united states of america.

resan är bokad. den 14 Juni kl 1420 reser jag och Estelle till Orlando, med mellan landnning i New York! jag har ju varit där en gån innan men det var 98 och jag minns inte särskillt mycket av det så det ska bli så sjukt att återupleva allt! och så ska vi ju på invigningen av harry potter landet! kommer bli så galet och helt jäkla underbart! ska vi spola fram tiden? :D




IIIIIIIIIIIIIIIIH :D


universal studios, orlando!



USA HERE WE FUCKING COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kids in america.

stressig dag. många bpollar i luften börjar få ner dom på marken och de verkar som om att allt går som jag vill ;D hihi..

precis hemkommen från ett träningspass på jl med ralle rasmus fick dra med honom hihi pallar inte ta bussen dit tar typ aslång tid och för det andra hade jag inte tid till det! men men jävligt kul och den människan kan trigga en som ingen annan. love it! träningsvärken känns fortfarande från skivstången i tisdags men jag älskar jl's gym så vi får väl se. kanske blir ett morgonpass innan jobb imorgon också. hihi

ja estelle skulle kommit hit men jag vet inte när så vi får väl se när resan blir bokad. peppar iaf america med en remix av kids in america hihi. ska klä på mig nu.


puss.

Pocket Full of Sunshine.



Natasha Beddingfield - Pocket full of sunshine.

har sjungit denna hela dagen och jag tror mary blev lite trött på mig ett tag. jag själv med för den delen men den är ändå lite mycig och så så what the hell. detta var förövrigt den enda videon man kunde ta så ni får ståut ;D


ed hardy och pink ;D

späckad dag. estelle skulle kommit 10. hon skickade sms att hon blev lite sen. lycklig blev jag och sov 40 min till. halv elva stod hon utanför min dörr och jag gick upp två minuter tidigare. 4 h sömn (Y).

vi kollade igenom det sista, fixade med usa resan. på torsdag SKA vi boka. nu kan vi inte skjuta på det längre! sen begav vi oss till hh  för att träna sivstång, mötte upp emma också så det blir stenhård träning där. träffade angelica snabbt också oväntat men sant.

hade 6 missade samtal när passet var över. från jobb. ringde upp och det visade sig att de behövde mig för att en tjejs pojkvän skulle opereras varför vet jag inte men jag hade ju lite planerat underdagen så jag sköt på det till iaf 17. 

ringde runt till de jag skulle träffa idag fick skjuta fram det lite och ta lite över telefon, tur att vissa är förstående iallafall! mötte therez på maxi vi handlade och stack och åt på sub. hämtade min och marys biljett till PINK! på folk och rock också. tog sedan bussen till jobb. tog längre tid än väntat men jag han och jag stängde med mary. seriöst vi hade kinder till 2025. 25 min efter att ikea har stängt. så jäkla respektlöst! men lite övertid blev det hoppas den blir godkänd bara. men va fan. jag tror bara det är på ikea som man stannar kvar 40 min efter att det har stängt. men ajja vi gjorde fint och jag hoppas dom blev nöjda!

sitter nu här och tittar på min fina ED hardy vodka som jag äntligen har köpt! och våra biljetter. JAG LÄNGTAR :D hihi nu måste jag göra lite pappersarbete och annat kul. imorgon är det jobb 11-20 igen. fredag 11-1830. lördag 06-09 (hahaha alla som känner mig vet att jag inte är funktionsduglig innan tio! knappt det. ska bli kul attt se på lördag.) men men pengar är pengar och på fredag är det valborg! PUSS





haha världens sämsta bildmen jag är trött! :P


lite bättre bild på flaskan ;D


we look so good togheter.

