2011 resume.

Januari

2010 slutade i sydney och började i Sydney. Kl 00.00 stod jag åsa och sofie vid operahuset och harbor bridge och såg världens mäktigaste fyrverkerier. Helt underbart var det och kommer nog vara det mäktigaste detta året, möjligtvis hela livet. Det var riktigt stort iallfall. Resterande av januari gick åt att utforska hela australigens östkust och även lite av mittpartiet. En helt fantastisk resa som jag önskar kunde göras om.



Februari

Jag somnade i australien och vaknade upp i Nya zeeland, här fortsatte mitt äventyr genom nya zeelands norra ö, träffade massa underbara människor och gjorde saker jag aldrig kunnat drömt om, jag var hög på livet ett tag. Jag ville aldrig någonsin att det skulle ta slut. Men den 15 februari tog jag mitt pick och pack och drog mig närmare hemåt men stannade till i Thailand för att bättra på brännan och för att vila ut. Efter en vecka tog jag mig till Bangkok och mötte upp världens bästa Estelle som bestämt sig för att möta upp mig. Det var en av de bästa beslut hon någonsin gjort, enligt mig iallfall haha, när man har varit ”ensam”, det är skillnad på att träffa nya männiksor för stunden och möta en nära vän som man inte sett på vad som kändes hundra år, helt fantastiskt var det att se henne på flygplatsen och att få utforska lite mer av thailand med henne! Februari tog slut där någonstans mitt i hela resan.



Mars

Jag och estelle hängde fortfarande i thailand, men uppgraderade oss här någonstans till 5 stjärnigt hotell i bangkok. Nästintill egen lägenhet i centrala bangkok och vår sista del av resan erbjöd shopping, shopping och åter lite shopping! Den 9 mars landade vi åter i ett ISKALLT sverige, för mig var det iskallt, har man hängt i länder där medeltemperaturen är 30 grader, så är 8 grader VINTER. Jetlaggad till tusen tog jag mig åter hem och snart invaderades huset av vänner och släktingar, helt underbart att se alla igen även om jag måste erkänna att jag nog hellre stannat lite längre, kylan var något av det värsta! Dagen efter hemkomsten drog jag på mig öroninflamation deluxe och från att ha varit konstant aktiv i tre månader låg jag nu pall i två veckor och kunde inte röra mig många meter. När den äntligen släppte var det dags att träffa alla människor och festande blev det en hel del där i början och mars slutade bra ändå.



April

April började bra med strålande sol och min nerkylda kropp började äntligen komma upp i normaltemperatur. Jag var arbetslös och sökte jobb som en galning i alla möjliga företag och lyckades kirra hem två stycken. Firade det med lite mer kompishäng och fest så klart. Jag hyrde in en heldag i studion med Estelle och lyckades få in några fina bilder på oss, Maria och jag gick på realese partyn, jag och alex bakade en väldig massa och april föll in perfekt i mitt liv just då.



Maj

1 maj jobbade jag min allra första riktiga dag på coop. Trött då jag absolut inte var van vid att gå upp 6 hamnade jag i dellin och skivade upp skinkor till alla bakis människor. Jag fortsatte jobba lite smått men planerade även en 50 års fest för en granne och mycket tid gick åt att smussla så hon inte skulle förstå något. Föräldrarna drog i väg till holland och jag hade huset och bilen för mig själv annordnade grillmiddag med the best, men bara en kom. Det var väl här vi började vår splittring i guess…  Jag, maria och hennes mamma drog och fottade josses häst i trelleborg som sedan slutade i grillmiddag hos marias mamma ute på landet! Mys! 50 års festen gick den av stapel i mitten av maj och vi spelade in en skiva tillsammans och hade en riktigt trevlig dag och kväll med en massa mat! Jag drog till landskrona för att klippa av mig mitt långa svintohår, det gjorde ont men var väldigt välbehövligt! Jag återgick då till det normala, kort och blondt.. tråkigt men sant. NOFX gick ut med att de skulle komma till malmöfestivalen och maj avslutades i sommarens tecken.



Juni

Syrran tog examen den 1 juni och hade examensfest den 3 så det var mycket festligheter på kort tid. Trots detta parrerade jag två jobb och vänner. Jag körde skånerunt på olika skolor och fotograferade studentfoton och körde även upp till Uddevalla en dag och hängde med en massa dudes. Det var hårt men väldigt väldigt roligt. Jag lyckades även klämma in en FOO FIGHTERS konsert med mary här och juni avslutades i fooextas.




