internet cafe, Elizabeth street.

hej igen!

nu sitter vi pa ett internet cafe i Sydney. Har bokat ett nytt hostell till oss fran den 2 januari - 9 januari Det heter surfside coogee beach sa vi hoppas pa att det blir nice =) hihi

annars ar det bra jag har brant min nasa! dock hade jag smorjt mig med 30 men den ville anda bli brand =( dock har det gatt ner valdigt mycket nu sa det ar skont! vi har sett opera huset, harbour bridge och jag skojar inte det var saaaa maktigt! det finns knappt ord! jag var tvungen att ta pa opera huset sa nu kan jag bocka av det fran merit lista hihi!

Igar var vi pa bondi beach och badade! sa underbart det var, men extremt salt vatten! haha en lite smarre chocka\ dar faktiskt! men vi ba\orjar fa farg men kanner oss anda som dom vitaste manniskorna i hela sydney, men det forsoker vi andra pa! hihi

ikvall ar det nyarsraketer som galler! och vi ska forsoka fa plats vid opera huset, hoppas vi far plats bara! skulle vara sa sjukt underbart! hihi sa det blir manga bilder ikvall! btw bilder kommer nar jag hittar wifi till min dator som inte kostar 8 dollar i timmen! det har jag inte rad med! haha

japp ha det bar tills vi hors igen, och gott nytt ar!

Aussie Assuie!


St Kilda, Melbourne!

hej hej sverige! vi sitter just nu pa vart hostell i Melbourne och vantar pa en shuttle buss till flygplatsen. ikvall aker vi till Sydney. Det ar sa overkligt att vi ar har och det sager vi minst var tjugonde minut. men vi njuter och allting ar sa otrloigt fint har helt sanslost. igar var vi valdigt mora efter ca 22 h flygning men vi lyckades ta oss till hostellet utan storre problem. dock trodde vi det skulle ligga narmare flyplatsen men vi akte taxi i ca 30 minuter sa sa nara var det nog inte =) haha men vi fick var doorm och vi delade med en australiensisk man i 40 ars aldern som backpackat i snart ett ar. valdigt trevlig men lite skum! haha vi var sa hungriga nar vi kom fram att vi gick till mcdonalds och atnastan direkt. Nar vi kom tillbaka till hostellet och var doorm sag jag var forsta spindel EN LITEN BIT FRAN MIN SANG@ panik utrbyter och vi ville forsdt doda den men mannen ville inte det sa vi gick ner till receptionen for att veta vad vi ska gora men dom sa bara doda den sa vi gick upp och Asa tog din fliupflop och smaschade den i vaggen sa den dog! men sen kan jag saga att det var svart att sova efter det! kan ocksa varit svart eftersom min sang skakade for att mannen under snarkade nagot sa fruktansvart! haha men i med oronproppar sa fick ja sova tre timmar iallafall!

uppe och hoppade var vi vid 0600 och da skulle alla tre duscha sa mannen gick ivag en timme for att sedan komma tillbaka nar vi skulle ata frukost sa han fick sova lite till! hahah jobbiga svenskar tror jag nog han tankte hihi. men vi gick och checakde ut och sen laste vi in vara vaskor och begav oss mot THA BEACH! St Kilda beach kom vi nog fram till att den hette!. shit alltsa som jag har langtat efter sol och varme. och anda ar har ganska kallt. tror det lag pa 26 grader som mest. sa vi tog lite bilder solade och njoooooooooooot av varmen. det kom en trubadur och spelade lite akustiskt gitarr och vi undrade om livet kunde bli battre. vi kom fram till att det nog blir lite battre i syndey men att detta var NICE. nu ska vi se om det finns nagon vaken dar hemma och hoppas ni inte fryser allt for mycket. jag vet att vi inte gor det iallafall! hihi puss

Nu kör vi till Kastrup! Nästa inlägg blir ...

img_4915 (MMS)

Nu kör vi till Kastrup! Nästa inlägg blir ifrån melbourne! Gaaaaaah :D


årsgenomgång av 2010 <3

Januari 2010


Den 1 januari 2010 tog jag mig hem från min sovplats från nyår. bakis packade och drog hem till Mary och hände där en stund. den 2 januari drog jag ner till Sydafrika och Johannesburg med familjen och träffade en släkting jag knappt visste vem det var. VI matade giraffer, klappade lejonungar och  åt otroligt god mat. Efter två dagar där körde vi från Johannesburg upp till Krüger parken. Där mötte vi apor utan för fönstret och åt frukost ute i djungeln. Inne i parken såg vi både Hippos, vildsvin, bufflar, noshörningar och andra massa häftiga djur! nu hade resan redan varat i en vecka och det var dags för oss att dra vidare upp mot Moçambique och för Lina att dra sig hem till Johannesburg igen. Vi mötte upp våra guider, Deon och Deon jr. vi stannade halvägs dvs. i Moçambiques huvudstad Maputo och sov en natt där. En natt som nästan slutade i fängelse, men det är en helt annan historia. Dagen efter körde vi vidare upp till Inhambane där vi spenderade dagarna med att ligga vid poolen och sola. riktigt bra vecka.


Med halva januari hade gått förbi utan att jag träffat några vänner umgicks jag så mycket som möjligt med dem och samtidigt jobbade jag röven av mig. Vi såg Snabba cash på bio för att de väntat in mig då jag ville se den på bio, fina vänner!  festande blev det en hel del och jag jag hängde mycket med mina ikea vänner. Jag och såfie firade ett år och det firade vi hos henne med film och mys. och plötsligt var januari slut.



Februari 2010.


Februari började mindre bra då jag dumpade min man sen ett år tillbaka, men depp som jag var fick mina vänner mig att tänka på annat genom fest mys och film. jag begravde även mina sorger mha extremt mycket jobb och jag blev nästintill utsliten och jag fattar inte att jag verkligen orkade! Jag behövde förändring och jag valde att försöka kippa tillbaka min snelugg, men det slutade med raklugg. Jag fick även ett hål i huvudet efter att ha trillat ner från en säng under en full kväll.  Alla hjärtansdag firade jag med mammas arbetskamrat och familj. mysigt hade vi och jag slapp tänka på att jag ännu en gång var singel på alla hjärtans dag.  Ikea vännerna och jag festade tillsammans lite till och jag gillade mina nyvunna vänner.



Mars 2010.