sitter och kollar runt lite. borde stänga av estelle ska vara här redan klockan tio (!) jag kommer gå upp tio minuter innan men det får hon leva med när hon terroriserar mig så tidigt! ska kolla det sista inför usa :D sen blir det skivstång kl 12-13. sen blir det bort till maxi för att terrorisera therez, sen arlöv sen stan och sen.. något annat! haha


har hängt med såfie och therez ikväll. therez och kajjan kom och hämtade mig och vi drog till lomma och kollade på fucking åmål med en otroligt dålig bild. men vi hittade inte felet och orkade inte mecka mer så vi tittade. mitt i filmen skulle kajjan sova så therz går för att lägga henne och jag har aldrig hört ett barn skrika så mycket. herregud. lät som therez minst misshandlade henne (vilket hon själkvlart inte gjorde! haha) men det lät onekligen så. men tillslut fick såfie spel gick upp skrek lite till sen kom de båda ner och det blev tyst. haha ungar alltså. sen kom stefan och karin hem och undrad varför vi tittade på så dålig bild. stefan tar kontrollen och trycker på en knapp och sen var bilden normal. störigt men ja vi fick iaf se de sista 20 minuterna normalt! haha tessans bil gick 22.10 från lomma och hem och sedan hamnade jag här.

ska se law and order: svu nu och kanske städa undertiden. puss.

it's kind of intimidating.

fixar lite inför mötet om två timmar. starting to get some nervs. men men det går nog bra om jag får sm jag vill;D

är trött och ska träna efteråt så kommer nog däcka tidigt ikväll! måste fortsätta. puss.

melissa horn.

har börjat kolla igenom mina artister som jag vill se live och hur deras turne plan ser ut. hur svårt är det att spela i malmö? jag menar det är sveriges trejde största stad. för helvete liksom. nej men istället spelar vi små byar långt ut i ingenting för det är ju mycket bättre. puckon.

men iaf.
 
artister..

..som jag ska se:
Pink, 23 Juli (Sthlm)
Takida 23 Juli (Sthlm, förband åt pink)

..som jag vill se:
melissa horn: 21 maj  (DK)
paramore, 20 juni (GBG) (ja jag vet att jag är i usa. don't rubb it in)
jack johnsson, 20 juni (GBG) (samma som ovanstående)
U2, 15-16 aug, (DK) 21 augusti (helsinki)  (finns ingen spelning i sevrige, plus att alla dessa är utsålda så sug på den.)
Placebo

..som jag vill se men som inte lagt upp turneplan än.

Blink 182  (ja jag drömmer fortfarande om en sverige turne)
Sum 41 (samma som ovanstående)
Jack's Mannequin ( ---"---)
Thåström
Coldplay


ge mig ett mirakel. någon.

red russian.

 

hallå ja, busy busy helg så inga inlägg här inte hihi

i fredags jobbade jag det dära långa passet i linen igen. 11-20. det tar kål på en, bokstavligt talat. sen att ingenting var förberett vid stängning var inte särskillt kul men ja det gick ändå och 3 minuter i åtta var vi färdiga! ;D raggade till mig skjuts av en tjej på jobb så hon körde mig till möllan där jag skulle möta upp some giirls. fast de dissade mig total i typ en halvtimme. mindre kul att sitta på sibylla utan pengar på mobil. it sucks. men ja de ringde tillslut och vi möttes upp. satt och drack sex on the beach. drog sedan till sorl för en cykelavlämning och sen búss till maria. där det lev högljuddt singstar och alltmänt skratt. mysfaktor. HÖG!

sov hos maria så tog mig från henne till jobb direkt. jobbade 12.30-20 i disken. skjut ´mig. men det gick bra med stäningen och ajg var dödare än dödast när mamma skulle hämta mig. jag kom hem, åt. la mig på sängen bara fem minuter och tillslut somnade. blidde inget 25 års kalas där inte. men ja det kommer fler födelsedagar. sov från halv tio till elva från halv tolv till tolv nästa dag. jag var trött! haha

idag spenderade jag min dag i lund med fina alex <3. saknat henne så. sen hämtade jag upp sis som skulle äta hos oss och nu sitter jag här och har cirka 5 projekt samtidigt. har sålt min konverter (äntligen!!!!!) nästan fixat usa, skickat bilder till maria på gullan, hemsidan och försöker samtidigt kolla wallander. går inte så bra och den slutade precis nu. sug. haha ajja blir one tree hill nu. måste fortsätta. TJING!