Juli

Den lilla tid jag hade när jag inte jobbade 10-19 på konsum spenderade jag framför datorn och redigerade 2000 bilder och 4000 shootcards. Det var baksidan av jobbet men det löste sig och jag hade väldigt förstående vänner under denna tiden hihi. Men jag lyckades klämma in fester och mys ändå, man kan ju inte helt isolera sig liksom! Jag och mary sprang på konserter varje vecka och under Juli lyckades vi klämma in: Veronica Maggio, The ark, The sounds & Tingsek. Och sommaren var i sitt esse. jag och malin drog till finja för att hälsa på alex. I slutet av Juli gick placebo ut med att de skulle spela en konsert detta året i stuttgart. Trots förvirring och spelplats bokade jag och maria både konsertbiljett och flyg ner till spelningen och slutet av juli var en lång väntan.

 



Augusti

Jag och Alex gifte oss här i början med susanne som präst. Mysigt och på kvällen drog vi på takidakonsert och mös i ösregnet som drog över oss sedan, men det gör inget för de spelade jaded och jag var i himlen. Den 11 augusti var datumet vi väntat på och jag och mary tog oss ner till stuttgart och fick en OTROLIGT intressant dag men konserten var fucking amazing och de spelade running up that hill som jag storbölade till. VI försökte somna på stuttgarts flygplats utan något lyckat resultat. Vi tog oss hem till sverige och förberedde oss inför malmöfestivalen som snart stod för dörren. Jag fyllde år några dagar senare, inget märkvärdigt alls med det. Jag sprang på malmöfestivalen varje dag och plåtade artister som en galning. Hann även med att gå på yellowcards första danmarksspelning någonsin. Och augusti tog slut till yellowcards toner.



September

Efter en katastrof sommar så bjöd äntligen september på lite sol så vi inte skulle gå helt undermarken. Jag fortsatte jobbet på ikea men byta tid till 15-2215. Jag och baywatch jobbade iprincip 25 av septembers 30 tillsammans och så roligt vi hade på kvällarna är det nästan inget som slår. Allt från statusuppdateringar på facebook till silvriga nycklar. Önskar ibland att vi kunde ha det så alltid!  Jag plåtade mitt första gig för musicstage.se och artisten som blev mitt offer var lars winnerbäck på konserthuset i malmö. jag och frugan drog och såg filmen Jag saknar dig på bio för andra gången och jag blev lika besviken... Sen tog september slut fortare än vi planerat och vi gick nu in i höstens tema.



Oktober

Trots att det stod oktober i kalendern bjöds vi på strålande sol och underbar värme. Jag jobbade lite mindre och hann med en hel del utgångar och födelsedagar här. Iphone 4S släpptes och dagen efter dog frundaren Steve jobs ifrån oss... Jag lyckades komma över två biljetter till den danska konserten av maroon 5 i december. Bestämde även att jag, malin och alex skulle bosätta oss en helg i malins stuga i småland och jag kan säga att vi aldrig någonsin igen ska laga flygande jakob tillsammans, that’s for sure! Hahaha men kul hade vi och mycket skratt blev det. Mögelosten kom till under den lilla helgutflykten också. Vi drog och såg svensson svensson på bio också och malins mördarblick föddes under den kvällen. Och oktober övergick till november innan den ens hade börjat.



November

November började med ett hardcore 12 dagars jobbmaraton men lyckades ändå klämma in både födelsedagsfirande och fest såklart. Vad gör man inte för sina fina vänner? En söndag på jobb lyckades jag klämma min hand i kassabandet och höll på att dra av en massa viktiga saker i den men lyckades komma undan ganska lätt med en svullen och blå han och skrapsår. Jag och maria såg melissa horn i malmö och jag blev lite bitter att hon plockat bort alla de bra låtarna men det var ändå mysigt. Jag blev förbjuden att jobba i två veckor sista veckan i november och första i december så då tog jag sovmornar och fikade med en massa människor innan jobb och plötsligt fick jag ett sms med ett resförslag och jag är inte den som tackar nej. Vi började planera resan till london. JAg och malin söp till det på en onsdag och godisbloggen.nu första ideér kom till. London planerandet tog fart så det bokades både flyg och hostel tillsammans med såfie och blondine innan november tog slut.

