365 dagar.

Idag är det sista dagen på 2009. galet men sant. detta året har varit helt klart bättre än 2008, fast det kommer nog vilket år som helst att vara. men ändå. nej 2009 har helt klart satt sina spår i mitt liv :) tänkte ge en liten fin resumé ;)


Januari: Nyår firade hos Estelle ute på landet. riktigt mys kallar jag det! Jag träffade även min nya man denna månaden. Jag tror även det var i januari jag träffade såfie för första gången :) Det blev även en del utgångar denna månad.. Mycket skolarbete också efter en extremt slö hösttermin.



Februari: månaden började inte bra. den första febrauri togs min lilla flicka ifrån mig och det tog ganska hårt på mig. men mina fina vänner försökte få mig att fortsätta leva mitt liv. så lite jacuzzibad, utgångar och även praktikplatsen hos pierre & Bona började. Marcus och Sanna gjorde även slut, grejt för mig (Y) haha. Blink-182 återförenades (!!!!!!!!!) Jag och Estelle Intervjuade Johan Glans inför våran bilaga till okej :D så månaden slutade bättre än vad den började :)



Mars: Tillbringade mycket av min lediga tid med marcus. lärde känna en del där borta i skurup. Marcus & Rasmus fyllde 20. Jag slogs med Sanna. Min praktik på ystadsallehanda började. Mitt projekt arbete höll på att knäcka mig totalt. Jag fick tag i en coldplay biljett till spelningen i sthlm.



April: Siesta biljetter införskaffades! Blondie fyllde 18. vilket betydde utgång. såfies klassiska: "jag kommer kissa i den pappaerskorgen" Uppstod. samma utseende som min blogg har idag gjorde jag då ;D, Marcus berättade att han skulle åka. Vår bilaga "Moget" blev färdig tryckt. mitt PA tog knäcken på mig. var på arbetsintervju på IKEA. Marcus lämnade mig den 27 april.  det blev valborg som firades hemma hos fluff i staffanstorp :)

Maj: LE gjorde sitt första jobb som frilansare tsm för TA. bild på första sidan. och ett stort uppslag med många bilder. wii så grymt kul. fortfarande så sjukt mycket att göra i skolan att det kändes som om studenten aldrig skulle komma. Vi hade bal. riktigt misslyckad hahhaa usch ja. men ändå! löshår införskaffades. 25 maj ringde carina och sa att jag fått jobbet på ikea! :D  den 29 maj var nog det största datum detta året iaf ett av dem. JAG OCH ÅSA SÅG PLACEBO LIVE PÅ SIESTA. det var fan ren och skär lycka. galet vad bra det var.



Juni: blev jag officiellt anställd på ikea restaurang. men okej den 5 juni var nog det största. JAG TOG STUDENTEN. och fy fan vad lycklig jag var. det var galet. och hela dagen var perfekt! <3. 8 juni jobbade jag min första dag på ikea. i korven. amanda hade mig och irena som intro. det var kul. :D. sedan blev det midsommar ute på landet igen. Therez och company åkte till turkland.



Juli: Jag jobbade röven av mig. lyckades ändå med några fina somarkvällar med vänner.  Marcus kom hem en sväng och gjorde mig lycklig <3 Min älskade tv gick sönder. JAg tappade mina nycklar. min mobil gick sönder. Drog till svedala rocken. såg Veronica maggio, thomasd ledin och någt dansband. JAG åsa och estelle såg hp på premiären :D Drog till holmen en helg. estelle och jag blev påkörda! mina nyklar blev återfunna, köpte ny tv och mobil.



Augusti: det var utgångar många sådana också! jag blev stoppad på kb när det var 18 (!!) jag såfie therez och estelle körde till ullared. jag fyllde 19. var på ikea svågertorp förförsta gången. SÅG THÅSTRÖM PÅ MALMÖ FESTIVALEN!!!!!!!!! körde upp till sthlm med angelica och hennes mamma för att se COLDPLAY !!!!!! sen var det slagge i korven framför mig och eva! haha galet underbar månad <3.



September: Marcus och co kom hem. försvann igen inom loppet av 24 timmar. men dom kom tillbaka igen för att mysa <3. såg the ugly truth med  jobb. den var rolig! haha jag blev medlem på fb!! :O galet men sant. fick ett vik fram till april på 35 h/v. :D



Oktober: Malin åkte till USA för att leka aupair!på en vecka hände detta: på onsdagen var det personalfest i ikearestaurangen!! galet roligt. fredagen var det fest för Therez och Estellesom fyllt/fyllde år.. jag stod för förfesten. roliga tjejer dom där! på lördag var det utgång med ikea restaurangen. bowling och fylla. underbart. jag hann öven göra min första walk of shame en TORSDAGSmorgon! hahahah galet vad jag skämdes. den 18 stängdes ikea bulltofta för alltid och alla hade stor sorg inom sig. men två dagar senare, den 21, öppnade nya stora ikea svågertorp. och va har haft kaos sedan dess! hahha men det var kul att vara med om något så stort faktiskt.



November: kaoset på ikea höll i sig och alla var nog mer eller mindre utbrända. men kunder verkade aldrig ta slut och vi kämpade på som djur. 9 november fick scott tag på oss och mina misstankar blev bekräftadem. 12 november åkte jag åsa nathalie och andreas till tdanmark för att ännu en gång se placebo live. jag tror tillochmed denna gången var bättre. men gud vilken härlig känsla brians röst ger mig <3. samma kväll ringde min man och berättade att han hade vaknat. jag älskar honom. 21 november var det 63 års fest. galet roligt och det blev lite för mycket bål den kvällen! men bad romance spelades och förknippas endast med den kvällen numera.
Åsa och Leona åkte till Valdi' den 25 november för att säsonga och det blev helt klart inte alls lika många biobesök efter det!



December: 2 december firade jag ett års jubeleium på mitt körkort. det var nice. förfest hos paula, tjejkväll hos malin, julbord på ikea, såg paranormal activity med emma! gud vad rädda vi var! haha men ja skrämmande. såg luftslottet som sprängdes med fanny och camilla en kväll. hade qualitymys med estelle, åkte pulka sjng singstar och drack varmchoklad hos maria med några tjejer en kväll. sedan blev det lillejulafton och jag jobbade idisken som äntligen fungerade igen. sen firades det jul hos farmor asusual. det blev julafton och vi alla försvann ner till mormor och morfar också asusual. dock var ju som sagt inte åsa med eftersom de fortfarande var i valdi. lite sorligt var det faktiskt. men ändå. i mellandagarna har jag jobbat. jobbat. och jobbat. men men nu har jag semester och jag åker till sydafrika på lördag. galet men sant. och idag är det nyår. och fy fan vilken nyår jag ska ha. ska bli så jäkla kul.




nu ska jag till jägersför att införskaffa lite till ikväll och till resan. ha ett bra liv. puss. och gott nytt år.

Youre to complicated.

Precis varit på bio med fanny och camilla. Såg luftslottet som sprängdes. Riktigt bra. Älskar de filmerna. Sitter förtillfälligt på väg hem på ettan. Det snöar ute. Jag har tights och kawasakiskor. Fryser bara av att tänka på det. Ajja. Inte överdrivet långt hem från bussen. Nu hoppar en kille av bussen. Jag är nu själv tillsammans med busschauffören som verkar totalt ha missat att den snöar och är halt ute då han kör som en idiot. Imorgon är det fredag. Jag är ledig. Ska passa mina pojkar sen blir det utgång med ikea. Jag gillar det skarpt.. På lördag ska jag och estelle ha kvalitetstid. Älskar det. Nu ska jag trycka på stoppknappen. Gå ut i snön och förhoppningsvis pilla på min nya älskling. Ha ett bra liv puss.

how I met your mother.

det har varit julbord på ikea. jag vann på lotteriet.var på asdåligt humör efter en helvetes dag i disken. men kvällen blev fin ändå och jag har fått hem min nya dator. imorgon ska jag på bio med fanny och camilla. men nu ska jag fan sova. utgång på fredag och äntligen lite quality time med estelle. <3

ha ett bra liv. puss.

only young once.

tsdag kvälloch jag borde sova.. men men är man inte trött så är man inte! :P

helgens festligheter har satt sina spår och jag är gortgrande galet trött!! men vi hade kul iaf :D denna helgen ser ut att bli lika mycket att göra.. julbak hos estelle på fredag, jobb lördag playdate med maria på kvällen jobb sönadag. men jag gillar det. gillar det skarpt. :D imorgon jobbar jag ett kortis pass, och när hände det senast liksom? tänkte åka in på skivlagret <3 har inte varit där på år och dar. kanske hittar någon fin skiva :D hihi ska även in till stan för lite julklappsshopping. 

nej men nu ska jag bannemaj sova. ha ett bra liv. puss.

btw serverar korv imorgon om ni vill veta. puss.  


kärlek<3.


Placebo - Ashtray heart


Placebo - This picture


Placebo - Special K

get dressed for sucess.

jag börjar bli gammal.  två dagar i rad av festande sätter sina spår och jag bör vekligen sova nu. men jag var tvungen att sriva utt något skt till mamma och då fastnar man lätt här. usch ja. har varit en fin leig helg aktiskt.  ikea för hela slanten. igår var det utgång ch förfest hos paula med några tjejer från ikea, kassan då alltså och självklart tobias!

idag var jag inte lika pigg på att gå ut igen. men efter att ha slö kollat tv hela dagen och äntligen kolla på mannen utan ansikte <3 så drog jag på mig mitt party huör och gav mig ut ör att göra malmö stad osäkert. det ar fint och ännu en gång ger mig mina fina ikea vänner mig ett humör som får mig att känna mig såunderbart bra. jag önslar dom alltid kunde varit med mig <3

nej nu bör jag nog sova. ska på både julbord, ikea och baka julgodis. och någonstans där ska jag vara bakisockså.hoppas jag hinner det..

ha ett bra liv. PUSS

förresten. sa jag att jag älskar marcus? för det gör jag. så in i. <3

hide and seek.

borde igentligen klä på mig sminka mig och borsta håret. men jag orkar inte. är så jäkla trött. vaf.r vet jag inet men iaf. börjar om 38 minuter. kanske borde ta tag i det. ska vara på jobb i 11 timmar idag. usch. ajja. nu ska jag nog börja.

ha ett bra liv puss.