am all alone.

Dagens låt:
Avril Lavigne - Take me away


try to understand.

jahapp då var dat söndag och min sista dag på lovet =/ var försvann veckan? =/ men men bara tre veckor till jullovet så...  :P

I fredags var det happy bowl som gällde med älskling och stoffe. Åsa och sofie skulle egentligen också med men sofie skulle jobba så dom sket i det :P men men roligt hade vi och jag gjorde heeeeeeeeeeeelt klart de snyggaste kasten. :D det bästa var det lågett klot i vår ränna redan när vi skule börja spela så efter kanske en timme så fastnade jag med tummen i hået på klotet så det flög och slog i det klotet som låg i rännan så det klot jag kastat flög tre banor åt vänster och la sig i deras ränna. klotet som låg i vår ränna hoppade upp på vår bana och rullade sakta sakta mot käglorna och la sig perfekt så den slog ner mina käglor :D fy vad jag skrattade :D hahaha det blev lika i vinningen efter som jag och stoffe spelade med varandra så blev det 2-2 haha :D:D:D:D:D sen blev det lite jobbigt nä vår bana bara ställde upp en kägla och sånt så vi förlorade de sista tjugo minuterna men det gjorde inte så mycket vi var alla ganska trötta. Älskling byxor gick också sönder bara för att han ska stajla sig hela tiden när han kastar hahha ;D mina skor gick också sönder. andra gången jag använde dm och de kostade 1200 kr. INTE ROLIGT ALLS! men har lämnat in dom så jag skule få tillbaka dom nästa vecka. men fan vad kul vi hade :D och jag säger bra Blueberry X-mas MMMMM <3 :D haha

sen åkte jag och älskling hem och nanna kudden vid 5.. och vakna gjorde vi halv två. :P sen åt vi frukost och mös framför tvn innan jag åkte hem och sov igen. haha :D sen kunde jag inte sova på hela natten =/.. somnade runt 6 imorse så nu kommer jag vara sjuuuukt trött imorgon jag är inte van att gå upp 8 och sånt :(

ajja nu ska jag spela wedding dash :D puss på gump.

cracks in a crystal ball.

Dagens låt:
P!nk - Crystal Ball


all the pain.

Julklappslista :D

One tree hill s.05

Bosu
Stereo
Punk goes acustic
RIOT!

och sen då själklart lite kamera prylar men det vet jag är för dyrt så får väl ta och skaffa mig ett jobb.

Kamera  typ den :D
Objektiv och detta hade inte suttit helt fel!  (jag blev bortskämd på YA =/ ) 

men som sagt jag bör nog skaffa ett jobb. förslag någon?

nu ska jag försöka sova bort min en dagsförkylning för ikväll blir det bowling :D. tjingeling!

head over heals.

Dagens låt:
tAKiDA - Curly Sue


million other girls.

lång dag idag och jag orkar inte skriva något speciellt nu kommer mer imorgon..

ser ut att bli bowling imorgon, ite rktigt säkert ska se om det finns någon plats kvar imorgon, men vi hopas väl på det bästa :)  hoppas sofie vill och kan :) så blir det ännu roligare hihi. men nej nu ska jag bannemig nanna. puspuss och hoppas ni diggar min låt ;)

feel so good.

27/11 dagens låt:
Paramore - Misery Buisness


 

sit with trumboy.

26 november, 30 mån, 2,5 år :) <3

sitter just nu här med tessan som vägrar plugga :P ikväll blir det träning och mys med äsk eftersom som jag skrev längre upp har vi varit tsm i 2,5 år idag.  where did the time go?

igår var det core/bosu träning me åsa på ön och jag säger bara att det verkligen var precis att jag hann dit. jävlajävla 32. men men det var kul och sen kom kay-åke och hämtade oss så duschade vi och stack till stan för en fika på waynes och sedan bio :) bond. ganska jobbig att se eftersom dom bara hade klippt ihop en massa olika bilder.  men men . det hände inte något speciellt faktiskt. eller jo kanske åsas crazy körning :D hahaha  underbart , vår sjönsång i bilen var väldig rolig också :D hihi

nu ska jag tvinga tessan att plugga,


so many people.