 

image descriptionimage description

December

Eftersom jag fortfarande inte fick jobba när december började drog jag och mary till kph och såg maroon 5 på falconer salen dåligt ljud men bra stämning. Dagen efter var det fest som slutade i K A O S. milt sagt. Jag satte fokus på london i stället och vi festade hela nätterna långa ( bokstavligt talat) i 5 dagar så när vi äntligen kom hem spydde och däckade jag i min soffa av utmattning. En dag senare begav jag mig till jobb igen och det var som om jag aldrig varit borta. Julklapparna införskaffades i lodnon så jag slapp all julstress bland jobbiga människor utan tog istället hand om alla mathandlare och sura gamlingar som ville ha sill. Julafton kom och jag jobbade 7-1515 hann se sista 20 minuterna på kalle samtidigt som jag blev serverad julmat. Tomten kom och alla däckade senare framför tvn till svensson svensson och sällskapsresan. Mellandagarna spenderades på jobb och nyår är idag så den resumen får ni imorgon. Fast troligtvis på måndag då jag jobbar imorgon..



 

hoppas ni alla får en trevlig nyår för det ska jag ha efter jag har slutat jobba. Puss på er där ute!

(blogg.se vill inte som jag ville och publicerade inte denna när den skulle men nu är den uppe =) )

God Jul Linda...

tack linda :D

segsöndag.

hej hopp.. söndag och jag är ledig. riktigt skönt.. igår jobbade jag till 21 sen kom estelle och maria och plockade upp mig, vi tog med oss mat hem till estelle och satt där och snackade till småtimmarna :D mysigt till tusen! :)
idag gör jag inte så mycket försöker få ordning på en massa papper, men rensar även datorn och lägger upp londonbilder så snart kommer ett fint inlägg med lite bilder :D hihi blir nog inte mer ansträngande saker idag då jag fortfarande är lite seg.. men men så är det :D hihi


jag hittade dock en gammal låt som jag älskade i högstadiet, dock på danska men ändå :D
puss
uppdatering*
av någon anledning hamnade londonbilderna innan detta inlägget så glöm inte titta på dom :)

London i bilder.

eftersom det bara var jag som hade kamera, eller iallfall använde den, så blev det inte överdrivet med bilder men här kommer några iallfall :)

London i bilder.

eftersom det bara var jag som hade kamera, eller iallfall använde den, så blev det inte överdrivet med bilder men här kommer några iallfall :)

Loser

Kollar på biggest loser och inser att det inte blir vägningen förrän imorgon. Hatar det för nu kommer jag inte fö veta vem som vinner "the challenge" ååååå dumma biggest.

Ska snart Nanna måste få igen sömnen plus att jag börjar 0700 imorgon. KUL VA?! Anyway kollade igen min telefon och så här så jag ut för exakt ett år sedan. Jag höll även på att packa inför Australien. Jobbigt att tänka tillbaks.


Brian Molko!

Grattis älskade man! <3

 


The Green man best place <3

Idag har varit en intressant dag vill jag lova! Har verkligen gjort allt och lite till. På ca 4 timmar sömn är vi fortfarande uppe och har hittat ett nytt gäng på Hostelbaren, den enda baren som har öppet efter tre (<3) dock har någon tagit min säng så jag vet inte var jag ska sova men det löser sig!

Nu ska jag fortsätta dricka min gratis drink, CHEEEEEEEERS!


Rock Of Ages <3

Just nu ligger jag i min säng i ett rum med 8 andra pers. 6 som jag inte känner och det känns sinnes bra.


Idag har varit en riktigt riktigt bra dag orkar inte skriva allt men jag måste bara säga att musikalen: Rock Of Ages var SIIIIIIIIIIIIIINNES BRA! Herregud jag är helt ner kärad i huvudrollsinnehavaren skojar inte. Å önskar jag kunde läggs upp bild men han var riktigt fin.

Ska däcka nu. Sömn är det dåligt med här vill jag lova. PUUUUUUSS


LONDON BABY!

om ca en halvtimme drar vi till L O N D O N ! :D


asgammal bild men nog den enda med oss tre! haha :D

2012?

'
jag och estelle smider resplaner för 2012. vi måste förlja vår tradition nu och dra iväg bara hon och jag. hihi dessa tre städer är de vi just nu är sugna på, kan du lista ut vilka det är? :D

13 timmar kvaaaaaaaaaaaaaar! :D

ojojoj klockan är redan 23 och jag har fortfarande inte gjort hälften av det jag skulle. lär inte bli en tidig kväll som jag först planerat :( men WHATEVER ;) för imorgon drar jag till LOOOOOONDON :D hihihiihi jag dör lite ;) har precis fört över pengar till mina bankkort och det svider i hjärtat när man ser sparkontopengarna gå MEN det är till en bra sak iallfall! :)

nej nu ska jag packa ner det allra sista väga väskan, måste ju veta hur mycket shoppingen får väga ;) hihi puuuuuuuuuss



höganäs - here I come!

oj då.. hela gårdagen gick åt sömn då jag inte kom i säng förrn 0630. sov till 1600 när mamma tvingade mig att gå upp.... segt som tusan men pallrade mig upp,  packade fördig och placerade mig själv sen framör tvn resterande timmar av dygnet.
om en halvtimme beger jag mig på en dagsutflykt på höganäs. lite saker att fixa och sånt och sedan blir det fika med malin i Malmö och sen har jag telefondejt ikväll inför fucking L O N D O N! gaah jag är helt i extas. älskar att resa.
vad är ditt favoritresmål? :D
mitt är syndey <3

facial expression.....

så då ska jag snart bege mig iväg. ska bara fixa lite smått till.
tog precis den här bilden och insåg att jag gör undefär samma min när jag tar bilder med webbkameran.. varför?!
dock är denna bilden ett år gammal. och visst har mitt hår blivit lite längre än det iaf.......






tjuvlyssnat <3

hamnade framför tjuvlyssnat istället. älskar den sidan. men detta är min absoluta favorit of all time. ååå älskade fjortisar, ni förgyller min dag! <3





ps. jag lyssnar på songs about jane igen. blev visst inte så mycket pepp....ds.

party people.

efter att ha fixat alla bilder och filmer från igår ska jag nu gå över till dushning. packning och fix inför paaaaartey ikväll. malin har fyllt år så det blir firande för henne! ikväll glömmer vi allt och försvinner in i alkoholens fina värld. puss.
försöker peppa mig lite. <3
kan hända att detta albumet drar igång igen snart:
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Maroon 5 <3

sitter och tittar igenom bilderna från igår. konserten var bättre än jag föreställt mig att den kunde bli men ändå inte lika bra som sist. ljudet var inte det bästa, men vad kan man begära utav en teater (?!) men det var helt klart värt det.
låtar som jag just nu kommer på att de spelade..
Moves like jagger
Harder to breathe <3<3<3<3<3
sunday morning
if I never see your face again
misery
makes me wonder
give a little more
the sun
secret
secret (JA IGEN.. don't know why.. la även in en refräng av whats love got to do with it.. MYCKET WIERD.)
never gonna leave this bed
wake up call
stutter
this love

encore:
hands all over
She will be loved










plus en liten video från youtube <3


konserterna genom tiderna!

Här samlar jag mina konserter som jag sprungit världen över för.. före 2008 är minnet lite vagt och jag tror inte det blev mycket mer än några artister på malmöfestivalen men därefter har det blivit fler och mer ordentligt. så enjoy!

2004:
Maroon 5
18 oktober
Kb hallen, Kph

2006
Joddla med siv
15 Juli
Sommarrocken, Svedala


2007
Svenska Akademien
30 april
Pildamsparken, Malmö
Joddla med Siv
13 Juli
Sommarrocken, Svedala
Advance Patrol
16 augusti
Trelleborg
Joddla med Siv
24 augusti
Stortorget, Malmöfestivalen


2008:
Flowride
16 augusti
The voice festivalen, Stockholm
Magnus Tingsek
24 oktober
Babel, Malmö


2009:
PLACEBO
29 maj (30 maj, konserten började 00.15 <3)
S!esta festivalen, Hässleholm
THÅSTRÖM
20 augusti (min födelsedag för övrigt!<3)
Stortorget, Malmöfestivalen
Coldplay
22 augusti
Stockholm Stadion, Stockholm
PLACEBO
12 november
KB hallen, Köpenhamn


2010
Melissa Horn
21 maj
Lilla vega, Köpenhamn
P!nk (butch walker, Good charlotte och tAKiDA var förband<3)
23 juli
Ullevi, Göteborg
Lady GaGa
19 november
Malmö Arena, Malmö


2011
FOO FIGHTERS
21 juni
refsehaleöen, Köpenhamn
Veronica Maggio
6 juli
Sofiero slott, Helsingborg
The Ark
16 juli
Sommarrocken, Svedala
The Sounds
29 Juli
Helsinborgsfestivalen
Tingsek
30 juli
Helsingborgsfestivalen
PLACEBO
11 augusti
Stuttgart, Tyskland
Veronica Maggio
21 augusti
Stortorget, Malmöfestivalen
NOFX
22 augusti
Stortorget, Malmöfestivlalen
Miss Li
23 augusti
Stortorget, Malmöfestivalen
Tingsek
23 augusti
Posthusplatsen, Malmöfestivalen
Bob Hund
25 augusti
Stortorget, Malmöfestivlalen
Yellowcard
26 augusti
Stora Vega, Köpenhamn
Lars winnerbäck
24 september
Konserthuset, Malmö
Melissa Horn
12 november
Konserthuset, Malmö
Maroon 5
2 december
Falconer Salen, Köpenhamn

M5 peppen!

hej hopp. sitter här och försöker peppa mig till maroon 5 imorgon. men det går segt. jag är inte alls förtjust i deras senaste album och utav setlisten att döma så blir det många låtar där ifrån.. men det är väl smällar man får ta ändå... eller nått.
jag ska iallafall gå på konsert, OCH DET ÄR ALLTID KUL! :D
åå konsert som jag saknat dig. jag har varit på minst en konsert varje månad sedan juni. hur underbart är inte det? och nu så är detta nog sista för i år. sen tar vi paus i januari och sen är det som sagt igång igen. LOVE IT.
nu ska jag nog fortsätta packa till london. måste ju packa om sisådär två gånger så att allt onödiga verkligen inte följer med ;)  PUUUUUUUUUUUSS
bland sisådär x000 möjligtvis x0 000 m5fans ska vi stå imorgon. ännu en utsåld konsert ska in på listan. Jag gillar!

2012 - bästa konsert året, ever?

år 2012 ser just nu ut att bli ett satans bra konsert år det också. i år har ju varit magiskt, men jag tror ändå att 2012 har änsålänge ett riktigt bra start fält.
Januari:
oftast den månad alla artister kör paus mellan sina tours så änsålänge inga. kan komma upp.
Februari:
4: tAKiDA, KB malmö. kan bli bra, kan bli flopp. jag hoppas bara de skruvar ner lite så de inte spränger fler högtalare. men som sagt kan bli bra. hoppas på det.
Mars:
8-9-10: FUCKING THÅSTRÖM. (ja jag ska se han tre dagar i rad. även om plånboken just nu endast har råd med en så ska jag försöka iaf. bidrag mottages TACKSAMT.) men iaf. den 10 mars spelar även han på KB i malmö. det kan bara bli bra. min man. på en av de bästa uteställena i malmö. jag är i himmelriket. just so u know.
15: Maria mena kommer till köpenhamn. detta är helt ofattbart. problemet är att jag nu inte har någon att gå med. min all time maria mena buddy bor ju i allingsås numera och det är inte säker att hon kan komma hem då. så om du vill hänga på så säg till! :D
April:

18 SIMPLE PLAN! ja jag vet det är såååå 2003. men VA FAN. jag kommer alltid älska dom. alltid. det finns så många minnen så mycket kärlek bakom deras låtar så man bara måste gå. och kom igen. 310 kr. LÄTT värt.

28 FUCKING PLACEBO. I LONDON. jag dör. jag behöver inte säga mer. visst? ps. jag har ståplats biljett och de sålde slut redan på "pre-fans-eventet". jag är nöjd.
denna lär bli uppdaterad under tidens gång. åå 2012 skulle inte kunna komma lägligare. vi spolar förbi december. kom igen det är ändå bara kallt.

Placebo - We come in pieces.

jag försöker peppa maroon 5 imorgon. men just nu går det inte så bra måste jag säga. jag hamnade istället framför denna fina:
jag är nog uppe i 20 gången sen jag fick den för två veckor. men åå han är så satans snygg att jag dör lite. eller ganska mycket. har ni inte den? KÖP DEN! i deluxe version för fan då får ni en hel timmes documentary med min man. och det vill man ju inte missa! <3
den släpptes den 29 oktober men finns att beställa på cdon så får ni den snabbare :D hii kanske kan bli en bra julklapp till någon som behöver lära sig lite musik vett ;)
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NU SJUNGER HAN MEDS. VI SES puss

vin på en onsdag? jajamän!

två håriga blondiner hittade min webbkamera och spelade in både filmer och tog fina kort igår kväll.
ps. jag tipsar er redan nu så ni vet det först av alla. godisbloggen.nu kommer snart i en dator nära dig ;) ds.