i'll be there for you.

äntligen hemma gen. är så sjukt död. gick upp 6 imorse. jävla jävla fågelskådning! gjorde inte ett jävla piss på hela dagen förutom att typ skrika på anton att han skulle göra mina uppgifter som han faktiskt gjorde tillslut men han avslutade dagen med att kasta nypon på mig. inte lika nice :P haha sen var det stress stress hem för att hämta upp dom små och leka lite med dom. Den store blir ju fem imorgon paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarty :D hahaha :P men men nu ska jag nu äta och det blir nog en tidigt natt ikväll edtersom jag som sagt är dödstrött.

oth oth oth!

någon som vet varför det är topmodel idag också?

three doors down.

ska snart hoppa ner i sängen och mysa till lite oth <3. fågelskådning imorgon :S ladda ipoden inatt!

idag har det varit mest plugg. eller bara plugg egentlingen. om man inte räknar med promenaden med tessan. jag är trött nu.
helen har bestått av girlymys med estelle och tessan i fredags. lite maricart chilinötter och mys.  igår lurade jag med älskling till stan men tröttnade själv efter typ en timme så tyckte han att vi skulle åta glass på lejonet och björnen :) mums. 28 månader i fredags så<3 sen blev det mat och singalong ..

nu ska jag bannemaj nanna. smack.

ge mig hopp.

sitter och inväntar estlle och tessan. :) girly night för att ta reda på vad som händer sen :P förslag någon ?:D

tänker inte kommentera redovisningen idag. lite svårt eftersom det inte blev någon för min vår del. så jävla dålg stil. fy fan.

black velvet.

Jag förstår verkligen inte. jag gör verkligen inte. va fan ser juryn i Johan? asså seriöst han kan ju inte sjunga? asså jag tycker verkligen att han suger. gaah blir galen.

men annars tycker jag att idol ändå har börjat skärpa sig lite. de tar in lite mer intressanta personer istället för bara sådana som typ danny, ola, Marie såna vanliga männsikor. me like.

I love ale. (hate)

sitter fortfarande i skolan med ale. och jag tror att han ska döda mig snart. eller jag honom rättare sagt. plåtade i studion och var inte särskillt seriös. bilder kommer kanske ^^haha men sen nu ändrar han hela min text för att han bara kan läsa tecter med typsnitt times new roman.. för helevete människa!:P haha sen glömmer han att spara bilderna han redigerar så han har gjort om samma bilder typ fem gånger. tröög..

undrar om han är färdig än? pallar inte vara kvar länge till.. dumma dumma ale.

seriöst.

Jag måste bara skriva detta innan jag glömmer bort det igen..
imorse när jag åkte till skolan läste jag Metro och fick verkligen ett gottskratt. Läste om han snubben i Finlad som hade skjutit tio personer elva med sig själv. det var inte det var so var kul, utan självklart sorligt. men sen när man frotsatte att läsa så hade Metro gjort en jämförelse med den andra killen som gjorde liknande i november förra året.

det började ganska seriöst lixom att båda hade lagt ut filmer på youtube... nästa var att dom skujtit lika många folk eller lknande. sen kom den mest patetiska liknelsen.. det var att båda lyssna på Raimstein. (stavelse?) Asså helt seriöst?! då skulle alla som lyssna på Raimstein vara möjliga psykopater? vaför låser vi inte in allla som lyssnar på dom så att vi slipper fler sådana här situatuioner.


seriöst. hitta något som är relevant annars skit i det!

nothing else can save me.

tisdag tisdag tisdag. min lediga tisdag. känns som om jag har varit upp i flera timmar och jagsnart bör gå att lägga mig igen. men det stämmer litehalv. gick upp sex imorse eftersom jag hade krlektion halv 8. liiiiiite segt att göra det när man vet att man är ledig. men iaf. bussen körde som en idiot och jag vet fortfarande inte om jag hamnade på den bussen som skulle gå en kvart tidigare eller inte för jag var vid körskolan redan tio över sju. skulle vatt där 25. men iaf. körde i rusningstrafik och det gick bra :)

kom hem försökte sova lite men det gick inte så bra. somnade runt halv tolv. tessan ringde tolv. så dt varinte så mycket sömn. jag upp och gjorde lite mat. tittade lite på sthlm live säsong ett och sedan hamnade jag här. och nu ska jag strax sticka bort och hämta småglingen på dagis så man kan få lite pengar :) hihi

sen så blir det dejt med älskling efter (?) eller jag tror det iaf.. vi bestämmde att jag skulle ringa efter så vi kunna hitta lite mys tid tillsammans <3.  snart 28 månader<3

nej nu ska jag uppdatera Ipoden för att promenera till min gamla skola. puss!

happy days.