Dagens låt
Gavin DeGraw - In love with a girl
inte originalvideon men man kunde inte ta den så.


see your face.

jahapp när man har lov kan man sova länge(A) åsa ringde halv ett och väckte mig dock men men :D haha
har kollat på det nya oth avsnittet idag ochjag säger bara NEJ NEJ NEJ! man får inte göra såhär mot mig. när det är så spännande måste nästa avsnitt ligga ute också. man kan inte bara vänta en vecka. man måste veta nu.! jag blir galen..
men jag säger bara en sak. händer det jag tror händer så kommer jag sluta se oth. det kommer bli som oc och det får det inte!. spola fram till nästa tisdag någon?

ikväll blir det träning och bio med åsa. länge sen vi såg bio bannemaj. om jag säger att jag tror att det var patrik 1,5 så är det en katastof, för det är mer än två månader sen! åsa vi har kommit ur våra rutiner. gosh.

men men imorgon är det den 26 november vilket som alltid betyder att vi varit tillsammans i ännu en månad. fast imorgon är det lite mer speciellt. imorgon är det 30 månader = 2,5 år. gosh vad tiden går. så mys står på programmet efter min träning.

nu ska jag sminka mig. seeeeee yah!


carry you home.

Dagens låt:
Volbeat - The graden's tale


spinns around.

Dagens låt
The Fray - Look after you

so close. so close.



är det bara jag som inte kan hålla tillbaka tårarna? <3

träffade tessan innan och hade highlight of one tree hill 4 säsongen. mysig mysigt. jag är kär i one tree hill.
och jake är snygg <3

lost.

igår skulle dagens låt blivit so what med pink men man kunde inte kopiera den så det gick inte.. :( well well

igår spenderas med älskling. åkte först in till skivlagret och jag köpte två nya skivor :D hihi sen, gick vi till onoff för att kolla in min kanske nya stereo. så när jag skulle testa ljudet på en anna så släktes hela affären. snacka om att jag blev paff haha :D men det visade sig att de stängde så det var bara att vandra till bussen. hem till älskling och kolla sorlig film. sen blev det maat som älskling gjorde för jag somnade (A). sen ska han kollapå inter - juventus men dom visade inte matchen så det blev ööö någon annan match :P sevilla mot någon annan en stund.
 
sen hittade jag världens roligst program! det hette rör inte min sup! ii det handlade om två tjejer som var 15/16 som seriöst trodde de var 20:D ii riktigt roligt. se de om det kommer i repris. I know I will.

idag var det upp vid elvaför att sticka till burlöv med sis. köpte tightoch smink^^  hittade en klännng på mq men inte min färgså la undan en på hansa imorgon som jag ska in och prova :) åt thaimat där också och nu mår både jag och christel dåligt. något var nog inte helt rätt.  men men. ska till tessan sen om jag mår bättre. will see will see.

nu ska jag titta oth. puss.
btw så har jag lov nu :)

the open season shore.

Dagens låt:
Gavin Degraw - We belong togheter


it's when I spend my most time.

Idag fick dagens låt komma lite sen, och bli en gammal goding :D så 21/11
Dagens låt:
Jack's Mannequin - The mixed tape.


looking at you.

snö snö snö :D hihi så mysigt sååå!
dock inte lika roligt att åka bil. har vtt tusen och åter tusen bilolycker idag. inte roligt alls! men men nu bär det av till sjöbo och brottning, mitt sista jobba som praktikant på YA. SORLIGT :'(
har dock fått fina presenter :D haha förklarar mer sen, måste sticka!

wish me luck!

change your mind.

sista dagen på Ya idag. grymt sorligt faktiskt. och det är verkligen inte alls roligt att gå dit idag. usch. kan vi spola tillbaka tiden?. men men kanske kan satsa hela nästa praktik där istället. will see, will see..

angående kommentaren på förra inlägget av, PJ, så säger jag; eftersom du nu vet vad en breddar bild är, varför berättade du inte det själv?:) eller du minns kanske inte? ;)

mitt omdömde från YA blev:


Härmed intygas att Linda Olsson, elev på Mediegymnasiet i Malmö, årskurs 3, har genomfört arbetsplatsbelagd praktik vid dagstidningen Ystads Allehanda den 27/10-21-11 2008.

Ystads Allehanda är en lokal dagstidning med utgivning i södra Skåne och har webbtidning.


Linda Olsson har varit på YA:s fotoavdelning och följt fotograferna i deras arbete. Hon har haft många bilder publicerade i tidningen och på webben.

