awsome.

onsdag kväll. greys går på tvn trots att jag aldrig följer det. men ändå. trevligt med lite sällskap..

händer inte så mycket i mitt liv förtillfälligt. jag jobbar som alltid. trivs ganska bra med det ändå även om jobbet ibland blir lite tråkigt. disken 4dagar i rad gör en inte sååå pepp på att gå dit (Y) men ibland får man bita i det sura äpplet.

har beställt en ny dator idag. den jag använder just nu är kanske inte den mest hålbara längre. dock vill mamma lämna in denna också så jag kanske snart har två datorer.. grejt! men men längtar tills jag får den nya ska bli riktigt nice.

Åsa och Leona åkte idag til Val d' Isere för att säsonga.. riktigt avundsjuk är jag.. men ska antagligen flyga ner där efter sydafrika för att hälsa på :D hihi..

snart är det jul och jag tänktebörja kolla på lite julklappar nu. ser ut som om jag får kpa allt på internet nu när man jobbar hela tiden.. men det funkar väl det med? ;)

ha ett bra liv. puss.


placebo <3

igår var magisk!

låtar vi fick höra :

Ashtray heart
Battle for the sun
Song to say goodbye
Special K
Meds
Without you I'm nothing
Follow the cops back home
Speak in tongues
Taste in men
Infra-red
Special Needs
every you Every me
Because I want you
20th centery boy
For what it's worth

där ar nog någon mer men men det var helt underbart <3<3<3


PLACEBO KB HALLEN KBH 20.00 IKVÄÄÄÄLL <3

Springer runt i huset till dunkande placebo musik. herre guud ikväll gäller det! jag peppar stenhårt. DEn 29 maj körde åsa och jag till hässleholm för att se dem spela sin första spelning i sverige sedan 2003. det var en underbar kväll och lyckan var otrolig efteråt!

Ikväll hoppas vi/jag på en lika underbar kväll. men det blir det med allsäkerhet <3

låtar jag vill höra:
Meds.
This Picture.
Nacy Boy
Battle for the sun
For what it's worth
Ashtray Heart
Song to say goodbye
Soulmates
Special K
Infra-Red
Without you I'm Nothing
Slackerbitch
Special Needs
Commercial For Levi
Where Is my mind
Every you and every me.

peppningen är på topp <3

this picture.

jag sa ett livstecken inte ett "han håller på att dö" tecken.. ajja allt är bättre än inget.. eller? <3

ja trots att hjärnan har varit på helt andra tankar gick det ändå helt ok att jobba idag. jag är bra på att stänga av känslor. något positivt iaf.

jag sitter just nu och peppar mig själv med placebo musik. jag kan inte fatta att vi ska se dom på torsdag. galet. jag tror jag köpte biljetterna i juni.. kanske juli. ändå sjukt. och nu är det bara tre dagar kvar.. omg. hoppas på en lika bra konsert som sist. min man. <3


nej ska nog ringa rasmus och be han hämta mig. detta funkar inte.

ha ett bra liv. puss.

how beautiful you really are to me.

saknaden håller på att göra mig galen. jag kräver inte mycket. jag vill bara ha något form av livstecken. om inte till mig så någon annan. din bror vad som helst. ge mig något. för jag saknar dig så otroligt. jag vill ha dig i mitt liv. här eller där. jabehöver dig. ingen förstår mig som du. ingen gör mig så hel som du. ingen får mig att må så bra som du gör. Marcus. jag behöver dig. nu . nu . nu . nu. snälla jag vill bara veta vad som har hänt. snälla. ge mig ett livstecken..



jag älskar ju dig.

I forgot.

Idag är det den 2 november och vädret låter oss inte glömma att vi bor i sverige och ger oss det optimala svenska höst vädret: spöregn. kul att jag ska gå bort för att hämta bilen sen. ogilla knappen på facebook klickas i. Igår avslutades även våran invigningsfest så nu återgår vi till normal bemanning. det har varit kaos i tolv dagar. men nu kommer det bli ännu mer kaos. jag bävar inför morgondagen som bjuder på en tur i linen för första gången sedan öppning.

Igår var det då 1 november och jag hade du halvårs anställnings jubileum igår. det firades med kaos i disken. underbart skulle jag vilja säga.

idag är jag ledig vilket sker i bästa fall en gång i veckan. ibland varannan. och det utnyttjas på bästa sätt. att jobba på mitt andra jobb. äsch passa ungar är inte så svårt faktiskt. om dom bara kunde sluta vara bråkiga. den store har tydligen börjat på fotboll så jag ska köra dit och titta på honom. kom ihåg*  måste hitta mitt headset!

annars händer inte så mycket i mitt liv. inget av intresse iaf. eler jo. resan är betald nu. gud vad jag längtar.

nu ska jag fylla mitt liv med något roligare. ps jag saknar ikea bulltofta <3

ha ett bra liv. puss.