Jag startade "alla vi som älskar archimedes (svärdet i stenen)" klubben på FB. tror vi är upp i 15 medlemmar nu! (Y) mars var mest jobb. och fest. men mitt i allt detta planerades det även en Frankrike resa för att hälsa på Åsa som jag inte sett sen november 2009. vi lyckades få ihop 5 dagar så jag bokade första bästa plan och åsa raggade upp en lägenhet till mig som jag kunde bo i och hon med under mina dagar. så den 26 mars, kl 0600 satte jag mig själv på flyget ner tll frankfurt sen vidare till geneve. Min väska gick sönder någonstans på vägen men jag lyckades anmäla den helt själv trots att tanten bekom disken inte alls verkade förstå varför jag skulle vilja göra det. dumbom. Efter det jag tog en buss till Val d' Isere. men jag skulle först ha bananer men ångrade mig så fort jag såg att en banan kostade 2 Euro = 20 kr. EN BANAN. jag sket i det och köpte vatten istället.  jag var framme ca 10 timmar senare. men det var värt det och de fem dagarna var helt underbara. Så mycket vi skrattade och så mycket vi hittade på var underbart. och det passade så bra att åsa var ledig  jätte mycket när jag var där nere. underbart och vi tittade på film hela nätterna. Ibland med manligt sällskap, ibland inte ;). jag kom hem den sista mars och plötsligt var även mars slut.



April 2010.


Jag fortsatte att jobba röven av mig och när jag väl fick tid klämde jag in lite fest och mys ovan på det. Estelle började yra om en USA resa och jag viftade bort hennes dumma ideér inte kunde väl vi två åka själva till USA?! Jag bokade även en pink biljett tillsammans med Maria i July och nedräkningen började direkt.  Mitt 35h/v vikariat gick ut och jag njöt otroligt. äntligen fick jag göra något jag ville. jag la ner mitt hjärta i min hemsida, trots det gick det inte alls och jag gav upp tillslut. överlät det senare till min kusin som skulle hjälpa mig när han hade tid... Estelle fortsatte att tjata och jag måste ju erkänna att hon nu fått mig väldigt sugen på att göra det. vad vi inte insåg var att det var extremt mycket pappers arbete som skulle göras innan. och det faktum att vi inte fyllt 21 än var ett stort problem då de flesta hotell hade det som åldersgräns för att få hyra ett rum. Men tillslut hittade vi ett plus ett flyg som passade och ja what the hell vi lever bara en gång så vi drog till och beställde en resa till Staterna som skulle gå av staplen den 14 juni och vara i 10 dagar. Vi längtade som galningar. April tog slut i samma veva.


Maj 2010


Sommaren var på gång på riktigt och jag njöt av att vara ledig mer. 1 maj hade vi inventering på jobb och jag började 6 (!!!!!) slut ade 9 och gick hem och däckade.  Åsa kom hem den 7 Maj och vi hade big time reunion. skönt att äntligen ha henne i samma land igen. tom sju minuter bort och allting  återgick till det normala. Jag jobbade två veckor irad i linen och ryggern dödade mig. jag gjorde även min första gräddsås! efter nästan ett år på ikea men någon gång ska vara den första. Jag hittade några placebosinglar som jag letat efter och lyckan var total. Åsa och jag stack till svedala outlet för att leta efter jeans men det gick inte så bra. Sen fortsatte vi med vår tradition och såg bio, the bounty hunter mindre bra film men extremt trevligt sällskap.  Jag och Maria bokade Melissa horn biljetter i dk och det var en riktigt bra spelning. satt uppe på en balkong typ och såg ner på henne inne på lilla vega. väldigt mysig väldigt intim spelning och en och annan tår fälldes.  jag och Åsa fortsatte vår tradition och såg the joneses på bio och träning efter det. vi såg även en bil med regnummer "CUZ" vi fotade den och Åsa fotade mig när jag fotade den "cuz fotar cuz" hahaha långsökt men vår humor. Jag och Estelle drog på media mingel och lyssnade på intressanta föredrag. Den 26 maj klippte jag av mig mitt siestaarmband och lyssnade på placebos spellista som de spelade för oss 09. det var fint men kändes naket utan det på handleden. Jag köpte en Iphone 3GS och trivdes med det beslutet. Sista söndagen i maj var morsdag men det datumet, 30 maj, kopplar vi i släkten numera ihop med något annat. Rip farbror. och maj slutade sorligt.



Juni 2010.


Estelle och jag försökte förstå att vi snart skulle bege oss iväg tillstaterna alldeles själva. svårt men vi försökte. Jag träffade Alex en onsdagseftermiddag och vi drack vin och pratade pojkar. solen lyste på oss och vi hade en fin eftermiddag. det var dags för studenter och jag hade en massa människor att säga grattis till. Först ut var Bambii därefter drog jag till lomma för att träffa sandra och åka land och rike runt för att få tag i serien De halvt dolda. men det gick inte. vi tittade på lite andra filmer och sedan däckade jag i hennes syrras soffa. Dagen efter var stressigaste dagen på länge. fem studenter på en dag. Therez, såfie, therese, Elias och annika. men jag hann och jag sprang hela malmö runt men tillslut hamnade jag hos therez på kvällen och firade henne. fin kväll. dock började jag 8 dagen efter så natten varade inte förevigt men ändå.  Några dagar senare agerade jag fotograf på mammas arbetskamrats dotters student. kul och träffade lite media folk, oväntat men ändå. sen var det dags för nästkusinen att ta studenten och även om de var förtidiga på utsparken så hann vi se han åka iväg på flaket och vi träffade honom hemma hos de efteråt. nu var det bara få dagar kvar till usa och nervositeten steg otroligt. Alex fyllde 20 och det firade vi hemma hos henne och vi mös och pratade drack lite mer vin.  Dagen efter stresspackade jag allt jag kom på för nu handlade det om timmar tills vi skulle åka. Estelle och jag skypade under dagen för att vi skulle komma ihåg allt och vi pratade om allt vi skulle göra vad som skulle hända. ja allt det där. den 14 juni åkte vi. mer fel på den resan kunde det inte ha blivit men för det så älskade vi det. huvudsaken med resan var ju invigningen av harrypotter parken som vi skulle vara först in på! och vi var bland de 150 personerna som fick se invigningen live. vi fick dock gå upp halv fyra (vi försov oss så receptionen fick väcka oss! och satt på en bro och såg tv intervjua folk och sånt. riktigt coolt. när de väl släppte in oss på området var det en sak som fanns i huvudet. SPRING OCH SPRING FÖR ALLT VAD DITT LIV ÄR VÄRT. och tro mig vi sprang. till poliser kom och sa "om ni springer åker ni ut". så vi började power walka genom hela parken och tillslut hamnade vi på en bro där det tog stopp. vi såg solen gå upp över hogwarts och alla skådespelare stod och tittade på oss från ett torn tillsammans med the filmcrew. vi blev uppmärksammade när de bad alla skrika var de kom ifrån. alla vände sig om och stirrade på oss. SWEDEN?! how do you say harry potter in sweden? han blev lite besviekn när det  nästan låter likadant men vi var nöjda för det. en helt underbar dag men fy tusan vad vi hade ont i fötterna! men trots att vi var utan bagage i en dag, gick i två timmar efter ett wallmart, försov oss inför den stora dagen och skoskav så det räckte och blev över och att vi höll på att missa planet hem hade vi det helt underbart och var en av de bästa resorna jag gjort. helt ofattbart. jag tackar estelle för det underbara sällskapet och för den underbara iden. vi kom hem igen den 23 juni och jag började med att jobba dagen efter. jet lag var det tal om och tillslut spydde jag av sömnbrist. det blev midsommar och det firades i min trädgård med finaste vännerna. Dagen efter drog åsa och jag ner till löderup och umgicks med mormor och morfar och hade en mysig dag. Therez drog med mig och såg sex and the city 2 på bio, någon dag senare var det dags för eclipse premiär och mary hade fixat så att vi fick se alla filmerna igen på bio så vi hade twilight marathon. riktigt kul och trots att jag är skeptisk mot tvåan var trean bra. och rolig! jag gillade det. så kl 00.00 såg vi världspremiären av eclipse! och i samma ögonblick slutade juni.