PINK, 23 JULI @ ULLEVI :D



BILJETTERNA ÄR KÖPTA, IT'S GONNA BE FAAAAAAAAAAAAAAB :d


kycklingtallrik (?)

eftersom jag har gjort alla punkter på det jag skulle göra nu är jag fullkomligt uttråkad.

har fixat bilderna till syrran och den där tidningen (?)
bäddat rent
Städat rummet
städat ena garderoben
tränat
ringt en massa samtal
har bollat över mit hemsideproblem till min kusin så jag kan bli av med skitet någongång
redigerat lite gamla bilder som inte blivit av

och nu har jag tråkigt. skulle kunna rensa den andra garderoben också men det orkar´jag inte. måste ha något att gör imorgon med? ;) så nu kom sofie på att vi skulle äta kycklingtallrik tillsammans. var man gör det vet jag inte men det ska bli spännande. hon är på väg hit nu och jag ska sminka färdigt mig.

ha ett bra liv. puss.


what the hell.

så jag har nu betat av 4 av mina 8 punkter. och jagär typ död! haha men men, håller på att laga mat då jag inte ätit något sedan 19 igår kväll så nu börjar hungern göra sig påminnd. one three hill är fortfarande på och tiden går mucket fortare när jag hör dem. hihi

maten kallar. puss.

pink.

jag hoppas vi beställer biljetterna på fredag. DET KOMMER BLI SÅ SJUKT!!


strömavbrott i mobilen?

nu ska jag stänga dator för tredje gången ikväll. glömde hälften när jag stängde de innan! hahaha katastrof!


sjukaste saker hände innan! satte igång tvn och tryckte igång dagens avsnitt av top model samtidigt som jag ringde till mary. vårt samtal:

-Hej
- Heeej!
- så du är hemma nu?
- japp, det..

och där stängdes hela skiten av. i exakt samma sekund stängdes min tv av. inte boxer inte stereon inte klockradion utan bara tvn. SCARED THE HELL OUT OF ME. alltså jag menar hur kan både tvn och mobilen, som för övrigt inte var kopplad till laddaren utan helt trådlös, stängas av SAMTIDIGT?!. läskigt. tydligen så är hela min del av käglinge och delar av oxie döda. KUL. men tvn har dött två gånger sen dess.  men men nu ska jag åter gå till one three hill. imorgon är det upp tidigt, har skrivit en to do lista på 8 saker. och dom är inte små. men men har man företag så har man. nu måste jag stänga.

sovgott.

no sleep.

träning blev det. och nice var det hihi, nu ska jag till lomma med therez. ha ett bra liv puss.



studio.

hade tråkigt för någon dag sedan så satt och lekte lite med en gammal bild på estelle från tiden på gymnasiet. bytte bakgrundsfärg och fixade lite annat som inte syns för den extremt dåliga kvaliten som tillåtshär men men kul var det iaf ;D


numb.

jag somnade 22.15 ig¨r. sov till 13.08. tog igen några dagars sömn. igår blev inte alls som jag tänkt mig jag hamnade på jobb istället i linen från 11-20. det tog knäcken på mig. har fan fortfarande ont i ryggen. men men ska strax sticka och träna. ska bara fixa lite, ringa lite samtal och sånt sen hoppas jag att allt går som jag vill :D hihi. företaget börjar ta form och jag älskar det :D

nej träning var det.