OTH BÖRJAR OM TIO MINUTER FÖR ER SOM MISSAT DET ;D IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH
har dock sett dem men ändå underbara underbara one tree hill <333

feel so good.

det känns verkligen inte sen det var tre timmar sen jag skrev sist :O men iaf nu har jag kommit en bra bit på vägen ochjag är inne på min tredje sida. wiho min inledning släppte till slut och allt rinner på. förutom att jag bröjar få huvud värk och nog borde ta avstånd från datorn enstund. funderar på att cykla lite och äta och sen sätta sig ner igen med detta underbara arbete.

mm. det luktar tacos och min mage kurrade precs. undra när vi ska äta.

dancing queen.

tre timmar sen jag skrev föra gången och jag har kommit tre inledningar längre :P haha jag hatar att börja. det är fan det svåraste. sen när man väl kommit igång går det hur bra som helst! GAAH hjälp mig någon!!!!!!!

Jag har övergått från sex and the city till att lyssna på mamma mia musiken. och jag tror faktiskt inte att det går bättre. istället för att jobba sjunger jag. gosch jag hatar arbete.

I got the call today.

efter att varit sjuk i nästan vecka är jag nu frisk. om man bortser från itt lock i örat! :P men annars. så idag ska jag plugg plugg plugga. liv och död projektet ska vara klart på fredag ohch jag har inte börjat.. undra hur långt ale har kommit?

funderar på att dra till gymmet senare idag också. har ju inte tränat på hela förra veckan. hmm... ska bara hitta lite tid till det också men det löser vi..

Kollar på sex and the city filmen samtidigt. så antar att ja gmåste stänga av den för att kunna plugga. menden är ju så bra (A)

nu ska jag börja!

nanananana.

Jiho :D mitt i matlagningen ringde deet en kille från Ystad allehanda och gav mig praktik i två vckor :D:D:D:D:D:D IIIII nu väntar jag bara på att thomas brat(t) ska ringa sydsvenskan så jag kan bocka av det också! jävla jävla brat! (lässom en bakåtslickad snubbe! :P)

gosch halsen är som innan och jag känner att alvedonen inte längre hjälper. ska nog nanna till top model. kollar ju på Idol så det blir ä efter detta.. så min telefontid ikväll blir till halv elva senast! :P

idol börjar.

this place.

Namn - Linda
Födelsedag - 20 Augusti
Hemstad - Malmö/oxie
Ögonfärg - Blå-gröna- gula
Hårfärg - blond
Längd - 1.70
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Civilstatus - upptagen
Stjärntecken - Lejon
Skostorlek -39-40-41
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - rutiga kawasaki
Svagheter - Blyg
Rädslor - höjd.
Mål för året - Ta tag i saker direkt och inte år senare.

ANTAL
Antal syskon – 1
Antal piercings – 2 med öronen
Antal tatueringar – 0

FRAMTIDEN

Namn på barn – Thea, theo eller Erik.
Vad vill du bli när du blir gammal – Fotograf
Drömjobbet – fotograf för nån stor tidning lr nått vad vet jag:P

FAVORIT

Mat – frukostbuffén i thailand XD
Sport – Fotboll
Djur – hund!
Glass – Kiwisorbet, mangosorbet
Låt – World of it's own
Nummer – 13
Tuggummi - Mint
Helgdag - Lördag
Årstid – Sommar
Tandkrämssmak - mint
Radiostation – lyssnar inte på radio. men the voice kanske?:P

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär - Yesbox
Blivit dissad – Yesbox
Rymt hemifrån – yesbox
Föreställt någon naken – yesbox xD
Har du skolkat - Yesbox
Sovit utomhus – Yesbox
Gråtit i skolan – Yesbox
Spytt i skolan – Yesbox
Velat bli modell – Nobox
Gjort något dumt som du skrattar åt idag – Yesbox (fikus och badkar säger allt.)
Sett en död människa – Yesbox
Använt droger – Nobox
Ätit sushi – Yesbox
Retats – Yesbox

THIS OR THAT

Cider/öl - Cider
Pepsi/cola - Cola
Mc Donalds/Burger King – Mc Donalds
Kärlek/sex - Kärlek
Choklad/vanilj - Glass? Vanilj
Jordgubbar/blåbär – Båda
Kött/veg - Kött
Tv/film - Båda
Gitarr/trummor – Gitarr
Adidas/nike – Nike
Kinesiskt/mexikanskt – Kinesiskt
Kakor/paj - Paj
Mtv/vh1 - Mtv
Blind/döv - Döv
popcorn/chips – Popcorn
myskväll/fest – Beror på tillfället
killar/tjejer - Killar