Juli 2010


Öresundsbron fyllde tio år (var tog alla de åren vägen? :O ) men jag bambii therez anna och tillslut maria hade förstaparkett till dessa mes raketer och ljusshow. men vi hade kul för det. på väg mot bilen såg vi en bil bli på körd och det var man såg liksom hur hela framdelen vred sig medans resten av bilen stod stilla. lite slagsmål och sen tillslut kom vi förbi dem och åkte hem. Pappa blev sjuk under natten och jag sjukanmälde mig från jobb för första gången och sjukanmälde mig även från jennys födelsedagsfirande eftersom någon var tvungen att hålla koll på pappa. Undertiden jag var i USA så målade pappa om mina rum så jag började möblera dem. Soffan som vi köpt fick vänta lite att bli möblerad eftersom pappa inte orkade. men tillslut kom dn upp och rummen började få  rätt utseende. Pink konserten närmade sig med storsteg och nyheten om att Good Charlotte också skulle vara förband var pricken över i:et det kunde inte bli bättre (men det blev det). JAg och åsa drog ner till löderup under mormors födelsedag och hade en underbar helg därnere. riktigt mysigt. Vi drog till GBG dagen innan och bodde hos hennes moster. samma dag som konserten gick vi runt i gbg och tittade och plötsligt ser vi en mörk bil köra i motsatt riktning mot oss och då sticker ett blont huvud ut ur den och bara skriker. Jag inser vem det var och bara DET VAR JU PINK men innan vi hann reagera var bilen borta och vi fortsatte vår färd mot ullevi. Vi ville köpa vars en tröja men blev sönderraggade av killen som sålde dem. "jaha var ska ni segla då. men vi ska inte segla vi ska bara vara där. aha gud vad kul vart ska ni segla då?" jobbig snubbe.  Vi började köa några timmar innan konserten och till vår förtjusning var där inte särskilt lång kö. men vi fördrev tiden med lite bilder och beundrade våra nya tröjor.  Vi kom in, handlade dricka för att inte dö bort i värmen och vi kom ungefär tre meter från scenen. riktigt sjukt. medans vi stod där och babblade, plåtade och sjöng till den otroligt dåliga DJn så kommer det upp en snubbe på scen och börjar sjunga. han verkade bekant men jag trodde han var en ljudsnubbe som sklle prova ljudet men jag plåtade på som fan för det och diggade hans musik as hell. det visar sig senare vara butch walker men det fattade vi inte då. next up var good charlotte som också var helt underbara. tAKiDA var nästa och de sprängde våra trumhinnor men efter att vi fårr öronproppar från en snäll vakt kunde vi njuta igen. sen kom pink. och var helt sjukt. riktigt bra och jag älskar at vi stod näst längst fram. helt underbart. extaaaas resten av kvällen.  Dagen efter mötte vi upp stoffe och isse och sprang runt på liseberg och hade det mysigt. söndagen började med att jag skrek på issa och stoffe att gå upp isse svarar med " vet du hur man väcker folk? INTE SÅ IALLAFALL" men jag hade redan väckt dem ett flertal gånger och vi höll på att missa vårt tåg. men vi hann och trots att det spöregnade bestämde sig jag och maria att åka colorado men ångrade oss ganska fort så vi gick och åt och ringde sedan jenny och chritstine och vi sa att vi ville gå i stan istället. men de övertalade oss att stanna med dem och äta och det slutade regna och vi stannade resten av dagen ändå! riktigt kul hade vi. dagen efter åkte jag till göteborg mötte upp min kusin och vi begav oss till holmen. vädret var bra några få dagar men sen regnade det resten. och ett regnigt juli slutade i gbg.



Augusti 2010.



Hemkommen från gbg var jag och jag och åsa såg beck på bio. några dagar senare såg jag den igen med mary och therez. vi åt på pizza hut innan och det var nice. dom blev rätt så rädda ;) haha jag planerade min 20 års fest och allt runt omkring.  jag och sis åkte till löderup för att spendera några dagar med mormor och morfar. vi var i boktältet och massa sånt. mys! sen var det släkträff på pappas sida uppe i pukavik. med släkt jag inte träffat på 5 år men visst det var kul det med. sen kom den stora dagen och jag fyllde 20! estelle kom och mötte mig och vi åkte till systemet och sen åt vi banan och choklad helt underbart. vi åkte hem till mig hon åkte till jobb och sen började jag städa inför kvällen.  några vänner kom över och vi åt och hade mysigt. dagen efter var det stor fest på g och kvällen blev helt underbar. Sliten och seg hade jag släktkalas dagen efter så vi firade min födelsedag i tre dagar. sliten var jag men det var kul! den 24 augusti betalde jag även min AUSTRALIEN RESA! FAG det var helt sjukt. allting gick väldigt fort. på två dagar planerade jag resan gick till STA i Lund sa vad jag ville betalade och sen var det på riktigt. vi skulle verkligen åka! 26 Dec lämnar vi landet! den sista veckan bestod av afterwork och en härlig födelsedagspresent av therez i form av en heldag på Tivoli i DK med henne, bambii och anna. Augusti kunde inte slutat mycket bättre.