It's too bad.

det var nog lite mer än att bara boka biljetterna. tusen saker man måste fylla i, hålla koll på och det där jävla vulkanmolnet från island ställer alla planer lite på spel sådär lagom. så nej det blev inte biljettbokning idag heller. har lite mer som måste göras innan det kan bli gjort. hotell har vi nog hittat och dom hade bara 18 års gräns så det var chill :D nu är et bara estelles pass, esta, och bankerna som ska godkänna sen har vi biljetterna :D hihihi jag längtar! <3

imorgon blir det rräning, photoshoot och lite mer pill i ps <3 bilderna kommer väl så småningen. har några på gullan också som ska upp. dom kommer ;D nu blir det sängen. klockan piper halv nio (!) imorgon

ha ett bra liv. puss.

substitute.

musik som strömmats ur mina högtalare dom snaste veckorna:

Frank Turner - The Road
Frank turner - Substitute
Biffy Clyro - Many of Horror
Postal Service - The districs sleeps alone tonight
Kings Of Leon - Closer
Sum 41 - The jester
Placebo - Jackie

ingen säger gör så.

det är natt och jag går igenom netwicbokningar. jag ser nu att min chef nog har skrivit fel datum till mig. tur att man kollar ibland. ajja. jag får ringa imorgon. kollar även äntligen midsommar. ingen hit änsålänge. dock har jag bara sett 9 minuter men iaf.

therez och såfie var ju här innan och vi tittade på i taket lyser stjärnorna och johan glans. det var kul. imorgon ska jag leka med estelle och beställa biljetter till usa. kommer bli galet. jag längtar. ;D hihi

nu ska jag sova. ha ett bra liv. puss.

what do you want from me?

det är lördag igen och jag ska snart börja sminka mig. ikväll blir det ingen utgång men tjejmys är mary med några tjejer iaf. fabolous. jag har mest lekt med photoshop hela dagen. om räknar bort stunden på skivlagret med tessan. eller den stunden innan jag skulle åka och jag ser att anledningen till att mitt rum luktat brännt hela dagen är för att min numera totalförstörda kudde har brännts isönder av min väldigt varma lampa. sug. men men nu ska pappa få tummen ur röven och köpa en ny lampa till den så jag har två likadana. lågenergi (Y).

mina planer för mina två rum börjar komma på plats. jag längtar.
min hemsida ska snart upp i ny verison. jag längtar.
nu slutar snart mary så jag kan ta mig hem till henne. jag längtar.
ska störa therez så att hon inte fortsätter plugga på en lördag (??)

ha ett bra liv puss.

hard work work.



och såhär mycket hatar jag att det kostar 4000 att gå en fördjupande photoshopkurs. WUUUUUUUUUUEEEEEEEE :(

det är onsdag och jag såhär ser jag ut. that sucks. jag ska snart in i duschen men jag orkar inte. ikväll vet jag inte var som händer. kanske hänga med therez. kanske fortsätta med den fucking hemsidan. kanske htta det perfekta hotellet till mig och estelle i usa? planerna är många och vi får se vilket det blir lite senare! jag ska duscha nu. puss.

sleeping next to me.

idag är det fest. jag gillar fest. jag gillar mina fest prinsar. jonas fyllde år förra helgen men det var inte så många som kunde fira då så det fick bli idag istället. jag gillar det eftersom jag var en av de som inte kunde. så idag blir det partaj och jag är nästan färdig. måste platta mitt hår också. ja ni läste rätt. jag måste platta mitt hår. det var blött när jag satte upp det imorse och nu har jag någon skum bula på det så det ser mongo ut. det var nog tur jag fick den platttången av mamma ändå. haha.

valdi har kommit och gott. och det var helt underbart. roligt att ta igen tid med kusinen och vi skrattade så mycket och mådde så bra i varnadras sällskap så det var helt ofattbart. och så mycket vi har ätit, hon spydde sista natten p.g.a. för mycket choklad! hahahha, jag varnade henne men men det gick som det gick och det var väldigt jobbigt att lämna henne. tiden gick alldeles för fort, men visst nu är det bara en månad kvar. längtar så jag kan bli galen!

men som sagt idag är det fest och nu är min platttång varm. ses i vimlet. puss.