Hon har visat sig ha mycket goda kunskaper i photoshop och kunnat hantera sin kamera mycket väl. God känsla för bildkomposition.

Dessutom är hon mycket trevlig, hög social kompetens, nyfiken och mycket noggrann med det hon gör. Artig och punktlig är andra egenskaper som har gjort det angenämt för mig att ha Linda som praktikant i 4 veckor. Jag önskar henne lycka till med hennes framtida yrkesval.

21 november 2008


Bo-Åke 'Bass' Nilsson
fotograf och handledare.
Ystads allehanda

ii:D


right for me.

sorry att jag tjatar om YA men jag älskar det. just nu sitter min handledare och skriver omdöme om mig. lite nervös är man faktiskt! men jag vet att han skriver något och kompisition för han frågade precis hur det stavades :D haha.. hoppas det blir något positivt. det blev en bebis bild på BB igen =/ tusan att där ska va så lite bebisar när jag är här, bass säger att där ibland är 14-15 stycken :( men what the hell. va och plåta en annan affär innan, ganska seg tjej att fota men bass blev nöjd så den blev väl bra iaf :D

något jag glömde berätta innan var att jag fick DRAGAR bilden för handbollen igår :D WIIIIHOOOO :D och typ alla har berömt mig för bilden och säger att dom hoppas på en likabra ikv. lite press sig har man allt. men detta ska man väl klara, med en mark II i hand kllarar man allt :D hahaha

nu ska jag lyssna på musik! toodels.

btw. ni suger på att kommentera.

this party is over.

Dagens låt:
Pink - Sober


so what.

i'm back at redaktionen. skulle plåta med en tjej innan som ckså är praktikant men affärsägaen vill inte och tyckte vi skulle komma tillbaka imorgon så då får vi väl göra det. nu är min handledare borta och jag vet inte vad mer som händer idag. men nått kul blir det väl. näst sista dagen idag. det suger. jag vill va här längre. jag vill vara anställd. tänk dig att varje dag få komma hit och göra något man älskar. gosh. det hade varit livet. jag är lycklig varje gång jag säter mig på tåget. et slags lyckorus. detta är fan vad jag vill göra.

fick precis reda på att vi ska till BB i eftermiddag!!!!! WIIIHOOO ännu fler söta bebisar, kom bara en förra gången ju :( lite jobbigt fakiskt men men kanske åtgergärdas idag.:) ser ut att bli handboll ikväll igen ?! men det är fortfarande  oklart ;D

nu ska jag bli social igen. toodels.

this party is over.

sitter just nu på redaktionen och väntar in handbollen ikv. så just nu är det ganska lungt. jesper, den andra praktikanten på foto, har precis gått hem och bass och sprisse gick precis ut för att röka så lite ensamt här är det nu allt. men ja sen är här ju alla reportrar webb-arbetarna och lite layaout folk men det kommer fler senare. varje dag här gör min ännu säkrare på att det är detta jag vill göra. denna gemenskap som finns på redaktionen, jobben ja allt. idag på onsdagsfika skrattade jag tillsammans med hela redaktionen så vi alla höll på att kissa på oss..

Per berättade, btw så är det han som ligger inne med harry potter ringsignalen åsa :), berättade om när Sprisse, en av fotograferna, skulle resa bort så la han en liten, väldigt liten, mina vid sin ingång eftersom han ansåg att ingen skulle gå där när han var borta. han fick besök men kanske inte av den han trodde.  besökaren var en tio åtig flicka som skulle sälja majblommor och hon blev livrädd och halva hans äpple träd brann upp. Sprisse, som är en ganska speciell människa, säger i efterhand väldigt uppivande, ja jag fick ju köpa en krans av henne sedan. otroligt roligt om man förstå vem sprisse är. gud vad vi skrattade :D hihi.

btw så borde jag lära mig dricka kaffe. Enligt bass klarar man inte av fotografyrket utan kaffe var femte minut. hehe nej men nästan. men kaffe är äckligt. det luktar gott. men smakar skit. Jag får väl bli den enda fotografen som inte dricker kaffe ^^

Nej nu ska jag se om det inte finns något kul att göra.

walks on by.