September 2010


första dagen såg jag, bambii såfie, therez och therese toystory 3 på bio. i 3D. det blir aldrig samma sak som i USA men visst filmen var söt. någon dag senare hjälpte jag till vid öppningen av IKEA helsingborg och otrevligare människor har jag då aldrig mött! isch tur det bara var tre dagar! nej aldrig mer helsingborg. Sen blev det ganska mycket jobb en otroligt intessant allergi utbildning hölls, jenny förstörde allt redan den ens börjat "han är svullen" så ja det var den allergikursen. obs, väldigt mycket internskämt!.  Jag hängde med therez och såfie i bambiis rondell där therez puttade såfies bil i rondellen tre varv i väntan på mr rådjur.  dagarna gick åt till att jobba för det mesta men jag hann klämma in en inflyttningsfest hos Johan också trots att han bott där i ett år nu, men det blir aldrig försent med fest :) Vår frys här hemma började brinna också väldigt oväntat en natt. note to self: bränd plast luktar SKIT! men vi deppade inte för det jag och sis drog mamma till Ullared som förtidigt födelsedagspresent. VI hade storgruppsmöte på jobb och jag blev plötsligt medlem i vår festkomité på jbb och fick äran att tillsammans med de fem bästa arbetskollegerna planera nästa personalfest! våra hjärnor gick på högvarv! jag fick en oväntad present på posten en Kerrang tidning med en artikel om Brian molko och lyckan var total. lite senare fick jag även 7 t-shirtar 2 LP-skivor och Mary's födelsedagspresent var därför fixad!  och plöstligt var september slut och sommaren hade gått över till höst med storm (!) steg.



Oktober 2010.


Vi behövde komma bort så vi drog till södra lungby för att rida och mysa. otroligt rolig helg och jag red igen för första gången sen jag var 9 kanske! skrämmande men roligt. hyser fortfarande enorm respekt till dessa djur. när jag kom hem bestämde jag och therez för att fan vi går på bio! lite försent för att hinna den första men vi tänkte att vi tar den sena istället. filmerna vi egentligen ville se var inte lediga så vi bestämde oss för att ta en som lät lite rolig iaf. det blev "the kids are allright". HAHA riktigt misslyckat. filmen handlade om ett lesbiskt par med två barn och sen är den ena otrogen med spermdonatorn till ena ungen. ja otroligt komplicerat men iallafal... det roliga med allt det här var attt när vi kom, ca fem minuter innan den skulle börja var det bara jag och therez på bion. gud vad vi skrattade. fint med en lesbisk film och bara v i salongen. som tur var kom det tre andra par sen så vi behövde inte känna oss allt för mobbade. Therez trodde även att hon hade klamydia efter att en bioreklam påstått det. jag skrattade och mobbade henne tills hon kläcker ur sig det oförlåtna "är John lennon död" då blev jag på riktigt ledsen och mobbade henne lite till. den kvinnan. hon fyllde 20 några dagar senare och vi firade det med middag på Casa mia, jag såfie och bambii. Dagen efter var det dags för ett nytt födelsedagsfirande, Estelle fyllde 20. Men först drog jag och Åsa på hockey, MIF-Rögle matchen slutade 6-3 så det var fint. på kvällen var det dags för estelles  förfest med en massa brudar och tobias, innan det var dags för utgång på slagt. fin dag, fin tjej. vi hängde ihop någondag senare, hon handlade på systemet och vi såg dumma mej på bio. vi träffade dom små söta gula sakerna när vi var i USA så vi var tvungna att se den tillsammans.  Vår personalfest närmade sig med stormsteg och vi hade massa möten om vad vi skulle ha och sånt. DEt slutade med Maskerad och att varje avdelning skulle ha ett specifikt tema. Restaurangen skulle vara Disney och jag valde då att vara Mad hatter från alice i underlandet (johnny depp). så vi organiserade ihop oss några tjejer och beställde kostymer från USA. längtar var lång men värd. Sen hände det mest oväntade. Mormor blev akutsjuk och hela världen rasade samma på en och samma natt. mormor låg på sjukhuset och vi hade ingen aning om hon skulle klara sig eller inte. när vi äntligen lyckats somna till lite så vaknar jag av det där hemska skriket och ringer efter en ambulans till pappa. jag och morfar satt i köket och kramades. vi sa inte så mycket vi satt mest där. vi visste inte längre vad vi skulle göra.   Utanför rullade världen vidare och vi alla andra hade stannat av lite grann. de nästföljande dagarna handlade mest om att orka ta sig igenom dagen och varje kväll samlade vi oss alla på avdelningen thiva i lund för att hälsa på mormor. jag och sis bakade pizabullar en dag för att tänka på annat. jag började jobba igen för jag inte orkade vara hemma jag sysslosatte mig med annat, bla en fin tjejkväll hos emma. Planeringen av personalfest tog jag ett litet uppehåll ifrån men tog mig snart in i det igen vi handlade dekorationer på partyland och tog en mysig fika på espressohouse.  jag träffade även kalvi! ni vet, kon från skånemejerier! vi stack till systemet för att inhandla sprit till festen och ja sprit fick vi. men den vältes när vi körde till ikea. men det fixade vi. löpande band och tio minuter senare hade vi fått ihop det på en pall igen. vi är ju inte restaurangare för inget! Jag fick hem min resväska! efter ca 7 månaders väntan. jag och mary drog på gratis bio och åt sub. Himlen är oskyldigt blå stod på programmet men jag kan säga anslaget i den filmen var allt annat än oskyldigt! men vi gillade läget och såg klar tiflmen och somnade sedan sött i våra sängar. maskeraden kom och vi alla stressade oss igenom dagen innan kl äntligen blev 20 och festen började. det gick bra, alltihop om man räknar bort att vi inte hade någon musik de första 40 minuterna så var det bra. alla var så fina och det kunde inte gått mycket bättre! dagen efter kom dagen jag längtat efter så länge kommit, jag och åsa skulle se Spamalot! fick det i födelsedagspresent av henne när jag fyllde år. o gud vad jag skrattade. johan glans är bäst. end of story. och oktober slutade innan den ens börjat.



November 2010.


så fort vi var lediga smet vi bort till mormor som nu låg i malmö istället. hon var lite yr men nu kunde man prata med henne och vi kunde alla börja andas ut. mary fyllde år strax inpå månadsskiftet och hon och jag firade det med bio, the last airbender, helt okej film faktiskt! sen firade vi henne på TGI Fridays med några vänner och lite släkt. dagen efter var jag med på släktkalas hos hennes mamma för henne. sen hängde vi där resten av kvällen och kollade på bonde söker fru och lite beck.  Lasermannen blev även gripen i malmö och det dröjde inte länge förrän både bild och namn fanns i alla tidningar. Mormor blev flyttad till trelleborg utan vår vetskap men det passade morfar bättre, närmare för honom och han satt nu där varje dag. hela dagen. harry potter biljetter släpptes och estelle bokade fem stycken på premiären och vi var sjukt nöjda med det. När dagen var kommen tog vi med oss våra trollstavar och butterbeer muggar och mös till näst sista filmen.  GAGA kom till malmö arena och vem stod längst fram om inte jag, mary, malin och mary's mamma. En otrolig uppvisning och underbar konsert av gaga gjorde oss mycket nöjda med vårt beslut om att se henne live.

Sen började jag min sista vecka på IKEA och försökte dokumentera den så mycket som möjligt och säga hejdå till alla fina arbetskolleger. Jag och Åsa slog slag i saken och bokade hotell till oss i Sidney och resan var plötsligt närmare än väntat. Vi hade även vår årliga pysseldag och vi kollade på vhs och filmer på när vi var små. nostalgi och mysigt. Utanför föll snön och november tog slut lika fort som den började.



December 2010



Den första decemeber var min sista officiella dag på IKEA. Exakt 1 ½ år sen jag började där. Det firade jag jenny daníella och mary med att gå till en bar och lyssna på Daniellas kompis spela. mysigt var det iaf!. Dagen efter hängde jag hemma hos mormor och mös en stund innan jag och mary trotsade snöstormen och gick i stan och sedan såg vi harry potter på bio igen, den var likabra som första gången! Rådjur och jag tog en fika och snackade massor med skit innan han stack och jobbade och jag gick hem och blev dödssjuk (minst) i en vecka. så jag fick ställa in födesledagsfirandet av malin :(. När jag äntligen började bli frisk igen så stack jag och mary in till stan hon tatuerade sig och sen stack vi och såg Spamalot. och den var ommöjligt ännu roligare andra gången! haha sen var det dags för att haa min alldeles egna nobelmiddag med finaste vännerna som skulle vara en going away grej men jag har träffat alla efterdet ändå men skit i det! haha det var mysigt och jag kommer sakna dom så fruktansvärt! Sis ringde och vi bestämde oss för att baka julgodis och sagt och gjort en söndagskväll så gjorde vi massor av julgodis ihop. jag snodde med mig peppearkaksdegen som sis gjort efter gammelmormorsrecept och sen dagen efter försvann vi ner till trelleborg och gjorde pepparkakor med cuz, moster, mamma och mormor och morfar. rikitg mysigt att traditionen kunde bli av ändå. Julbord på IKEA kom och jag var bjuden och fick säga hejdå igen <3. jag började bocka av ressaker på min todolista! resan närmade sig med stormsteg och jag hann inte riktigt med!. jag försökte planera in så många sista möten med alla och bockade av dem en efter en. det blev jul och vi firade först hos maria den 17. sen drog jag jenny och malin och spelade bowling med tre killar och kul hade vi iaf <3 sista gången jag träffade dem. Efter en stantur med Amanda blev jag klämd under en buss och bad till gud att min fot inte var var bruten, ca 6 dagar innan avresa. ont gjorde det men jag hade tur, den var inte bruten.  jag började rota fram kläder till resan och försökte förbereda så mycket som möjligt, men det var omöjligt resan var för svår att ta på . det blev jul och den firades först hos farmor den 23 sen hos mormor & morfar på julafton. så himla mysigt och jag och cuz triggade varandra lite inför avresa!.

 




 

nu sitter jag här med cirka 13 timmar kvar till avresa och försöker fixa det sista. men när jag har läst igenom detta nu så har jag insett vilket bra, men DYRT (!!!!!!!!!), år 2010 har varit. har besökt 10 länder och hittat så många fina vänner. helt sinnes. men ja jag hoppas avslutningen på 2010 blir minst lika bra! nu ska jag faktiskt hoppa í säng. klockan piper 0800. ISCH. tack alla fina vänner för att ni gjort det här året helt oförglömligt! och tack till ikea som velat finansiera det hela åt mig hehe skämt åt sido. allt det skit jobbet. men ja som sagt det gav finansiering till något som varit min dröm sedan 12 års ålder. galet men sant. så tack.


15 timmar kvaaaaaaaaaaar!

tjena hejsan!

kollar på wallander och förbereder pappas lilla dator inför resan imorgon. ska överföra min musik också sen ska allting vara färdigt. väskan ligger på 16 kg. lite mer än vad jag vill. men iaf. får försöka ta bort lite. fst jag vet inte vad. men det får bli ett senare projekt. imorgon går bilen här ifrån kl 11. kl 0930 kommer Estelle och säger hejdå. kommer bli såååååååååååååå sjukt. men ja hon kommer ju ner till mig sen i Thailand så det blir så bra! (jag säger att hon kommer för att jag så in i helvete vill det. jag kan inte tänka mig en bättre reskamrat! <3

nu ska jag överföra musik. nästa inlägg blir nåog i bilen påväg till dk! puss. IMORGON SMÄLLER DET! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH :D

God jul <3

img_6161 (MMS)

God jul <3


Firar jul hos farmor ikväll :) fick ett ba...

img_7151 (MMS)

Firar jul hos farmor ikväll :) fick ett bar set hihi nu ska vi nog äta gröt! Sen måste jag packa. Shit det är bar två dagar kvar! Typ. GALET! Puss


packa till mig, någon?!



hej jag är hemma igen. nu ska jag packa. fan det är så trååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååkigt! ses.

stantur.

så då drar jag till stan för att inhandla det allra sista! ska träffa mary på entre, kan vara sista gången jag ser henne innan jag åker. shit nu är det verkligen nära!.. packningen är halvfärdig och ikväll får jag ta ett sista ryck. imorgon får jag slå in julklappar! puss
ps. jag har lovat moster att åka försiktigt idag! jag ska försöka! haha ds.

packa ;D

så ja då börjar det. fjärde gången i år som jag packar resväskan. och jag som hatar att packa. men älskar att resa, dålig kombo! haha smällar man får ta. nu jävlar.

resehanddukar och packning.



snackade precis med moster på fb och hon satte griller i huvudet på mig. hon tjatade lite på mig för att jag skulle börja packa. Cuz' har inteheller börjat så det ligger nog i Olsson/Ohlssons släkten. men ja visst jag ska börja. min fot är lite jobbig bara. men jag ska faktiskt hämta in min väska efter detta.  jag vet vad jag ska få i julklapp av dem så vi började disskutera detta och då kom vi fram till att jag inte har en resehanduk! jävla skit!. men hon hade precis köpt en som jag isåfall kunde få. jag ska kolla på naturkompaniet idag men annars är hon just nu räddaren i nöden. min väska får inte väga för mycket! =( måste nog börja provpacka. crap. ses.




