinsdörren sönder så den kunde närsomhelst trilla ner, på samma sätt som en gilijotin (en sån som man halshögg folk med förr) och när jag precis var färdig och skulle dra ut handen trillade den ner rakt öven min handled. ont gjorde det iaf och hela handen blev helt cp. så jag och maria två skadade  människor drog oss hem till mig för att äta tacos och sen skulle jag cisa henne oxies två stoltheter. Oxie centrum & Ullaredshuset!  ;D
när vi kommit till centrum skulle maria visa hur Phoebe i vänner springer och när hon gör det trampar hon i ett hål och trillar rakt ner i marken. och gud vad jag skrattade! hahahah kul var det. ajja sen fick hon sina äckliga honey & Mustard chips, vi såg huset och sen fick hon DRIVE-IN mc flurry Lion. hahaha vi tog oss hem till mig och började titta på top model och mös. jag tror vi somnade vid halv fyra..

Lördagen vaknade vi runt nio. Maria vaknade tre minuter i och när hon tittade på mig visade jag fint tre minuter med mina fingrar och hon skrattade åt mig. vi åt frukost och tog sen  in bussen till jägers. jag tog bussen till jobb hon stack hem och sov. sliten som fan jobbade jag i linen 1130-2000 och ont i handleden hade jag! men klockan åtta ringde maria och vi bestämde oss för att ta oss hem till christine för att festa. klockan tio var jag hos maria och hon jag och malin gick mot christine. var där till ungefär halv två då vi ringde camilla för att se va de gjorde men eftersom dom skulle ut så sket vi i det och gick hem. mamma hämtade mig vid två och halv tre låg jag i min sköna säng.

Söndag var jag om möjligt ännu mer sliten och jobbade i kassan 1115-2000. kom hem och stack direkt till såfie för att fira vår ett års dag. mysigt värre och jag var inte hemma förrän halv två. somnade extremt fort och sov till halv ett idag. legat i sängen till tre och nu är vi här. ska ta på mig stumpor och ge min in till stan..

ha ett bra liv. puss.

topmodel.

satt och pratade systemkameror med maria på msn precis men hon blev offline så nu vet jag inte vad jag ska göra ! haha.. har lekt med estelle hela dagen kollat resor och massa annat som bara vi gör! haha brottas bland annat ;D hahaha älskar dig estelle <3

imorgon blir det jobb sen ska jag hämta upp mamma och sen sova. jobbar helgen och med en utgån på lördag så måste jag vara på tipp topp! annars blir dom så bittra på mig.. ;D

nu ska jag kolla topmodel och sen sova! ha ett bra liv. puss.


det är tack vare dig jag är här idag <3


young folks.

disken idag. 11-20. lång dag. men meed fina inlag ändå. och dåliga. men så är de alla. jag bytte även min tid imorgon från 1045-1615 i korven till 0930-1830 i disken. dumt nog. men man får ställa upp någon gång. är ledig på torsdag och jag tror jag ska sova länge. kanske träffa estelle också. men annars kommer denna vecka tillbringas på jobb eller med arbetskamrater då det är utgång på lördag.

jag har återfunnit en gammal goding som gått på repeat sisådär hela kvällen. Young folks james blunts cover. hade glöämt hur bra den var.

jag måste sova. ha ett bra liv. puss.


Ave Mary A.

2010 började med resan till Sydafrika & Mocambique. nog det största äventyret jag varit med om på länge, om ens i hela mitt liv (?) återkommer på den punkten.

Sitter och plockar bort död hud från min kropp då hela jag fjällar.. inte så kul för det kliar som en galning och jag kan verkligen inte sova pga det! haha dagens ilandsproblem? svar ja. Jobbade min första dag för detta året idag, i disken. kul att träffa alla igen och dom verkade lite glada över att se mig iaf! :P haha igår var maris estelle therez och såfie här och våldgästade mitt hus. tittade på bilder och hade allmänt mys. men men jobbar hela denna veckan, as always, bio på torsdag antagligen utgång på lördag och kanske ett fin besök på fredag. jag gillar det skarpt.

jag borde sova nu. jag tror jag provar det. ha ett bra liv puss.

(btw jag ska nog börja ta upp bloggandet igen. det är lite kul att läsa gamla inlägg! haha)

2009.

under år 2009 har jag:
druckit alkohol? ja
rökt vatten pipa? ja
däckat? ja
fått minneslucka? ja
varit kär? ja
älskat / älskar någon av motsatta kön? nej
fått ett sugmärke? ja
gjort ett sugmärke? ja
haft oskyddad sex? ja
haft ett förhållande i över en månad? nej
kysst en främling? ja
strulat med någon av samma kön? ja
strulat med någon av motsatt kön? ja
sovit i samma säng med någon av samma kön? ja
sovit i samma säng med någon av motsatt kön? ja
lekt med någons känslor? nej
gråtit dig till sömns? ja
vaknat av att jag gråter? ja
skrikit ord som hora/slampa till nån? ja
slagit till någon? ja
blivit slagen? ja
lärt känna över 10 nya människor? ja
åkt skidor? nej
varit på solsemester? nej
badat i havet? ja
haft snöbollskrig? nej
tittat på en hel fotbollsmatch? nej
inte sovit på en hel natt? ja
varit på sjukhuset? ja
sovit över 12 timmar? ja
sett en film mer än 10 ggr? ja
fått IG? ja
åkt buss i över 10 timmar? nej
vart ute en hel natt? ja
har blivit tagen av polisen? nej
svikit en vän? ja tyvärr