Bethany Joy Galeotti - Leaving town alive

leaving town alive.

hej och hå. onsdag onsdag. ska snart mgöra mig i ordning för praktiken, börjar ju halv två hela veckan :D hihi sjukt nice. kommer dok hem vid typ elva på kvällarna men what the hell, får göra mer sportsjobb nu. det är nice. ikväll blir det handboll :) kan bli ganska nice eftersom jag ska fota med en mark III ii jag vill ha en sån<3. men får väl jobba ihop lite pengar först :P

sista veckan på praktien känns sorligt, men jag känner även att jag behöver mitt lov. behöver får sova ut. men jag trivs så sjukt bra på redaktionen. känner mig lite kluven. ge mig studenten ge mig jobb <3.

just nu känns det som att jag vet mer om vad som händer i ystad/skurup(sjöbo och tomelilla än i malmö. käns ganska skumt. :P men men så är det väl när man lever i en stad i en måndad:P

nu ska jag gå och göra mig iordning så jag kan ta mig till ystad

go blue.

jahapp då var det den 16 november och mammas födelsedag, grattis :)

dagen har gått åt städning, dampa på cd-spelaren och intesivt letat efter ny. jag älskar min gamla för där är så undebart ljud i den men den har gett upp cd-spelning. just nu funkar bara uppspelning från datan och det är jobbigt när man har en massa skivor man vill spela </3 så får väl överge även den. 10 långa år har den varit med.

Jag minns julen när jag skulle få den. Jagoch Åsa satt vid mormors tv och tittade på aaaaaaaaaaalla julklappar som låg under granen och pratade om det största paketet av dem alla. där stod inget namn så vi satt oh försökte lista ut vem det skulle vara till så tillslut gissade vi att min moster skulle få det. Redan på den tiden var åsa och jag tomtenissar så vi bestämde oss för att inte titta på det stora oaketet förrän det ar sist kvar och jag minns så chockad jag blev att läsa mitt namn på det. hihi pappa sa att den hade stått öppet i nere i datarummet i typ en månad utan att jag hade märkt det. lite jobbigt var det men där är bara en massa annat skit så jag la väl inte så stor vikt på att kolla där :P men men sedan dess har min trogne cd-spelare varit med mig <3.

det jobbiga nu är ju att jag har förälskat mig i Tivoli Radios cd-spelare i svart. jobbigt eftersom den kostar runt 10 000 kr. och de pengarna har verkligen inte jag! och mamma vill inte betala det.jobbigt! men men har kanske hittat en annan som jag kan tänka mig. och den kostar 2500 lite mer i min prisklass men den är inte lika snygg :( men men jag får väl köpa den när jag blir rik :P

nu ska jag fortsätta min städning, gäster ikv! puss

saving grace.

praktik praktik. och tredje veckan är snart slut. men vet ni vad jag ska va här en vecka till :d hihi har då varit här i en månad hihi... jjag vill jobba med detta. gosh ge mig studenten,

idag är en ganska lung dag dock så ag och Jesper (duvan ^^) sitter och pratar med varandra på msn trots att vi sitter tre meter ifrån varandra :D haha

nu kom sprisse så jesper får terra mig ist eftersom jag har occcuperat bass data hela dagen :D han är tydligen ledig så jag gör lite vd jag vill hihi..

det är tråååååkigt väder ute och jag vill inte göra sidan tre :P haha får skicka ut jesper han har gjort det två gånger och jag typ 12 det är fan hans tur ;) men men vi får se.

nu tror jag att det är youtube som gäller ;D tjingeling.

in your mind.

usch jag borde inte vara uppe så här sent men oth håller mig uppe ännu en gång :P haha ska strax gå och lägga mig och titta på top model faktiskt:P men men

ystad idag igen ja börjar ju bli en vana nu :P haah men men det är kul och jag särjer att det är slut på fredag. men men ska försöka ragga till mig några vekor till våren också :) när jag kom hem kom tessan till mig och vi gick ut för att möta sandra ocj jannika. gick runt lite i oxie innan vi försvann hem igen och jag började mitt oth tittande :D haha.

imorgon blir det nog att träffa tessan igen :) men men allt kan hända så jag håller det öppet ;)

nej nu kallar sängen på mig!

pusspuss

I know that you tried.

mitt tåg går om typ en kvart och jag sitter hos älskling och när jag bestämt mig för att gå börjar det ösregna. min vanliga tur! va fan orka gå i regn?.. han har inte särskillt llångt men ändå! jag kommer bli blöt :( det suger! men men mysig natt iaf tycker om att nanna bredvid  dig min tjockis <3

nej nu måste jag fan gå. sista veckan i ystad </3

I don't like your girlfriend.

Sidan tre bilder.




all this time.

Dagens låt:
tAKiDA - Reason to cry

hope my boyfriend don't mind it.

yepp yepp fredag odag och den andra veckan på praktiken är slut. är så sjukt trött somnade inte förrän halv tre inatt och gick upp sju!. joooobbigt. igår var mäktigt. så sjukt coolt. the final countdown. jag ryser bara av att tänka på det. Började  nästa gråta när Helene sjäholm sjöng " gabriellas sång". o herre gud.
Björn källman var också sjukt rolig!, brukar inte tycka att han är särskillt roligt men han var verkligen över förväntningara :D iii bilderna kommer senare. hinner inte redigera så mycket eftersom det tas nya bilder varje dag, men dom komm, dom kommer.

ikväll är det bio med älskling, minns inte vad filmen hette, hans typ av film så jag måste väl ställa upp någongång! haha ;D menmen nu tror jag bannemaj att vi ska åka igen. va fan lunch i en kvart! men men sånt är livet

förresten! läs de sjukt roligar kommentarerna till denna artikel:
http://ystadsallehanda.se/article/20081105/SKURUP/861252453/1365

Köpte en dator förra veckan och det säger jag er gott folk; den var jätteliten! Mycket mindre än min förra IBM 386! Fan va förgrymmad jag blir! Vad får man för pengarna egentligen? Jag vill ha tillbaka min jättestora dator så jag kan fortsätta spela ms röj!

HAHAHA  underbart med människor som engagerar sig ;D

Is to make you breath.

Smakprov på bilder.

sidan 3,
torsdagens YA Abbekås

Sidan 3bild.
Gårdagens YA, Ystad

Sidan 3bild.
Morgondagens YA

Fler platser på sjukhuset.
Morgondagens Ya

I'm still alive.

Dagens låt: "Good Charlotte - Emotionless"



inte original video som alla förstår men jag hittade inte den + att jag älskar oth och jake är snygg så va fan :D



it's been a long road.

hihi japp det är nu exakt en vecka sen jag skrev sist men va fan jag hiner ju aldrig :P är i Ystad från 8-17 sen tar det en timme hem typ. men men jag ska bättra mig.

det är onsdag och vad jag trodde va rsista veckan på YA, men nej. jag blev förfrågad om jag ville stanna en vecka till :D wiiie ofcurse sa jag ja.. mmm they like me! :D hihi så japp då blir det pendel till ystad nästa vecka också.
jag har en ny mobil med. den andra övergav mig fett hårt. jag älskade mig mobil så sorligt tycker faktiskt att det är men men som alltid är det kul att få något nytt. checka in den, W595 i blå.
Obama blev USAs president inatt och ja jag är inte direkt insatt i valet men jag tycker det ska bli intressant med en svart president. det kan inte bli sämre iaf ^^ jag hade bestämmt mig för att se valvakan, men så blev dt icke. jag kom hem från älskling vid halv elva med tessan. och var inte i säng förrän vid tio i elva så jag tänkte se lite top model iväntan på att det skulle börja. men så blev det inte. jag såg de första tio minuterna på top model sen däckade jag. så ja men men fick ju veta det iaf så :p haha

idag har inte h'nt så mycket var och träffade österlens enda munk. som de flesta vet vägrar jag gå under byggnadsställningar och sånt och självklart då så ska vi till en byggarbetsplats och springa under sådana hela jävla tiden, mitt hjärta gick i 130 haha. ajja jag överlvede iaf^^ sen var vi på någon biltvätt^^o) men men jag fick sitta i bilen eftersom det är halv orkan ute ^ så jag slapp frysa :) sen fick jag rycka ut tillsjukhuset och fota och håller just nu på att redigera bilderna. kommer in några imorgon :) hihi I love this.

ikväll är det träning och sen... sova. eller stämma gitarren först? äsch jagvet inte. jag kommer nog däcka i vilket fall som helst. men men imorgon är det invigning på Malmö Arena :) mm hoppas på nått fint att fota :)

nu måste jag redigera innan eftermiddags mötet! tjngeling!