4 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!

thailandsplanering <3

så här snygga var vi igår när vi planerade thailandsresa till Estelle så hon kan möta upp mig. jag kan inte beskriva glädjen om hon kommer ner. skulle vara så skönt att känna någon där nere. hoppas hoppas hoppas <3
Estelle klottrade på min arm <3

Tjockis foooooot! Fast det syns inte så my...

img_8631 (MMS)

Tjockis foooooot! Fast det syns inte så mycket i denna kameran men den är helt klart bättre än igår! Så antagligen blir det bara att den är öm och blåslagen inte bruten och ingen är lyckligare än jag!!!!!! Nu ska jag försöka städa och packa lite för snart kommer världens bästa Estelle! <3


Paramore är splittrat!

ett oväntat besked kom idag. Gitarristen Josh Farro och trummisen Zac Farro lämnar bandet, skriver NME. Helt oväntat och det är mycket sorlligt. det blir aldrig samma sak nu. fan också :( jag so vlle se dom live. jävla skiiiit!
Artikeln hittar ni här.

Paramore is an American rock band from Franklin, Tennessee formed in 2004. The band consists of lead vocalist Hayley Williams, bassist Jeremy Davis, and guitarist Taylor York.

The group released its debut album All We Know Is Falling in 2005, and its second album Riot! in 2007, which was certified Platinum in the US and Gold in Australia, Canada, New Zealand, and the UK. Brand New Eyes, Paramore's third album, was released in 2009 and is the band's highest charting album to date.[1]

källa: Wikipedia.

bruten fot, eller bara otur?

hej har total fuckat upp min fot och kan just nu inte gå. men det är luuugnt jag ska inte alls till australien om ca 5 dagar. det är luuuuuuuuuuuuuuugnt. jag gav upp på akuten palla inte sitta kvar det skulle ändå dröja flera timmar innan jag ens skulle få komma in så dom sa att det är bättre att komma in om det blir värre. så nu ser det ut som om jag har en elefant fot på ena benet. JÄVLA SKIT BUSSAR. JÄVLA SKIT VÄGVÄRKET. DET ÄR ERT FUCKING ANSVAR!
jag skulle hoppa på bussen vid triangeln och precis där han stannar är det en snöhög mitt framför dörren så jag kliver upp på den och han öppnar dörren och samtidigt öppnar han dörren för en barnvagn därbak och sänker bussen. jag börjar gå men halkar och mitt vänstra ben slår i kanten och åker in under bussen samtidigt som den sänks och jag kläms mellan bussen och kanten. varken jag eller busschauffören hinner reagera förrän någon skriker bakom och han hissar bussen igen. jag fick hjälp in och fick en gratis bussresahem. så nu får vi se hur mycket jag får sova inatt och om det blir sjukhuset eller inte. annars blir det dejt med estelle. =) <3
hittade en present i posten till mig <3 nu väntar jag bara på den blåa.

stor staden med manda.

nu drar jag till stora staden och hoppas på att mina bussar går! puss.

you're fucking perfect to me.

eftersom jag inte kunde somna inatt gjorde jag en punkt lista på allt som jag ska göra idag. kommer bli svårt. jag ställde klockan först på 0900. men jag vaknade av att någon knackade på ytterdörren. kollade på klockan, 0725. jag tänkte att någon annan skulle öppna men när personen i fråga ringde på tre gånger i rad gick jag upp klädde på mig och öppnade dörren. Där stod min morbror med två ålar som vi ska ha på julafton. jag stängde dörren´lika snabbt igen och tänkte att jag måste fort in igen för att somna om. men det gjorde jag inte. jag tittade istället på highschoolmusical som gick på tvn. klockan närmade sig halv nio och jag insåg att jag snart skulle somna så ställde om klockan till halv elva och mycket riktigt tio minuter senare somnade jag. vaknade halv elva vägrade gå upp. pappa ringde elva och sen dess sitter jag här. men jag tycker att det räknas att jag iaf ville gå upp 9 från början.
skit samma. nu måste jag göra mina punkter mycket fortare och mycket mer effektivare. men stress är jag bäst på så det blir nog bra.
  • Hämta paket på konsum
  • handla underkläder (!!!!!!!!)
  • byta min tröja på intersport
  • byta mormors tröja på åhlens
  • fika med amanda
  • träffa alex i bjärred (!)
  • köpa försäkring
  • köpa godis till julklapparna
  • köpa julklapp till farmor
  • provpacka
jag hoppas inte det var mer för då är jag körd. nu ska jag duscha. puss.

Nu börjar det. Har rivit ut garderoben. Må...

img_1822 (MMS)

Nu börjar det. Har rivit ut garderoben. Måste veta vad jag ska ta med mig. Kö samtidigt en rensning på kläder jag inte vill ha kvar när jag kommer hem. Kan bli kul! Har ungefär två timmar på mig för vi ska få gäster ikväll tydligen. Lina, från Sydafrika, har kommit hem över jul och måste träffa henne idag annars hinner jag int innan jag åket och jag har inte träffat henne sen vi var i krugerparken tillsammans i januari! Påtokförlåbg tid sen! Bilder från igår kommet närjag är färdig med detta ;) PUSS


Sitter hos några killar. Vet inte hur vi k...

img_9842 (MMS)

Sitter hos några killar. Vet inte hur vi känner dom men skit i det. Nu ska vi dra till kb. Ja jävlar vad drinkarna är starka men skit i det. Detta blir kul. <3<3


I väntan på buss som ska ta mig till Jäger...

img_1144 (MMS)

I väntan på buss som ska ta mig till Jägersro för att möta Jenny. Sen drar vi till Malin och ikväll blir det sista kvällen med gänget. Bowling it is! Puss på att jag har så fina vänner <3


C/O Segemyhr

Firade min första jul för iår igår. fick fyra paket och var nöjda med dom =) hihi idag ska jag börja rota bland alla kläder och ta fram för att veta vad jag ska ha med mig och vad som behövs tvättas liksom. dock tror jag inte att jag kommer tvätta förrän kanske den 25 men iaf. man kan väl iallafall låtsas som att man vill förebereda lite. (A)
Ikväll verkar det bli lite bowling, eller något annat festligt :D hihi vi får se vad dom drar ihop. jag är på vad som helst :D
kollar på C/O Segemyhr älskar lilla fredrik och speciellt Anton. hahaha dom är så söta ;D men nu måste jag fortsätta har tydligen väldigt mycket kläder har jag kommit fram till! haha
<3

Wallander: Läckan, aftercut.

Så då har mer än halva dagen gått. jag har gjort mina stadsärende och nu fortsätter jag med mitt förbannade pappersarbete. men snart färdig hoppas jag. Samtidigt tittar jag på Wallander: Läckan. Var ju med på inspelningen av den så nu måste jag ju se den också! haha känns som en hel evighet sen. okej precis nu sprängdes bilen. skit vad annorlunda det såg ut på tv! haha jag minns bara att det blev så JÄVLA varmt när dom sprängde den! för det var så sinneskallt när vi stod där i mars och frös som idioter. men kul var det iaf! hihi.
Ikväll ska jag fira min första jul. kan bli intressant. får väl se vad samtalsämnena blir idag. antar att det blir min resa som alltid (A) hahaha puss.
bilder från inspelningen 090324.

The Sebel Surry Hills, Sidney

Har tittat runt lite mer på vårt hotell i Sidney de första fem nätterna. kan inte förstå hur vi gick från hostel till 4 ½ stjärningt hotell. men men det gör inte mig speciellt mycket för ja jävlar vad det ser fint ut på bilderna! fast det gör det alltid men ändå. GAH tänk att vi kommer bo där om TVÅ VECKOR! GAH :D
HotellInfo
Namn: the Sebel Surry Hills
Location: 28 Albion Street, Surry Hills, Sydney
gaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag dör lite <3

SVU & packning.

såja- nu börjar pappersarbetet få ordning på sig. jag är fattigare men det är ju julklappar så det är smällar man får ta!. så nu är jag färdig med inhandlandet av julklappar. handlade den allra sista ikväll. var igentligen inte meningen men den var så perfekt att jag var tvungen. det är inte bra att internetshoppa! ajja. personen i fråga hoppas jag blir glad iaf. nu kollar jag på Law and order: SVU och försöker komma på vilka kläder jag vill ha med mig. får ju inte vara för mycket ska ju kunna handla lite där nere också (A) hihi. GUD vad jag hatar att packa. men smällar man får ta det med. ska fortsätta mitt pappersarbete. imorgon ringer klockan 0900. har massvis att fixa imorgon! hoppas det inte snöar. jag hatar snö. men det slipper jag snart. hihi oo klockan är över 00.00 så nu är det bara 9 dagar kvar! hur sinnes är inte det! :O
pappersarbete är typ det tråkigaste som finns! fast litet plus att jag hittade ett litet paket till mig i posten! hihi

Betala räkningar och Lyxfällan.

betalar räkningar och se på lyxfällan. kändes som en bra combo. måste göra allt sånt nu innan jag glömmer bort och dra världen över och dom glöms bort. känns inte bra. så därför fick lyxfällan mig att tänka på detta. hahaha men jaja bättre att få det gjort.
igår var det julfest på IKEA trots att jag inte längre arbetar där men jag fick träffa alla fina gamla arbetskolleger och säga hejdå. kändes konstigt men ja sånt är livet och man måste gå vidare. det var trevligt och kvällen avslutades på TGI Fridays med Amanda, thom, Malin C och Johan D. kom hem vid halv tre och måste varit väldigt trött för jag somnade vid tre och vaknade kvart i två idag! vet inte hur det gick till men så blev det iaf. och eftersom det var snöstorm ute sköt jag upp mina stadsärende idag till imorgon och gjort lite mer resesaker idag.
nu ska jag fortsätta med mina räkningar. puss.
fina vänner på Friday's <3

psberoende.

bloggen är långt ifrån färdig. men nu orkar jag inte mer. det är ju en dag imorgon också som man brukar säga. puss.

pepparkaksbak! :D


pepparkaksbakande <3

väntar på att tiden ska gå så jag kan ta bussen till trelleborg där det vankas pepparkaksbak hos mormor :D hihi ska bli så mysigt. jobbigt dock att bussen tar en timme men ja smällar man får ta. sis och cuz' ska också joina! blir nice. nu ska jag nog ta fram degen annars kommer jag glömma den! och hur hemskt vore inte det liksom!
jag och mormor under pepparkaksbakandet för tre år sedan <3


ps. 13 dagar kvar <3 ds.

placebofreak<3

Frida:
oo jag älskar att hitta placebomänniskor. Brian molko är den vackraste man på denna jord speciellt live. i'm in love. ja jag vet jag har några idéer på tatueringar runt dem men jag har inte hittat den perfekta. synd att du inte lämnade blogg eller liknande så vi kunde pratat mer om vår besatthet ;)

aussie, disney channel och Gouda.

lördageftermiddag och jag bockar av resesaker förfullt. måste börja ta tag i detta nu. har skjutit upp det alldelesförlänge. har inte ens en reseförsäkring. men den kommer ska ringa bolaget på måndag då dom inte har öppet på helger. synd. när jag äntligen vill ta tag i något så går det inte. men men jag har annat att göra.
pappa har fixat en ny HD box till mig så nu får jag äntligen bättre bild på tvn. jag gillar! + jag får disney channel! WIE jag som saknade den så fruktansvärt när jag var sjuk förra veckan. men men nu tar jag igen det! har redan hunnit se luftens hjältar (BTW sjukaste om det programmet. jag kan bara komma ihåg ett enda avsnitt av den serien. NI TROR INTE ATT DE VISAR DET AVSNITTET JUST IDAG! det är ödet <3) sen var det quack pack och nu är det långbensgalna gäng. jag kommer hänga här hela dagen :D hahha barnpgrammen var bättre förr <3
nu ska jag börja plocka undan från gårdagens festligheter och sen ska jag börja plocka fram grejer att ha med mig på resan. det närmar sig. 15 DAGAR KVAR! :D puss.

