GRAND OPENING OF THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER!

klockan är halv sex snart och jag är dödstrött! eller mina fötter gör så ont att jag knappt vet var jag ska ta vägen! men iaf idag har varit en mycket händelserik dag. igentligen den dagen vi väntat mest på här, anledningen till att vi åkte hit liksom.

GRAND OPENING OF THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER! AND WE WHERE THERE! så jäkla galet! vi var bland de 150 första som kom in och vi köade från klockan 0400 imorse! så sjukt galet vi blev först iväg vidade till en bro där det satt ett tjugotal andra potter fantaster och väntade. vi hängde där eftersom vi inte fick lova att vara på universal propperty until 0615. så ju längre tiden gick ju närmare kom vi och klockan 0615 sprang hela kön ( som nu utökat till ett par hundra upp för trappor sprang en lång gång tills vi kom fram till en mur av vakter där vi fick stå och vänta ett tag. forfarande höll jag och estelle oss i täten, vi ville ju inte släppa våra platser så lätt! vi blev senare eskorterade en bit längre in i parken till själva ngången där vi fick stå till klockan slått 0700.

När de öppnade grindarna rådde bara en regel: sprang du så blev du ut skickad ut parken. så det var powerwalka x 3000 som gällde. vi kom fram till en bro tillslut och där tog det slut och på den bron satt vi från 0715-0900 och bara väntade. och väntade och väntade. vi fick även veta att alla vi som stod så pass långt fram och en bit bakom oss var garanterade en plats bland de första som de skulle släppa in. så vi snackade med lite människor. fotograferade lite grann och tiden gick faktiskt ovanligt fort.

runt nio blev vi bortaförda till själva ingången till parken. då blev det grand opening och såklart var potter där. och en väldigt massa andra människor från filmerna så som ron, ginny, draco, Dumbeldoor, Fred & george och neville och enligt estelle: han lille dvärgen ;D sjukt galet och vi stode senare ca 5 meter ifrån de allihop, finns bildbevis :D hihi

nu ska vi byta bilder sen kommer det nog upp några här.
puss.



bild från kön idag. tydligen så var det ett tag upp till 8timmars kö för att ens få komma in på landet! SJUKT :D

bildlånad från insidethemagic.net


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback