free fallin'

måndag kväll och jag är dödsstrött.. galet..

var på säkerhetsutbildning idag på svågertorp... 40 minuter sen var det slut. tog fan längre tid att ta bussen dit! lite bittert men men ..  fått fula gröna tröjor att ha på oss också.. ajja det blir nog bra.. någongång! haha ;D

Victoria körde mig och sonia in till stan så vi gick och chillade lite tills jag mötte upp estelle emma & andreas på stortorget sen kom även paula och tobias så vi drog till mello jello och åt och hade trevligt. sjukt otrevlig servitör men iaf! sen försvann vi bort till mc donalds på gustav och chillade! haha galna människor men iaf..

imorgon är jagledig igen.. och då ska jag och angelica på bio, tror det var zombieland vi skulle se? jag vet inte.. men gratis är gott ;) men först ska jag städa och sånt.. på onsdag öpnnar vi.. herregud.. snacka om K-A-O-S. men visst. det ska väl gå..

nu ska jag prova en grön tröja. ha ett bra liv. puss.

Gratis bio och värdecheckar!

Jag är medlem på en fantastiskt bra hemsida som heter Gratisbio.
Du kan få gratis presentkort, superpresentkort och biobiljetter - genom att värva/tipsa folk, tävla om coola priser och göra erbjudanden! Sjukt bra, smidigt och grymt på alla sätt och vis.

Ni kan ju alltid testa själva genom att bli medlemmar genom att klicka här :)
Blir ni medlemmar via min länk så får ni dessutom automatiskt 75 startpoäng! Fiffigt, va?


I don't support the team.

då var det lördag igen.. jag börjar undra var mitt liv tagit vägen. jag hinner inte reagera oh plötsligt är det helg igen. ajja. på osdagär det the big opening. herregud. det kommer vara så mycket folk ! :O hoppas allt går som det ska bara!

ikväll ska jag se fame med kära therez.. hoppas den är bra:D den måste va bra! haha annars dööör jag :P eller nått! iaf. jag väntar väl mest på att klokan ska gå så jag kan åka och hämta henne på jobb... under tiden städar jag lite grann.. har tvättat löshåret.. och ska nog fan bädda sängen nu..

jag borde inte städa.. min näsa gillar inte det.. den började protestera för ungefär tå timmar sen. TUSAN :(

en vecka :D

så ja om en vecka har världens mordernaste varuhus haft invigning. galet vad tiden har gått fort. jag har snart varit anställd i ett halvår. jisses. men men idag var jag där oh ansvade för disken. total kaos. skojar inte. fik frispel. men som eva sa " det är ju tur det inte är invigningsdagen idag" nä tacka gud för det.

men men det kommer väl funka så småningom... hoppas jag..

nu ska jag forsätta min killerskväll.. sen är det southland :D

ha ett bra liv. puss.

let's go back to that.

hej och hå. klockan är 23.20 och jag har varit upp sedan klockan halv sju imorse. helt klart mindre kul.. men iaf.. öppnade bistron och jag fick ett intro på halsen... denna gången gick det väl lite bättre.. duktig tjej dessutom, tummen upp på det! slutade halv fyra.. chillade runt lite på jobb lagom tills estelle slutade 45 min senare.. drog in på fynd med henne och paula.... vadå tomt?! haaha ajja sen bestämde vi oss för att dra och fika på entre.. dom hade såååå goda chokladkakor där ju enligt paula.. mäktiga skulle jag vilja säga! men men trevligt med lite fika iaf!

kom hem. sov 45 min.. åt mat.. sov en timme till och nu sitter jag här.. blidde inge rallerasmus ikväll är alldeles för trött! hahaha linen imorgon 1130. nice. nu är det snart bara en vecka kvar tills vi öppnar. nervöst svar ja. ajja nu ska jag gå och göra något vettigt.

puss ha ett bra liv.

slitenflicken90!

herregud. jag vet inte när ag var såhär sliten senast. men fy vilken rolig vecka jag har haft!!

måndag & tisdag var det jobb.. asusual.. sov dock från 19-14 mellan tisdag och onsdag.. DET kallar jag att sova ut! vilket jag nog behövde för sen dess har det inte varit mycket sömn...

onsdag var det personalfest med ikea i restaurangen. helt underbar kväll :D som resulterade i 4 timmars sömn och en abetsdag på åtta timmar. hemma var jag runt tio. somnade 02 vaknade av mobilen ringde 0730. vägrade svara. sov vidare. ringde igen. slängde den i golvet och sov till 12.

fredagen tillbringades åt att städa.. städa.. lyssna på musik.. städa.. och leta outfit. estelle anlände vid åtta. började dricka.. mötte emma och paula vid bussen nio. therez anlände runt tio.. sen var förfesten igång. therez och estelle hade fyllt år /skulle fylla år så jag fick ha förfesten (jag fattar inte men skit i det) så ja sjuk kväll iaf. bilderna är ganska vackra dom med.. kom isäng 0630... sov till 13.. gick upp.. kissade.. somnade om till 15. gick och duschade sen var den nysminkning och y stayling igen. satte mig på bussen halv sex mötte viktoria & sonia på sdervärn. drog hem till maria som hade förfest. stack sedan vidare på bowling med hela restaurangen. helt galen kväll som slutade med att jag och christofer gick genom malmö själva..

bilderna finns på facebook och ja.. jag låter dom tala för sig själv. men herregud vilken vecka <3




girlylious.


Ikea people <3


den absolut bästa i världen. fy fan vad jag älskar dig <3



lite från bowlingen i lördags :)

dance dance dance!

det ska jag göra.. hela helgen lång :D hihi

herregud vad jag kommer vara sliten på söndag:( jag är redan skit trött så detta kommer bli en jobbig helg..


onsdagsbjöd på världes roligaste personalfest i ikea restaurangen! sjukaste människorna ever.. skojar inte haha inte haft så roligt på riktigt länge. bildbevisen finns på fb :) sov hemma hos sandra som pratade i sömnen så jag sov inte ett skit. blev körd 0730 till jägersro av hennes pappa och tog mig hem där ifrån. aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. fortarande full med löshåret i handen satte jag mig med alla andra småbarn som skulle till skolan. jag ville bara sjunka genom jorden. fy för. ajja. a walk of shame är inte att rekomendera. iaf inte på en torsdag! haha...

ikväll är det förfest hemma hos mig (?) eftersom therez och estelle fyller år igår respektive imorgon så fick det bli idag.. hemma hos mig.. förstår ni logiken? för det gör inte jag! haha så 5 tjejer ska spendera några timmar hos mig innan vi drar vidare ut :D hihi ska bli riktigt kul!

imorgon är det dags för fotboll bowling och utgång med restaurangen igen. herregud. om det var sjukt i osdags så vill jag inte tänka på hur det kommer bli imorgon. men gud vad jag längtar :D:D haha

men nu ska jag fortsätta städa..

som skrek i högtalarna i onsdags

PLING-PLONG. IKEA-peronalradio....... SCHKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL :D

Avskedsmiddag<3

har precis kommit hem från malins avskedsmiddag. var en jätte trevlig kväll med mycket skratt och sång! jag kan inte fatta att hon åker till USA på måndag. det känns som om det var precis vi satt på hennes rum och hon skypade med familjen och det ena barnet (charlie?!) försökte uttala Ibramhimovic. galet vad tiden går. men det är iochförsig bra för då kanske det går fort tills hon kommer hem igen.

Malin, du får ha det super duper bra i amerikat. hälsa mark schwan och alla andra oth-are du träffar på! jag lovar att tiden kommer gå så fort och snart sitter vi hemma hos dig igen och snackar om allt du gjort där borta! jag tänker inte skriva hejdå utan som vi sa när vi skiljdes. vi ses snart, för det gör vi. det lovar jag.