P!nk - F***ing perfect <3

glömde ju tipsa om en underbar låt <3
P!nk - F***ing perfect <3

biggest loser och rött/svart nagelack!

det är en jävla tur att det finns smink så man kan se lite frisk ut iaf. nu är det 55 min kvar tills min buss går så jag ska slå ihjäl tiden med att se biggest loser från igår och måla naglarna! förresten visste ni att det är min namnsdag idag, jo då anna och som bekant är det ju mitt första namn, så glöm inte gratta mig :D PUSS

spamalot, placebo och oth kan inte bli bättre

gör mig i ordning för att dra till stan. nu skiter jag i att jag är dödssjuk. ska se Spamalot ikväll igen :D:D:D:D:D lycka på hög nivå! o gud vad jag har längtat. behöver skratta lite!
ska leka lite modeblogg (trots att kläderna jag har på mig är långt ifrån mode! hahah men det är kul ändå.
jag tänkte att eftersom jagska se någon jag älskar ikväll tar jag på mig något som betyder mycket också. så jag drog fram min people always leave tröja <3 som jag kreativt själv gjorde för några veckor sedan. och ett par jeans till det. men sen nu insåg jag att det snöar FETT mycket och därför så måste jag ha något mer på mig. hittade min I <3 placebo tröja drog på den utan på så nu har jag de tre sakerna jag älskar mest på mig: Placebo, oth och min kamera i form av thomas sabo halsband. I'm lovin' it <3 -(plötsligt började det låta som en dålig mcd reklam, jag lägger ner)
nu får vi bara hoppas på att mina bussar går annars så går jag inte till stan för jag SKA se spamalot ikväll. inget kan stoppa mig. inte ens min förkylning!
måste få tag på mary, hon ska tatuera sig men jag har glömt vilken tatuerare så nu minns jag inte var jag ska möta henne. crap ocksååå! nu ska jag sminka mig. puss <3
så här ser en dödsjuk linda ut. innan smink och styling av håret. efterbild kommer sen ;)

Tove Styrke - Tove Styrke

nu när jag är sjuk tar jag tillfället iakt att lyssna på lite nya skivor som utkommit den senaste tiden här kommer en =)
Artist: Tove Styrke
Albumtitel: Tove Styrke
Genre: Electronic Pop
Skivbolag: Epic/Sony
Utkom: November 2010
Bästa låt: Chaos
Japp, lilla Idol-Tove har släppt sitt första album. Tove kom ju som ni kanske kommer ihåg tre i Idol 2009 och det brukar ju gå bättre för de som inte vinner. Hon har nu, vad jag hoppas iallfall, fått göra ett album som speglar musik som är henne och det är helt rätt. Hennes röst passar perfekt ihop med musiken på albumet, även om jag ska vara helt ärligt hade hoppats på en helt annan genre, så känns det okej. Singeln ”Million Pieces” ger en bra idé av den elektroniska pop man finner på albumet, men det är också den bubbligaste av låtarna. De andra döljer sig en viss sorgsenhet blandat med en massa sköna glada toner, en bra mix heltenkelt! 3 av 5 får hon iaf :)

don't you ever feel.

IDAG ÄR EN MYYYYYYYYYYYYYYCKET BRA DAG! bara så ni vet shiit länge jag kände sådan här glädje. och trots att jag fortfarande är lite dödsjuk och det faktum att jag fortfarande är av med en av mina fjärrkontroller. men iaf.
jag gick in på fb för att kolla om det kommit någon trevlig nyhet om min fina film som ska ha premiär i januari då jag inte är hemma. MEN DÅ SÅG JAG ATT DE SKJUTIT FRAM PREMIÄREN TILL MARS! jag skrek rätt ut i luften. läste det igen. skrek lite. logga in på msn och skrek lite till mary och sen började jag gråta. jepp nördalert är men alltså det är SINNES! jag hoppas bara att det typ är i slutet eller mitten så jag hinner hem till premiären. för då jävlar ska jag sitta längst bak med min bok i man famn och bara gråta. o gud vad jag längtar ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
sen när jag lugnat ner mig och fortsatte att leta efter helvetesfjärrkontrollen och snubblat x-antal gånger över sladden mellan datorn och stereon gav jag upp sökandet och gav mig istället fan på att lyckas koppla ihop min dator och stereo något som inte funkat sedan midsommar. dvs nästan ett halvt år. och detta har stört mig sen dess. men nu jävlar. OCH JAG LYCKADES. fråga mig fan inte hur jag gjorde MEN FUNKAR GÖR DEN och jag har nu slängt helvetes sladden sålångt ner i lådan som möjligt. den ska aldrig komma fram igen.
som sagt detta är en bra dag. eller vänta insåg att jag inte ätit något idag. bör nog göra det nu. puss.

Minst dödssjuk!

Bättre mår jag fan inte. Jag mår bra i tjugo minuter var fjärde timme för det är så länge ipren hjälper. Fan det känns som om jag blivit än överkörd av en ångvält. Men iallafall jag ställde in partyt ikväll trotts att jag väldigt gärna skulle vilja gå. Fan jag blir aldrig sjil och så plötliht har jag blivit det två gånger inom en månad. Jävla skit. Men iaf under dessa tjugo minutrarna är jag väldigt effektiv! Jag håller på att formatera om datorn och jag hoppas den skyndar sig för huvudet börjar bli tungt. Vrap annars fortsätter jag om fura timmar. Puss på er och hoppas att er lördagskväll blir roligare än min!

the last song.

kollar the last song. malin rekomenderade den när vi var och fikade i tisdags så nu måste jag ju titta på den såklart!
igår fikade jag med mary i stan och sen drog vi och såg harry potter på bio igen. jag lvoade att se den med henne på bio trots att jag redan sett den men jag gillar den skarpt så det gjorde absolut inget ;D hihi.
idag hängde jag med Bambii på hägers vi fikade snackade lite skit. köpte nytt svart nagelack, gör jag hade en nagel kvar när jag märkte att det var slut. irriterande men sant. köpte även Eclipse som kom ut idag, och har redan hunnit se den en gång. haha gillar den mycket mycket bättre än new moon.
(insåg previs att det snöar igen. jävla skit.)
har ont i halsen och mår allmänt skit. men nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. då ska vi ju fira malin :D puss.
bambii & min fika idag <3

del 3.

del 3. have fun.

del 2.

del 2. enjoy.

Ska hämta upp flickan snååååååål och Mary ...

img_4075 (MMS)

Ska hämta upp flickan snååååååål och Mary och sen drar vi till Malmö. Vem vad som händer där ;)


1 december. <3

eftersom det är 1 december idag så tänkte jag lägga in min favoritjulkalender. en del för varjedag :) håll tilll godo.