KAN DU

Gå ner i splitt – nej
Skriva med båda händerna - Kankan jag, men ser kanske inte bra ut
Blåsa en bubbla – Jadå
Göra rökringar – Vet inte, har inte testat
Ha dina ögon i kors – Ja
Nudda näsan med tungan – Nej

VEM VAR DEN SENASTE

Du nuddade – Mamma skulle jag tro..
Du pratade med – Pappa
Du msn:ade – angelica
Du kramade – Älskling
Du skällde på –Thomas Bratt HAHAHAH (folk på medie vet vem d e ^^ ) 

SENAST DU

Skrattade – Idag
Grät - Igår för min huvudvärk inte var att leka med!
Filmen – Beck (minns aldrig vad dom heter)
Tuggade tuggummi – ingen aning..
Drog ett skämt – ingen aning
Sjöng en sång – idag ansökte jag till Idol för kråkor.. jag vann.

VAR ÄR DU

Vad ser man utanför ditt fönster – buskar och ett tomt tryckeri
Lyssnar du på musik just nu – tvn.
Vad har du på dej –kl'nning thigts älskling nu mera min röda diesel tjocktröja och duntäcke men jag fryser ändå... (har antagligen feber.)
Är det på din musmatta – svart.

HAR DU NÅGONSIN

Blivit kallad hora – JA!
Ljugit om din ålder – Jaaa,
Bråkat utan anledning – Förmodligen

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN

Druckit alkohol - nej
Shoppat - nej
Skejtat - Nej
Bakat – nej
Motionerat - nej
Slagit någon - nej
Festat - nej

Jag käner mig som en överkörd nittioåring som svalt en kråka så jag har myst i min säng heeeeeeeeeeeeeeeela dan :D typ ^^

you got to.

okej jag är halvt döende. eller jag känner mig som det iaf. jag minns inte när jag måde så dåligt sist. jag har ont i hela kroppen och låter so men kråka. och såklart förkyld. jag orkar inte. Igår var inte heller en bra dag men bättre än idag. var bara förkyld igår men detverkar ha slått ut igen. iaf. har snart stt alla sally avsnitt. älskade människa :D  men nu är jag på sista avsnittet och jag funderar på vad jag ska se sen. tips någon?


jävla skit skola. hata apu.

hur skulle världen se ut om jag sally svantesson uteblev från vardagslunken. lite gråare lite futtigare haha ;D

there is no answer.

måndag morgon och jag mår piss. min hals gör ont, har frossa och mår illa, var fan ska detta sluta egentlingen? jag orka inte bli sjuk. fast man ska väl inte kllaga har inte varit sjuk på typ 4 månader (om man inte räknar med mina endagarsförkylningar..) men ändå. gosch jag orka inte jobba.

någon som vill skrva ett arbete om dödstraff till mig för 500 kr?

rollercoster

japp då var dena söndagen över. städat tuyp hela dan eftersom mamma har fått nått dile på att hon ska packa ihop alla saker som vi har haft genom åren till mig och min syrra så vi kan flytta hemmifrån. har även lagt typ halva vårt hem till loppis så någon som vet något ställe som har loppis på söndagar? även typ halva mitt rum följde med. bara skit som flyttas runt hela tiden och aldrig används så vem fan bryr sig egentlingen.

kollar på hål i väggen och det var inte så roligt som jag trodde men ja det finns inget bättre så nu ska jag fortsätta att mysa i mitt mysiga täcke.

Du är pinsam. och tänk på jag tänker inte vara där nästa gång ni bråkar för att sen när ni är vänner försvinna. bara så du vet.

i'm going to.

såg patrik 1,5 igår med åsa :) en väldigt rolig film och jag trodde inte att jag skulle sluta skratta på vissa ställen ^^ en väldigt roligt film det vill säga. med ett väldigt bra budskap :) ska inte säga för mycket men se den, I recomend it very much :)

ska strax dra ut för att försöka hitta den bästa och säkraste stället att cykla med en femåring till krumby. lär bli över reckan men jag vet inte om jag hittar ^^ hah jag har bott här i 18 år och jag hittar inte till krumby över reckan. för jävligt! ajja är jag inte tillbaka när det blir mörk får ni börja leta efter mig :)

ska nog träffa älskling ikv. efter att han sett filmen :D haha men iaf det blir väl lite mys och annat roligt ;D

nu ska jag cykla! tjingeling.

for my love.

har typ precis vaknat ^^ igen.. syrran kom in klockan tio imorse.. sååå nu ska du upp för u kska med mig til stanoch vi åker om en timme. jag gick upp efter lite om och men gick och duschade och stack till stan. christiel skulle handla present och ett armband till sig själv och jag behövde smink ^^ sen hitta christel hittade även en lång polotröja på MQ :) sen åt vi på graffitti :D MUMS sjukt länge sen ^^

så nu ska jag snart äta väntar bara på kusinen som ska snylta oss på mat idag men hon lovade att inte äta upp vårt kylskåp :) så ja sen blir det Patrik 1,5 ikv :D wiiie verkar sjukt ball iaf :D

nej nu ska jag bädda lite ^^

to sexy.

fotolektion och vår klass har 80tals fest ^^ haha har åttitals musik på kanonen och ala sjunger med vissa dansar och skrattar.. nu kom baribe girl på inte åttital men lite gamla låtar iaf :D haha till och med lars är med på vår 80-90 tals musik ;D ii :D

borde jobba med loiv och död projektet men jag orkar inte. inte nu iaf. vi ar ju samma lektoin efter lunch. då ska jag ara seriös!

inspark ikv ;D haha ettorna ska bli fulla ;D

Jolene.

Igår trodde jag att mitt hjärta skulle stanna! Tänkte stänga ner datorn men skulle först uppdatera min ipod med mina nya spellistor. Så när jag kopplar in den i datan händer det ingenting. Datan hittar den men inte Itunes. jag bara what? så ser jag att ipoden är låst så jag tar bort låset men inget händer låset är fortfarande kvar i displayn. så kopplar ur den och in igen och då hittade Itunes den men påstod att den var skadad och frågade om jag ville återställa till fabriksinställningar så jag tänkte ja om den nu är skadad kan jag lika bra göra det. så jag tryckte ok och den hämta några uppdateringar sen hängde sig hela datorn och displayn på Ipoden blev vit. Datan stängde av sig och Ipoden förblev vit. Fick panik! jag menar hur länge har jag haft den ? 10 dagar? fuck kvalitet! så sa pappa att han skulle köra in med den idag om den fortfarande var så när han skulle sticka till jobbet. men när jag vaknade så var den svart. batteriet hade dött. så jag kopplade i den i laddaren och nu funkar den som om ingenting har hänt!

men mitt hjärta stannade för tnågra sekunder! min Ipod SÖNDER! hemska tanke.

how he calls your name.

onsdag kväll och jag är trött trött trött. ska strax gå och lägga mig... körlektion kvart i elva imorgon! och jag som börjar skolan tolv! liten sovmorgon iaf :P

cirkelgym idag. sjukt nice. mamma och jag hade sån tur vi kom typ 3 minuter i sju och tänkte gymma istället eftersom det på internet stod att passet var fullt. så när vi kommer dit ser vi att där är 14 (!) platser kvar så vi tar två springer ner och bytar om och hoppar in i uppvärmningen! wiie :) så nu protesterar mitt knä ännu en gång.. mina ben med för den delen. är det bara jag som tycker om träningsvärk? :P

nu ska jag byta lakan sen nanna!

1,3

I can still recall.


hahahaha kolla 0.36 ;D

EEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIS:D:D:D

you're standing here.

okej asså jag bara skojade att dagen har gått fort. detta SUGER. jag vill heeeeeeeeeeeeeeeem... jag dör snart av huvuudvärk. jag ska personligen stämma den som har sagt att vi ska gå så här länge. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

god this feels good.

ännu en lång onsdag. dock har snart halv gått och faktiskt oväntat snabbt! yeah. och jag har varit flitigt ! kanske därför det känns som om tiden går snabbare? who knows. iaf. skrivit nästan en hel sida egentligen tre men jag är så petig så jag måste alltbd börja om när jag inte är nöjd. men nu tror jag att jag har fått ihop en sida som jag kan vara nöjd med. heja mig!
ska snart snacka med min lärare om hur mycket jag har gjort och hur jag ska göra med foto biten. problemet är att jag inte vet. jag kan aldrig komma på biler i förväg det kommer när jag väl har börjat skriva. men det fattar inte dom! gaah. men va fan hon får gilla lägget. jag har ju nästan skrivit en sida (A) på typ 4 timmar.

oj nu kom hon.. tjingeling!

fancy me.

tio i sex och jag har tagit mig ur träningsklädena för att istälet ta på mig lite mer vardagliga kläder ^^ skasrax sticka till älkling men tänkte uppdatera ala läsare lite eftersom jag har så otroligt intressant liv...


tydligen inte. jag sticker nu!

color on my skin.

klockan är snart halv tre och jag spinger fortfarande runt i träningskläderna. cyklade en halvtimme idag med nice. fat knäet strejkade så jag tänkte vara lite snäll idag iaf. imorgon är det på det igen :)

inget jobb idag då den store blivit sjuk =/ ajja jobb nästa vecka istället. i need that money! :P

kolar på OTH s. 05 :D hihi igeeeen:P me love.

nu ska jag in i duschen!

please don't take him just because you can.

happ då har ännu en måndag snart gått. väldigt snabbtom jag får tycka. Gick upp vid 9 för att med uppfuckad knä til tusen cykla runt hela oxie för att få ihop 36 bilder till lektionen idag. ONT! sen nä jag vää var på väg hem från kristineberg tror ni inte att dom höll på att lägga asfalt på vägen så där fick jag inte cykla så fick cykla runt om hela skitet igen. mitt knä hade fem (!) färger när jag kom hem..

hem duscha och fixa med lite bandage och grejor för att knäet skulle hålla sig under dag. haltade mig iväg till skolan vid 12 och hade mörkerrum till tre. fick framkalla den där filmen som jag tog på morgonen. eller vi fick fram bilerna på negativen iaf. nästa gången ska vi nog få fram fom på papper. eller det tror jag iaf. :P

sen bar det iväg till hemköp för att handla lasangeplattor sallad palsternacka och lök med estelle och emma. sen bussen hem för lite vila. sen trotsade jag mitt knä och stack till gymmet en timme.. så nu har mitt knä åter fått sina fem färger.

kollar på kristallen... blir så trött på alla inövade skämt tt jag snart blir knäpp funderar på att spela in det bara föratt kunna spola förbi allt sånt skit! tåls att tänka på...

imorgon blir det jobb  jobb jobb.. sen mys med älskling tror jag iaf :)

nu ska jag lägga mig och mysa i sängen.. tjingeling!

everything is new.



för att denna snygging nu bryder min hylla :D
+ 5 x 2 blixtar :D

TACK MORFAR:D

we're not going down.

klockan är elva och jag är fett trött. ska bara vänta på att Ipoden ska bli färdg laddad så jag kan gå och lägga mig. segt att ladda i datan. måste köpa sån till väggen. men orka. iaf.

nu ska jag se idol eftersom jag inte var hemma innan :D

sovgott!

beautiful disaster.





jag vill hem till min snygging pch fota <3

sa jag förresten att mina visitkort har kommit :)

moving on.

seeeeeegt. har typ skrivit en och en halv idéskiss. sen klockan tio. härligt jobbat! jag orkar inte. detta suger feett hårt. man kan inte sitta framför en dator i så många timmar utan att få ont i huvudet. vilket jag har nu. och jag är hungrig. bara två timmar kvar. gash.
sa jag att jag hatar detta projektet?

gosh.

onsdag.långskoldag. tråkigt projekt.segt.

who am I.

ii den är fäääärdig ;D nu måste jag sminka mig för åsa kommer när som! imorgon är det EMG önska mig lycka till ;D

you are hot!

wiiiho min Ipod ligger fint brevid mig och laddas. tar så låååång tid :( (tre timmar! haha ) ii den är fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D:D som svar på Elins kommentar det är en blå Ipod nano 8 Gb.. fråga mig inte varför den är ovanlig men så är det. :P gaah bara en timme kvar hoppas lite på att den blir färdig inom en halvtimme så jag hinner pilla lite på den innan jag åker (A)

städa städa städa!

so much more.

jahapp och då var det första september. och jag är comviq kund ;D haha har haft telia så länge som jag har haft monil (8 år) och nu har jag övergett dem. to bad to sad för dom när dom höjer priserna så! dumma dumma telia. så alla comviqare skicka sms :D haha

och inte nog med det, jag blir även med Ipod idag :D:D:D eller det tror jag iaf.. får se när pappa kommer hem.. hoppas han hann hämta den annars blir det imorgon ;D wiiiie jag ska äntligen få min älskade och otroligt ovanliga Ipod ;D fanns en kvar i alla tekninkaffärer i malmö lunf och helsingborg. fanns på två ställlen i sverige, trollhättan och någonstnas utanför sthlm.. snubben på teknikmagasinet sa för att citera ordagrant " grattis du har valt den mest ovanliga Ipoen " wiho älskar man blått så gör man ;D aaa kan han komma hem någon gång!:P

nej nu ska jag fortsätta städandet, ser ut att bli bio ikväll igen med såklart kusinen ;D